lea 24.03.04, 16:51 wszystko jedno jaki, ale czuję, że absolwenci liceów innych niż III i IV są dyskryminowani, więc dla nich ten wątek niniejszym zakładam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Ha! 24.03.04, 17:06 Żeglowałem właśnie po eFeLu, gdy na horyzoncie pojawiła się juzerka <lea>, powiewająca płachtą z tej treści napisem: > niedaleko mnie... I mnie... "czasami" zdarza mi się siedzieć u Piotrusia, na Kruczkowskiego właśnie... choć ostatnimi czasy częściej na Górnej jestem... o ile w ogóle wpadanie do domu na 4 godziny snu można nazwać "mieszkaniem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: XXXI LO IP: 62.233.181.* 28.03.04, 20:53 to samo.Kruczkowskiego górą. Odpowiedz Link Zgłoś
lea XXXII 24.03.04, 16:59 nawet nie wiem, gdzie jest,ale cieszy mnie, że kogoś cieszy, że powstał ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe <chatterin' mode> 24.03.04, 17:08 lea napisała: > nawet nie wiem, gdzie jest... Widzew Wschód... daleko... to już inna strefa czasowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda inna nie znaczy przecież gorsza! :P /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.03.04, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 :P 24.03.04, 17:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=8292457&a=8292457 Odpowiedz Link Zgłoś
szymczak.piotr Re: absolwenci LO nr.... 24.03.04, 17:23 Studenckie Biuro Korepetycji <<< Sigma >>> Masz problemy z nauka, Twoje dzieci mają problemy z nauką. Zadzwoń do Nas. My Ci pomożemy. Szybko tanio profesjonalnie i BEZSTRESOWO. www.korki.lodz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juliettqa Re: absolwenci LO nr.... 27.03.04, 23:07 eeeej no trochę bez przesady, sama skończyłam III LO i dumna jestem (ha ha a jak! :P), ale wg ostatniego rankingu jesteśmy dopiero na 10 miejscu, więc ta dyskryminacja to już jakaś stereotypowa, zaktualizować ją trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: absolwenci LO nr.... 28.03.04, 18:20 juliettqa napisała: > eeeej no trochę bez przesady, sama skończyłam III LO i dumna jestem (ha ha a > jak! :P), ale wg ostatniego rankingu jesteśmy dopiero na 10 miejscu, więc ta > dyskryminacja to już jakaś stereotypowa, zaktualizować ją trzeba :) może to z wiekiem przychodzi? jestem (nie)szczęśliwą uczennicą III LO i WCALE ale to WCALE duma mnie nie rozpiera. a wręcz przeciwie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lea duma III LO 30.03.04, 13:34 popieram marjory. mnie też duma nie rozpiera i wcale dziwię się, ze przy takim poziomie kształcenia (ach ten Miodzio) III LO jest AŻ(!!!!) na 10 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m dla przykładu 30.03.04, 16:47 lea napisała: > popieram marjory. mnie też duma nie rozpiera i wcale dziwię się, ze przy takim > poziomie kształcenia (ach ten Miodzio) III LO jest AŻ(!!!!) na 10 miejscu No Miodek to jeden z wielu... przykład poziomu nie tylko kształcenia ale i uczniów(przypadek nie jest odosobniony, średnia powyzej 4) lekcja fizyki, omawiamy jakieś ustrojstwo, kobieta zboczyła z tematu i mowi: - nie przedłuzając, przejdźmy do tzw. "ad remu" koleżanka:- ad czego? jak to sie pisze? pani profesor my tego jeszcze nie mieliśmy (tu opada kurtyna milczenia) pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
gray XXVIII 28.03.04, 11:22 za moich czasów był wysoki poziom matematyki (co było mi trochę nie na rękę ;)) a w rankingu brak. za to jest XXXV a pani od matmy mówiła 'jak tu ci jest za trudno to idź tam za park do XXXV' - no cóż, wszystko się zmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 28.03.04, 12:43 XXVIII - ale teraz to zupełnie inna szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: XXVIII 28.03.04, 12:55 słyszałem coś, że zmiana pani dyrektor nie wyszła na dobre :| pozdrowienia dla pani Łacińskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 28.03.04, 13:34 Ja pamiętam jeszcze dyrektora Marcinkiewicza, zatem to prehistoria ;) Klimaty obecne znam z relacji dzieci znajomych - zgodne z Twoją opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: XXVIII 28.03.04, 13:40 oo moja kadencja to pani Łakomicka i pani Łacińska.. w sumie nie było to tak dawno, zależy z której strony patrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 28.03.04, 13:44 Łakomicka była świetną fizyczką - zazdrościliśmy jej bardzo klasie mat.fiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasik Re: XXVIII IP: 195.205.68.* 28.03.04, 20:50 A czy ktoś pamięta jeszcze czasy dyrektorów Siecha i Filipa? To była najcudowniejsza szkoła! Opłacało się chodzić przez park, chociaż pod domem miało się inne liceum - XXIV. Ci z Marysińskiej chyba nam zazdrościli. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: XXVIII 29.03.04, 00:46 hoho! widzę, że nie tylko ja przez park chodziłem :D wiosna, lato, jesień, zima - przez park. błoto, kurz, błoto, śnieg - przez park.. a ile razy tam fiknąłem na lodzie to już nie pamiętam :D no i biegi na 2000m. po parku - jak byli spacerowicze z psami to czas był lepszy (albo gorszy) ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 29.03.04, 00:49 To ja miałam najlepiej ;P, mieszkałam zaraz obok szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: XXVIII 29.03.04, 00:54 plus taki, że trudno się spóźnić ale ważne jest, żeby te plusy nie przysłoniły nam minusów ;) trudniej zwagarować a droga przez park wiosną i latem to prawdziwa przyjemność (szkoda, że dziesięciominutowa ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 29.03.04, 00:56 Do parku chodziłam z psem. Dawno już w nim nie byłam, czas chyba na nostalgiczną wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: XXVIII 29.03.04, 01:01 o ja też nie byłem dawno chociaż mam rzut beretem :/ a z psem do parku nie chadzam bo chadzają tam z psami inni niekoniecznie pamiętając o smyczy albo chociaż o kagańcu.. sam czasami miałem stracha zastanawiając sie czy dobermann biegnie za piłeczką czy za mną ;) godzina pierwsza czasu nowego a zatem dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: XXVIII 29.03.04, 01:08 Tak, chyba nawet na dobre pożegnam ten wątek - bo został zdominowany przez wypowiedzi absolwentów jednej szkoły. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 buuuuuuuuuuuuuuuuu ;( 29.03.04, 01:19 a moje LO nie miało numerka... buuuuuuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu ;( 30.03.04, 00:48 to nazwa prywatnego :P nie wymiguj sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu ;( 30.03.04, 13:44 Prywatne LO mgr. Rafała Kokota :). Pozdrowienia dla pani profesor od fizyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu ;( IP: 195.167.11.* 30.03.04, 13:55 barracuda7110 napisał: > Prywatne LO mgr. Rafała Kokota :) A jak rozwinąć ten skrót w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu ;( 30.03.04, 14:27 Masz rację, trudno się domyślić... Odpowiedz Link Zgłoś