rdzo 07.09.10, 21:27 Ciekawe ile redaktor dostał za tą REKLAMĘ!!! Rozumiem napisać artykuł o nowince ale żeby podawać nazwe... szkoda że nie napisano jeszcze ceny kursu i kiedy zaczynają się najbliższe wykłady :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.toya.net.pl 07.09.10, 21:45 No tak, a potem panie i tak zostaną przeegzaminowane przez miłych i uprzejmych pracowników WORD i całe tę bezstresową naukę diabli wezmą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.toya.net.pl 24.01.13, 16:57 co dalej z ta chora TOYA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:40 Ja mam w sumie dwie uwagi...: - Nazwa szkoły "Girls School": czy w języki polskim naprawdę brakuje odpowiednich słów, którymi można nazwać szkołę dla kobiet? Czy wszystko musi być "po angielskiemu"? Mnie ta nazwa odrzuca, widać że interes jest nastawiony niestety na dość tani lans. - Wszyscy zaraz będą piali z zachwytu nad ideą tej szkoły - tylko dla kobiet. Wyobraźmy sobie odwrotną sytuację - szkoła tylko dla mężczyzn. Już słyszę pseudo-feministki krzyczące o jawnej dyskryminacji. Chcecie równouprawnienia? Nie dyskryminujcie się same na własne życzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: 95.175.14.* 07.09.10, 23:13 Niech różowe auta kupią. Żadne szkoły nie pomogą 1 na 1000 kobiet potrafi jeździć autem pozostałe 999 powinny siedzieć co najwyżej z boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 54 Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.toya.net.pl 07.09.10, 23:30 Słuszna uwaga;] Kobiety potrzebują kierowców, a nie samochodów. Chociaż minimalny przejaw użyteczności społecznej winni wykazywać mężczyźni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla 08.09.10, 15:31 Gość portalu: 54 napisał(a): > Słuszna uwaga;] Kobiety potrzebują kierowców, a nie samochodów. Chociaż minimalny przejaw użyteczności społecznej winni wykazywać mężczyźni. Pozdrawiam. Wyraźne: nie zgadzam się! ;) Uwielbiam jeździć samochodem i nie zamieniłabym tej przyjemności nawet na limuzynę z szoferem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: 78.133.191.* 23.10.10, 17:32 fajna szkola !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: 193.28.230.* 08.09.10, 14:20 Jak zobaczyłam pierwszy raz to auto z tymi napisami to zrobiło mi się wstyd. To świadczy o tym, że kobiety uważane są za gorsze od mężczyzn skoro potrzebują jakiejś specjalnej auto-szkoły bo w takiej integracyjnej nie potrafią się nauczyć. Ja w mojej auto-szkole miałam jazdy z facetami i nie wstydziłam się zadawać pytań. W końcu nie musiałam być alfą i omegą. Poszłam do SZKOŁY aby mnie NAUCZYLI. A instruktorzy nie wyśmiewali niewiedzy i chętnie tłumaczyli jak czegoś nie wiedziałam. Atmosfera podczas zajęć bardzo fajna, bez stresu a instruktorzy wyrozumiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakers Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.10, 05:38 Czarne Toyoty z różowymi kwiatami omijać z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Bardzo dobrze. Niech walkuja przez rok... IP: *.toya.net.pl 08.09.10, 08:49 ...ktora strona to prawa a ktora lewa oraz do czego sluzy lusterko w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bardzo dobrze. Niech walkuja przez rok... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 15:36 puknij się w głowę - daltonisto !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bardzo dobrze. Niech walkuja przez rok... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 15:38 a to,że sypiasz z dziewczynami które nie potrafią odróżnić prawej od lewj to już Ci nie przeszkadza co ?????? lepiej zostań gejem z takim podejsciem tylko to ci pozostało !!!!!!!!!!!!!!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krissuu Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: *.toya.net.pl 08.09.10, 09:40 To nie żadna nowinka, jest już szkoła Lejdis, wszystko to samo. Kiedyś widziałem samochód szkoły "Lejdis" - prawy bok - od błotnika po tylni zderzak zmiażdżony przez tira. Spoko - uczcie laski jeździć, wszyscy się pozabijamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.10, 11:34 Hehe ale skoro widziałeś samochod auto szkoły porysowany przez Tira ( bo to udało Ci się ustalić .... niewiadomo skąd ) to wcale nie oznacza chyba , iż była to wina osób siedzących w elce. prawda ?? a czy to wina kursantów, ze inni jeżdzą jak oszołomy i powodują kolizje np. z elkami , które obwinia się pozniej , że to kursanci nie umieją jezdzic bo mają w auto szkole zarysowany samochod wiec to na pewno ich wina . TROCHE WYOBRAŹNI. PROSZE ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: 46.113.110.* 10.11.10, 23:16 tu była wina kierowcy tira.nie zauważył w martwym punkcie elki.policja wymierzyła jego ślady na 1.5metra na pasie nauki jazdy.więc jeśli ktoś nie zna szczegółów wypadku niech nie chrzani głupot.dobrze że ludzi nie pozabijał.tak więc w tym przypadku elka jechała jak najbardziej prawidłowo prawym pasie.coś wiem na ten temat bo siedziałam w środku i o mało karku nie skręciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 23:54 poczytaj pedale, ten tir prawie zabił dwie dziewczyny, bo w lusterko nie spojrzał. a jak coś ci się nie podoba to podjedź do mnie to wyjaśnimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 12:17 dla twojej wiadomosci,to kierowca tira zabilby 2 dziewczyny,bo nie spojrzal w lusterko...i tak wlasnioe powstaje legenda o kobiecie kierowcy,przez takich dupkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot789 Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: *.toya.net.pl 08.09.10, 11:31 Szkoła jazdy strzela sobie w stopę. Jeśli te panie instruktorki nie są współwłaścicielkami tylko zostały zatrudnione ze względu na płeć, to jest to jawnym złamaniem zasad o równości płci. Ogłoszenia tej szkoły piszą o "naszej kobiecej kadrze", co sugeruje dobór pracowników na podstawie płci. Pewnie jakiś student prawa postanowi sobie dorobić do kieszonkowego. Ciekawe, czy odmawiają wykonywania usług panom, tak jak sugeruje artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 00:05 sprostowanie... szkoła lejdis została założona z myślą o wszystkich, z tym że kadra jest złożona przede wszystkim z kobiet które mają więcej cierpliwości i nie myślą tylko jak tu złapać za kolano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.10, 11:42 Ja ogólnie uważam , iż żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do wyboru i jeśli powstaje szkoła, która wnosi na rynek coś nowego to jest to dobre, a i pomysł uważam za trafny. A propos nazywy uważam że jest nośna i na tym polega marketing , i wiem co mówie bo jest to mój zawód. Trzeba poprostu mieć temperament, żeby przełamywac standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.10, 12:48 To ciekawe co pisza w tym artykule bo ja bylem nie dalej jak kilka tygodni w tej szkole zapisywac moja dziewczyne i pytalem w ramach ciekawosci czy mezczyzn przyjmuja i dostałem odpowiedz, że jak najbardziej moge jeśli mi odpowiada calokształt frmy. Wiec nie bardzo rozumiem tytul artykułu ` ponom wstep wzbroniony ` chyba gazeta jak zwykle ma za zadanie prowokowac !!!! a nie potrzebnie bo to ponoc bardzo fajna szkola tak mowi moja dziewczyna ktora jest w trakcie kursu i ja tez odnioslem pozytywne wrazenie będąc tam . Ale oczywiscie ze wzgledu na wizualne aspekty tej firmy musialbym upasc na glowe zeby ako facet zdecydowac sie na nauke tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla 08.09.10, 15:29 Pomysł stosowany od paru lat na Zachodzie, myślę, że i u nas ma szansę się sprawdzić :) Ja życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ping Szkoda, że ta szkoła zasyfia Łódź hałasem IP: 188.33.187.* 08.09.10, 17:12 Pomysł dobry, ale... ile można wytrzymać nadający na cały regulator samochód, który ciąga po centrum Łodzi lawetę z reklamą tej szkoły. Modelowy przykład zaśmiecania naszej wspólnej przestrzeni, która niektórym wydaje się NICZYJA. Na facebooku jest grupa Stop wrzeszczącej reklamie na ulicach Łodzi, która zdaje się podjęła heroiczny trud walki z tym problemem. Są jakieś granice wchodzenia ludziom na łeb, a wycie pod oknami zdecydowanie te granice przekracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee glupie baby IP: *.opera-mini.net 08.09.10, 17:29 to rozumiem w ramach walki o rownosc i parytety, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla d... IP: 91.193.99.* 08.09.10, 21:34 Wiecie co cokolwiek , ktokolwiek gdziekolwiek nie zrobi nam polakom zawsze jest cos nie tak ... a to rownouprawnienie, a to chorzy , a to zdrowi wszystko , wszystkim przeszkadza. Zamiast dac ludziom zyc i popierac siebie wzajemnie jedziemy po sobie jak jak najgorsze gady. Ja zycze im dobrze i nie doszukuje sie tutaj dziury jak udupic te szkole a Wy macie tylko jeden cel... jak reklama - to pewnie korupcja, jak glosna reklama to naruszanie ciszy, jak pracownicy to dyskryminacja, jak nazwa to nie polska , jak samochod to za kolorowy ... WSTYD RODACY WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dre Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:33 Hmmm. Taki pomysł już był i jak ktoś to napisał nazywał się "Lejdis". Jednak właściciele szkoły szybko się przekonali, że jeśli chcą się utrzymać na rynku muszą też przyjmować tą brzydzą płeć. Z "girls school" było podobnie - na początku rzeczywiście odprawiali facetów z kwitkiem a teraz bardzo chętnie ich przyjmą. Teraz kilka słów ode mnie. Jestem instruktorem nauki jazdy. Akurat tak się złożyło, że robiąc kurs instruktorski robiłem go z p. Jagodą Janecką - czyli właścicielką "Girls school" oraz p. Olą jedną z instruktorek. Oprócz tych dwóch Pań wiem, że pracuje tam jeszcze p.Magda ( jak dobrze pamiętam) która wcześniej pracowała w szkole "Jedynka". Z całej tej trójki tylko p.Magda posiada jakiekolwiek doświadczenie. O Oli z kursu wyniosłem wrażenie, że jest bardzo sympatyczną lecz lekko zagubioną osobą która może mieć problemy z dobrym przekazaniem wiedzy. Natomiast o p.Jagodzie muszę powiedzieć wprost: jest to osoba pazerna, łasa na kasę i nie znosząca sprzeciwu. Sprzeda wszystko i wszystkich jeśli będzie mieć w tym swój interes, idzie na łatwiznę a najlepiej jej wychodzi "ślizganie się" na plecach innych. Najlepszym potwierdzeniem tego jest fakt, że jak otwierała swoją "dziewczęcą szkołę" wydzwaniała do nas ( czyli różnych osób z kursu) żeby się dowiedzieć co gdzie należy załatwić żeby zarejestrować szkołę ( czyżby brak zaradności ?). Zdarzały się również telefony nt. różnych sytuacji drogowych i tego jak powinna się zachować. Tak nie zachowuje się człowiek z uprawnieniami instruktora nauki jazdy. Czyżby brak zaradności, czy może jednak wyszło to ślizganie się na plecach innych na kursie i nieznajomość przepisów?? Gratuluje p.Jagodzie wyrwania środków unijnych i odwagi przy otwieraniu biznesu. Mam też nadzieję, że się mylę i kursanci zostaną tam przeszkoleni w sposób rzetelny. Czekam też na wyniki WORDu które zobrazują co tak naprawdę warta jest "Girls school" ( dla niewtajemniczonych WORD raz w roku robi zestawienie jaka jest zdawalność uczniów danej szkoły które jest upubliczniane). Jednocześnie unikając stwierdzeń, że obsmarowuje kogoś żeby nabić sobie klientów nie podam auto szkoły w której pracuje natomiast zapewniam, że nie jesteśmy konkurencją dla "Girls school" ( ani oni dla nas) ponieważ działamy w innym rejonie miasta i jesteśmy szkoła o wiele mniejszą - szkolącą około 5 osób miesięcznie czyli dość kameralną. Pozdrawiam i zachęcam do dokładnego przyjrzenia się, posłuchania opinii znajomych, oraz poczytania opinii w internecie na temat szkoły do której chcemy iść nieważne jaką by miała nazwę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.10, 16:29 Zastanawia mnie jeden fakt... Ja akurat chodzę do tej szkoły i nie odniosłam absolutnie żadnego odczucia aby ktoś tak był niedoświadczony, a Jagoda prowadziła z nami zajęcia teoretyczne i dzisiaj wiem wszystko o prawie drogowym, nawet uświadamiam czasami mojego faceta , który ma już kilka lat prawo jazdy - jak powinien się zachować w niektórych sytuacjach ... Ale nie o tym chciałam... zastanawia mnie ( nawet jeśli założymy, że prawdą jest to co piszesz , choć szczerze w to wątpie ) po co o tym tutaj piszesz?? Bo jak dla mnie to jesteś z bezpośredniej konkurencji tej szkoły i dlatego zdecydowałeś się na tak desperacki krok jak zbiór tych obelg. Przecież takie rzeczy może tak naprawde napisać każdy o każdym i kto to zweryfikuje .... ?? nie piszesz nic co miłaoby zniechęcić mnie do bycia w tej szkole, tylko personalnie jedziesz po osobach, których pewnie nawet nie znasz ... A tak wogóle to z tego co się orientuje, to żadna Pani Magda tam nie pracuje, zatem jest to już pierwszy wątek świadczący o Twojej wybujałej wyobraźni i mówię innym nie wierzcie w to ... Z jednym się nie pomyliłeś zdawalność powie sama za siebie jak spisuje się ta szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dre Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:06 Gratuluję wyboru szkoły. Każdy robi to co lubi a ja nie miałem zamiaru zniechęcać do nich tylko przestrzec. To co się Tobie wydaje na temat Twojej znajomości przepisów jest zdaniem subiektywnym. Mi też się wydawało, że wiem wszystko po kursie prawa jazdy, okazało się inaczej. A czytałaś chociaż raz w życiu Kodeks Drogowy żeby zweryfikować to co mówią na zajęciach?? Wspomnieli ci o czymś takim jak Rozporządzenie w sprawie znaków i sygnałów lub paru innych dokumentach o których warto by wiedzieć? Nie sądzę. Pomyśl logicznie gdzie w mojej wcześniejszej wypowiedzi jest napisane żebyście nie szli do GS ?? Ja jadę personalnie po tych kobietach( zwłaszcza po p.Jagodzie) bo je poznałem i wcale tego nie ukrywam. Nie wiem z czego wywnioskowałaś że jesteśmy dla siebie z GS konkurencją. Jak pisałem działamy w innej części miasta i mamy inne rozmiary ( GS jest większa od nas bo szkoli koło 40 osób miesięcznie a my koło 5 ). Poza tym czy jesteś naprawdę tak naiwna, że wierzysz, że nawet jeśli robię brudną robotę GS i zniechęcę im kilka osób to akurat przyjdą do mnie ? Na 200 działających szkół w łodzi akurat wybiorą moją nie znając nazwy, adresu ani nic. Dorośnij. Proponuje poznać p. Jagodę prywatnie to się przekonasz, że nie jest to zbiór obelg tylko prawda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania j. Re: ... IP: 91.193.99.* 31.10.10, 01:09 Drogi Domestosie!!! Pewnie dostałeś kosza od Pani Jagody i dlatego wyżywasz sie personalnie, he he he :-) P.S. Polecam szkołę i tak się składa, że Pani Ola była moją instuktorką i jako zobowiązana wdzięcznością kursantka, która zdała egzamin Państwowy dla całego persoelu wielkie dzięki !!! Dziewczyny nie martwcie się, ktoś kiedyś powiedział .... nie pamiętam kto: ilość wrogów jest miarą sukcesu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St.W Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.zdnet.com.pl 08.11.10, 20:26 Niedawierzam, że kolega z kursu mógł tyle bredni wypisać na Jagodę i jej szkołę. Chyba, że jest bardzo zazdrosny o to że jej się udało. Widzę, że niektórzy instruktorzy kończąc kurs mieli ju duże doświadczenie zawodowe tak jak mój przedmówca. Co do kadry instruktorskiej w tej szkole mogę tyle powiedzieć, że poza Olą i Jagodą znam inną instruktorkę z którą razem pracowałem i wiem że jest bardzo dobra. Pozdrawiam całą grupę „instruktorzy2009”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 00:30 ...nikt się nie przekonał, ponieważ zamysł odnośnie kursantów był taki sam od początku. UCZYMY WSZYSTKICH!!! z tym że kadra instruktorska jest złożona przede wszystkim z kobiet (dlatego taka nazwa) myślę że nasi kursanci są zadowoleni z przygotowania do samodzielnej jazdy, o czym świadczy chociażby ilość podziękowań zarówno jak i Pań tak i Panów po zdaniu egzaminu.... a badania WORD-u są co 6 m-cy tak dla sprostowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 17:07 czyzby przemawiala zazdrosc,ze "girls school" ma wiecej niz 5 kursantow miesiecznie? drogi kolego,lepiej znajdz pomysl na siebie...bo widze,ze jakis kompleks przez ciebie przemawia:) mimo wszystko pozdrawiam-kursantka "girls school":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 08:48 Czy gdyby otworzono szkołę tylko dla mężczyzn to byłaby to dyskryminacja? Odpowiedz Link Zgłoś
marcela0609 Panom wstęp wzbroniony 26.12.10, 19:37 Skończyłam tę szkołę parę miesięcy temu, kiedy dopiero powstała i prawie nikt o niej nie słyszał (ja trafiłam przypadkiem - reklama). Uczyła mnie instruktorka Ania i zdałam za drugim razem bezbłędnie. Teoria u Jagody - fachowo, konkretnie. Szkole i kadrze pod kątem profesjonalizmu, podejścia do pracy - NIC nie mogę zarzucić. Niestety, obawiam się, ze pan instruktor krytykujący właścicielkę ma trochę racji. Miałam okazję poznać Jagodę prywatnie: ze wszystkimi kursantkami jest na "ty" i stara się być fajną kumpelą. I słowo "stara się" jest tu jak najbardziej na miejscu, bo moim zdaniem to wszystko fasada, stwarzanie pozorów takiej miłej, "babskiej" atmosfery. Gołym okiem widać, że Jagoda (naprawdę ma na imię Jadwiga :)) to laska z górnej półki, markowe ciuszki, extra samochód, łasa na kasę jak najbardziej i z byle kim się nie zadaje. Była miła, dopóki byłam kursantką i płaciłam, skończyłam - nie zna mnie! Nawet nie pogratulowała, gdy zadzwoniłam pochwalić się, że zdałam egzamin, karty uprawniającej do rabatu w różnych babskich spa czy innych pierdołach, którą chwali się na swojej stronie internetowej do dzisiaj nie otrzymałam. Jakieś to wszystko nie do końca prawdziwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Szkoła dla blondynek IP: *.toya.net.pl 27.12.10, 00:40 Kobiety nie potrafią jeździć - to jest fakt. Co druga zawalidroga to kobieta. Nie ma takiej możliwości, żeby kobieta nauczyła drugą kobietę jeździć - dlaczego ? Po pierwsze - sama nie umie, a po drugie, kobiety rywalizują ze sobą znacznie bardziej niż faceci (to instynktowna walka o zapewnienie sukcesu reprodukcyjnego - i nie ma się co obrażać, to są fakty !). Nikt tak nie nauczy kobietę życia i prowadzenia samochodu, jak doświadczony facet ! Drogie Panie, jak chcecie nauczyć się jeździć to najpierw obejrzyjcie sobie kilka dobrych filmów o tej tematyce a dopiero potem na kurs (byle nie do szkoły dla blondynek !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahaah Re: Szkoła dla blondynek IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 22:01 Dzisiaj miałam okazję zobaczyć DWÓCH MEGA DOŚWIADCZONYCH FACETÓW :) Proszę Cię... Jechali jak cioty :) A później próbowali nadrabiać rykiem silnika i ściganiem się :) Popatrz na statystykę- większość wypadków powodują mężczyźni :) Nadal twierdzisz, że są tacy doświadczeni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Szkoła dla blondynek IP: *.toya.net.pl 25.01.11, 13:51 Jeżeli na 20 samochód, 19 prowadzonych jest przez facetów to statystyki są takie, a nie inne. Bardziej miarodajne byłby dane o odsetek wypadków spowodowanych przez kobiety w stosunku do ilości prowadzących kobiet i analogicznie dla mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Szkoła dla blondynek 12.11.12, 16:08 Gość portalu: Buahahaah napisał(a): > Dzisiaj miałam okazję zobaczyć DWÓCH MEGA DOŚWIADCZONYCH FACETÓW :) Proszę Cię. > .. Jechali jak cioty :) A później próbowali nadrabiać rykiem silnika i ściganie > m się :) Popatrz na statystykę- większość wypadków powodują mężczyźni :) Nadal > twierdzisz, że są tacy doświadczeni? :) hehe racja, faceci pokazuja tylko jak sie pali gumy, zajezdza droge i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Panom wstęp wzbroniony IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 21:59 Wiesz, nie nazwałabym Jagody laską z górnej półki. Jakoś nie zauważyłam, żeby miała markowe ciuszki :) Fakt, że może trochę za bardzo się stylizuje i faktycznie chce czasami być za fajna, ale ja nie poszłam tam dla niej. Jestem zadowolona z mojej instruktorki i tyle. Póki co nie mogę powiedzieć na szkołę złego słowa. Zobaczymy jak będzie później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Panom wstęp wzbroniony IP: *.4web.pl 12.11.12, 16:07 Za to faceci za kólkiem to dżentelmeni w 100% . Jeżdzą jak oszolomy i rozbijaja sie na latarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA wielka porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 07:30 JA I MOJE ZNAJOME MAMY BARDZO NIE MILE DOŚWIADCZENIA. NIE MA TO JAK FACET UCZY JAZDY. PRZECIEŻ NIE OSZUKUJMY SIĘ !!!!! KOBIETA KTÓRA DOBRZE JEŹDZI TO RANO SIĘ GOLI !!!! JA JESTEM KOBIETĄ I NIE WSTYDZĘ SIĘ TAK MÓWIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nici Re: wielka porażka IP: *.4web.pl 25.01.11, 13:44 kobietki nie dajcie sie zwieść. w samochodzie wasze instruktorki są przyjemne i miłe a za plecami się z was śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: wielka porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.11, 17:43 O czym ty dziewczyno piszesz w ogóle? :) Pewnie nie jesteś zadowolna, bo Ci instruktorka jakąś prawdę prosto w oczy powiedziała i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Nie polecam auto szkoły LEJDIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:53 Bardzo niemiła atmosfera. Zdawałem 8 razy. Sam musiałem uczyć się niektórych manewrów. Nie tłumaczą błędów. Auto szkoła LEJDIS to porażka....:( Idzcie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURSANTKA a ja polecam LEJDIS IP: *.retsat1.com.pl 11.11.11, 17:55 a JA polecam Lejdis.dziewczyny sa super.maja bardzo duzo cierpliwosci i wszystko tlumacza.zauwazylam ze w tej auto szkole panuje prawie ze rodzinna atmosfera.sprawdzcie sami, ale naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Nie polecam auto szkoły LEJDIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.12, 19:04 Jestem bezapelacyjnie zadowolona z auto szkoły LEJDIS, gdzie brałam jazdy doszkalające na B i ukończyłam kurs na A. Autem jeździłam z panią Ewą, naprawdę sympatyczną osóbkę. Natomiast do motocyklowej przygody przygotował mnie Pan Leszek, z którego jestem w pełni zadowolona. Instruktorzy pełni cierpliwości i zrozumienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Nie polecam auto szkoły LEJDIS IP: 192.162.151.* 12.11.12, 15:53 polecam LEJDIS Milena (gość) 2012-10-23 19:01:29 "Jestem bezapelacyjnie zadowolona z auto szkoły LEJDIS, gdzie brałam jazdy doszkalające na B i ukończyłam kurs na A. Autem jeździłam z panią Ewą, naprawdę sympatyczną osóbkę. Natomiast do motocyklowej przygody przygotował mnie Pan Leszek, z którego jestem w pełni zadowolona. Instruktorzy pełni cierpliwości i zrozumienia ;-)" Pani Mieleno czy jak tam Pani na imię mam pytanie wszędzie wkleja Pani to samo ??? nawet tego samego dnia, z ciekawości prześledzę inne fora żeby znaleźć Pani bezcenną opinię na temat autoszkoły w której Pani... no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spnky82 Re: Nie polecam auto szkoły LEJDIS IP: *.toya.net.pl 08.02.13, 19:16 Widać jak zdawałeś 8 razy to gamoń jesteś , lepiej rower sobie kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka auto szkoła lejdis IP: *.centertel.pl 04.01.12, 16:27 wcale nie prawda uczyłam sie w tej szkole bardzo sobie ich chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina H. Lejdis-super auto szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 21:19 Zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat auto szkoły Lejdis! Pare lat temu kończyłam kurs w innej szkole gdzie zasady byly przekazywane nie jasno, na jazdach praktycznie nie nauczono mnie żadnych zasad, podchodziłam 3 razy do egzaminu i nie wyjechala z placu w ogóle!! w Lejdis już na pierwszych jazdach umiałam przejechać "rękaw" bo dziewczyny tłumaczą nawet 50 razy, tak żeby każdy zrozumiał! Najwięcej jeździłam z Kasią - bardzo polecam tę instruktorkę! Zdalam za drugim razem, nawet egzaminator powiedzial, że będzie ze mnie kierowca! :) Moja siostra też zdała za drugim razem! Może te soby, które nie zdały 8 razy i są niezadowolone ze szkoły Lejdis, powinny po prostu zrezygnować z robienia prawka, bo sie nie nadają na kierowców!!! Pozdrawiam pracowników szkoły Lejdis i wszystkie BABY za kółkiem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Lejdis-super auto szkoła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.12, 12:02 Ponieważ byłam zainteresowana opiniami na tyemat tej szkoły czytałam na różnych stonach i co dziwne pare osób robi kopiuj wklej. czasem imię zmienia ale treść opini (pozytywnej) nie. czyżby szkoła byłych kursantów udawała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUras POlecam IP: *.astral.lodz.pl 26.03.12, 10:47 Zdałem za pierwszym razem, atmosfera super. POlecam, a jak ktoś jest głupcem i 8 razy nie potrafi zdać to niech sie przesiądzie na rower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ta Szkoła to Masakra IP: *.144.rev.vline.pl 03.04.12, 21:35 witam!!! Wybrałam, tę szkołę ze względu na bliskie jej położenie w obrębie mojego miejsca zamieszkania. Jazdy wykupiłam u instruktorki Pauliny Młynarskiej. Stanowczo ODRADZAM!!!! Dziewczyna zadufana w sobie, obrażona na cały świat i do tego ciągle krzyczy i naciąga na dodatkowe jazdy - twierdząc, że nic nie umiesz!!! Zero komfortu jazdy z tą osobą. Podkreślam, że zdałam za drugim razem egzamin państwowy, mimo jej złych opinii o mojej jeździe. Szkoła mnie zawiodła głównie przez instruktorkę, generalnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:szkoła lejdis polecam IP: *.zarzew.net 14.06.12, 16:34 ja polecam i jestem bardzo zadowolona zdałam za drugim razem jezdziłam z Pauliną i Kasią i uważam że bardzo dobrze tłumaczą i mają ogromna cierpliwość, a co do tych którzy tak narzekają na instruktorów może ludzie z wami jest coś nie halo i nie nadajecie się do jazdy samochodem bo najlepiej jest wieszać psy na innych. Ja mówię tej auto-szkole stanowczo TAK i polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ta Szkoła to Masakra IP: *.toya.net.pl 14.06.12, 19:34 > Dziewczyna zadufana w sobie, obrażona na cały świat i do t > ego ciągle krzyczy i naciąga na dodatkowe jazdy - twierdząc, że nic nie umiesz! No co za niespodzianka! To mówisz, że największym wrogiem baby jest druga baba? :))))) Coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Auto-szkoła Lejdis IP: *.zarzew.net 14.06.12, 17:21 Witam ja polecam tę auto szkołę z czystym sumieniem, zdałam już egzamin za drugim razem, instruktorki bardzo kompetentne, cierpliwe i bardzo miłe, potrafią tłumaczyć do upadłego, jazda bardzo profesjonalna po całej Łodzi, pokazują trasy egzaminacyjne i tłumaczą na co zwracać uwagę na placu manewrowym również. Teoria bardzo dobrze wytłumaczona. Ja byłam zadowolona i mogę polecić każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kish kanish Napisz to jeszcze 10 razy IP: *.toya.net.pl 14.06.12, 19:36 Napisz to jeszcze dziesięć razy, to będzie skuteczniej. Przykładowe nicki, które możesz wykorzystać: dziewuszka ktoś_inny sylwia84 inna_kobieta miłosna19 Łodzianka mama_łukaszka lady_snake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Auto-szkoła Lejdis IP: 192.162.151.* 12.11.12, 16:01 Ten sam tekst czytałam na Forum Nasze Miasto.pl !! Hm jakie to DZIWNE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.12, 23:06 Nie ma to, jak zwalczanie stereotypów przez utrwalanie stereotypów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Autoszkoła Lejdis IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 15:20 Polecam autoszkołe Lejdis. Wybrałam tą szkole ze wzgledu na to iz instruktorkami są kobiety one maja dużo więcej cierpliwości i tłumaczą do skutku. Wybrałam kurs rozszezony i zdałam za pierwszym razem. Moją instruktorką była Pani Ewa Kucińska. I jestem jej bardzo wdzięczna za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu:-) Sama nie wierzyłam, ze tak szybko uda mi się zdać:-) pozdrawiam wszystkich ubiegających sie o prawo jazdy. Jak widać można zdać za pierwszym razem tylko trzeba być odpowiednio przygotowanym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Autoszkoła Lejdis IP: *.retsat1.com.pl 24.01.13, 21:16 > Moją instruktorką była Pani ... Czy ta Pani wyraziła zgodę na publikowanie jej danych personalnych? Co na to regulamin forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcona Czy warto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.13, 00:34 dotychczas jezdziłam na kursie u Juszczaka i każdy instruktor mówił mi co innego. Czy warto wyjupić dodatkowe godziny w autoszkole Lejdis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca A, B Re: Czy warto? IP: *.182.49.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.13, 23:47 Jeśli czujesz sie za kierownicą niepewnie to Warto. To nie jest gra komputerowa gdzie można kliknąc "RESTART".. jezdzic trzeba umiec, aby nie zrobic krzywdu sobie i innym.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś