Dodaj do ulubionych

Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi

IP: 178.56.2.* 16.09.10, 21:28
...nie tylko popierała beznadziejne rządy Kropiwnickiego&Tomaszewskiego, ale nawet osobiście uczestniczyła w kampanii antyreferendalnej (tCamerimage-cabaret, ŁKS-dajdaj-cyrk, pisemko Łodziak, śmieszne spoty w TVP itd). Jej start w wyborach to chyba jakiś żart. No, chyba, że w barwach ŁPO;)
Obserwuj wątek
    • Gość: irek miły facet i porządny czlowiek IP: *.retsat1.com.pl 16.09.10, 21:31
      Frankowski to ciekawy kandydat tylko szkoda że z Samoobrony. Myślę że ma szanse zdobyć kilka procent. Trzymam kciuki
      • Gość: zibi Joński moim kandydatem IP: 188.33.72.* 17.09.10, 09:17
        Pani Zdanowska w życiu nie, gdyż z jej sukcesów potrafiłabym wymienić jedynie noszenie czaoki i tańczenie na stole poza tym przez 9 miesiecy była prezydentem i nie zrobiła nic, Janowska popiera Krope, wiec odpada w przedbiegach, poza tym zabiera sie za pewne sprawy a potem ich nie konczy, a Joński jest jedynym kandydatem, który ma realne
        szanse, poza tym pracuje jak malo kto i to mnie wlasnie przekonuje
      • Gość: Oszust Re: miły facet i porządny czlowiek IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 20:19
        Fajny człowiek ????????? Przeczytaj artykuł lodz.naszemiasto.pl/artykul/551724,prokuratura-wziela-pod-lupe-lodzkie-lotnisko,id,t.html
    • Gość: pier Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 16.09.10, 21:34
      Joński jest moim faworytem za to że ciężko pracuje jak tylko został wiceprezydentem i są tego efekty. Pozdro
      • Gość: swojak1000 Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 21:45
        Uchowaj Boże od takich efektów.
      • kolor_purpury Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi 17.09.10, 09:05
        dobrze, że się kobiety pozgłaszały, tylko szkoda, że takie fatalne. niby solidarność płci i te sprawy, ale na nie wstyd by mi było zagłosować. Zdanowska i Janowska, obie popierały kropę, zdanowska była nawet u niego wiceprezydentem przecież. głos na nią to by była jakaś porażka. janowska to samo- w jego spotach wystąpiła, żeby go bronić, a niby taka lewicowa.
        joński to jedyny normalny kandydat wart mojego głosu
        • Gość: zibia Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: 188.33.72.* 17.09.10, 09:19
          a wczoraj jechałam sienkiewicza, jedzie sie jak po sznurku, i na takich kandydatw moge głosowac, ktorzy cos robia- jonski na prezydenta
      • Gość: gregorij Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.69-162-137.static.steadfast.net 17.09.10, 10:16
        A co pani zdanowska zrobiła dla Łodzi, bo ja pamiętam, że nosiła super czapkę razem z Kropą:)A teraz to do końca nie wiadomo czy ona nawet jest kandydatką, bo chyba Doniu jej nie chce, też dobre!Dlatego moim kandydatem jest Dariusz Joński, a jego efekty widać, bo chłop pracowity jest!
    • Gość: Lena Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 21:43
      Widać,że komuszki boją się Janowskiej. Janowska jest w Łodzi bardzo popularna. Jonski może tylko pomarzyć o takiej popularności. A elektorat mają prawie ten sam. Będą niezłe jaja, jeśli Janowska wystartuje. Jonski i jego chłopaczki zaplują się ze złości. Ile procent poparcia dajecie Jonskiemu w takiej sytuacji? Trzy? No może pięć...
      • Gość: Greta janowskiej się nikt nie boi IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 22:02
        nie ma czego. nikt jej nawet nie odróżnia od Jankowskiej. ani ona pracowita ani popularna. w tym zbiorze wybija się tylko joński
        • Gość: Pachno Re: janowskiej się nikt nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:39
          Joński to sie wybija, ale w zbiorze negatywów...:)

Janowska jest osobą dużego formatu i nie ma jej tutaj co porównywać z jakimś chorym na władzę kurduplem
      • Gość: toro Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 22:09
        wątpię żeby Joński się bał Janowskiej. Łódź potrzebuje ludzi energicznych i życiowych a Janowska jest raczej politykiem sprzed dwóch pokoleń
    • lykaena Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi 16.09.10, 21:44
      A ja mam wierszyk o kandydatce Janowskiej :

Janowska, Janowska
      I tak wygra Joński
    • Gość: toro Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 21:50
      "Cały czas waha się jeszcze Zdzisława Janowska" i dobrze robi że się waha jej start to by była jakaś pomyłka
    • Gość: remed Re: Już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 21:59
      pani janowsko wahoj się wahoj
    • Gość: grysik tylko nie janowska IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 21:59
      ona jest niby lewicowa? to niech się najpierw wytłumaczy z tego, że popierała kropę. w życiu nie zagłosuję na kogoś takiego!
    • francess_ann Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi 16.09.10, 22:02
      No proszę, a niech tam się zgłaszają kandydatury jedne.
      A wygra kto?
      Dariusz!
    • Gość: boards_of_warsaw Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.centertel.pl 16.09.10, 22:13
      Ja może bym był gotowy i na Pana Jonskiego zagłosować. Ale śmieszy mnie jak widzę Go próbującego być takim groźnym i stanowczym. Ta poza nijak się ma do fizjonomii. To klasyczny brak spójności :) A już zupełnie nie odpowiada mi ta ferajna za Jego plecami.
    • Gość: hilary Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 22:21
      Haniu, przy takich kandydatach zwycięstwo masz w kieszeni!
      • Gość: politolog Pan Hilary zgubił okulary IP: *.lodz.mm.pl 16.09.10, 22:28
        Pan Hilary zgubił okulary i nie widzi jak reszta kandydatów Hanię zawstydzi.
        A co ma Hania w kieszeni to nie wiem.
      • Gość: rysiek Re: Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Ł IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 22:28
        chyba mówisz o hani z m jak miłość lol. Hanna Zdanowska nie ma żadnych szans, niech ona lepiej wraca do tańczenia na stole.
    • Gość: politolog Zdanowska nie jest kandydatem!!! IP: *.lodz.mm.pl 16.09.10, 22:25
      Zacna Hania zdanowska nie jest żadnym oficjalnym kandydatem PO, a jedynie kandydatka na kandydata. Od pół roku słysze i czytam ze lada chwila Doniu ją namaści, tylko jakoś nie moze wyszukac w swoim kalendarzu 5 minut aby to zrobić. Moze gazeta zamiast wypisywac głupoty, zada trud i ustali dlaczego premier nie ma tych 5 minut dla naszej kochanej Hani?
    • Gość: gosc wahadło_Janowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.10, 22:26
      ta co była zapatrzona w układzik Kropaszenkowo-Tomaszewsko-ŻYDowiczowy ?
      mierniutka!

• Gość: politolog Zdanowska nie jest kandydatką!!! IP: *.lodz.mm.pl 16.09.10, 22:32
      Zacna Hania zdanowska nie jest zadną kandydatką, a jedynie kandydatką na kandydata. Od pół roku słyszymy, że namaszczenie przez Tuska to bardziej sprawa braku czasu a nie politycznej woli. Gazeta zamiast pisac bzdury, powinna zadac sobie trud i ustalic dlaczego premier nie moze w swoim kalendarzu 5 minut dla naszej Hani.
      • Gość: d Re: Zdanowska nie jest kandydatką!!! IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 23:21
        I oby do tego nie doszło. Wszyscy tylko nie ona.
    • Gość: irek Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 16.09.10, 23:58
      ale tych komuch i inowierców na tym forum nie da się czytać. Joński samo pisanie na forum nic ci nie da chyba te komentarze to sam piszesz.
      • Gość: swojak1000 Re: Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Ł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 07:19
        A skąd by się one komentaże wzieły.
    • Gość: racjonalista Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.chello.pl 17.09.10, 07:51
      chyba Łódź nie będzie tak głupawa by wybrać "lalusia" i cwaniaczka ... - śmiech na sali
      uwaga na młodziaków - co wszystko wiedzą i wszystko obiecują
      • Gość: koloryt Re: Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Ł IP: *.xdsl.centertel.pl 17.09.10, 10:11
        tylko nie Zdanoska kazdy kibic Widzewa powinien wiedziec, ze sprzyja dajdaja z ŁKS'u gdy toneli i za nimi się opowiedziała poza tym sprzyjała Kropie więc wszystko jasne.

Głos oddam, ale jak nie dojdzie jeszcze jakiś sensowny kandydat to głos - brak kandydata.
    • Gość: haha Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: 195.205.240.* 17.09.10, 10:33
      Pani janowska daj pani spokoj z prezedentem łodzi...a pani zdanowska juz wybudowala tor formuly I jak w czapiek kropkowej chodzila wiec dziekujemy za takie kandydatki.....łódx poradzi sobie bez was drogie panie
      • old.bear Re: Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Ł 17.09.10, 10:58
        Niech nas Opatrzność chroni przed "partyjnymi" kandydatami.
        Niestety to mrzonka ... :(
      • Gość: spadaj komuchu Re: Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:01
        Gość portalu: haha napisał(a):

> Pani janowska daj pani spokoj z prezedentem łodzi...a pani zdanowska juz wybudo
        > wala tor formuly I jak w czapiek kropkowej chodzila wiec dziekujemy za takie ka
        > ndydatki.....łódx poradzi sobie bez was drogie panie

spadaj komuchu
    • Gość: max2010 PiS reaktywacja IP: *.teoc.pl 17.09.10, 12:23
      Oprócz Dariusza Jońskiego pozostali kandydaci to prawicowi działacze popierający ideologię PiS-u. Jedynym gwarantem pozytywnych zmian dla Łodzian jest Dariusz Joński. Życzę wszystkim miłego weekendu:)
      • Gość: szary obywatel Re: PiS reaktywacja IP: 217.76.124.* 17.09.10, 14:47
        >Jedynym gwarantem pozytywnych zmian dla Łodzian jest Darius
        > z Joński. Życzę wszystkim miłego weekendu:)

A dodac należy, że tym bardziej pozytywne te zmiany dla Łodzian im Łodzianin jest bliższym znajomym Jońskiego... że o rodzinie nie wspomnę ;)

• Gość: zuza Michalik HAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:57
      Michalik wchodził w tyłek od zawsze deweloperom, stąd była to jedyna grupa która go uwielbiała. To za Michalika rozwalano miasto podobnie jak za Kropy i Tomaszewskiego. Michalik jest zielony w tematach zarządzania przestrzenią miejską. Odpowiadał za urbanistykę i planistykę a zna się na tym tyle co ta Zdanowska. Jak go Kropa wywalił wchodził w układziki dosłownie ze wszystkimi, którzy mieli szmal na jego wybory, w tym ze skompromitowanymi władzami Projektu Łódź. Ostatnio łazi w te i wewte kombinując gdzie sie pokazać żeby o nim nie zapomniano. Wystawienie go jako kandydata z ramienia PiSu zamiast np. Piątkowskiego to jest samobójstwo jest partii w Łodzi. Michalik, Zdanowska, Joński i Tomaszewski to chyba najgorszy wybór jaki mogliśmy mieć. Wszyscy to nieobeznani upolitycznieni ignoranci albo w układach albo populiści.
      • Gość: ?????????? Re: Michalik HAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 14:01
        Gość portalu: zuza napisał(a):

> Michalik wchodził w tyłek od zawsze deweloperom, stąd była to jedyna grupa któr
        > a go uwielbiała. To za Michalika rozwalano miasto podobnie jak za Kropy i Tomas
        > zewskiego. Michalik jest zielony w tematach zarządzania przestrzenią miejską. O
        > dpowiadał za urbanistykę i planistykę a zna się na tym tyle co ta Zdanowska. Ja
        > k go Kropa wywalił wchodził w układziki dosłownie ze wszystkimi, którzy mieli s
        > zmal na jego wybory, w tym ze skompromitowanymi władzami Projektu Łódź. Ostatni
        > o łazi w te i wewte kombinując gdzie sie pokazać żeby o nim nie zapomniano. Wys
        > tawienie go jako kandydata z ramienia PiSu zamiast np. Piątkowskiego to jest sa
        > mobójstwo jest partii w Łodzi. Michalik, Zdanowska, Joński i Tomaszewski to chy
        > ba najgorszy wybór jaki mogliśmy mieć. Wszyscy to nieobeznani upolitycznieni ig
        > noranci albo w układach albo populiści.

jezu co za bzury, ze tez komuś się chce takie dyrdymały wypisywać?
        • Gość: torent Re: Michalik HAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 19:34
          Sam jestes bzdura! Kazdy wie ze Michalik łaził do Projektu Lodz i ze bronili go deweloperzy kiedy Kropa chcial go wywalić. Zagdzam sie z przedmówczynio, ze Piatkowski bylby swietnym kandydatem. Wyksztalcony i mądry człowiek!
    • Gość: Joński do kosza Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.09.10, 13:14
      przestańcie klakiery piep...ć głodne kawałki o swoim buddzie, bo aż szklak w biały dzień człowieka trafia. w referendum poszedłem głosować bo miało być lepiej a co robi zapitala sam po wojarzach zagranicznych za nasze pieniądzę. a miał z dupą siedzieć na miejscu. pozatrudniał swoich kolesi gdzie się da i ich rodzinki, a pamiętam jak kropie to wypominał. w Zwiku zwolnili dziewczynę bo musiała mieć pracę siostrunia żonki od kiełbasy prezydencika. więc przestańcie już wstawiać ludziom farmazony. i mam w dupie wasze ulotki, które to mi się z kawką poprzyklejały do auta.
    • Gość: student Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.09.10, 13:21
      Tylko Pani Profesor, prosimy nie wahać się. Szkoda naszego miasta dla pozostałych kandydatów!
    • Gość: gość Znamy już czterech kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.centertel.pl 17.09.10, 13:23
      Czy to ten sam Frankowski, który nie zapłacił podwykonawcy za robotę na lotnisku Lublinek ??? Pisali o tym niedawno w gazetach... Chyba nawet sprawą zajęła się łódzka Prokuratura i wszczęła śledztwo... Widać gościu lubi KASĘ ! No to ma teraz kasę na własną kampanię wyborczą...karierowicz...
      • Gość: ae Jestem za Janowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 14:03
        Janowska to uczciwość, wysokie standardy moralne i etyczne, wiedza, znajomość realiów łódzkich, poparcie łodzian
    • nandik jak dla mnie... 17.09.10, 15:41
      Dla mnie moze wygrać Janowska, Tomaszewski, Zdanowska, a nawet Michalik - byleby Sadzyński i Joński wreszcie wrócili tam skąd przyszli, przestali okupywać UMŁ i zostali wkoncu rozliczeni.
    • minigry.amor.pl Powiedzcie na kogo mam głosować? 17.09.10, 17:42
      Nie wiem na kogo zagłosuję dlatego proszę o fachową pomoc. Na pewno nie zagłosuję na Jońskiego, bo brzydzę się fanatyzmem łódzkiego SLD, ale jestem otwarty na pozostałych... Kto?
      • Gość: pająk Re: Powiedzcie na kogo mam głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 17:53
        Oczywiscie moja wypowiedź bedzie niepopularna na g.w. ale ja preferuję Janowską, potem Tomaszewskiego, potem Zdanowską...
        Joński precz! Do prawdziwej pracy, zdobywać praktykę i wiedzę. To samo Sadzyński. Swoją drogą co za tupet trzeba mieć ( dla mnie to graniczy z bezczelnością), zeby bez własciwych kompetencji i doswiadczenia myśleć o prezydenturze Łodzi.
        W Łodzi jest tysiace łodzian, którzy bardziej predyscynują na to stanowisko niz tych dwóch młokosów.
        • minigry.amor.pl Super podpowiedź! A precyzując... 17.09.10, 18:13
          ... który kandydat jest:
          1. Anty pasożytniczy(vel anty żulerski)?
          2. Mogący zminimalizować bezrobocie w mieście, mający odpowiednie do tego predyspozycje?
          3. Niepowiązany za mocno ze swoją partią lub ma tak mocna pozycje w partii, że będzie robił co sam uważa za dobre?
          4. Jest reprezentacyjny?
          • Gość: pająk Re: Super podpowiedź! A precyzując... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 18:45
            Dla mnie Janowska bo jest uczciwa, na poziomie, wrazliwa, szybko chwyta, odważna, nonkonformistka - jej bym zaufał na bank, a znam sie na ludziach.
            • minigry.amor.pl Re: Super podpowiedź! A precyzując... 19.09.10, 09:43
              Janowska wygląda na silną, na taką, której strach przydepnąć na odcisk. Łodzi potrzebny jest silny prezydent. Janowska i Tomaszewski są silni i odważni, ale Tomaszewski przegiął z F1. Nie należy robić z ludzi głupich jak to robią Joński i Tomaszewski. Zdanowska natomiast to spokojna lalka, która mogłaby być prezydentem gdzieś w Szwajcarii. Takie na razie mam przemyślenia.
      • Gość: gość Re: Powiedzcie na kogo mam głosować? IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 20:36
        Trzeba wybrać kogoś z PSL. Wszyscy się kłócą, a oni potrafią łączyć i łagodzić obyczaje.
        • Gość: pająk Re: Powiedzcie na kogo mam głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:44
          W Łodzi na szczęscie nie ma tradycji Peeselowskich:)
        • minigry.amor.pl Nigdy! 19.09.10, 09:36
          PSL = KRUS
    • Gość: konkreten bitte Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.croy.cable.virginmedia.com 17.09.10, 18:25
      Czy tak trudno jest napisac krotki program wyborczy kandydatow?
      Przeciez kazdy z odrobina oleju w glowie nie bedzie glosowal na nazwisko czy partie w wyborach lokalnych, lecz na konkretny program i rozliczenie z tego co do tej pory kazdy zrobil.
      Lodz jest w tej chwili w bardzo ciekwaym okresie, bo z jednej strony mocno stracila na znaczeniu w Polsce i miedzynarodowym przez ostatnie lata, ale z drugiej jest wiele potencjalnych projektow, z ktorych czesc jest we wczesnych fazach realizacji (kolej, autostrady, rewitalizacje, rozbudowa obiektow sportowych i kulturalnych), ktore moga przywrocic Lodz do dawnej pozycji lub ja nawet polepszyc.
      Najwazniejsze jest to, zeby kolejny prezydent, jak rowniez nowo-wybrany samorzad, potrafil zapomniec o partyjnych i personalnych problemach, i zabral sie za prace nad ulepszaniem naszego miasta Lodzi.
      Np. ja ostatnio glosowalem na PO w wyborach ogolnopanstwowych, ale nie mam nic przeciwko glosowaniu na kandydata innych partii w Lodzi, jezeli takowy/a beda mieli lepszy program wyborczy.
      Wedlug mnie wiecej osob powinno domagac sie konkretow, bo media glownie lubia bic piane, a wszystkim nam powinno zalezec na wyborze najpeszego kandydata zarowno na prezydenta, jak i do samorzadow. Lodz doswiadczyla w ostatnich latach zbyt wielu leszczy - nie stac na s na kolejnych!
      • Gość: pająk Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 18:39
        Zgadza sie tylko w przypadku polityków, programy przedwyborcze nie sa gwarantem, że beda realizowane - w tym przoduje niestety PO i SLD.
        • Gość: konkreten bitte Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.croy.cable.virginmedia.com 17.09.10, 18:52
          Lepszy rydz niz nic. A poza tym, zawsze mozna wtedy ciagnac do odpowiedzialnosci. Czego nie ma na papierze - to nie istnieje.
          Poza tym sam jestem ciekaw, a bez konkretnego programu nie bede nikomu pomagal w drodze do zlobu
          • Gość: ldz Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 19:12
            Najpierw konkrety potem wybór.
            • Gość: konkreten bitte Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.croy.cable.virginmedia.com 17.09.10, 19:43
              Otoz to! Zeby tylko podchwycili temat w miare dociekliwi dziennikarze i przeprowadzili merytoryczne rozeznanie w terenie
          • Gość: pająk Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 19:12
            Program jest wazny, ale wazne jest równiez kto ten program wygłasza. Czy jest to osoba wiarygodna czy nie. Juz wiele pieknych obietnic z ust znanych nam populistów słyszelismy i nic z tego nie wynikało poza tym, ze zawsze potem czuliśmy sie oszukani.
            Dla mnie ważny jest poziom moralny i etyczny kandydata, bo daje mi to pewność, że przynajmniej będzie się starał pracować czy nawet walczyć o realizacje tego o czym nas zapewniał.
            • Gość: konkreten bitte Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.croy.cable.virginmedia.com 17.09.10, 19:42
              Pewnie, wiec trzeba wlasnie wiecej konkretnych informacji - zarowno programow, jak i dokonan kandydatow. To kto reprezentuja ktora partie ma dla mnie male znaczenie. Natomiast, informacje, ze D. Tusk nie chce sie wstawic za wymieniana kandydatka, wcale mnie nie napawa wobec niej optymizmem... bo zanim jeszcze wiadomo, ze startuja sa juz kasowani przez wlasne partie
              • Gość: pająk Re: Potrzeba porownanie programow kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:42
                Gość portalu: konkreten bitte napisał(a):

> Pewnie, wiec trzeba wlasnie wiecej konkretnych informacji - zarowno programow,
                > jak i dokonan kandydatow. To kto reprezentuja ktora partie ma dla mnie male zna
                > czenie. Natomiast, informacje, ze D. Tusk nie chce sie wstawic za wymieniana ka
                > ndydatka, wcale mnie nie napawa wobec niej optymizmem... bo zanim jeszcze wiado
                > mo, ze startuja sa juz kasowani przez wlasne partie

To, ze jest kasowana przez Tuska, to nie znaczy, ze partię. To własnie Tuskowi ostatnio sie wydaje, ze partia to on. Dlatego, ze zaczyna przejawiać despotyczne zachowania zaczyna tracic popularność. Tym bardziej, ze proszę zauwazyc, że p. Zdanowska wybrano ogromna wiekszoscią na trzech głosowaniach.
                Ta sytuacja nie świadczy źle o p. Zdanowskiej, ale o PO i o Tusku, który ulega wpływom ludziom, których łÓdź nie lubi, a którzy chcą nią rzadzić ( Kwiatkowski, Katarasińska, sadzyński, magin) To oni maja wpływ na szefa PO i oni w Łodzi rozbijaja i kompromituja tę partię.
                Ja osobiście uwazam p. Zdanowską za duzo lepszego kanydata niz p. Chełmińska czy młokos Sadzyński ( kompletne nieporozumienie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka