Dodaj do ulubionych

Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi

IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 14:03
Takiego wała - chyba POnadpartyjność, spokój, kompetencja dla kolesi mira grzecha i rycha. Głosowałem na was na PO na Bronka, ale wy nadal nic nie robicie tylko podnieśliście podatki w takiej sytuacji nie pozostało mi nic innego jak "a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w..... " zagłosuje na SLD tak dla przekory bo od lewa do prawa jest uprawiane kolesiostwo co za różnica kto będzie mieszał w tym kotle
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Czyli zagłosuje na Panią - pomyliła mi się Pani IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 14:08
      Z tą, co jeździła po alkoholu z tą POnadprawem no jak o tam ma śledziowska czy jakoś tak
    • Gość: jest dobrze Będe na Panią Profesor głosował! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:22
      Wreszcie osoba na wysokim poziomie moralnym, wykształcona, szanowana, uczciwa, zaangazowana w rozwój kultury, nauki...
      • Gość: fan Dzidzi ale to jednak Dzidzia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:27
        Tylko jeden kłopot - to jednak jest Dzidzia. Zainteresowana gorąco promocją swojej osoby, żywo poruszona sprawami Zdzisławy Janowskiej, robiąca wokół siebie dużo szumu... Dzidzia. Od zawsze w Sejmie, sejmiku albo w Senacie - bez widocznych efektów dla regionu i miasta, popierająca kropiwnickiego, niechętna lewicowemu środowisku Dzidzia. Szkoda, że to jednak ona.
        • Gość: Michał Popierała kropę ??? IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 14:39
          jak tak to przykro mi nie zagłosuję bo ściągnie tego klerykalnego debila co tak sepleni
        • Gość: JaC Re: ale to jednak Dzidzia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 15:38
          No, rzeczywiście - sporo wad; takich i owakich; ale kto ich nie ma?
          A teraz zalety: Zdzisława Janowska jest wierna wartościom lewicowym. Nie wiem, co "fan Dzidzi" ma na myśli pisząc o "lewicowym środowisku". SLD? Przecież to nie jest prawdziwa lewica! To po pierwsze.
          Po drugie: Zdzisława Janowska gwarantuje nieuleganie jakiemukolwiek partyjniactwu.
          Po trzecie: wyszła z Wojewódzkiego Komitetu Obywatelskiego w Łodzi, któremu była zawsze wierna, dzielnie walcząc z rządami ZChN-u w Łodzi.
          Wreszcie, po czwarte: jest bardzo skuteczna w wyborach i na pewno zostanie prezydentem Łodzi.
          I jestem przekonany, że to bardzo dobrze.
          • Gość: łodzianin ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:39
            A co ją skłoniło, żeby popierać kropiwnickiego i tomaszewskiego? Była przeciwna referendum. To ją dyskwalifikuje. W pewnych środowiskach nie wypada się pokazywać. Popierała kropiwnickiego z miłości do klechów czy z potrzeby niszczenia Łodzi (bo tym zajmowali się ci panowie)?

Po drugie - gdzie są jej zasługi dla lewicowych wartości? Zawsze manifestowała swoją niechęć do lewicy. Nie lubisz SLD? Ok, ale znasz jakąś inną lewicę? New Labour Party? Ta pani umiała zawsze tylko niszczyć, dzielić i podkreślać swoją odrębność. Sorry, ale to albo dziecinna postawa, albo koniunkturalizm. Ja uważam, że to drugie.

Po trzecie - przykro mi, ale ta pani nigdy nie zasiadała w jakichkolwiek władzach wykonawczych. Wolę jednak Jońskiego, który sprawnie zarządza. Pani Janowska (Dzidzia) natomiast tylko brała diety za bycie posłanką, senatorką albo radną wojewódzką. Zero odpowiedzialności, ale diety do kieszeni leciały...
            • Gość: hehe Niech założą jeszcze sto wątków o dzidzi IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 23:34
              Czym więcej tym bardziej jej zaszkodzą. Zwolennicy Waszczykowskiego znajdy już to jakoś zrozumieli.
            • Gość: JaC Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 23:45
              Z tym Kropiwnickim, Tomaszewskim i sprzeciwem wobec referendum, to niestety prawda. I jak to obserwowałem, to mi się nóż w kieszeni otwierał! I powiedziałem to pani Janowskiej. Zresztą przeciwko pani Zdzisławie Janowskiej można by wytoczyć dużo więcej, dużo cięższych argumentów. Nie popełnia błędów ten, kto nic nie robi. Ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że spośród wszystkich zgłoszonych dotąd kandydatów pani Janowska jest najlepszym in spe prezydentem miasta Łodzi!
              Czy ja nie lubię SLD? Lubię! I w ostatnich wyborach popierałem i glosowałem na Napieralskiego. Lecz SLD lewicą nie był, nie jest i raczej nie będzie. Zorganizowanej prawdziwej lewicy w naszym kraju, a nawet i w Europie, nie ma. Są tylko anarchiści i ciut mniej radykalni, lecz tak samo jak anarchiści pryncypialni ludzie lewicy (tak jak ja). Ludzie lewicy muszą ważyć i wybierać, która z "jedynie słusznych", koncesjonowanych partii posiada w swym programie elementy (a raczej tylko hasła) lewicowe. Sądzę, że w tym tkwi tajemnica meandrów działań pani Zdzisławy Janowskiej.
              Oczywiście, można być człowiekiem lewicy pryncypialnym i nic nie znaczyć w życiu publicznym (tak jak ja), lecz chyba lepiej brać wzór z pani Janowskiej, która dla realizacji głoszonych przez siebie poglądów stricte lewicowych, robi to i owo, czasem błądząc, lecz przecież zawsze w dobrej wierze. I nawet będąc razem z SLD (np. w koalicji), SLD nigdy nie ulega.
              Ten sam sposób postępowania charakteryzował postawę Zdzisławy Janowskiej wobec pana Kropiwnickiego.
              Tak więc, Szanowny "łodzianinie", zupełnie mnie nie przekonałeś.
              Pani Profesor Zdzisława Janowska nie jest ideałem, tak jak nikt nim nie jest. Ale Pani Profesor Zdzisława Janowska jest najlepszym obecnie kandydatem na prezydenta miasta Łodzi. Powinna zostać prezydentem. I zostanie nim. I będzie najlepszym prezydentem Łodzi od czasów prezydentury Aleksa Rżewskiego.
              • Gość: hehe Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 00:03
                Gość portalu: JaC napisał(a): Ale Pani Profesor Zdzisława Janowska jest najlepszym obecnie kandydatem na prezydenta miasta Łodzi. Powinna zostać prezydentem. I zostanie nim. I będzie najlepszym prezydentem Łodzi od czasów prezydentury Aleksa Rżewskiego.

To jakas inwokacja czy zaklinanie rzeczywistości. Prędzej Dzidzia przejdzie przez ucho igielne. Ale miło że się ujawniłeś przydupasie, kampanię robisz denna ale zabawna wielce, powiedz to Dzidzi w wolnej chwili.
                • Gość: JaC Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 09:12
                  Hehe, hehe, hehe, hehe. Hau hau, hau hau, hau hau, hau hau.
                  • Gość: hehe Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 11:49
                    Pozdrawiam wyborcę dzidzi, od razu widać po stylu i merytoryce
                    • Gość: JaC Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 11:58
                      Wiedziałem, że jeszcze raz odezwiesz się hehe. Też Cię pozdrawiam, hehe hehe. Stylowy i merytoryczny wyborco Jońskiego albo Zdanowskiej (wszystko jedno). Możemy kontynuować twórczy dialog wyborczy w przyszłości, bo teraz ten wątek o "Dzidzi" spadł na dalsze strony i mało kto już do niego zagląda...
                      • Gość: hehe Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 22:50
                        Trudno o dialog z kims takim jak ty ale zabawnie bredzisz.
            • Gość: Ącki Re: ale to jednak nadal Dzidzia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.10, 15:30
              > Była przeciwna referendum. To ją dyskwalifikuje.

No tak. Zdrowy rozsądek i niechęć do pieniactwa dyskwalifikuje. Przecież to całe referendum to było tylko przedłużenie kampanii wyborczej przed wyborami samorządowymi. Odwołanie Kropiwnickiego miało by sens dwa - trzy lata wcześniej, albo gdyby zaraz po nim nastąpiły nowe wybory na pełną kadencję. A tak Joński zrobił sobie gigantyczną darmową kampanię wyborczą z naszych pieniędzy.

> Wolę jednak Jońskiego, który sprawnie zarządza.

O tak. Tak sprawnie zarządza, że decyzje podejmuje zanim jeszcze pozna merytoryczne podstawy do ich podjęcia i pozostaje niewzruszony, gdy owe podstawy pokazują, iż podjęta decyzja jest błędna. Sorry - ale Joński skreślił się podejmując decyzję, że tramwaje na Zielonej mają stać po kilkadziesiąt minut w korku, mimo iż badania pokazały, że można tego uniknąć. Może sobie oszust opowiadać bajki o tym, że nie potrafią wyłapać kierowców łamiących zakaz, ale tramwaje jeździły punktualnie. A teraz znowu stoją w korku po kilkadziesiąt minut. Jak na ironię - decyzję, która ukatrupiła ruch tramwajów obsługujących Uniwersytet ogłosił w dniu rozpoczęcia roku akademickiego. Nigdy nie zetknąłem się z drugim tak zakłamanym i obłudnym typem.
    • al.pharg wreszcie szansa, ze swiat nauki zacznie rządzić! 04.10.10, 14:29
      Popieram te kandydature i ufam, ze madra kampania wyborcza uswiadomi łodzianom, ze tylko ponadpartyjność, profesjonalizm i współpraca z profesorskim swiatem nauki i autorytetów moze pchnąć nasze miasto do przodu.
      Trzeba skończyć z wygłodniałymi politykierami, którzy walczą nie o Łódź i nasza przyszłość, ale o własne stołki i pensyjki. Nasze miasto prze rzady nieudaczników z PO i SLD popada w ruinę.
    • Gość: jaaa Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi IP: 195.205.240.* 04.10.10, 14:45
      prezydent potrzebuje sily i zdrowia zeby miec power do zarzadzania trudnym miastem a nie 71 latek....to o 10 mozna ze studentami zaczynac prace i pracowac 12 godzin tygodniowo na uniwerku a nie w magistracie.......takze dzieki ale juz nie.....autopromotorko....
      • Gość: leon Re: Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Ło IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 14:56
        Prezydent potrzebuje kompetentnych ludzi, którzy będą dla niego pracowali a sam musi mieć sprawny palec żeby wskazywać kto i co ma zrobić. Jak będzie chciał sam zrobić wszystko to nie zrobi nic. Umiejętność zarządzania i dobieranie właściwych ludzi na stanowisko jest cechą, która powinna wyróżniać dobrego kandydata na prezydenta.
    • Gość: Jakop Komuchy i Platformensi out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:49
      Bedzie jatka, na pomówienia, szyderstwa i obelgi pod adresem Janowskiej ze strony nic nie znaczacych, niekompetentnych politykierów.
    • Gość: informatyk Stara babcia ze starymi nawykami IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 14:49
      i starymi układami, dla której komputer to TABU
      która lubi robić na drutach
      ludzie, to ma byc odrodzenie?
      to sa ludzie starej daty , ze starymi nawykami
      znowu pi...cie o odrodzeniu kulturalnym?
      Łódź potrzebuje odrodzenia infrastruktury i innowacyjnego.
      Ta stara kobieta z zasady temu przeczy.
      Nie ludzi starych nam potrzeba, chyba ze chcecie zrobic miasto dla emerytowanych profesorów UŁ, ktorych jest co niemiara.
      • aaaaaa_a Mądra Janowska z dobrymi nawykami 04.10.10, 15:00
        Gość portalu: informatyk napisał(a):

> i starymi układami, dla której komputer to TABU
        > która lubi robić na drutach
        > ludzie, to ma byc odrodzenie?
        > to sa ludzie starej daty , ze starymi nawykami
        > znowu pi...cie o odrodzeniu kulturalnym?
        > Łódź potrzebuje odrodzenia infrastruktury i innowacyjnego.
        > Ta stara kobieta z zasady temu przeczy.
        > Nie ludzi starych nam potrzeba, chyba ze chcecie zrobic miasto dla emerytowanyc
        > h profesorów UŁ, ktorych jest co niemiara.

To jest zenada wytykanie osobie kompetentnej, czynnej, doswiadczonej, mądrej jej wieku. Takie rzeczy moze tylko robić jakis szczyl na zamówienie kontrandydata, albo z SLD, albo z PO gdzie rozumem nikt nie grzeszy. A co do informatyki to nalezy wszem i wobec ogłosić, że obecny szef innormatyki w UMŁ wsadzony przez młodość komisarzy na ten stołek, wcześniej rozciagał kable w Marszałkowie i nie zna postawowych programów komputerowych. Wszyscy sie tutaj z niego nabujamy i czekamy, aż rozpocznie sie grudzień 2010 i bedzie po wyborach i tych młodziutkich ambitnych niedouczonych dyrektorkach pełniących obowiązki (po).
      • Gość: molo Re: Stara babcia ze starymi nawykami IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 15:03
        To jakich nam potrzeba?? bo Ci młodzi pokazali, że jak dostali służbowe telefony, samochody własne gabinety to tak się zachłysnęli, że zapomnieli po co tam poszli. Wielu stawiało na młodych ale oni nie zdali egzaminu praktycznego, zadanie ich przerosło. Mam wrażenie, że celowo ktoś tych chłopców chciał utopić wrzucając na głęboką wodę i udało się.
      • Gość: Waldi Re: Stara babcia ze starymi nawykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 16:00
        Sami na radnych wsadzacie próchna po 80 - tce jak Niwiadomski czy ostanio inni odgrzebani co na bateriach chodzą, mowa o SLD, a te polityczne chieny i darmozjady, nie umywają sie do Janowskiej.
        • Gość: wykształcony Re: Stara babcia ze starymi nawykami IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 16:10
          jesli janowska ma elektorat taki jak ty to Łódź bedzie kuznia analfabetyzmu:

hieny a nie "chieny"
    • Gość: wacek Potrzebni są młodzi ludzie z wizją XXI w. IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 15:17
      A nie stare, zakompleksione baby co chcą WALCZYĆ i RATOWAĆ. Starych drzew się nie przesadza. Kobita ma 70 lat !!!
      Już był taki co ratował a ja chodziłem po psich gównach w centrum miasta i urywałem zawieszenia na reprezentacyjnych ulicach wśród secesyjnych nor łódzkich meneli.
      Proponuję zaprosić młodych wykształconych ludzi, którzy żyli w Szwecji, Anglii, Norwegii, znają świetnie realia i nowoczesne standardy a nie ciesza sie popularnościa wsrod elyt uniwersytetu , czyli skostniałej instytucji wypełnionej "naukowcami" z czasów PRL-u.
      Proponuje szukac na facebooku łodzian, którzy pracuja w Norwegii tam jako specjalisci od technologii ekologicznych, menagerów szwedzkich spolek H&M czy IKEA.
      Proponuje zaprosic chinczykow , ktorzy zrobia do k..y nę..y drogi jak nalezy a nie to partactwo ktore obserwujemy codziennie.
      Zaprosmy lekarzy i specjalistow w ochronie zdrowia , ktorzy pracuja w szwedzkich vardcentralach. Pozwolmy odrodzic sie przemyslowi textylnemu w Lodzi , mamy ASP, tam jest kuznia ludzi-tworców.
      Zamiast tworzyc bzdurne portale o festiwalach sztuki i jakies denne happeningi zrobmy konkursy malarskie, grafiki uzytkowej, muzyczne. Pozwolmy autentycznym talentom (a nie tym promowanym) pokazac co potrafią.
      Stworzmy osrodki sportowe i artystyczne dla dzieciakow.
      Ludzie to takie proste. A wy szukacie wśród wapniaków, ktorzy stworzyli ten syf swoja propagandą i obietnicami o lepszych świecie?
      • Gość: nandi Potrzebni sa ludzie z klasa, wiedzą i doświadcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 15:34
        Młodzi powinni sie uczyc od starszych, pokonywać kolejne szczeble w zdobywaniu wiedzy i doswiadczenia, a nie z pyszałkowatością i butą siegać po władzę. Nie ta kolejność.

To ile złego moze zrobić arogancka i niedojrzała młodość moglismy sie ostatnio przekonać - Łódź dogorywa. Co sa warci młodzi ludzie bez doswiadczenia, którzy zapisuja sie do partii? Ano tyle, ze na wstepie pokazują, że nic innego nie potrafia, bo gdyby byli zdolnymi managerami sami pozakładaliby firmy i zarabiali dobre pieniadze z korzyscia dla Łodzi. Partie sa siedliskiem młodych bezproduktywnych krzykaczy- z manią wielkości.

Stawiam na panią Zdanowską bo wiem, ze będzie siegać po profesjonalistów, profesorów, madrych sprawdzonych zapaleńców i fachowców, ludzi związanych nie z polityką, a z kulturą, wiedzą i nauką. Cieszy taka kandydatura!!!
        • Gość: młody Re: Potrzebni sa ludzie z klasa, wiedzą i doświad IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 16:02
          bedzie siegac po swoich doktorantow i kolegow od stolika
          gdzie ty czlowieku zyjesz, nie wiesz jak przesiakniete korupcja i ukladami jest srodowisko uczelnianych aparatczykow, to klasyk w pełnej krasie.
          to jest inne pokolenie, ine wizje, inne wymagania, dynamika
          co by nie mowic za sadzynskiego jest wieksza dynamika robot drogowych, wiecej porzadku i wreszcie ktos zauwazyl ze UMŁ to nie pałac z lukrowanymi książetami co maja 3o straznikow miejskich na komnatach...
          nie trzeba rewolucji, trzeba ewolucji i zmian w zakresie podstawowych mechanizmow funkcjonowania miasta, nie widze w tej roli pani prof z glowa chmurach, ktora mowi o odrodzeniu kulturalnym
          psia kupa na chodniku przemawia do mnie bardziej niz wizje Gehrego bo jest faktem

• Gość: nandi Re: Potrzebni sa ludzie z klasa, wiedzą i doświad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 16:15
            wolę środowisko profesorów przesiakniete wiedzą, niz srodowisko zamłodych politykierów przesiąknietych zakłamaniem, brakiem doswiadczenia, wybujałymi własnymi ambicjami, niedouczeniem, brakiem pokory i nienawiscią.

A jesli chodzi o tę kupę, o którą sie potykasz, to może byś ją wreszcie sprzątnął, osiem długich miesiecy młodocianych rządów - najwyższy czas..!
            • Gość: hehe Re: Potrzebni sa ludzie z klasa, wiedzą i doświad IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 23:38
              Środowisko przesiąknięte wiedzą?! nanduś tylko ty potrafisz tak rozśmieszyć do łez.
        • Gość: łodzianin kwestia wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:44
          Pani Zdanowska sięgnie raczej po ludzi "Mira" Drzewieckiego. Sorry, ale nie lubię atmosfery złodziejstwa i to mi nie odpowiada.

A pani Janowska sięgnie raczej po balkonik do chodzenia, bo jak już tu słusznie podniesiono, ma potworną metrykę. Po latach rządów matuzalemów pora na młodość. To główny argument za Jońskim. Ma 31 lat. Zdanowska 53 - mogłaby być jego matką. Janowska - 71, mogłaby być jego babcią.
          • Gość: gruby Re: kwestia wieku IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 20:42
            Joński to gnojek!!!!!!
      • Gość: irlandia Re: Potrzebni są młodzi ludzie z wizją XXI w. IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 16:17
        Już jeden taki obiecywał drugą Irlandię, żeby zrobić kampanie na prezydenta dużego miasta trzeba mieć zaplecze finansowe, ludzi itp.... Szukanie kandydata na Facebook hmm pozostawiam bez komentarza jak i porównanie pracy menadżera IKEA do pracy prezydenta miasta takiego jak Łódź
    • minigry.amor.pl Ocena 04.10.10, 16:41
      > Co trzeba zrobić? Przyciągać inwestorów,

To każdy wie. Nie podano jak?

> poprawić sytuację w szpitalnictwie,

O Boże!!! Kolejna dotacja chamskiej w obsłudze służby zdrowia?

> komunikacji,

Mam nadzieję, ze chodzi o kupno tramwajów. One poprawiają jakość i wizerunek miasta, czyli poprawić to, co spieprzył Magin czy ktoś tam.

zająć się sprawami społecznymi. - To miasto jest bardzo ubogie.

> O Boże!! Dotacja na żuli?!

> Co z tego, że mamy wielki potencjał w uczelniach?
      > Młodzi ludzie kończą studia i mówią, że chcą z Łodzi uciekać.
      > Emigrują albo jadą do Warszawy czy Wrocławia.

Niech Pani nie czyta głupich gazet, żaden młody nie ucieknie z bezrobocia(Łódź) do bezrobocia(Warszawa/Wrocław).

> Trzeba ich u nas zatrzymać

Jak?... Oj frazesy to za mało, chyba że to początek? Jednak od osoby "naukowej" spodziewałbym się więcej konkretów/danych.
    • Gość: ejk czyli układy profesorsko-ordynatorskie come back IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 18:24
      SLD i Kropa juz pokazali jak dobic i zasmrodzić Łódź, teraz znowu SLD
      juz swoje pokazali
      czas na kogos nowego
      nawet nie zdajecie sobie sprawy jakim zagrozeniem dla zdrowej tkanki tego miasta jest klika ordynatorsko-profesorska, nic nie zalatwicie i bedziecie postrezgani z góry, z gabinetu pani prof...
      byla poslanką, byla senatorem...i wystarczy
      czas na emeryturke
      • Gość: student Re: czyli układy profesorsko-ordynatorskie come b IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 20:17
        Mądra, rozsądna i WRAŻLIWA. GŁOSUJĘ NA PROFESOR JANOWSKĄ! SZCZYLE DO PRZEDSZKOLA!
        • Gość: henio Re: czyli układy profesorsko-ordynatorskie come b IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 12:00
          tak, tak i wrażliwa
          naiwniaku
    • Gość: exstudent Re: Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Ło IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 21:22
      "Jest wykładowcą akademickim"
      --

Idźcie ludziska na wydział zarządzania i popytajcie o stosunek pani Janowskiej do zajęć. Najpierw gada jacy to studenci są ważni, najważniejsi a jak jest w rzeczywistości.
      Mi wystarczy, że wysłuchałem jej expose na pierwszym wykładzie (organizacyjnym) oraz opowieści o nieszczęściu kobiet w polskiej rzeczywistości (wykład w okolicach dnia kobiet). Reszta wykładów to zastępstwa a i na egzamin się nie pofatygowała. A chyba najlepiej ten stosunek znają ci, co piszą u tej pani magisterkę.
      Nie wierzę tej kobiecie, moim zdaniem to będzie kolejny "wycieczkowy" prezydent.
      • Gość: antysld Re: Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Ło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 22:28
        > "Jest wykładowcą akademickim"
        > --
        >
        > Idźcie ludziska na wydział zarządzania i popytajcie o stosunek pani Janowskiej
        > do zajęć. Najpierw gada jacy to studenci są ważni, najważniejsi a jak jest w rz
        > eczywistości.
        > Mi wystarczy, że wysłuchałem jej expose na pierwszym wykładzie (organizacyjnym)
        > oraz opowieści o nieszczęściu kobiet w polskiej rzeczywistości (wykład w okoli
        > cach dnia kobiet). Reszta wykładów to zastępstwa a i na egzamin się nie pofatyg
        > owała. A chyba najlepiej ten stosunek znają ci, co piszą u tej pani magisterkę.
        > Nie wierzę tej kobiecie, moim zdaniem to będzie kolejny "wycieczkowy" prezydent
        > .

A my nie wierzymy tobie klakierze Jońskiego
        • Gość: exstudent Re: Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Ło IP: *.toya.net.pl 06.10.10, 11:30
          Ludzie twojego pokroju w ogóle nie powinni zabierać głosu ani tym bardziej głosować. Jeżeli widzą tylko nazwy partii, kolor czarny lub biały, oznacza że są zwyczajnie nieodpowiedzialni.

I prędzej oddam nieważny głos niż na Jońskiego zagłosuję. No ale co ty możesz wiedzieć. "Kto nie z nami, ten przeciwko nam". Klakierze Janowskiej.
    • Gość: Tomek Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 21:44
      Panią Profesor znam, miałem z nią dużo zajęć, byłem jej magistrantem.
      Uwżam ją za miłą kobietę i tyle... Zajęcia bez polotu, wciąż gadanie jedynie o prześladowaniu kobiet, żalenie się nad biednymi bezrobotnymi. Myślę, że w kampani nie usłysze nic odkrywczego bo to nie ten typ człowieka.
      Zgadzam się z przedmówcą co do stosunku Pani Profesor do zajęć na uczelni.
      Jedny plus to to ,że kobieta jest naprawdę miła
      • Gość: Xenia Re: Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Ło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 22:29
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Panią Profesor znam, miałem z nią dużo zajęć, byłem jej magistrantem.
        > Uwżam ją za miłą kobietę i tyle... Zajęcia bez polotu, wciąż gadanie jedynie o
        > prześladowaniu kobiet, żalenie się nad biednymi bezrobotnymi. Myślę, że w kampa
        > ni nie usłysze nic odkrywczego bo to nie ten typ człowieka.
        > Zgadzam się z przedmówcą co do stosunku Pani Profesor do zajęć na uczelni.
        > Jedny plus to to ,że kobieta jest naprawdę miła

Ile tyc samych wpisów z tym samym IP, a innym nickiem - weź sie wyłącz.
    • Gość: mgr trąbka żenuła akademicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 22:10
      A u mnie na studiach na zajęciach Janowska pokazała akompletnę zlewkę (chyba zarządzanie ludźmi).

Same zastępstwa. Pojawiła się na egzaminie. Na niecałą godzinę bo egzamin zrobiła pisemny w auli. I teraz teraz uwaga... Na egzamine trzeba było napisać swoje CV:D

Dostałem piątkę więc chyba powinienem być zadowolony:)

Echhhh Łódź akademicka
      • Gość: Xenia Re: żenuła akademicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 22:26
        Gość portalu: mgr trąbka napisał(a):

> A u mnie na studiach na zajęciach Janowska pokazała akompletnę zlewkę (chyba za
        > rządzanie ludźmi).
        >
        > Same zastępstwa. Pojawiła się na egzaminie. Na niecałą godzinę bo egzamin zrobi
        > ła pisemny w auli. I teraz teraz uwaga... Na egzamine trzeba było napisać swoje
        > CV:D
        >
        > Dostałem piątkę więc chyba powinienem być zadowolony:)
        >
        > Echhhh Łódź akademicka

dlatego taki idiota jesteś, bo się nie chciałeś uczyć
    • sylwe-ster Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi 04.10.10, 22:53
      Będzie okazja dowiedzieć się o politycznych sukcesach Pani Profesor, poza umiejętnością podczepiania się pod szyldy różnych opcji politycznych, a także poznać zasługi dla Łodzi i Regionu, o których tak dużo mówi. Czekamy Pani Profesor.
    • tomasz-baluty Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi 04.10.10, 23:10
      Czyli osoba, której główną specjalizację jest opluwanie każdego kogo w danej chwili się opłaca, brak zwykłej ludzkiej przyzwoitości i okłamywanie wyborców jest w swoim mniemaniu doskonałym specjalistą? Litości.
    • pyrkoszz ANTY-łódzka Janowska 04.10.10, 23:12
      Janowska przez lata pokazywała, że nie zależy jej na Łodzi i traktuje to miasto jak zwykłą odskocznie. Teraz startuje pewnie tylko dla tego, że kończy się powoli kadencja sejmu i chce jakąś posadkę zdobyć za poparcie kogoś przed drugą turą. Jej partyjka nie ma przecież szans na przekroczenie progu wyborczego do sejmu... właśnie - jej partyjka, której jest szefową w łódzkiem a mówi o sobie jak o osobie bezpartyjnej. To po prostu żenujące.
    • an.wojcicka Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi 04.10.10, 23:16
      Janowska jeszcze nie tak dawno poparła Kropiwnickiego w referendum. Może chciałaby kontynuować jego wspaniałą wizję prezydentury w naszym mieście? Zostało chyba jeszcze kilka miejsc do których Kropek nie latał. Wszystko przed panią poseł.
      • Gość: Hakan Janowska popierała Kropę, kolegę z UŁ IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 12:04
        Jest bardzo przewidywalna w tym względzie...
    • chiure Jestem z Janowską z całą rodziną 04.10.10, 23:29
      Jest gwarantem dla łodzian, ze uczciwość i etyczne działania moga stać sie normą.
      Pani profesor zatrudni profesjonalistów i ludzi z wiedza i wykształceniem bez koneksji rodzinnych i polityczno- kumoterskich.
      Śmiac mi sie chce z tych ostatnich czterech wpiów jednej osoby. To dowód na to, ze jest groznym kandydatem.
      No i chciałby poznać osiagniecia Jońskiego, oprócz tego, ze zbierał podpisy za referendum, który wprowadził najwiekszy w historii bałagan i upadek Łodzi.
      • Gość: hehe Współczuję IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 23:36
        To musi być jakaś toksyczna rodzinka skoro zyje takimi głupotami jak kandydatura dzidzi, zajmijcie się może czymś pozytecznym
        • Gość: hehehehehpalant toksyczny hehe - piesek Jońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 23:58
          facet ty nie masz szans, wylatujesz razem z tym przekretasem od robót drogowych i sfałszowanej informatyki. Te wpisy i tak nie mają znaczenia. Łodzian jest set tysięcy, a tutaj pare osób zasuwa heheheh
          • Gość: hehe Re: toksyczny hehe - piesek Jońskiego IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 00:30
            Parę osób od Dzidzi, współczuję wam wszystkim, nawet tobie. Udaj się do specjalisty będzie ci lżej.
    • Gość: JaC Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 09:08
      Hehe
    • Gość: leon stara gwardia powraca ;) IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 11:59
      1. byla senatorem
      2. byla posłem
      ...nic z tego nie wyniknelo
      3. bedzie prezydentem
      ...nic z tego nie wyniknie
      układy, koledzy z UŁ, ciepłe posadki...
      stara gwardia powraca w starym stylu
      • Gość: gosc Idealne podsumowanie tego kandydata IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.10, 12:04
        Jest w polityce od kilkunastu jak nie kilkudziesięciu lat, i my Łodzianie nic konkretnego dzięki temu nie mamy. Ot emeryturka dla zasłużonej działaczki partyjnej na stare lata. Mam nadzieje, że Łodzianie nie pozwolą jej na tą emeryturę przejść, bo szkoda Łodzi.
    • Gość: fas m. Jonski przyspieszyl istotne procesy IP: *.toya.net.pl 05.10.10, 12:02
      schylil sie po psie gówna i wytarł własnym rekawem brud
      prof Janowska nigdy tego nie zrobi
      klika profesorów i władców roz...oli wszytsko do reszty
    • Gość: Ącki Zdzisława Janowska kandyduje na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.10, 15:20
      Cóż. W przypadku pani Janowskiej trochę się obawiam braku charyzmy i zbytniego pochylania się nad przysłowiowymi "biednymi dziećmi". Wrażliwość społeczna może utrudniać działanie. Natomiast widzę ewidentne zalety pani profesor w stosunku do tego, co oferują pozostali kandydaci:
      1. Łodzianka (nie to co spadochroniarz - kosmita Waszczykowski)
      2. Osoba o wysokiej kulturze, prawdomówna (nie to co krętacz i oszust Joński dla którego szczytem zaangażowania i lansu jest wymienienie zepsutej latarni)
      3. Otwarta na dialog z organizacjami pozarządowymi (nie to co zarozumiały błazen Tomaszewski)
      4. Obyta i wykształcona (w przeciwieństwie do pana z Samoobrony)
      Z panią Zdanowską trudno mi porównać, bo nie wiem o niej absolutnie nic, oprócz tego, że została namaszczona na kandydata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka