krzykowal 08.04.04, 13:13 Znaleziono biały proszek w jakimś pociągu, podobno dworzec zamknięty, centrum w okolicy zakorkowane. pzdr Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gmh Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA IP: *.toya.net.pl 08.04.04, 13:27 e tam. jakis narkoman zgubił białe, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA 08.04.04, 13:30 Qrcze zostawiłem tam zaparkowany samochód... wrrrrrrrrrrrrr Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Słyszałem że bomba, dwa wojskowe śmigłowce... 08.04.04, 13:51 ...tam zmierzały Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Czy ja wiem, to zawsze bliżej ŁKSu [n/t] 08.04.04, 16:57 piotrkowska 100? bo ja wiem... chyba jakoś po środku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Dajcie znać jak coś się dowiecie!!! 08.04.04, 14:01 Bo yaa nie mam łódzkiego radia a chcę wracać o 17. Poza tym ten samochód... Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 14:41 czy to jakis ponury dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 To były ćwiczenia 08.04.04, 14:48 teraz dworzec juz funkcjonuje normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: To były ćwiczenia 08.04.04, 14:54 qfa mogliby informować o tym. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pozdrawiam Wkurzony Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowiarek Re: To były ćwiczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 15:17 > qfa mogliby informować o tym. takie cwiczenia wiecej pozytku przynosza, gdy sa zorganizowane z nienacka - nie tylko wojsko, policja, ratownicy itd ucza sie pewnych zachowan, ale rowniez przypadkowi przechodnie. moze kosztuje to troche strachu i niepewnosci, ale jest niestety niezbedne w naszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: To były ćwiczenia 08.04.04, 16:30 > takie cwiczenia wiecej pozytku przynosza, gdy sa zorganizowane z nienacka - nie > tylko wojsko, policja, ratownicy itd ucza sie pewnych zachowan, ale rowniez > przypadkowi przechodnie. moze kosztuje to troche strachu i niepewnosci, ale jes > t > niestety niezbedne w naszych czasach. Owszem, tyle, że koleżanka musiała pilnie wracać z Wawki do Łodzi i ci debile z PKP powiedzieli, że dworzec zamknięty nie wiadomo do kiedy i dlaczego i musiała jechać wypożyczonym autem. PKP życzę niezmiennie głębokiej restrukturyzacji i zwolnień grupowych !!! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA 08.04.04, 16:49 Dobrze, że tam zdjęć nie robiłem, bo by pewnie po mnie GROM przysłali. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uml Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA IP: *.uml.lodz.pl 08.04.04, 16:58 nie ma powodu do niepokoju. wszystko pod kontrola. zagrozenie zostalo zazegnane. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA 08.04.04, 17:04 Dobra, to znaczy, że już mogę tam wrócić i robić zdjęcia pociągom. Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Łódź fabryczna ZAMKNIĘTA 08.04.04, 21:15 Michał, jeśli jadasz w Sphinxie to nie ryzykuj ;P pzdr Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś