Dodaj do ulubionych

Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:26
tomaszewski ok
Obserwuj wątek
    • Gość: Kronikarz Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: *.toya.net.pl 18.11.10, 23:28
      Gdyby ktoś nie pamiętał - Michalski "Ryś" był pełnomocnikiem Kropiwnickiego d/s kombatantów oraz świąt i rocznic państwowych.
      • jedyny.kkk Re: Tomaszewski z sercem i propozycjami dla senio 18.11.10, 23:30
        Fajna fucha!! Nie normalnie wypas!!
      • Gość: AK AK Armia Krajowa popiera Tomaszewskiego IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 14:33
        AK Armia Krajowa popiera Tomaszewskiego
    • Gość: ppiotrek7 no to Tomasieśki musi przystosować tor F1 na Brusi IP: *.toya.net.pl 18.11.10, 23:39
      na Brusie do ruchu wózków inwalidzkich...
    • gosiakz Tomaszewski obstawia targowiska i ludzi straszych 18.11.10, 23:51
      czyli elektorat, który w zdecydowanej większości nie ma dostępu do informacji o jego oszustwach. Z sercem to nie ma nic wspólnego. To zwykle wyrachowanie, "być albo nie być".

GW nie pisze, że Tomaszewski przy okazji poinformował seniorów o swojej odpowiedzialności za zadłużenie AN-ów i ZGM-ów na łączną kwotę 250 mln zł i że ci sami seniorzy będą musieli partycypować w spłacaniu tego długu.

• Gość: Tomek Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 00:10
      Tylko Tomaszewski! Zdanowska to urzędniczka, która nic dla Łodzi nigdy nie zrobiła i nie zrobi. Waszczykowski to spadochroniarz z Warszawy. Niby katolik, a rozwiedziony. Tomaszewski pokazał, co potrafi przez 10 lat i - o czym mało kto wie - często różnił się od Kropiwnickiego. Tak naprawdę Tomaszewski starał się budować Łódź, a Kropiwnicki ze Zdanowską rzucali mu kłody pod nogi i zajmowali się pierdołami.
    • Gość: . Propozycja godna prawdziwego Osła IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 00:45
      cytuję za GW:
      "Jako prezydent Łodzi chciałby utworzyć dla właścicieli nieruchomości fundusz pożyczkowy z przeznaczeniem na rewitalizację"

Moim zdaniem ten pomysł to poszlaka, że jego autor ma coś nie tak z głową:
      1) ok. 30% kamienic jest własnością miasta, zatem Łódź ma niby utworzyć fundusz pożyczkowy i będzie pożyczać sama sobie; dzięki temu zatrudnienie znajdzie kolejna armia urzędników wypełniających różne formularza, a cała operacja ugrzęźnie w niewydolnej machinie urzędniczej...
      2) kolejny aspekt to problem obecnego zadłużenia kamienic - kamienice się walą bo lokatorzy nie płacą czynszu; kamienice już są zadłużone, tymczasem Tomaszewski chce rozwiązać problem zwiększając obecny poziom nieściągalnego zadłużenia - czyli tak naprawdę chce rozdać te pieniądze a nie je pożyczyć
    • Gość: irek zapaszam na halolodz.pl jest o jońskim IP: *.retsat1.com.pl 19.11.10, 00:46
      tam mozna poczytać co 18 robiła joński bo gazeta wyborcza już o nim nie pisze.

www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,3644,1,1.html
      • Gość: kasiax Re: zapaszam na halolodz.pl jest o jońskim IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 06:53
        demotywatory.pl/2296772/no-to-Wy-wybieracie
    • Gość: Nina Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: *.retsat1.com.pl 19.11.10, 07:11
      Faktycznie ma serce tylko wyborcze. Przypominam sobie jak pięknie odpowiedział w 2007 roku na prośbę dotyczącą częściowego umorzenia podatku od spadku za lokatorskie mieszkanie spółdzielcze mojemu, wówczas 21-letniemu synowi choremu na nowotwór mózgu. Nadmieniam, że mąż zmarł w 2002 roku,kiedy obowiązywał podatek od spadku. Po sprawie spadkowej w 2007 r. naliczono nam podatek według cen rynkowych od metra, mimo że już w tym roku od podatku zwolnieni byli spadkobiercy w linii prostej. Ówczesny w-ce prezydent napisał, że występując o umorzenie podatku syn OKRADA GMINĘ, a o tym, że zostanie wspólnie ze mną spadkobiercą wiedział od chwili śmierci ojca. Gratuluję NOWEJ TWARZY WYBORCZEJ I SERCA DLA BIEDNYCH, CHORYCH i STARYCH.
    • Gość: Wyborca Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 08:41
      Prośba wyborcy.Od trzech lat staram się o spotkanie z prezydentem w bardzo ważnej życiowo dla mnie sprawie.Mimo,że jestem zapisany na liście-to poprzedni prezydent J.Kropiwnicki jak i obecny T.Sadzyński nie przyjął mnie i nie podał żadnych powodów.N.p w Warszawie lub Wrocławiu można się spotkać w ciągu kilku dni.Ja natomiast czekam na spotkanie z prezydentem Łodzi już trzy lata.Czy to jest normalne?Może "ktoś" podpowie mi co mam zrobić by jeszcze urzędujący Pan Tomasz Sadzyński Prezydent Łodzi i zarazem kandydat na radnego Rady Miejskiej w Łodzi znalazł w końcu czas dla obywatela swojego miasta.Chcę zaznaczyć ,że do Pana Sadzyńskiego zapisałem się 10.02.2010r.i byłem pierwszy na liście-minęło 9 miesięcy.
    • Gość: TJ Tomaszewski z pustogłowiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 08:46
      Znowu nam nawija makaron na uszy, żebyśmy znowu dali się nabrać na jego tandetne hasełka wyborcze.

Nie chce mi się więcej pisać, choć mam ochotę nabluzgać na tego dziada ile wlezie. Ogólnie PI****LE gnidę. Dla mnie to jeden z bandy oszustów i złodziei żerujących na podatnikach.

Mam już parę lat na koncie, ale w życiu nie spotkałem człowieka, który bezinteresownie i za darmo pomoże drugiemu poświęcając swój czas, energię, a niekiedy własne pieniądze. Zawsze zwycięża interes własny. Liczę się najpierw ja, a reszta ....... resztę mam w dalekim poważaniu - tak myślą nasi cudowni kandydaci.

Tak że szanowny tancerzu, będę uważnie patrzył ci na łapska. Jeżeli w ciągu tej kadenci nie wykonasz, tego co obiecałeś to przyjdę i splunę CI W TWARZ !!!!
    • Gość: p. a co robiłeś 8 lat? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 08:54
      Tomasieśki miałeś na to osiem lat, doprowadziłeś wszystkie placówki pomocy społecznej do ruiny a teraz Ci się przypomniało?
      • Gość: pająk Re: a co robiłeś 8 lat? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.10, 21:24
        A robił:

- Atlas Arenę
        - Nowe Centrum Łodzi
        - SSS
        - Ec1 wschód
        - Ec1 zachód
        - CŁC gherego
        - Przebudowa Fabrycznego
        - Przebudowa dróg i infrastruktury łódzkiej
        - Radegast
        - Centrum Dialogu
        - Przebudowa i Rozbudowa Lotniska ( co ma miejsce obecnie)
        - Park Ocalałych
        - Informatyzacja Łodzi ze srodków unijnych co obecna władza uwaliła, a media chroniąc PO przed wyborami milczą..
        - całe mnóstwo pomniejszych spraw, które były realizowane z powodzeniem dla Łodzi.
    • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski z sercem.... 19.11.10, 08:58
      Gość portalu: x napisał(a):

> tomaszewski ok

Transplantologia zapewne będzie zainteresowana...
      A o nerkach nie wspomniał ?
    • Gość: fan mniejszości brawa za poparcie mniejszości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 09:49
      Widzę, że Wyborcza postanowiła bojkotować Dariusza Jońskiego. Ale widzę też, że wyborcy mają inne zdanie.
      Cieszy mnie natomiast, że Wyborcza postanowiła wesprzeć w kampanii mniejszości seksualne. To miłe. Wyborcza zawsze była postępowa.
    • Gość: damianx Re: Tomaszewski z sercem i propozycjami dla senio IP: *.ghnet.pl 19.11.10, 11:03
      tomaseski ok ?

jasne tak samo jak kropiwnicki byl ok a przeciez scezuja i hanka to jego dzieci :)
      kto nie wierzy niech popatrzy :)

d.wiadomosci24.pl/g2/12/db/1d/41119_1188664888_0e1d_p.jpeg
    • Gość: seba cerwone pającki IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 13:11
      ale się cerwone pającki rozhasały. Cują już bliski koniusek i postawiły na jedną kartę.
      A porazka będzie potezna - i PełO i reszta ich oleje i ... cieplutkie stolecki spod dupsk powypadają.... scekać cerwone pieski, scekać poki jesce ktoś słucha.
      • Gość: gosc zekła carna tarantula IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 18:46
        trochi wyblakła
    • Gość: BEN only Tomaszewski THE BEST IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 14:32
      WE VOTE ON TOMASZEWSKI ON SUNDAY
      • Gość: ankax :) IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 17:44
        d.wiadomosci24.pl/g2/12/db/1d/41119_1188664888_0e1d_p.jpeg
        piekne stroje, lza sie w oku kreci:)
      • Gość: damianx Re: only Tomaszewski THE BEST IP: *.ghnet.pl 19.11.10, 17:56
        @ben widze ze cały dzien na forach siedzisz i ciagle jeden i ten sam tekst , plyta ci się zacieła czy nie wpadłeś na cos nowego ? :) a po za tym twoj angielski jest na poziomie gimnazjalnym

a zdjecie bajka
    • Gość: max77 Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: *.retsat1.com.pl 19.11.10, 19:05
      Odbudową Łodzi niech się zajmie ktoś kto ma do tego narzędzia a nie tylko słowa, dlatego 21-go listopada wybierzmy determinację i ciężką pracę nastawioną na efekty a nie straty z nieprzemyślanych decyzji. Hanna Zdanowska będzie najlepszym Prezydentem w historii!
    • Gość: popek Tomaszewski z sercem i propozycjami dla seniorów IP: 46.113.134.* 19.11.10, 19:17
      Drodzy Wyborcy Waszczykowskiego, apeluję do Was o głosowanie na Włodziemierza Tomaszewskiego. W.Waszczykowski nie ma najmniejszych szans na prezydenturę, a dla Włodka każdy głos jest cenny, bo Joński to największe zło dla naszego miasta.
      • Gość: ankax Re: Tomaszewski z sercem i propozycjami dla senio IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 21:33
        www.fakt.pl/Oni-beda-walczyc-o-fotel-prezydenta,artykuly,83202,1.html
        sam glosuj na smoka
      • Gość: ankax Re: Tomaszewski z sercem i propozycjami dla senio IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 21:34
        www.fakt.pl/Oni-beda-walczyc-o-fotel-prezydenta,artykuly,83202,1.html
        wiesz na kogo glosowac, nawet malpa wygra, chore miasto
    • Gość: damianx Re: Tomaszewski z sercem i propozycjami dla senio IP: *.ghnet.pl 19.11.10, 21:53
      hania

Ona jest brzydka, że aż strach,
      Kiedy patrzy w niebo,
      wtedy światło jest przestraszone,
      świeci jej od dołu w twarz
      :)

lodz.gazeta.pl/lodz/55,35153,8126952,,,,8393521.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka