20.11.10, 17:32
Jestem zwykłym zjadaczem chleba mającym swoje sympatie i antypatie polityczne.Biorę zawsze udział w wyborach,ale w br. nie wiem gdzie głosować.W tym roku dość że debaty kandydatów nie było to do tego dołożyła się administracja zaniedbując rozmieszczenie ogłoszeń o lokalach wyborczych.Dotyczy to rejonu Łódź- Polesie dokładnie ul.Legionów przy ul.Gdańskiej.Z moich informacji wiadomo mi,że również na Widzewie-Wschodzie jest podobna sytuacja.Gratuluję administracji państwowej "operatywności" !!!MAREK M.
Obserwuj wątek
    • desidero1 WYBORY samorządowe w Republice Bananowej 21.11.10, 09:29
      Wybory samorządowe w Republice Bananowej , to próba kolejnego wielkiego oszustwa gwarantującego kolejne cztery lata bezkarności niektórym zorganizowanym grupom bezradnych radnych .
      Wielu kolesi nierozliczonych z wielu lat bezprawia i niegospodarności dzięki bezradnym radnym ponownie jełopizuje lokalne społeczności . Straszą nas od kilku tygodni nieopodatkowane i nic nie mówiące galerie portretów na ulicach miast i miasteczek , których długi ukryto w wirtualnej księgowości i bełkoczą kolesie o swoich sukcesach do otumanionego przez media elektoratu .
    • Gość: do 19Mareko51 Re: WYBORY IP: *.astral.lodz.pl 23.11.10, 16:16
      Podpowiem Ci Marku M
      ja też jestem zwykłym zjadaczem chleba i w I turze głosowałam na Hannę Zdanowską.Jest to mądra,doświadczona Kobieta,która nie obiecuje, tak jak inni ,tego co jest nierealne, bo wie od czego trzeba zacząć,żeby wszystko zaczęło dobrze funkcjonować.Hanna ma dobry smak,wyczucie sytuacji pozytywne nastawienie do ludzi, a nie jak inni ,na karierę za wszelką cenę.Na pewno zrobi dużo dobrego,jesli inni nie bedą jej w tym przeszkadzać. Zatem głosuj
      w II turze jak ja tzn. na Hannę Zdanowską.
      • Gość: hehe Re: WYBORY IP: *.toya.net.pl 30.11.10, 18:29
        Ciekawe kto jej do tej pory przeszkadzał? Bo tyle lat ma udział we władzach i do tej pory nie wiedziała co robić a przynajmniej nie udało sie tego zauwazyć. Ujawnich tych przeszkadzaczy bo znowu ja wybiora a cała kadencja będzie zaprzeszkadzana. Dobrze że ten Joński sie tak żenujaco nie tłumaczy
        • Gość: wrr przetłumacz na polski! IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 19:10
          • Gość: wrr juz Jointsky POkazał jak będzie rządził, IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 19:25
            najlepiej to było widać przy sprzątaniu ulic PO opadach śniegu i ustawionym przetargu z wziętką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka