Dodaj do ulubionych

czy polecacie NET-PARTNER jako dostawcę internetu?

09.04.04, 23:02
niedawno sprowadzilem się do ŁODZI i mam zamiar założyć sobie podłączenie do internetu. Na klacte schodowej ciągle widze ogłoszenia NET-PARTNER, czy jest to jakaś znana w ŁODZI firma, ciesząca się uznaniem, czy naciągacze ? Jakich innych dostawców byście polecali? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: b00g13 nie loguje się żebyś mógł zobaczyć IP IP: *.net / 217.153.10.* 10.04.04, 16:44
      czy znana nie wiem, ale raczej nie naciągacze (mnie jeszcze nie naciągnęli na
      nic poza założeniem u nich netu:)), pracuje się z nimi nieźle, mają kilku
      informatyków znających się na rzeczy i dosyć łatwo jest u nich załatwić swoje z
      łączem problemy.
      mam internet od nich i w sumie jestem zadowolony.
      ale patrząc na to z drugiej strony, miałem do wyboru ich albo tepsę.
      no i jeszcze jedno, ja mam łącze radiowe, nie wiem czy dostarczają też inne.
    • snow.white nie polecam... 10.04.04, 18:04
      ..ja jestem bardzo niezadowolona,mam ciagle z laczem problemy,gdy probujemy
      zadzwonic,dowiedziec sie,co sie dzieje-albo jestesmy zbywani,albo zwyczajnie
      nie odbieraja komorki przez dwa dni...

Gdybym miala zakladac jeszcze raz-chyba jednak wybralabym tpse... jesli ciagle
      beda problemy-zrezygnujemy-bo jaki jest sens placenia,gdy np net wylacza sie na
      dwa dni?
      • Gość: kaśka Re: nie polecam... IP: *.net-partner.pl 22.10.14, 10:57
        Ja mieszkam w bloku i internet jest super. Wiem że wprowadzili również telewizję ( podłączyli u mnie w bloku światłowód) i też planuję przejść do nich tylko czekam aż mi się skończy umowa z toyą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka