Dodaj do ulubionych

Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó...

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.10, 10:42
Małgosiu JESTES PIęKNA
Obserwuj wątek
    • Gość: s3 Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 10:48
      Fajny i normalny gość z tego Nowego Prezydenta.Oby tak było JA na TAK.
      • Gość: ttttt Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: 81.219.115.* 27.11.10, 13:47
        nie wiem, jaki z prezydenta gosc, ale zonka na prawde sliczna i wyglada na madra dziewczyne:) powinien uzyc jej uroku w kampani! sam jonski ma niezbyt sympatyczna aparycje i dla tego wlasnie zona by sie przydala, niech przemowi! :D ludzie pomysla: jesli taka babeczka jest z jonskim, to znaczy, ze z niego musi byc fajny facet! :)
        • Gość: a Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.160.rev.vline.pl 27.11.10, 22:23
          lodz.naszemiasto.pl/artykul/443182,zona-wiceprezydenta-lodzi-zatrzymana-przez-cba,id,t.html uniewinniona, bo nie wiem jak się skończyło
          • Gość: ankax Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:42
            to sie dowiesz:)
    • Gość: Gery Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: 89.79.62.* 27.11.10, 11:01
      cholera - co to jest za laluś - jak się patrzy na gościa to widać, że "śliski"
      • Gość: rlx Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 11:12
        Kochająca się para, aż się rzygać chce komusze wymiociny w nowym wydaniu
    • minigry.amor.pl ŁKS, nie piłka nożna! 27.11.10, 11:11
      Joński jest kibicem ŁKS, jak każdy żul, aby było jasne.
      • Gość: DJ Re: ŁKS, nie piłka nożna! IP: 10.0.1.* 29.11.10, 11:55
        Dlatego na niego zagłosuję pustaku z wioski.
      • Gość: oliwia Strzały Łódź -to piłka nożna!!! IP: *.toya.net.pl 11.12.11, 19:10
        pilka nożna dziewcząt - zapraszamy na treningi
        www.strzalylodz.pl/
    • Gość: ajot Bardziej od SLD nie lubię tylko IP: 46.113.88.* 27.11.10, 11:12
      Zdanowskiej więc koleś ma mój głos. Do czego to doszło...
      • Gość: ankax Re: Bardziej od SLD nie lubię tylko IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 12:02
        www.rogalinski.com.pl/wp-content/uploads/zdanowska.jpg
        a tak bedzie rzeczywistosc bez fotoszopa

i obudzicie sie z reka w nocniku, barany
        • Gość: gość Joński ma w lodówce kiełbasę od żony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 12:27
          ...z tej afery kiełbasianej!

Nie wytłumaczyli się do tej pory z tego kosza kiełbasy! aferzystów we władzach Łodzi nam nie trzeba. Tym państwu już dziękujemy.
          • Gość: ankax Re: Joński ma w lodówce kiełbasę od żony... IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 12:58
            ale ty pitolisz:) nie martw sie o kielbase zryj siano dalej i trawke
            • Gość: gość Ty ankax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 22:54
              jesteś zdaje się lodziarą czerwonych buraków...
              • Gość: ankax Re: Ty ankax IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:42
                nie tylko nie lubie PO mira grzesia zbysia stefcia
                to wystarczy
                • Gość: uob Re: Ty ankax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:46
                  Ja zaś nie przepadam za pasztetem.
        • Gość: s.o. Re: Bardziej od SLD nie lubię tylko IP: *.148.rev.vline.pl 27.11.10, 23:02
          kobita jak kobita.
          Ty serio nie czujesz, ze to wybory a nie MissPolonia ?
          Joński też prezencją nie grzeszy:
          -mała wąska głowa
          -rozbiegane, małe oczka
          -wzrost - no też mu się nie urosło
          -jedyny atut, że młody i chodzi w garniturach
          • Gość: ankax Re: Bardziej od SLD nie lubię tylko IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:44
            hania tance i trzesace sie lapki skrzeczacy glos
            wiem ze wygra
            ja na nia nie zaglosuje
            pijaka i tancerza bedziemy mieli za prezydenta
            no to siup
    • Gość: Mickey Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 12:24
      A ja przed zaśnięciem wolę bzyknąć się z moją żoną, a nie tylko ją cmoknąć w czółko. Ale widać polityka wyczerpuje.
    • mineyko Co Joński ma w lodówce? 27.11.10, 12:37
      Ja zawsze pół litra!
    • Gość: obserwator Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 12:43
      My sami zdecydowaliśmy w wyborach,że miastem będą rządzić i zasiadać w radzie miejskiej oraz sejmiku prawie sami URZĘDNICY.Czy jest to dobre rozwiązanie zobaczymy wkrótce?
    • Gość: tika N a wakacje tylko za granicę IP: *.147.136.245.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.10, 13:03
      jakaś ściema przecież Joński non stop na wakacje wyjeżdż za granivę a nie do rowów
      • Gość: ankax Re: N a wakacje tylko za granicę IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 13:25
        za granice dretwej zdanowskiej lodzi, jak mawial tusk bedziemy 2 irlandia
        a teraz fajnie ze nie jestesmy 2 irlandia
        i tak mozna w kolko
        kasa wplywa, na konto a my?
        spird........niby gdzie? do irlandii? bo on se tak wymyslil?
        z mirem grzesiem zbysiem
        nihuja jestem lodzianka:) nie dam sie w trabe robic
    • Gość: Platformens Zastępcy Zdanowskiej IP: *.centertel.pl 27.11.10, 13:25
      1 wiceprezydent - WŁODZIMIERZ TOMASZEWSKI - tak, tak ten od Kropiwnickiego, bez komentarza. Po to odwoływaliśmy Kropę żeby tego mieć teraz z powrotem. 2 wiceprezydent - TOMASZ KACPRZAK lat 32, studiował 10 lat, nigdy nie pracował, jego pierwszą pracą było bycie radnym. 3 wiceprezydent - BARTOSZ DOMASZEWICZ lat 28, nigdy nigdzie nie pracował zanim został radnym, poźniej po kilka miesięcy na dyrektorskich/ prezesowskich stoŁkach w spółkach samorządowych, lecz nigdzie się nie utrzymał na stanowisku dłużej niż parę miesięcy. 4 wiceprezydent - MARCIN BARAŃSKI lat 37, wykształcenie średnie, nosi teczkę i kalendarz za Grabarczykiem, zanim zaczął pracować u CG, pracował jako sprzedawca w księgarni, w tych wyborach starał się zostać radnym (z drugiego miejsca zdobył AŻ 590 głosów), żona też pracuje u Grabarczyka. Czy taki skład wiceprezydentów to naprawdę elita intelektualna Łodzi i zaplecze merytoryczne pani Hani?!! Przerażające. Łodzianie! Nie idźmy tą drogą! Łodzi potrzebni są prawdziwi menagerowie, z wizją, doświadczeniem. STOP partyjniactwu i kolesiostwu.
      • Gość: ankax Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 13:31
        powiedz po ludzku, mafia
        ale czemu ludzie na nich glosuja?
        • Gość: s.o. Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.148.rev.vline.pl 27.11.10, 23:09
          > powiedz po ludzku, mafia
          > ale czemu ludzie na nich glosuja?

Bo w SLD jest identycznie, tylko bardziej pazernie ostatnio, bo danwo nie rządzili, to są wygłodniali władzy i stołków.
          To może wolą takich co już się trochę nachapali.
          • Gość: ankax Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:46
            nie odpisze ci , nie znam ludzi
            oceniam w sieci
            wiem ze PO klamie
            a sld? no co ktos te drogi wybudowal
            a co zrobila pani hania?
            odp
            kupe co rano
            to ma byc powod?
            • Gość: hyv Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:48
              > a sld? no co ktos te drogi wybudowal

Jakie znowu drogi?
            • Gość: jhv Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 16:49
              > a co zrobila pani hania?
              > odp
              > kupe co rano

A co, ty nie możesz od dwu tygodni, że się tak męczysz w internecie?
              • Gość: a Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 20:23
                > A co, ty nie możesz od dwu tygodni, że się tak męczysz w internecie?

Ewidentnie. Powody buszowania po forum o szostej rano w niedziele sa potencjalnie dwa: albo zatwardzenie, albo praca w jakiejs Biedronce (tak sugerowalaby "uroda" tej pani).
      • Gość: antypis Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 13:42
        Ty cepie nie patrz kto będzie vice prezydentem. Joński juz obsadził WODOCIĄGI, MPK i wiele innych spólek swoją rodzinka i innymi nierobami... A jeszcze tylu ziomali- nierobów czeka na fajna posadkę..... A soja drogą ILE I GDZIE w swoim życiu pracowal PAN NOWY PREZYDENT ŁODZI????
        • Gość: ankax Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 13:47
          zadaj sobie pytanie, jak laska ktorej firma padla bo jest oferma dostaje dyr. izby przem. handl.
          w PO to mozliwe:) gorzej, ma szanse na prezydenta miasta

bi jej zaslugi
          zna mira
          zna grzesia
          zna tuska
          zna zbysia itp itd
          milusio
          • Gość: antypis Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 14:38

A gdzie Jonski pracował???????????
            • Gość: kasiax Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 15:00
              w hotelach ktore wlsnie uwalono
              i wup skad pomoc dostanie 1100 osob z fv
              • Gość: antypis Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 16:48
                Konkretnie miejsce i stanowisko... a nie jak zwykle o dupie maryni...A jakie sukcesy??? Bo jak na razie t na plakatach ładną kolorową Łódź zasłania nam szarym i brudnym obliczem Łodzi.
        • Gość: p Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.160.rev.vline.pl 27.11.10, 22:27
          lodz.naszemiasto.pl/artykul/326916,ile-etatow-ma-wiceprezydent-dariusz-jonski,id,t.html w Łodzi każdy szeregowy pracownik zarabia 4.000 na rękę?
      • kami-la1 Re: Zastępcy Zdanowskiej 27.11.10, 17:45
        Joński też o nim wspominał /Tomaszewski/. Mimo, że przegrał wybory na prezydenta, co świadczy o tym, że ludzie go nie chcieli, teraz bez względu na to, kto wygra, Tomaszewski ma zostać wiceprezydentem. Dlaczego przegrani mają zajmować tak wysokie stanowiska? Czy to mają być żarty z wyborców?
        • Gość: łodzianin Joński ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 18:34
          Dobrym obyczajem demokratycznym jest inkluzywność - nie powinniśmy eliminować wyborców skrajnej prawicy (czyli Tomaseskiego i Waszczykowskiego) i przyjmować, że skoro ich kandydaci nie weszli do drugiej tury, to są skazani na czteroletnią marginalizację. Uważam, że to dobrze, że Joński chce zaprosić PiS, ŁPO i Platformę do współrządzenia miastem, jeśli wygra. Nie lubię Tomaseskiego, ale uważam, że 30% łodzian chciało, żeby prezydentem został Tomaseski lub Waszczykowski. Trzeba to uszanować. Plus dla Jońskiego.
          • Gość: gosc Re: Joński ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:40
            Nie 30% łodzian, tylko 30% spośród 35% łodzian uprawnionych do głosowania. A zwycięzca ma skutecznie rządzić miastem, a nie uszanowywać i podpierać się kandydatami, których pomysły często były sprzeczne z jego pomysłami. Jak ktoś się nie może zdecydować czy na obiad ma zrobić pizzę, pierogi czy schabowy, to raczej nie robi tak, że bierze schabowego, potem gotuje go w wodzie a na końcu polewa keczupem.
            • Gość: ankax Re: Joński ma rację IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:49
              bedziesz odpadki jadl za 4 lata, rzadow PO
              smacznego

aaaaaaaa
              emerytura zapomnij
              • Gość: gosc Re: Joński ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:52
                O moją dietę to Ty się nie martw, ale pasztet to mi obrzydziłaś na najbliższych kilka miesięcy.
          • Gość: ankax Re: Joński ma rację IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:48
            masz racje, wladza w rekach ludu a nie w PO
            popieram
        • Gość: ankax Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:47
          bo tomaszewski jest inteligenty , on anie
      • Gość: gość Re: Zastępcy Zdanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:46
        A Joński? Pewnie weźmie prezydentów na miarę swojego komitetu poparcia: 1 Wiceprezydent - stolarz - kwalifikacje ma, bo ze względów p-poż robota w rękach mu się nie pali. 2 wiceprezydent - uczennica, bo ktoś musi reprezentować młodsze pokolenie, w momencie gdy sam kandydat niedawno mleko odstawił. 3 wiceprezydent - sprzedawczyni - wieloletnie doświadczenie w handlu zagranicznym. Konkretnie to handlu zagranicznym towarem z Chin z kartonowych pudeł. W sam raz towarzystwo dla kartonowego prezydenta. 4 wiceprezydent - parkingowy stacz jako ikona nowego kierunku filozoficznego kandydata w myśl której "jak coś jest nielegalne, to trzeba to zalegalizować".
    • Gość: Dr Zeus JONSKI to ta ZONA,ktora moze skonczyc w wiezieniu? IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 27.11.10, 13:38
      Jonski, jak zona sobie radzi z zarzutami przedstawionymi przez prokurature wz, z zatrzymaniem przez CBA? Ja mam ci Jonski wierzyc, ze nie wiedziales co zonka wyprawia? Mam pytanie czy, jesli zostaniesz prezydentem i zarzuty dla zony sie potwierdzato to znajdziesz czas na rzadzenie pomiedzy wizytami w wiezieniu, a ratuszem,. Przypomnijmy co zarzuca Jonskiej prokuratura: niedopelnienie obowiązków, przekroczenie uprawnień, poświadczenie nieprawdy i przyjęcie korzyści majątkowej.
      • petera73 Re: JONSKI to ta ZONA,ktora moze skonczyc w wiezi 28.11.10, 09:23
        A co ma zona komucha robić??? Kraść!!!!!! Tylko to umieją
        LEPSZY MARTWY NIŻ CZERWONY
    • Gość: ldz Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 14:22
      No, no, no słucha RATM :) nie spodziewałem się, chyba na niego zagłosuje;))))
      • Gość: ja Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.10, 19:55
        No faktycznie świetny powód. Lekcje odrobione? Jutro w szkole matematyka jest
    • Gość: max77 Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.retsat1.com.pl 27.11.10, 15:22
      Dobry Prezydent to taki, który ma jakiś cel, w tym wypadku pomóc Łodzi dźwignąć się z marazmu, nie potrzebuje do tego sloganów i obietnic bez pokrycia tylko rzetelnej pracy nad realizacją założeń programowych. Hanna Zdanowska gwarantuje fachowość i profesjonalizm, który w połączeniu z solidnym zapleczem zapewni naszemu miastu pełen sukces.
    • coo-ler Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... 27.11.10, 16:13
      Panie Dariuszu, omawiając lodówkę, zapomniał Pan o kiełbasce! Chyba że żona posiada własny refrigerator.
    • Gość: adrank Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.pai.net.pl 27.11.10, 19:33
      Mówi się że nie ma brzydkich kobiet tylko niewystarczająca ilość alkoholu. Mój organizm nie jest w stanie przyjąć takiej dawki alkoholu żebym zagłosował na Pana Jońskiego.
      • Gość: hehe Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 19:41
        To uważasz że Joński jest kobietą? Ciekawe
      • Gość: ankax Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:51
        www.fakt.pl/Podniosa-emerytury-ale-poslom-,artykuly,62725,1.html
        no to mozesz sie napic zeby przezyc widok
    • Gość: ja Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.10, 19:51
      Panie Joński pamiętamy o Camerimage i mam nadzieje, że jest pan świadomy tego, że łodzianie panu na długo tego nie zapomną no cóż ale za błędy trzeba zapłacić.
      • Gość: ankax Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 06:53
        mylisz sie, cammerimage nie zdanowska tu sciagnela, pozwolila panu zydowiczowi na kosmiczne zadania, tak samo mozna tu wybudowac stacje kosmiczna i wywalic ich na marsa
        • Gość: a Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 11:26
          Ale twoj przedmowca nie mowil, ze Zdanowska sciagnela Camerimage. Retoryke "nie zgadzam sie z tym, czego moj przedmowca nie powiedzial" zachowaj sobie na rozmowy z ludzmi na twoim wyuzdanym poziomie.
    • Gość: no to fajnie Wybory na prezydenta Łodzi - Joński IP: *.182.20.167.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.10, 07:56
      Dariusz Joński jest ciekawym wytworem starych towarzyszy. W swojej drodze polityczno-zawodowej porusza się grupą. Ci sami "fachowcy" kiedyś pracowali w hotelach, później w WUPie a teraz głównie w ZWIKu. Dariusz lubi pokazywać się ze swoimi rówieśnikami pokazując jak stawia na młodość. Owszem ma w otoczeniu kilka takich osób ale jest przede wszystkim reprezentantem a zarazem listkiem figowym dla starych komuchów, esbeków i całego postkomunistycznego tałatajstwa. Chociaż może chodzi mi o lewicowych polityków starszego pokolenia?
      Wybierzcie Dariusza a wróci "nowe"
    • petera73 Czerwona goowniarzeria won do koryt 28.11.10, 09:25
      A nie czerwoną propagandę uprawiać.głąby do szkół a nie na chapane liczyć
      LEPSZY MARTWY NIŻ CZERWONY
      • Gość: ankax Re: Czerwona goowniarzeria won do koryt IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 09:32
        czerwony to byl kubraczek, ale zdechl jak czuma go skrytykowal wasz POslaniec
    • Gość: miro Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 09:34
      Pan Joński ma żonę, a Pani Zdanowska to ma męża?Z fotek wynika ,że jest stanu wolnego??
      • Gość: VIP1 Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 22:13
        A PO CO WSTAWIAĆ FOTKI Z MĘŻEM TO JEJ KAMPANIA JAK KTOŚ JEST SŁABY TO WSPIERA SIĘ FOTKAMI ŻONY
    • Gość: a Norweski saksofonista to polski muzyk - brawo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 09:48
      Apogeum elokwencji kartonowego kandydata.
      • Gość: a Nie wiem co pan Dariusz ma w lodowce IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 09:49
        ale w mojej lodowce niedlugo zapewne pojawi sie pan Dariusz.
      • Gość: td2003 Re: Norweski saksofonista to polski muzyk - brawo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 10:43
        Jan Garbarek to Norweg polskiego pochodzenia. Szacun za wskazanie akurat tego muzyka.
        • Gość: a Re: Norweski saksofonista to polski muzyk - brawo IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 11:02
          Gość portalu: td2003 napisał(a):

> Jan Garbarek to Norweg polskiego pochodzenia.

Ale nie jest polskim muzykiem, tylko norweskim, jak zreszta sam zaznaczyl ankietowany.
        • Gość: urban legend Norweski, norweski, bo on sie nazywa Norweski! IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 11:18
          Wawrzyniec Norweski! Polski dziedzic!
    • Gość: a Nie wiem co pan Dariusz ma w lodowce IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 09:51
      ale w mojej niedlugo zapewne pojawi sie pan Dariusz (jak w tym starym dowcipie). Wtedy go elegancko wyprosze, bo pasztet jeden juz mam.
    • Gość: a Drobne poprawki IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 09:59
      Ulubione miejsce w Łodzi?
      Parking

Najczęściej uprawiany sport?
      Solarium

Najważniejsza książka w życiu?
      "Jak zostac wlasnym idolem w 10 dni"

Nie wychodzę z domu bez...
      Auta

Popisowe danie (jajecznica się nie liczy)?
      Sprzątanie ulic

Ostatnio przeczytana książka?
      "Jak zostac wlasnym idolem w 10 dni"

W samochodzie lubię słuchać...
      Samochodu

Ulubiony polski muzyk?
      Emanuel Olisadebe

Ostatnia rzecz przed zaśnięciem...
      Solarium
      • Gość: :) Re: Drobne poprawki IP: *.147.113.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.10, 10:45
        kapitalne :D
        • Gość: a No to jeszcze jedno IP: *.toya.net.pl 28.11.10, 11:16
          Zawsze mam w lodówce...
          uwielbiam ser w każdej postaci, dlatego nie może go nigdy zabraknąć w mojej lodówce. Żona zaś uwielbia kiełbasy w każdej postaci, szczególnie w postaci kosza z kiełbasami.
    • Gość: VIP1 Re: Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 22:24
      PIĘKNA OD KIEŁBASY I INNYCH ŁAPÓWEK
    • Gość: VIP1 Wybory na prezydenta Łodzi. Co Joński ma w lodó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 22:29
      JOŃSKI GDZIE TY SIĘ PCHASZ??NA SOLARIUM CI MAŁO? A WCZASY W ROWACH TO TYLKO WYPADY WEEKENDOWE I NIE ŚCIEMNIAJ ŻE TAK PODOBA CI SIĘ POLSKA
    • kg666777 porównajmy komentarze. 28.11.10, 22:32
      Gdy czytam komentarze, bez problemu zgaduję, który jest autorstwa ludzi ze sztabu.
      Panie Dariuszu powiedz swoim, że chamstwo nie popłaca,
      Pani Hanno powiedz swoim, żeby nie dali się prowokować, choć przydałoby się nieco ostrzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka