Dodaj do ulubionych

W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 06:50
Zero pojęcia o rządzeniu. Ale naśladuje Kropę w jego despotyczności: "Tak ma być i już a jak nie to się zwolnij" bez wnikania czy to jest zgodne z prawem czy nie czy ktoś za to pójdzie siedzieć a na miasto zostaną nałożone milionowe kary czy nie a jak tego nie zrobi to znaczy że jest nieudolny i trzeba obrzucić go w mediach błotem ze jest nieudolny i niekompetentny.

I słuchanie tzw. przydupasów i podejmowanie decyzji bo jej się tak wydaje czy odnosi takie czy inne wrażenie.

Ciekawe, złożyła przysięgę w rocznice Stanu Wojennego słowami TAK MI DOPOMÓŻ BÓG.

Bóg do takich rzeczy reki nie przykłada!!!!! Mnóstwo osób to widzi i słyszy i nie dadzą nic zamieść pod dywan.

Konsekwencje zostaną wyciągnięte.

Prokuraturo działaj szybciej!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 06:58
      Bardzo trafny tekst! Od lat obserwuję urząd i czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Mówiło sie, że cztery lata temu przyszli młodzi niekompetentni radni z PO, ale to co reprezentuje sobą ekipa wokół Zdanowskiej, to po prostu dno. Tamci młodzii mieli przynajmniej jakieś elementarne maniery, jakieś wykształcenie, ale przede wszystkim jakąś chęć słuchania innych i uczenia się. A tu, ech szkoda gadać..... Boli mnie to tym bardziej, że głosowałam na PO
      • Gość: łódź Re: W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic ni IP: *.devs.futuro.pl 16.12.10, 13:25
        Tak czytam wasze komentarze i chciałbym zapytać: czy znacie tych młodych ludzi, że tak krytycznie się o nich wypowiadacie? To takie polskie obrzucać kogoś błotem zanim cokolwiek zrobi!!!! Jeżeli wszyscy w Łodzi będa tak myśleć jak Wy to nigdy się nic nie zmieni. A nazywanie przez Panią Gnacikowską tych ludzi Dziećmi ADHD lub naszą klasą- nie na miejscu!!!!!
        • Gość: urzędas Re: W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 13:56
          Niestety pisanie o grupie ADHD jest poparte rzeczywsitością. Do Pani Prezydent nie może dostać się nikt spoza grupy towarzyskiej obecnego dyrektora gabinetu. Pal licho, tzw. polityków, ale nie są też dopuszczani dyrektorzy wydziałów. Bo Pani Prezydent "nie można zawracać glowy" ani "przekazywać złych informacji". "Pani prezydent oczekuje na to, aby dyrektorzy sami rozwiązywali trudne problermy". Może to i prawda, tylko, ze nie we wszystkich sprawach maja pelnomocnictwa i MUSZĄ tok postepowania uzgodnić z Prezydent. Niestety grupa ADHD tego nie rozumie: są tak samo bezczelni i butni jak ekipa Sadzyńskiego, Jonskiegi, Magina. Czarno widze zapowiadane zmiany.
    • Gość: bóg zapłać Powinna zamiast - tak mi dopomóż Bóg IP: *.run.pl 16.12.10, 07:02
      powiedzieć Bóg zapłać !

za odśnieżanie
      za pensję zbędnych urzędasów
      za błędy urzędasów
      za odszkodowania i kary
      i....
    • Gość: gość W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 07:46
      Ludzie Was naprawdę pogięło. po co narzekacie Kto kazał Wam głosować na to babsko,które wygląda jakby przed chwilą wyszło z libacji i to dużej
      • Gość: jach Re: W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 08:53
        zobaczcie kto tam pracuje od lat- rzadzenie po najmniejszej lilni oporu -strach niekompetencja, nierubstwo , przepisy- polowa z nich ma charakter korupcyjny, papiery papiery i jeszcze raz papiery -tak jest wszedzie- zawsze polowa jest do zwolnienia
        ale nikt nie wykona dobrego schematu-systemu pracy- to nie tylko lodz to cala polska
        • Gość: jmk Re: W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic ni IP: *.lodz.msk.pl 16.12.10, 11:52
          Nie ma czegoś takiego jak "najmniejsza linia oporu". Chodziło Ci myślę o "linię najmniejszego oporu".
    • Gość: pokrzywdzony W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 08:58
      Ja w dniu 13.12.2010r. o godzinie 12.00 próbowałem się zapisać i umówić na wizytę z Panią Prezydent w bardzo ważnej dla mnie życiowo sprawie.Faktycznie -odmówiono mi.
    • mineyko W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie 16.12.10, 09:25
      Zgłaszam się jako piąta kandydatura na to stanowisko.
      Zaznaczam, że nic nie umiem.
      Ale będę posłuszny!!
    • Gość: maksio Frustraci na start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:36
      Dziś Zdanowska o 8,oo zaczęla swój trzeci dzień pracy. A frustraci wymagaja, aby już wszystko zostało zrobione, zalatwione, żeby się już poumawiala z wszystkimi chętnymi, itp.itd. A może wypada dac kobiecie kilka dni na rozpoczęcie tego co zaplanowała? Ale frustraci nie chcą tego dostrzec - więcej juz zaczynaja straszy prokuraturą (ciekawe za co, że nie spotkala się z jakims "pokrzywdzonym"? O urzędzie wypowiadac się nie warto: czy uważacie, że totalny rozklad administracji samorządowej to wina Zdanowskiej? A gdzie wyprobowane kadry Kropiwnickiego, gdzie spadochroniarze Sadzyńskiego i Jońskiego? Gdzie Pani Nie-do-radko - sekretarz miasta? Czemu nikt nie napisze uczciwie, ze od lat urzad jest wrogiem interesanta? Przecież podstawowa strategia urzędnik: udowodnić że nic nie można zrobić obowiązuje w UMŁ od wielu lat. A teraz w ciągu 3 dni ma już się wszystko zmienić? I trudno dziwić się napiętej atmosferze: przecież Zdanoiwska zpowiedziała, że zmodernizuje urząd, żeby był przychylny mieszkańcom. A co to oznacza - po prostu zwonienie częsci kadry kierowniczej i dalsze wymuszone zmiany (przeciez w każdym wydziale siedzą koterie aktualnych albo dawnych dyrektorow, które tylko walczą o własne pozycje). Niestety TAKI jest urząd miasta. I mam nadzieję, że to wlaśnie zostanie zmienione. Urząd ma być dla ludzi, a nie odwrotnie
      • Gość: łodzianin żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:49
        To miłe, że tak uwielbiasz swoją Barbie. Ale rozczaruję cię. Po pierwsze - ta pani pełni obowiązki od poniedziałku, ale prezydentem jest od stwierdzenia wyboru, więc nie pisz, że zaczęła "trzeci dzień pracy", bo ona właśnie kończy drugi tydzień. Po drugie - to niepoważne i lekceważące wobec mieszkańców, że ta kobiecina chce "stopniować napięcie". Prosi się, żeby jej postopniować napięcie i zrobić referendum w sprawie jej odwołania. Już był taki jeden, co myślał, że mu wszystko wolno. Joński doprowadził do jego odwołania.
        • Gość: piryt Re: żenada IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 10:07
          Prezydentem jest jest od dnia zaprzysiężenia. Masz problemy z liczeniem więc pewnie jesteś "humanistą". Używając określenia "kobiecina" wskazujesz żeś ćwok. Oczywiście masz prawo splunąć sobie z rana.
          • Gość: ale ma rację Ma rację. Jest Prezydentową od czasu wyborów. IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 11:32
            Nie od czasu zaprzysiężenia. Jeśli sytuacja tego wymaga to może pełnić obowiązki nawet bez ślubowania. No, ale wygodniej zwalać winę na innych niż samemu coś zacząć robić.

Ot typowe zachowanie PO.
            • Gość: zelig Leczenie obowiązkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:16
              Lecz się czlowieku: do popniedziałku Łodzią rządził komisarz. Prezydentem jest od ZAPRZYSIĘŻENIA. Ale i tat nie zrozumiesz, bo to za trudne
              • Gość: zanim się wymądrzy Poczytaj przepisy, ot co ;). IP: 188.33.9.* 16.12.10, 13:09
                j/w
              • Gość: łodzianin nie ma "zaprzysiężenia" baranie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 21:02
                Głupku, ile razy trzeba wyjaśniać, że prezydentem ta pańcia jest od stwierdzenia wyboru, a jedynie obowiązki zaczyna pełnić od chwili złożenia ślubowania (nie "zaprzysiężenia" idioto - tu się nikogo nie "zaprzysięga", tylko odbiera rotę ślubowania)? Zajrzyj w końcu do przepisów i przestań się baranie wydurniać, bo się rzygać chce, jak się czyta twój bełkot. Umiesz czytać?
          • sosna80 Re: żenada 16.12.10, 11:45
            Jedno jest pewne - od dnia wyboru mogła już planować koalicje i obsady stanowisk.
          • Gość: Franciszka Re: żenada IP: *.atlas.com.pl / 192.168.2.* 16.12.10, 12:21
            "Humanista to nie umie liczyć " to inzynier mie umie pisać ?
            Zbyt wiele osób posługuje się stereotypami zamiast obserować otaczjący go świat i wyciągać własne wnioski.
            To zbyt trudne? Łatwiej powtarzać bezmyślnie wczesniej zasłyszane bzdury.
      • Gość: marekkr Re: Frustraci na start IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 11:05
        Zgadzam się,że nie można od razu zmienić całej struktury UM,ale jakiś zamysł powinien być.Mnie najbardziej denerwuje konieczność koalicji z PIS dla wewnętrznej rozgrywki w PO.Nie głosowałem na PO,żeby wygrywało PIS...
      • ojca Re: Frustraci na start 16.12.10, 11:42

Przepraszam,ale czy spadochroniarze Sadzyńskiego i ludzie Zdanowskiej nie pochodzą z tego samego bajorka?
        • Gość: zen Inna kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:23
          Niby bajorko to samo, ale kałuża inna. To co wyprawial Sadzyński i Magin (obsada stanowisk rodzinami, niszczenie projektow, usuwanie kompetentnych ludzi z urzedu) powodowało oburzenie w wiekszości PO (przypominam, że to Kacprzak powiedzial, ze przy takich standardach powinni oni kozy pasać w Zgierzu, a nie rządzić Łodzią. A przeciez Kacprzak to też PO). Nie ukrywam, że głosowałem na PO. Koalicja z PiS nie bardzo mi sie podoba, ale... przeciez wiadomo, że Sadzyński, Magin, Zewald, Tylman (obecnie radni) stawiali na zwycięstwo wyborcze Jońskiego a nie Zdanowskiej. Bo mieli zawarty uklad z Jońskim, że dostaną stanowiska w urzędzie miasta. I chyba to jest powod tego bałaganu w urzędzie. Mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż do końca tygodnia. Bo mieszkańcy nie moga czekać w nieskończonośc na normalność
    • marian1950k ta sytuacja nie powinna dziwić .... 16.12.10, 09:41
      Tych, którzy mieli okazję wcześniej poznać panią Prezydent w działania, to na pewno nie dziwi. Bedzie dużo piaru, nagłych ruchów kadrowych i chaosu. Jeszcze bedzie ciekawie, zobaczycie .....
    • Gość: Zdzichu W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.zdnet.com.pl 16.12.10, 09:41
      No ja akurat na PO nie głosowałem ale ludzie, zastanówcie się. Zbawią kogoś te dwa dni czy dwa tygodnie? Niech sobie spokojnie to poukłada. To się wszystkim wydaje co patrzą z boku, że to wchodzisz i od razu wiesz, że tego zwolnisz, tego zatrudnisz, a ten będzie doradcą. To nie jest takie proste, trzeba się przyjrzeć jak to wszystko działa w realu.
      Prowadzę własną firmę i moi znajomi mają masę pomysłów co mógłbym zrobić.Tylko oni nie wiedzą, że jak bym zrobił to co oni sugerują to pracownik nie miałby czasu zająć się innymi rzeczami itp. itd.
      Dajmy jej czas.
      • marian1950k damy, damy ...... 16.12.10, 10:32
        To jest najbardziej cierpliwe miasto w Polsce. Od lat dajemy czas kolejnym władzom i dryfujemy, dryfujemy, dryfujemy...... Wg wszelkich danych o tym, kto zostanie prezydentem Łodzi było wiadomo co najmniej parę miesięcy do tyłu. Dziś okazuje się, że mimo wygrania wyborów, z powodu nieufności wobe cześci własnych radnych pani Zdanowska odtwarza koalicję z PiS. Okazuje się, że pani Prezydent nie ma przygotowanego zaplecza politycznego i merytorycznego, ale za to ma już własny dwór. W dodatku podał się do dymisji, zniechęcony wypowiedziami pani Prezydent i nagonką w prasie i internecie człowiek zajmujący się m.in. odśnieżaniem miasta ( chcę zwrócić uwagę, ze mimo wszystko ulice w Łodzi są przejezdne ... ), co świadczy raczej średnio o umiejętnościach taktycznych. Łodzi potrzebny jest człowiek, który własną energią, dynamiką i wizją rozwoju wydobędzie miasto z prowincjonalnego błotka, w którym pograża się coraz bardziej. Na razie nic nie wskazuje na to, że Hanna Zdanowska bedzie taką osobą ......
        • Gość: bielo Dlaczego zrezygnowano ze Zbyszka Papierskiego ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 10:39
          Co się wydażyło, żę pewny kandydat na wiceprezydenta , fachowiec został przez Panią odrzucony. To zły sygnał dla platformy. Człowiek uczciwy, napracował sie w Pani kampanii i dziś został odtracony. Co na to Pan Minister Grabarczyk którego to Papierski jest człowiekiem,.Jestem zaskoczony taka Pani decyzją
      • Gość: łodzianka1 Re: W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic ni IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 10:49
        ale w tej chwili absolutnym priorytetem jest odśnieżenie miasta i umożliwienie mieszkańcom bezpieczne poruszanie się po chodnikach. Wracałam wczoraj pieszo aleją Kościuszki (strona parzysta) na odcinku od Zamenhofa do Zielonej całe długie odcinki nieodśnieżone. Podobnie na Zielonej (strona nieparzysta) od Kościuszki do Żeromskiego. Dalej w stronę Zdrowia tak samo. Dzwoniłam do SM a ci chcą wskazywania numerów posesji, przed którymi nie uprzątnięto śniegu! Nie mam zamiaru bawić się w rachmistrza na widzi mi się SM, która chce na maxa ułatwiać sobie pracę.
        Reasumując: Pani Prezydent powinna skierować wszystkie siły na przywrócenie ładu na ulicach. Wieczorem w minioną środę nie dostrzegłam żadnych działań w tym kierunku. Miasto spało pogrążone w niemocy z samo zadowoloną nową władzą.
        • marian1950k nie wiesz po co im numery? 16.12.10, 11:20
          Po numerach domów ustalą, kto jest właścicielem. Jeśli to kamienica komunalna, to nic nie moga zrobić. I tyle ......
    • Gość: ap karolewska?buhahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:00
      czyli ciąg dalszy gó...anej polityki informacyjnej władz miasta PO wobec mediów i znów będzie jeden wielki PR, po beztalenciu rzecznikowym Sosnowskiej następna posuwaczka z beznadziejnej łódzkiej tv - najgorszej z wszystkich ośrodków regionalnych,heheheheheehe
      • Gość: cambrone Re: karolewska?buhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:11
        Cóż zanaczy wg Ciebie polityka informacyjna PO wobec mediów???Piszesz tylko po to aby się przyp.....lić.Pseudoanonimowość internetowa wyzwala w tępych łbach najniższe instynkty,obraźmy Panią Sosnowską a Karolewską nazwijmy posuwaczką,bo nikt nas za to nie opi...doli ani nie przy...doli,a podpisz się c...ju nazwiskiem!!!!!
    • Gość: tytus Grabarczyk nowym Premierem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 10:13
      Dlaczego wszyscy się czepiają. To dopiero 4 dzień pracy pani Prezydent. A młodzi ludzie to fachowcy. To że Dyrektor Gabinetu Tomek Piotroski rządzi twardą ręką to dobrze, to wysokiej klasy fachowiec od finansów. Pani Haniu niech sobie gadają Pani niech idzie do przodu
      • Gość: he? Re: Grabarczyk nowym Premierem IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 10:20
        Kto? Kim ten pan jest?
        • Gość: 6ik Re: Grabarczyk nowym Premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:44
          Ja też pierwsze słyszę... No, ale tacy są wszyscy "fachowcy" z PO.
        • Gość: łodzianin Grabarczyk - to ten od kolei... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 21:09
          Grabarczyk to ten od niezawodnie jeżdżących kolei i wybudowanych autostrad oraz obwodnic wokół Łodzi. Rzeczywiście - nadaje się na premiera, hehe...
      • Gość: gdanszczanin Re: Grabarczyk nowym Premierem IP: *.pl 16.12.10, 12:04
        przeczytalem kto zacz i sie zadumialem, a z doswiadczenia wiem jak sie sprawdzaja w samorzadach spece od tzw "kuntrolingu". JAK SIE sprawdzaja? a no narozrabiaja, bo jak mozna uwierzyc w jakies tam paragrafy, dyscypliny, rozdzialy, budzety?, zwala sie to wszystko na niewydolny aparat finansowy, ktory nie rozumie "kuntrolingu" a potem odchodza do bankow jak sie juz tego budzetu naucza i pracuja na miastach i ich kasie.
        Moze tu bedzie inaczej?, czego Lodzianom zycze. Jeszcze jedna uwaga dobrej klasy fachowiec to On bedzie od finansow jak sobie w samorzadzie ok 15 lat popracuje.
    • Gość: zdzichu W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:18
      Pan C. to najlepsza kandydatura na wcprezydenta. Ma spore osiągnięcia w stryfie ekunumicznej, zna sie na kadrach - vide np. Sebastian R. Jak coś zginie, będzie jasne, gdzie szukać
    • Gość: lodz.zal W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 10:23
      Witam,

Nic nowego. To wszystko musiało się zdarzyć. A zdarzy się jeszcze więcej. :) Przecież nikt normalny i z kwalifikacjami nie będzie się pchał aby rządzić tą dziurą w środku Polski. Trzeba mieć trochę oleju w głowie. A ta cała ekipa jest jak nasze miasto...
    • Gość: ap dziennikareczka od rewitalizacji...:))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:44
      patrząc na piękną Hanię ten wybór nie dziwi:)))))))))))))))
      • Gość: aaa Re: dziennikareczka od rewitalizacji...:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:30
        A ty co niespełniony dziennikarzyk z gazecinki któremu wyszła tylko nieładna zabawa pod kołderką i nie możesz znieść że ładna laska objęłą takie stanowisko!!!!!
    • Gość: gh W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 11:19
      JAKA PIĘKNA KATASTROFA!
    • Gość: wyborca W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 11:22
      Skandal-nie po to głosowałem na PO by teraz w koalicji rządził PIS.Jeżeli tak się stanie to PO nie będzie miało mojego głosu w przyszłych wyborach parlamentarnych.
    • ojca Grupa ADHD-no to mamy władztwo roznosicieli ulotek 16.12.10, 11:32

Młode wilki bez umiejętności i charakteru posmakowały władzy i teraz się za bardzo rozpędziły. Teraz mamy grupę roznosicieli ulotek i rozlepiaczy plakatów, którzy decydują. Szczerze mówiąc niczego innego się nie spodziewałem.
    • Gość: Magicc W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 11:33
      Głosowałem na PO żeby PiSiory nie doszły do władzy, a teraz ma być koalicja POPiS? Takiego wała.
      • Gość: łodzianin POrażka = PiSuar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 21:06
        Ależ to to samo tałatajstwo - nie ma różnicy między POrażką i PiSuarem. Nie trzeba było głosować na tych pajaców.
    • Gość: strateg Dziwie sie Hance. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 13:02
      jakby Hanka była mądra to by zostawiła Jońskiego na stanowisku v-ce i Winschego i rozliczała ich skrupulatnie z pracy. A projekty jakie maja byc realizowane przeciez Ona by decydowała. Dziwię sie że pozbyła sie tak szybko ludzi którzy siedza w temacie i trzeba im tylko naznaczyc kierunek zapalic zielone światło i zagonic do pracy.

Ja bym tak zrobił.

A Skowrońskiego bym wywalił bo ten to nigdzie sie nie nadaje.
      • Gość: observer Re: Dziwie sie Hance. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 14:01
        Nie dziwię się, że usunęła Jońskiego - przecież jego zachowanie w kampanii było pozbawione podstawowej kultury. Trudno współpracować z jawnym wrogiem (a nie przeciwnikiem politycznym). Co do "pochodzenia" Winschego wszystko jasne (proponuję przeczytać w Dzienniku Łódzkim, jak Pan Joński dziekuje mu za wieloletnią współpracę), ten bezpartyjny "fachowiec" byl po prostu namiestnikiem SLD w ZDiT, razem z Klimczakiem itp "emerytami PZPR". Zdanowskiej dziwię się jednego: czy nie dostrzega, ze jej najbliższe otoczenie (grupa ADHD) po prostu JĄ kompromituje. Pani Zdanowska nie osiągnie niczego, jesli nie będzie otwarta na ludzi, nie tylko na swoich klakierów
        • Gość: . Re: Dziwie sie Hance. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 20:26
          Ten dyrektor był wieloletnim pracownikiem ZDiT, jeszcze kiedy Joński był zwykłym radnym. Przeszedł przez etap zarówno koalicji Kropiwnicki-PO, jak i późniejszej SLD-PO. Zatem wieloletnia współpraca nie równa się wieloletniej znajomości prywatnej, natomiast może oznaczać kontakty na stopie służbowej. Ale ty już wyrok wydałeś, że to oznaka kolesiostwa. Joński potrzebował osoby z doświadczeniem, bo sam niezbyt się znał na tej problematyce. Dobrze mieć za plecami fachowca, a samemu błyszczeć przed kamerami, czerpiąc z wiedzy podległych pracowników.
      • Gość: ad Re: Dziwie sie Hance. IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 18:10
        popieram
    • kutnowianka W urzędzie, jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie 16.12.10, 18:40
      Nie jestem zwolenniczką PO, ale co tam. Najwazniejsze by Łodz w końcu się rozwijała i zaczela jakoś wyglądać. Mam niestety przeczucia, że obecma pani prezydent nie spełni oczekiwań. Obym się myliła, ale ... .
    • petera73 Barbie otoczona Kenami 16.12.10, 22:15
      Pasuje do platformiaczków
      LEPSZY MARTWY NIŻ CZERWONY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka