jedyny.kkk 22.12.10, 18:34 Jaki prezes tacy sympatycy deser.pl/deser/12,88223,8856256,_PJN__sympatykow_PiS__kawaly__listy__itp_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skałolaska Tak, żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 11:32 Twój link odsyła do reklamy. Płacą ci??? Reklamy wyłączam na pierwszej klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nawet bardzo. IP: 217.33.154.* 23.12.10, 11:37 > Twój link odsyła do reklamy. Nieprawda. Odsyła do materiału video POPRZEDZONEGO reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skałolaska Re: Nawet bardzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 15:37 No to ma pecha. Trzeba nie poprzedzać, nie wplatać – takie mixy u mnie wylatują wraz z reklamami przed czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Nawet bardzo. IP: *.4web.pl 24.12.10, 23:53 a jak włączysz TVP1 o 19:29 i zobaczysz reklamy to też zmieniasz kanał i nie czekasz na Wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nawet bardzo. IP: *.toya.net.pl 25.12.10, 13:17 Gość portalu: skałolaska napisał(a): > No to ma pecha. A czym sie ten pech przejawia konkretnie? > Trzeba nie poprzedzać, nie wplatać – takie mixy u mnie wylatują wraz z r > eklamami przed czytaniem. Rodzice musza byc z ciebie dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: Nawet bardzo. 25.12.10, 13:22 Gość portalu: skałolaska napisał(a): > Trzeba nie poprzedzać, nie wplatać – takie mixy u mnie wylatują wraz z r > eklamami przed czytaniem. Widzisz, dziecko, to, że tam się znalazła reklama nie było celowym działaniem osoby, która wkleiła link, tylko właściciela portalu. > takie mixy u mnie wylatują wraz z reklamami przed czytaniem. Ojezus, ależ z ciebie człowiek z zasadami. Mam nadzieję, że jeszcze kilka reklam na forum (bo też się zdarzają) i przestaniesz się tutaj również pojawiać w ramach swoich zasad i szeroko pojętej obrazy majestatu. Kiedyś może dorośniesz i zrozumiesz jak to wszystko działa. Odpowiedz Link Zgłoś