Dodaj do ulubionych

Peatarda czy tam torpeda

24.03.25, 19:13
Czy wy nie macie rozumu żeby wykłócać się o sprawy jakichś żałosnych ludzi z telewizji czy tam skąd oni są?
Czym trzeba karmić swój mózg żeby w ogole wiedzieć kim są ludzie?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 19:16
      Ani rozumu, ani godności człowieka big_grin
    • primula.alpicola Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 19:21
      To juz dawno przestał być wątek o petardzie.
      Stał się niestety miejscem, w którym niektóre osoby pogrążają się tak mocno, że budzi to politowanie i ciarki żenady.
      • lauren6 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:33
        Z wątku się dowiedziałam, że jedna ematka się rozwodzi, a druga została pobita przez byłą swojego faceta. Biorę popcorn i idę czytać dalej.
        • obrus_w_paski Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:35
          Ooooo, idę
          • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:40
            obrus_w_paski napisała:

> Ooooo, idę

Jezuu, jeszcze nie byłaś?! Masz zaległości wink
            • angazetka Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:13
              Ja zajrzałam na moment i dopiero po twojej zachęcie się porządnie zagłębiłam.
            • malaperspektywa Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:57
              Kurcze, też idę nadrabiać. Czasami nie wchodzę, bo wydaje mi się, że to mnie nie zainteresuje, a potem..... no popatrz, taka strata.
        • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:39
          A ja się dowiedziałam, że jak ktoś się komuś nie podoba z charakteru to robi się też brzydki zewnętrznie wink
          Oraz, że kobieta kobiecie powinna wierzyć w absolutnie każdą głupotę... chyba, że to Kasia Cichopek- wtedy patrzy wyżej big_grin
          • homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:46
            Kobieta kobiecie
            A jak ta sama kobieta innej kobiecie robi brzydkie rzeczy wywlekając jej prywatne zdjęcia i nabijając się z wyglądu jej bliskich to już ok jest, bo zupełnie inna sytuacja.
            • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:50
              #wyjątkowasytuacja wink
        • princy-mincy Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:12
          A kto się rozwodzi?
        • homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:26
          Chciałabym wiedzieć które to forumki ale mnie lauren nie lubi więc pewnie mi nie powie
          • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:30
            Gruuu napisała, że została zaatakowana przez byłą żonę swojego męża...
            • alpepe Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 12:56
              chyba już teraz byłego męża
              • daniela34 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:09
                Ściśle mówiąc to nigdy męża.
              • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:24
                W każdym razie przez żonę jej byłego już faceta...
      • m_incubo Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:34
        Mówisz, że jednak warto zajrzeć? big_grin
        • primula.alpicola Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:45
          m_incubo napisała:

> Mówisz, że jednak warto zajrzeć? big_grin
          >
          Nie mów że nie byłaś!
          • m_incubo Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:00
            Zajrzałam, ale po błyskotliwym komentarzu szelerki, że petarda robi na niej dobre wrażenie big_grin i tak dalej, wyszłam i nie wróciłam. To nie na moje nerwy.
            • alpepe Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:22
              Miałam tak samo. Co za strata.
        • borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:48
          m_incubo napisała:

> Mówisz, że jednak warto zajrzeć? big_grin
          >

Tak po prawdzie to mielimy w kółko te same, znane fakty. Po prostu jedna postanowiła zaliczyć spektakularny lot balonem...
          • kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:22
            borsuczyca.klusek napisała:

> m_incubo napisała:
            >
            > > Mówisz, że jednak warto zajrzeć? big_grin
            > >
            >
            > Tak po prawdzie to mielimy w kółko te same, znane fakty. Po prostu jedna postan
            > owiła zaliczyć spektakularny lot balonem...
            >

Bo z perspektywy tego balkonu widzi sprawę szerszej, nie tak zero-jedynkowo jak my, kurki
          • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:25
            Dodajmy, że lot balonem pod prąd wink Ale potem dosiadła się druga i ta wyjątkowość znikła jak sen złoty tongue_out
            • homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:27
              Ktora?
              Bo już tam się pogubilam
            • kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:29
              Teraz balonem leci już pff, alexis, moni i koko. Co za pyszny skład wycieczki 😏
              • borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:31
                kot.z.kosmosu napisała:

> Teraz balonem leci już pff, alexis, moni i koko. Co za pyszny skład wycieczki ?
                > ?

No nie? Niezłą ekipę dziewczyny zmontowały 🙄

• homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:33
                  Aaaa tak, Alexis. To nie na jej nerwy i urodę? Jakoś tak to leciało?

Ale ona trolluje przecież.

A szell to balonem odleciała już dawno.
                  • gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:50
                    Ja tylko taką uwagę techniczna
                    Nie da się balonem.pod wiatr.....
                    • homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 11:00
                      A balonem z zapłonem? 🤔
                      • gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 11:15
                        Co to balon z zapłonem?
                        • homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 11:28
                          Nie wiem.
                          Tak strzelam
                          • gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:19
                            Niestety z prądem on.
                    • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:26
                      gryzelda71 napisała:

> Ja tylko taką uwagę techniczna
                      > Nie da się balonem.pod wiatr....

A szell właśnie udowodniła, że można wbrew faktom i datom płynąć pod prąd więc i pewnie lecieć by dała radę wink
                  • tt-tka Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:23
                    homohominilupus napisała:

> Aaaa tak, Alexis. To nie na jej nerwy i urodę? Jakoś tak to leciało?

To nie na jej intelekt i urode big_grin big_grin big_grin
        • koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:56
          Warto warto. Krucjata obcych kobiet w obronie godności Kurzopków, boska!
          • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:09
            Nikt tam nie broni godności tylko kurcze faktów tongue_out
          • elinborg Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 08:45
            Oho, czyżby następna wielbicielka poszkodowanej Pauliny😂.
            Raczej to chyba krucjata przeciw kłamstwu? I może niezgoda na takie- ach, faktów nie znam za dobrze, bo je omiatam wzrokiem ledwo, ale i tak wierzę Petardzie, bo Kaśka to kluska.
            • heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 08:55
              Jeszcze moni vel gazeciarz się ujawniła i przekręca fakty tongue_out Zaraz się okaże, że Cichopek miała romans z Kurzajem od liceum a dzieci są jego tongue_out
            • borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:21
              W moim przypadku jest to niezgoda na przemoc. I dla mnie nie ważne czy ofiara jest kobietą czy mężczyzną, mądrą czy głupią, kimś kogo lubię lub też wręcz przeciwnie patrzeć nie mogę.
              • kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:46
                borsuczyca.klusek napisała:

> W moim przypadku jest to niezgoda na przemoc. I dla mnie nie ważne czy ofiara j
                > est kobietą czy mężczyzną, mądrą czy głupią, kimś kogo lubię lub też wręcz prze
                > ciwnie patrzeć nie mogę.
                >

Jestem pewna, że gdyby to Kurzaj robił takie akcje byłej żonie kilka lat po rozwodzie, to nikt nie miałby wątpliwości, kto tu jest przemocowy.

Gdyby zaczepiał ją w mediach, obrażał fizyczność jej partnera, śledził i komentował ich wyjazdy, nachodził jej matkę i nagrywał z tego storiski, pomawiał o ukrywanie majątku, opowiadał o niej w KAŻDYM wywiadzie, a na końcu obrażał wspólne dzieci - czy ktoś mówiłby "ojtam, ojtam, z każdego można zrobić przemocowca"?

I czy ktoś napisałby o ofierze, że sama zachowała się przemocowo zabierając nowego partnera do tego samego kraju, gdzie była z byłym? I nie informując byłego o tym wcześniej?
            • koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:48
              Tak, wielbicielka, napisz jeszcze żem Petarda 😂
              Poziom absurdu wznosisz na wyżyny <facepalm>
              • elinborg Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:30
                Kto wznosi,ten wznosi, cóż😁
                • koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:35
                  Człowieku, słowa o Smaszcz nie napisałam, ale ośmieszaj się dalej....
    • hrasier_2 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:45
      Kobiety to są gorsze istoty od facetów. Wścibskie. Pan Bóg żałuje, że stworzył Ewę😂
      • anorektycznazdzira Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:58
        ty też jesteś gorszy od facetów
        • malia Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:03
          Oraz od kobiet
      • j_malec Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:53
        Widzę że objawił się nowy prorok. A wiesz chociaż że musisz się ze swojej pychy wyspowiadać?
    • figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:26
      Celebryci są takimi samymi ludźmi jak my, mają podobne problemy, tylko więcej pieniędzy i są na świeczniku. Ciągi przyczynowo skutkowe są dobrym tematem do analizy i w takich wątkach wychodzi z kim nam po drodze wink Forum jest jak lustro. „Nienawiść jest konglomeratem emocji podstawowych, zarówno pogardy, jak i gniewu. Łączy te dwie, zdawałoby się, sprzeczne emocje: gniew wyzwala bowiem dążenie, pcha nas do kogoś, kogo chcemy zwalczyć, a pogarda prowadzi do unikania. Nie chcemy mieć do czynienia z kimś, jeśli nim gardzimy."
      Po co nam pogarda? "Głównie do budowania samooceny. Do pogardy bardziej skłonni są ludzie o kruchym poczuciu własnej wartości. A poczucie wartości jest jedną z najważniejszych motywacji społecznych. Nasza samoocena bierze się między innymi z porównań społecznych. Np. taka osoba myśli: może nie osiągnąłem majątku, ale jestem dobry, chociaż biedny. Mój sąsiad jest bogaty, ale na pewno jest złodziejem. Może nie wszystko mi w życiu wyszło, ale jestem dumnym Polakiem i chrześcijaninem, a ci muzułmanie to terroryści. Osoby, które nie potrafią budować samooceny na podstawie osiągnięć, mogą podnosić ją sobie, gardząc innymi ludźmi. "
      • figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:31
        Jeżeli myślisz, że jesteś ponad wszystko i pogardzasz, stoisz w miejscu. Każdego z nas dotyczą różne emocje w różnych okresach życia, unikanie konfrontacji jest błędem. Lepiej się zdrowo wkurzyć i działać. Wszyscy jesteśmy ulepieni z tej samej gliny, chociaż tak bardzo chcemy być wyjątkowi wink
        • figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:41
          W forum najlepsze jest tarcie, ścieranie się poglądów i dyskusja, czasem krwawa. Ludzie, którzy potrzebują forum do zbudowania samooceny tworzą kreacje, wchodzą tu po to, żeby wyłącznie pogardzać i to nic nie wnosi. Każdy z nas czasem kimś pogardza, bo dzięki temu łatwiej nam znosić życie, ale utkwienie w pogardzie na stałe osłabia tego, który gardzi. Dyskusja na banalny temat może być pouczająca.
          • borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:55
            Ale cię wzięło z rana na filozofowania 🙄
            • figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:03
              To moje alter ego, ale dzięki niemu nie zwariowałam w życiu wink
              • alpepe Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 12:58
                No ja nie byłabym na twoim miejscu taka pewna, miewasz srogie odpały.
                • figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 17:54
                  Zawsze miałam niestandardowe odpały dla większości i nie mam z tym problemu.
    • junebug Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 12:03
      Po wątku z teoriami dotyczącymi choroby Księżnej Walii nic mnie nie zdziwi. 🙈
      • husky_cat Re: Peatarda czy tam torpeda 26.03.25, 08:52
        Dokładnie, to co tam wypisywaly niektóre forumki, także te z pozoru rozsądne, nie mieści się w głowie.
        Na szczęście dla nich są silni, ochronili dzieci w najgorszym momencie i to jest najważniejsze. Choć wolę nie myśleć co musiał czuć William gdy go oskarzali o zamordowanie żony i jej domniemanego kochanka....
    • demono2004 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:03
      No właśnie, widzialam wąek o tej całej petardzie.
      Nie wiem nawet, kto to jest. Nikt normalny zreszta nie wie, ale tak to jest, gdy sie ogląda jakies badziewne programy.
      To samo z Kaczorowską. Ona chyba w Klanie grała? Gwiazda jednej z roli, z parciem na szkło.
      Przecież to są ludzie, którzy nie maja pomysłu na siebie.

• gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:20
        Tancerka nie ma pomyslu na siebie?
        • demono2004 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 23:33
          gryzelda71 napisała:

> Tancerka nie ma pomyslu na siebie?

Szanująca sie tancerka, nie bierze udzialu w dennych programach .W jednym mi migneła. Konkretnie w zajawce na fb.
          Zastanawiałam się, kto to jest . Twarz wydawała mi się znajoma znajoma. Dopiero z komentarzy domyśliłam się, że to Kaczorowska.
    • kamkaklamka Re: Peatarda czy tam torpeda 26.03.25, 09:52
      Petarda to jest manipulant, wypuściła jakiś czas temu info o tym że Kurzajewski to katolik ma konserwatywne poglądy a występy w tvpis to nie był przypadek bo ciaży w tę stronę, Wgląda na to że napuściła tylko Wojewódzkiego bo w sumie jakkolwiek to źle nie świadczy o Kurzaju raczej nie przysłoni przytomnym ludziom odpalów petardy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka