lajtova 24.03.25, 19:13 Czy wy nie macie rozumu żeby wykłócać się o sprawy jakichś żałosnych ludzi z telewizji czy tam skąd oni są? Czym trzeba karmić swój mózg żeby w ogole wiedzieć kim są ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 19:16 Ani rozumu, ani godności człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 19:21 To juz dawno przestał być wątek o petardzie. Stał się niestety miejscem, w którym niektóre osoby pogrążają się tak mocno, że budzi to politowanie i ciarki żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:33 Z wątku się dowiedziałam, że jedna ematka się rozwodzi, a druga została pobita przez byłą swojego faceta. Biorę popcorn i idę czytać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:40 obrus_w_paski napisała: > Ooooo, idę Jezuu, jeszcze nie byłaś?! Masz zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:13 Ja zajrzałam na moment i dopiero po twojej zachęcie się porządnie zagłębiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:57 Kurcze, też idę nadrabiać. Czasami nie wchodzę, bo wydaje mi się, że to mnie nie zainteresuje, a potem..... no popatrz, taka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:39 A ja się dowiedziałam, że jak ktoś się komuś nie podoba z charakteru to robi się też brzydki zewnętrznie Oraz, że kobieta kobiecie powinna wierzyć w absolutnie każdą głupotę... chyba, że to Kasia Cichopek- wtedy patrzy wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:46 Kobieta kobiecie A jak ta sama kobieta innej kobiecie robi brzydkie rzeczy wywlekając jej prywatne zdjęcia i nabijając się z wyglądu jej bliskich to już ok jest, bo zupełnie inna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:26 Chciałabym wiedzieć które to forumki ale mnie lauren nie lubi więc pewnie mi nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:30 Gruuu napisała, że została zaatakowana przez byłą żonę swojego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:09 Ściśle mówiąc to nigdy męża. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:24 W każdym razie przez żonę jej byłego już faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:34 Mówisz, że jednak warto zajrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:45 m_incubo napisała: > Mówisz, że jednak warto zajrzeć? > Nie mów że nie byłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:00 Zajrzałam, ale po błyskotliwym komentarzu szelerki, że petarda robi na niej dobre wrażenie i tak dalej, wyszłam i nie wróciłam. To nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:22 Miałam tak samo. Co za strata. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:48 m_incubo napisała: > Mówisz, że jednak warto zajrzeć? > Tak po prawdzie to mielimy w kółko te same, znane fakty. Po prostu jedna postanowiła zaliczyć spektakularny lot balonem... Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:22 borsuczyca.klusek napisała: > m_incubo napisała: > > > Mówisz, że jednak warto zajrzeć? > > > > Tak po prawdzie to mielimy w kółko te same, znane fakty. Po prostu jedna postan > owiła zaliczyć spektakularny lot balonem... > Bo z perspektywy tego balkonu widzi sprawę szerszej, nie tak zero-jedynkowo jak my, kurki Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:25 Dodajmy, że lot balonem pod prąd Ale potem dosiadła się druga i ta wyjątkowość znikła jak sen złoty Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:27 Ktora? Bo już tam się pogubilam Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:29 Teraz balonem leci już pff, alexis, moni i koko. Co za pyszny skład wycieczki 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:31 kot.z.kosmosu napisała: > Teraz balonem leci już pff, alexis, moni i koko. Co za pyszny skład wycieczki ? > ? No nie? Niezłą ekipę dziewczyny zmontowały 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:33 Aaaa tak, Alexis. To nie na jej nerwy i urodę? Jakoś tak to leciało? Ale ona trolluje przecież. A szell to balonem odleciała już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:50 Ja tylko taką uwagę techniczna Nie da się balonem.pod wiatr..... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 11:00 A balonem z zapłonem? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 11:28 Nie wiem. Tak strzelam Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:26 gryzelda71 napisała: > Ja tylko taką uwagę techniczna > Nie da się balonem.pod wiatr.... A szell właśnie udowodniła, że można wbrew faktom i datom płynąć pod prąd więc i pewnie lecieć by dała radę Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:23 homohominilupus napisała: > Aaaa tak, Alexis. To nie na jej nerwy i urodę? Jakoś tak to leciało? To nie na jej intelekt i urode Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:56 Warto warto. Krucjata obcych kobiet w obronie godności Kurzopków, boska! Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 22:09 Nikt tam nie broni godności tylko kurcze faktów Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 08:45 Oho, czyżby następna wielbicielka poszkodowanej Pauliny😂. Raczej to chyba krucjata przeciw kłamstwu? I może niezgoda na takie- ach, faktów nie znam za dobrze, bo je omiatam wzrokiem ledwo, ale i tak wierzę Petardzie, bo Kaśka to kluska. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 08:55 Jeszcze moni vel gazeciarz się ujawniła i przekręca fakty Zaraz się okaże, że Cichopek miała romans z Kurzajem od liceum a dzieci są jego Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:21 W moim przypadku jest to niezgoda na przemoc. I dla mnie nie ważne czy ofiara jest kobietą czy mężczyzną, mądrą czy głupią, kimś kogo lubię lub też wręcz przeciwnie patrzeć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:46 borsuczyca.klusek napisała: > W moim przypadku jest to niezgoda na przemoc. I dla mnie nie ważne czy ofiara j > est kobietą czy mężczyzną, mądrą czy głupią, kimś kogo lubię lub też wręcz prze > ciwnie patrzeć nie mogę. > Jestem pewna, że gdyby to Kurzaj robił takie akcje byłej żonie kilka lat po rozwodzie, to nikt nie miałby wątpliwości, kto tu jest przemocowy. Gdyby zaczepiał ją w mediach, obrażał fizyczność jej partnera, śledził i komentował ich wyjazdy, nachodził jej matkę i nagrywał z tego storiski, pomawiał o ukrywanie majątku, opowiadał o niej w KAŻDYM wywiadzie, a na końcu obrażał wspólne dzieci - czy ktoś mówiłby "ojtam, ojtam, z każdego można zrobić przemocowca"? I czy ktoś napisałby o ofierze, że sama zachowała się przemocowo zabierając nowego partnera do tego samego kraju, gdzie była z byłym? I nie informując byłego o tym wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:48 Tak, wielbicielka, napisz jeszcze żem Petarda 😂 Poziom absurdu wznosisz na wyżyny <facepalm> Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:30 Kto wznosi,ten wznosi, cóż😁 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:35 Człowieku, słowa o Smaszcz nie napisałam, ale ośmieszaj się dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:45 Kobiety to są gorsze istoty od facetów. Wścibskie. Pan Bóg żałuje, że stworzył Ewę😂 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Peatarda czy tam torpeda 24.03.25, 21:58 ty też jesteś gorszy od facetów Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 07:53 Widzę że objawił się nowy prorok. A wiesz chociaż że musisz się ze swojej pychy wyspowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:26 Celebryci są takimi samymi ludźmi jak my, mają podobne problemy, tylko więcej pieniędzy i są na świeczniku. Ciągi przyczynowo skutkowe są dobrym tematem do analizy i w takich wątkach wychodzi z kim nam po drodze Forum jest jak lustro. „Nienawiść jest konglomeratem emocji podstawowych, zarówno pogardy, jak i gniewu. Łączy te dwie, zdawałoby się, sprzeczne emocje: gniew wyzwala bowiem dążenie, pcha nas do kogoś, kogo chcemy zwalczyć, a pogarda prowadzi do unikania. Nie chcemy mieć do czynienia z kimś, jeśli nim gardzimy." Po co nam pogarda? "Głównie do budowania samooceny. Do pogardy bardziej skłonni są ludzie o kruchym poczuciu własnej wartości. A poczucie wartości jest jedną z najważniejszych motywacji społecznych. Nasza samoocena bierze się między innymi z porównań społecznych. Np. taka osoba myśli: może nie osiągnąłem majątku, ale jestem dobry, chociaż biedny. Mój sąsiad jest bogaty, ale na pewno jest złodziejem. Może nie wszystko mi w życiu wyszło, ale jestem dumnym Polakiem i chrześcijaninem, a ci muzułmanie to terroryści. Osoby, które nie potrafią budować samooceny na podstawie osiągnięć, mogą podnosić ją sobie, gardząc innymi ludźmi. " Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:31 Jeżeli myślisz, że jesteś ponad wszystko i pogardzasz, stoisz w miejscu. Każdego z nas dotyczą różne emocje w różnych okresach życia, unikanie konfrontacji jest błędem. Lepiej się zdrowo wkurzyć i działać. Wszyscy jesteśmy ulepieni z tej samej gliny, chociaż tak bardzo chcemy być wyjątkowi Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:41 W forum najlepsze jest tarcie, ścieranie się poglądów i dyskusja, czasem krwawa. Ludzie, którzy potrzebują forum do zbudowania samooceny tworzą kreacje, wchodzą tu po to, żeby wyłącznie pogardzać i to nic nie wnosi. Każdy z nas czasem kimś pogardza, bo dzięki temu łatwiej nam znosić życie, ale utkwienie w pogardzie na stałe osłabia tego, który gardzi. Dyskusja na banalny temat może być pouczająca. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 09:55 Ale cię wzięło z rana na filozofowania 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 10:03 To moje alter ego, ale dzięki niemu nie zwariowałam w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 12:58 No ja nie byłabym na twoim miejscu taka pewna, miewasz srogie odpały. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 17:54 Zawsze miałam niestandardowe odpały dla większości i nie mam z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
junebug Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 12:03 Po wątku z teoriami dotyczącymi choroby Księżnej Walii nic mnie nie zdziwi. 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Peatarda czy tam torpeda 26.03.25, 08:52 Dokładnie, to co tam wypisywaly niektóre forumki, także te z pozoru rozsądne, nie mieści się w głowie. Na szczęście dla nich są silni, ochronili dzieci w najgorszym momencie i to jest najważniejsze. Choć wolę nie myśleć co musiał czuć William gdy go oskarzali o zamordowanie żony i jej domniemanego kochanka.... Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:03 No właśnie, widzialam wąek o tej całej petardzie. Nie wiem nawet, kto to jest. Nikt normalny zreszta nie wie, ale tak to jest, gdy sie ogląda jakies badziewne programy. To samo z Kaczorowską. Ona chyba w Klanie grała? Gwiazda jednej z roli, z parciem na szkło. Przecież to są ludzie, którzy nie maja pomysłu na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 13:20 Tancerka nie ma pomyslu na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Peatarda czy tam torpeda 25.03.25, 23:33 gryzelda71 napisała: > Tancerka nie ma pomyslu na siebie? Szanująca sie tancerka, nie bierze udzialu w dennych programach .W jednym mi migneła. Konkretnie w zajawce na fb. Zastanawiałam się, kto to jest . Twarz wydawała mi się znajoma znajoma. Dopiero z komentarzy domyśliłam się, że to Kaczorowska. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkaklamka Re: Peatarda czy tam torpeda 26.03.25, 09:52 Petarda to jest manipulant, wypuściła jakiś czas temu info o tym że Kurzajewski to katolik ma konserwatywne poglądy a występy w tvpis to nie był przypadek bo ciaży w tę stronę, Wgląda na to że napuściła tylko Wojewódzkiego bo w sumie jakkolwiek to źle nie świadczy o Kurzaju raczej nie przysłoni przytomnym ludziom odpalów petardy Odpowiedz Link Zgłoś