water_lilly 14.11.06, 16:26 Mieszkamy od niedawna w Jabłonnie, niedawno urodziło nam się dziecko, chcielibyśmy wykorzystać hojnośc naszego państwa i odebrać becikowe Czy któś może wie, gdzie powinniśmy się zgłosić? W Jabłonnie czy w Legionowie to musimy załatwić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa_maja Re: Becikowe 14.11.06, 19:05 Ja odpowiem bo mam doswiadczenie . Zgłaszasz sie do Gminnego Ośrodka Pomocy Spolecznej, ktory znajduje się w budynku gminy ale wejście kuchennymi drzwiami tj. od tyłu. Dalej pierwsze drzwi po lewo. Wypisujesz swistek, powinnaś mieć akt urodzenia i o ile ojciec dziecka jest zameldowany gdzie indziej , zaswiadczenie stamtąd, że becikowego nie pobrał. Wyplata dość szybko. Najlepiej azdzwoń najpierw do nich i dowiedz się bo nie wiem czy wszystko pamiętam. Aha.. budynek gminy to ten ostatni po lewej stronie Modlińskiej przed skrętem na Legionowo. Pzdr, M. Odpowiedz Link
kwitkows Re: Becikowe 14.11.06, 21:10 www.jablonna.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=250 Odpowiedz Link
water_lilly Re: Becikowe 14.11.06, 21:42 dziękuję za pomoc. Jeżeli pesel dziecka jest niezbędny, to musimy jeszcze poczekać. Odpowiedz Link
risperidon Re: Becikowe 15.11.06, 09:19 Gratulacje! Witamy nowego mieszkańca Jabłonny. Odpowiedz Link