Dodaj do ulubionych

Awaria (?) TPSA na 686

IP: *.retsat1.com.pl 17.04.04, 08:04
Czy jeszcze istnieje ktoś poza mną, kto od tygodni nie ma możliwość korzystania z telefonu?

Czy prasa coś pisała w tym temacie? Jak wielka jest skala tego zjwiska? Czy coś wiadomo oficjalnie?

Przecież to już można oszaleć. Już zrozumiem, że nie działa, ale nie wiadomo dlaczego!
Obserwuj wątek
    • bohumil Re: Awaria (?) TPSA na 686 17.04.04, 09:51
      Wymieniali centrale i nieoficjalnie cos im sie zepsulo i nie moga dojsc co to jest. Oficjalnie kabel im ukradli :) i stad ta awaria...
      Ja mam.
      • vladip Re: Awaria (?) TPSA na 686 17.04.04, 14:27
        a ja też nie mam
        mogę jedynie dzwonić do błękitnej linii i opier.. ale tam jak zwykle nic nie
        wiedzą
        w każdym razie zaczynam się rozglądać za alternatywą
        ktoś może wie jak działa stałe łącze w toya, dialogu i vline i które z nich
        jest lepsze?
        • orientman Re: Awaria (?) TPSA na 686/vline 18.04.04, 14:28
          vladip napisał:

> ktoś może wie jak działa stałe łącze w toya, dialogu i vline i które z nich
          > jest lepsze?
          >
          Ja wiem jak w vline. W weekendy ciezkawo. Fakt, ze mam tylko 128k, ale potrafi je przytkac.
          Chlopaki uzywaja multiNAT i proxy, tak wiec do tej pory nie potrafili rozwiazac mojego
          problemu z wywalajacym sie tunelem proxy dla AIMa. Poradzili mi zebym sobie stale
          zewnetrzne IP zalatwil do nich. To ponoc powinno pomoc.
          Pomimo reklamy, ze maja SOCKS5 to do tej pory nie udalo mi sie ani AIMa ani ICQ zmusic do
          wspolpracy z proxy,a serwis reaguje tylko jak sie ich przez telefon ochrzani.
          Ostatnio mialem troszke problemow, za ktore winili oczywiscie moj komputer, ale jak zjechalem
          rzez telefon serwis, to przyslali technika i sie okazalo, ze problem byl ze switchem lub hubem,
          bo sie technik wygadal..
          Cenowo sa OK, bo za 128k chca 40zl, za 256 80zl i wlasnie sie zastanawiam nad ta druga
          opcja.
          Ogolna ocena czworka z dwoma minusami (za serwis i proxy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka