Dodaj do ulubionych

zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickiego

17.04.04, 22:38
Czyzbyście polubili swego prezydenta?
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickieg 17.04.04, 23:05
      oszolom.z.radia.maryja napisał:

> Czyzbyście polubili swego prezydenta?

cytując tytuł książki Katarzyny Grocholi: NIGDY W ŻYCIU
      • oszolom.z.radia.maryja Re: zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickieg 19.04.04, 12:05
        pawel-strzalka napisał:

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
        >
        > > Czyzbyście polubili swego prezydenta?
        >
        >
        > cytując tytuł książki Katarzyny Grocholi: NIGDY W ŻYCIU

-to dlaczego już jego tak nie krytykujecie?
        • gray Re: zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickieg 20.04.04, 07:59

> -to dlaczego już jego tak nie krytykujecie?

bo tak się umówiliśmy na spotkaniu naszej lewacko-europejsko-żydowskiej loży
          masońskiej w zeszły czwartek. wystarczy?
    • jasam Re: zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickieg 17.04.04, 23:49
      Na innym wątku jest chyba sedno - Kropiwnicki nie pcha się tak ze swoimi
      decyzjami jak na poczatku, więc wyglada to coraz lepiej.
      Natomiast również Wojewoda przypisuje sobie te same osiągnięcia inwestorskie co
      Kropiwnicki - więc jak zwykle ojców sukcesów jest wielu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=12024109

• Re: Kropa na PLUS :)
      hubar 17.04.2004 00:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Zero! Dobrze powiedziałeś. Jeśli chodzi o infrastrukturę to robi Tomaszewski,
      jesli o inwestycje to Michalski, jak kulture to niszczy Orzechowski i
      Chądzyński od obrazania służb.
      Kropa? Dla mnie nadal jest synonimem złych i niezrozumiałych decyzji.
      • Gość: mr x Re: zniknęły forumowe narzekania na Kropiwnickieg IP: *.p.lodz.pl 23.04.04, 14:44
        Wole wielu ojcow sukcesu jak to ma miejsce w lodzi, co najsmieszniejsze czesto
        jet to zgodne z prawda, np. Gillette - Rzad dał duże ulgi a Kropa nie robil
        problemu z formalnosciami i dolozyl jeszcze troche od siebie, od sytuacji jaka
        jest w polskiej polityce ze wszedzie szuka sie winnych a sukcesow wogole nie ma
        tylko totalna porazka....
    • b00g13 szkoda słów n/t 18.04.04, 03:14
      kontekst dobierz sam.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: szkoda słów n/t 19.04.04, 12:05
        a więc pogodziliście zsie z tym ze jest on waszym prezydentem?
        • Gość: mch Re: szkoda słów n/t IP: 62.29.134.* 19.04.04, 12:35
          Twoim może tak. Za innych się nie wypowiadaj, bo nie masz takiego prawa.

• aard Oszołom musi odejść (z Radia Maryja) 19.04.04, 13:01
      Przepraszam, MSPANM (mogłem się powstrzymać, ale nie mogłem) :-p
      • michal.ch Oszołomy takie jak ten w ogóle musza odejść! 19.04.04, 18:53
        I to jak najszybciej. Precz z tyranią Radia M. i zakłamanym Rydzykiem.
        • oszolom.z.radia.maryja zwlaszcza te lewackie i europejskie 19.04.04, 19:15
          • gray zostają prawackie i azjatyckie - reszta sio [nul] 20.04.04, 07:57

• michal.ch Re: zostają prawackie i azjatyckie - reszta sio [ 23.04.04, 13:51
              Jeszcze antarktyczne, papuasi i księzycowe.
      • oszolom.z.radia.maryja o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 19.04.04, 19:14
        • Gość: mch Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.04.04, 20:57
          Wkurza mnie, że Polska to państwo bezprawia, gdzie nie można dobrać się do dupy
          tego oszusta z Radia Maryja! Może się kiedyś doczekam. Ale do czasu, kiedy są
          takie oszołomy, jak ty, to chyba niemożliwe. Fanatycy Rydzyka zabiliby nawet w
          obronie swego boga, jakim jest ojciec Rydzyk (tak, dobrze napisałem, to nie
          jest żadne przejęzyczenie; dla wielu ludzi to Rydzyk jest bóstwem).
          • oszolom.z.radia.maryja Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 23.04.04, 10:52
            ks Rydzyk nie popenil żadnego przestępstwa. Ciekawe czy powtórzysz te swoj
            brednie przed sądem..ale fakt faktem ze Polska to państwa bezprawia mam
            nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek Wąsacz
            Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)
            • michal.ch Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 23.04.04, 11:04

> Polska to państwa bezprawia mam
              > nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek Wąsacz
              > Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)

Ta, wszyscy rozkradli Polskę. Wszyscy, którzy kiedykolwiek was spróbowali
              skrytykować. Stawiasz zarzuty połowie tego kraju (conajmniej). Zacytuję twoje
              słowa: ciekawe czy powtórzysz wszystko przed sądem.

Czy twoja wypowiedź sugerowała, że oskarżasz mnie o rozkradanie tego kraju?
              • oszolom.z.radia.maryja Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 23.04.04, 12:57
                michal.ch napisał:

>
                > > Polska to państwa bezprawia mam
                > > nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek Wąsa
                > cz
                > > Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)
                >
                > Ta, wszyscy rozkradli Polskę. Wszyscy, którzy kiedykolwiek was spróbowali
                > skrytykować. Stawiasz zarzuty połowie tego kraju (conajmniej). Zacytuję twoje
                > słowa: ciekawe czy powtórzysz wszystko przed sądem.
                >
                - oczywiście a ja mam nadzieję ze ty powtórzysz przed sądem swoje kłamstwa
                ktore wypisujesz pod adresem ojca dyrektora

> Czy twoja wypowiedź sugerowała, że oskarżasz mnie o rozkradanie tego kraju?
                >
                > - jesli w toku tej prywatyzacji się wzbogaciłeś a przez to ucierpiały tysiace
                osób ktore nie mają dziś za co żyć....
                > -
                • michal.ch Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 23.04.04, 13:23

> michal.ch napisał:
                  >
                  > > oszolom.z.radia.maryja napisał:
                  > >
                  > > > Polska to państwa bezprawia mam
                  > > > nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek
                  > Wąsa
                  > > cz
                  > > > Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)
                  > >
                  > > Ta, wszyscy rozkradli Polskę. Wszyscy, którzy kiedykolwiek was spróbowali
                  > > skrytykować. Stawiasz zarzuty połowie tego kraju (conajmniej). Zacytuję tw
                  > oje
                  > > słowa: ciekawe czy powtórzysz wszystko przed sądem.
                  > >
                  > - oczywiście a ja mam nadzieję ze ty powtórzysz przed sądem swoje kłamstwa
                  > ktore wypisujesz pod adresem ojca dyrektora

Ja niczego powtarzać nie muszę. Były stosowne akcje dziennikarskie w celu
                  wyciągnięcia na światło dzienne pewnych domniemanych faktów. To tyle co mam ci
                  do powiedzenia. Tekstami o sądzie ośmieszasz się jak ta kobitka z samorządu
                  bodajże Zielonej Góry, co to zbulwersowała się na określenie "kretynka".

> > Czy twoja wypowiedź sugerowała, że oskarżasz mnie o rozkradanie tego kraju
                  > ?
                  > >
                  > > - jesli w toku tej prywatyzacji się wzbogaciłeś a przez to ucierpiały tysi
                  > ace
                  > osób ktore nie mają dziś za co żyć....
                  > > -

Na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że odniosłem korzysci majątkowe na
                  prywatyzacji oraz doprowadziłem do szkody jakichś ludzi? Chcesz mnie łapać za
                  słówka, to ja tez się tak moge pobawić.
            • michal.ch Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 23.04.04, 14:08
              No to jedziemy cwaniaku. Po kolei.

> ks Rydzyk nie popenil żadnego przestępstwa.

Po pierwsze. Nie napisałem w żadnym poście stwierdzenia "ojciec Rydzyk jest
              przestępcą" lub "popełnił przestępstwo".
              Po drugie. Określenie "oszust" odnosi się do działalności podległych mu
              organizacji (np. radia, telewizji), gdzie jawnie okłamuje się ludzi
              stwierdzeniami "nie ma manipulacji w naszych programach", (bzdura!), "partia X
              kradnie" (stwierdzenie odnoszące się do całej zbiorowości; nie ma to pokrycia z
              sytuacją rzeczywistą) itp. A to jest oszustwem wobec ludzi w potocznym tego
              sowa znaczeniu. Ponadto _pojawiały się sygnały_ (podkreślenie moje), iż w
              stacji radiowej o. Rydzyka nadawane się komunikaty o charakterze promocyjno-
              reklamowym, dotyczącym - również należącego do niego - tytułu prasowego. Stacja
              niekomercyjna nie ma prawa czegoś takiego robić.

Podsumowując powyższą wypowiedź: cmoknij mnie więc w dupę.

> Ciekawe czy powtórzysz te swoj
              > brednie przed sądem..

Bawimy się w straszenie? Prosze bardzo. Napisałeś w tym wątku, że odniosłem
              korzyści majątkowe podczas prywatyzacji oraz doprowadziłem do szkody niektórych
              ludzi. Jedziemy dalej? Nadal jesteś taki kozak?

> ale fakt faktem ze Polska to państwa bezprawia mam
              > nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek Wąsacz
              > Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)

Powiedz to wprost Balcerowiczowi, Lewandowskiemu, Kaczmarkowi i innym. Nie znam
              osobiście ludzi, więc mi to wisi, co jakiś oszołom pisze sobie o nich na forum.
              Za to oni z chęcią zainteresują się twoimi wypocinami.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: o tym zadecyduje wył sam ojciec dyrektor 24.04.04, 23:35
                michal.ch napisał:

> No to jedziemy cwaniaku. Po kolei.
                >
                >
                >
                > > ks Rydzyk nie popenil żadnego przestępstwa.
                >
                >
                > Po pierwsze. Nie napisałem w żadnym poście stwierdzenia "ojciec Rydzyk jest
                > przestępcą" lub "popełnił przestępstwo".
                > Po drugie. Określenie "oszust" odnosi się do działalności podległych mu
                > organizacji (np. radia, telewizji), gdzie jawnie okłamuje się ludzi
                > stwierdzeniami "nie ma manipulacji w naszych programach", (bzdura!), "partia
                X
                >
                > kradnie" (stwierdzenie odnoszące się do całej zbiorowości; nie ma to pokrycia
                z
                >
                > sytuacją rzeczywistą) itp. A to jest oszustwem wobec ludzi w potocznym tego
                > sowa znaczeniu. Ponadto _pojawiały się sygnały_ (podkreślenie moje), iż w
                > stacji radiowej o. Rydzyka nadawane się komunikaty o charakterze promocyjno-
                > reklamowym, dotyczącym - również należącego do niego - tytułu prasowego.
                Stacja
                >
                > niekomercyjna nie ma prawa czegoś takiego robić.
                >
                > Podsumowując powyższą wypowiedź: cmoknij mnie więc w dupę.
                >
                -na pieszcotę sobie trzeba zasłużyć! patrzcie czego mu się zachciewa!
                >
                > > Ciekawe czy powtórzysz te swoj
                > > brednie przed sądem..
                >
                >
                > Bawimy się w straszenie? Prosze bardzo. Napisałeś w tym wątku, że odniosłem
                > korzyści majątkowe podczas prywatyzacji oraz doprowadziłem do szkody
                niektórych
                >
                > ludzi. Jedziemy dalej? Nadal jesteś taki kozak?
                >
                - to było moje przypuszcenie mam nadzieję ześ jednak do majątku doszedł
                uczciwie ale nie znam liberała w Polsce który do pieniędzy doszewdłby uczciwą
                drogą
                >
                > > ale fakt faktem ze Polska to państwa bezprawia mam
                > > nadzieję ze ci co rozkradli Polskę (Balcerwoicz Lewandowski Kaczmarek Wąsa
                > cz
                > > Kamela Sowińska zostaną zapuszkowani w mamrze!)
                >
                >
                > Powiedz to wprost Balcerowiczowi, Lewandowskiemu, Kaczmarkowi i innym. Nie
                znam
                >
                > osobiście ludzi, więc mi to wisi, co jakiś oszołom pisze sobie o nich na
                forum.
                >
                > Za to oni z chęcią zainteresują się twoimi wypocinami.
                >
                > - no czas najwyższy powinno wreszczie do nich dotrzec to co naprawdę mysli o
                tych gościach naród polski
        • gray a na co on tak wył ? [nul] 20.04.04, 07:55

• michal.ch Kim jest oszołom? 23.04.04, 11:06
      Czasem mam wrażenie, że to sam Rydzyk we własnej osobie.
      • gray oszołomem 23.04.04, 11:53

a ojciec rydzyk uważa internet za narzędzie szatana więc nie sądzę aby się go
        dotykał :)
        • michal.ch Re: oszołomem 23.04.04, 12:01
          O ta panie. A te komputry to kurna same pieruństwo piekielne. Ale panie, kurna,
          te telewizory to już nie tak bardzo, bo panie, tera to je tam taka fajna kanał
          telewizyjna, co to same prośby o wpłate datków lecą. Taka super kanał, że szok.
          A jakie tam mondre rzeczy gadajo. Ja sie dowiedzioł, że nas to wszyscy
          okradają, a moim zbawieniem jest suchanie jedynego susznego radyja. To se zaraz
          włonczem, cobyk się trocha pośmiać znowu.

;)
        • oszolom.z.radia.maryja Re: oszołomem 23.04.04, 12:44
          nigdy ks Rydzyk takl nie uważał internet to tylko narzędzie ważne jest to przez
          kogo jest ono używane i w jakim celu
          • gray Re: oszołomem 23.04.04, 12:49

w sumie masz rację - używanie internetu w celu rozpowszechniania kłamstw,
            propagowania poglądów antysemickich i żebrania od ogłupionych ludzi pieniędzy
            na utrzymanie radia, telewizji i mercedesów jest jak najbardziej
            chrześcijańskie, słuszne i godne polecenia :)
            • oszolom.z.radia.maryja Re: oszołomem 23.04.04, 12:54
              gray napisał:

>
              > w sumie masz rację - używanie internetu w celu rozpowszechniania kłamstw,
              > propagowania poglądów antysemickich i żebrania od ogłupionych ludzi pieniędzy
              > na utrzymanie radia, telewizji i mercedesów jest jak najbardziej
              > chrześcijańskie, słuszne i godne polecenia :)
              >
              -za to wg lewaków używanie internetu w celu rozpowszechniania kłamstw,
              > propagowania poglądów antykatolickich i polonofobicznych żebrania od
              ogłupionych ludzi pieniędzy na utrzymanie WOŚP czy robienie eurospednów i
              rzkradanie polskiego majątku narodowego przyczyniajac się do wielkiego
              bezrobocia jest jak najbardziej
              > chrześcijańskie, słuszne i godne polecenia wg michnikowców

>
              • michal.ch Re: oszołomem 23.04.04, 13:27
                Koniec dyskusji, bo to niepowazny człowiek.

Widać, że twój tok myślenia jest jedynym poprawnym i słusznym, a reszta ludzi
                to banda przygłupów. Totalna megalomania. Jak ci się nie podobają poglądy osób,
                które tutaj pisują, to po jaką cholerę tu przyłaziłeś? Nie odpowiadaj. To było
                pytanie retoryczne. Przyszedłeś tu po to, żeby zrobić rozwałkę. Tak jak każdy
                troll internetowy.
              • gray Re: oszołomem 23.04.04, 13:32

> -za to wg lewaków

nie jestem 'lewakiem' więc to chyba nie do mnie.

> używanie internetu w celu rozpowszechniania kłamstw,
                > propagowania poglądów antykatolickich

katolicyzm to wyznanie, którego założenia w dużej części mi się nie podobają i
                mam prawo je krytykować. żydzi to naród, którego krytyki, jako całości, nie
                rozumiem - czy naród żydowski posiada jakieś programowe, wspólne dla całości
                założenia, którymi się kieruje w swoich postępowaniach?

> i polonofobicznych

co to znaczy?

> żebrania od ogłupionych ludzi pieniędzy na utrzymanie WOŚP

WOŚP z zebranych pieniędzy się rozlicza. jest wiadome ile z zebranych pieniędzy
                wydawane jest na utrzymanie fundacji itp. a ile na cele statutowe. nie wiadomo
                natomiast ile pieniędzy zbiera pan rydzyk i na co są one wydawane, co
                oczywiście nie wzbudza żadnych podejrzeń wśród osób łożących na jego utrzymanie.

> czy robienie eurospednów

co masz na myśli?

> i rzkradanie polskiego majątku narodowego przyczyniajac się do wielkiego
                > bezrobocia jest jak najbardziej

rozumiem, że pan rydzyk wie jak uzdrowić polską gospodarkę :)

> > chrześcijańskie, słuszne i godne polecenia wg michnikowców

czy ktoś kto chrześcijaninem nie jest powinen postępować po chrześcijańsku? :)
                • michal.ch Re: oszołomem 23.04.04, 14:52
                  gray napisał:

>
                  > > -za to wg lewaków
                  >
                  > nie jestem 'lewakiem' więc to chyba nie do mnie.

Sugestia oszołoma była jasna. My wszyscy jesteśmy lewacy, bo się nie zgadzamy z
                  linia programową LPR i o. Rydzyka. Oszołom za duzo sobie tutaj pozwala.

> > żebrania od ogłupionych ludzi pieniędzy na utrzymanie WOŚP
                  >
                  > WOŚP z zebranych pieniędzy się rozlicza. jest wiadome ile z zebranych
                  pieniędzy
                  >
                  > wydawane jest na utrzymanie fundacji itp. a ile na cele statutowe. nie
                  wiadomo
                  > natomiast ile pieniędzy zbiera pan rydzyk i na co są one wydawane, co
                  > oczywiście nie wzbudza żadnych podejrzeń wśród osób łożących na jego
                  utrzymanie
                  > .

Dokładnie! Skoro oszołom tak bardzo się bulwersuje, kiedy negatywnie mówi się o
                  o. Rydzyku, to niech pokaże nam go z dobrej strony. Niech się rozliczy i ujawni
                  z tym co robi, tak dokładnie, jak dokonuje tego Owsiak i WOŚP. Skoro Rydzyk
                  jest taki uczciwy i święty niech przekonana do tego innych. Porównamy kto ma
                  więcej grzechów na koncie, a kto zrobił więcej dobrego - Owsiak czy Rydzyk?

> > czy robienie eurospednów
                  >
                  > co masz na myśli?

Właśnie? O ile mi wiadomo, to wiece publiczne i heppeningi nie są zabronione.
                  Widocznie "prawdziwy katolik" za jakiego się uważasz najchętniej widziałby
                  Polskę z dyktaturą w roli ustroju państwowego. To zaiste wielki patriota z
                  ciebie. Oszołom, weź i wyjdź, nie osmieszaj się więcej.

> rozumiem, że pan rydzyk wie jak uzdrowić polską gospodarkę :)

Drogi Grayu, czyz nie wiesz, że szacowna persona, jaką jest ojciec dyrektor -
                  podobnie jak wódz Andrzej I lepper - ma genialne i najlepsze rozwiązania
                  wszystkich naszych problemów? Przecież to sami geniusze. Oni wiedzą najlepiej,
                  czego nam trzeba. ;]
                • oszolom.z.radia.maryja Re: oszołomem 25.04.04, 12:31
                  gray napisał:
                  > nie jestem 'lewakiem' więc to chyba nie do mnie.
                  >
                  -ale postępujesz jak lewak, wyglada na to żeś jest nieśiwadomym lewakiem tak
                  jak są nieśiwadomi heretycy

> > katolicyzm to wyznanie, którego założenia w dużej części mi się nie
                  podobają i
                  > mam prawo je krytykować. żydzi to naród, którego krytyki, jako całości, nie
                  > rozumiem - czy naród żydowski posiada jakieś programowe, wspólne dla całości
                  > założenia, którymi się kieruje w swoich postępowaniach?
                  >
                  - róznica jest taka ze za atakowanie polskosci i katolicyzmu nikt nic złego ci
                  nie zrobi a za krytykowanie Żydów mozesz wstracić wszystko (pracę prestiż
                  znajomych itd)

> > i polonofobicznych
                  >
                  > co to znaczy?
                  >
                  - polonofobia to to samo co antysemityzm tylko że niechęc skierowana jest do
                  Polaków...celują w tym dziś Niemcy z Haraldem Scmitem na czele ale i w Polsce
                  takowych nie brak...na tym forum padały głosy że lepiej by było by Polska
                  przestalą istnieć

> > żebrania od ogłupionych ludzi pieniędzy na utrzymanie WOŚP
                  >
                  > WOŚP z zebranych pieniędzy się rozlicza. jest wiadome ile z zebranych
                  pieniędzy
                  >
                  > wydawane jest na utrzymanie fundacji itp. a ile na cele statutowe. nie
                  wiadomo
                  > natomiast ile pieniędzy zbiera pan rydzyk i na co są one wydawane, co
                  > oczywiście nie wzbudza żadnych podejrzeń wśród osób łożących na jego
                  utrzymanie
                  > .
                  >
                  > > czy robienie eurospednów
                  >
                  > co masz na myśli?
                  >
                  -ot chociażby parady Schumana..dzieci się spędza na coś takiego obiecujac im
                  dobre opceny ze sprawowania na koniec roku szkolnego coś podobnego przeżylem za
                  komuny jako dzieciak w podstawówce..

> > i rozkradanie polskiego majątku narodowego przyczyniajac się do wielkiego
                  > > bezrobocia jest jak najbardziej
                  >
                  > rozumiem, że pan rydzyk wie jak uzdrowić polską gospodarkę :)
                  >
                  -nie pan tylko ksiądz! ksiądz nie jest panem by mu słuzono tylko by on służył
                  innym i tak strara się czynić o T Rydzyk.

> > > chrześcijańskie, słuszne i godne polecenia wg michnikowców
                  >
                  > czy ktoś kto chrześcijaninem nie jest powinen postępować po chrześcijańsku? :)
                  >
                  > -powinien jak najbardziej ale nie powinien on rozwadniac czy rozmuydlać
                  prawdy a tak sieniestety dzis czyni
          • michal.ch Re: oszołomem 23.04.04, 14:35

> (...) ważne jest to przez kogo jest ono używane i w jakim celu

Dokładnie. Ty np. uzywasz internetu do robienia awantur na forach
            internetowych. I jest to cel raczej mało światły i prawy. Można ciebie porównac
            do kija wetkniętego w mrowisko. My jesteśmy mrówkami, które sobie tworzą,
            buduja i żyja w swoim społeczeństwie, a ty jesteś kijem, który psuje wszystko i
            niszczy, wprowadzając przy tym rozłam i chaos wśród mrówek. A ten kij trzyma u
            góry ojciec R., którego uważasz za największą świętość.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Kim jest oszołom? 23.04.04, 12:42
        niestety nie jestem nawet alumnem byłem tylko ministrantem...
        • gray Re: Kim jest oszołom? 23.04.04, 12:44

no patrz - tylko ministrant a jak się w główce poprzewracało.. :)
        • michal.ch Re: Kim jest oszołom? 23.04.04, 12:46

> niestety nie jestem nawet alumnem byłem tylko ministrantem...

Pytanie na poważnie. Kto to jest alumn? Pierwszy raz się spotykam z taką
          funkcją.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Kim jest oszołom? 23.04.04, 12:55
            są alumni są potem diakoni...alumn to seminarzyći I i II roku w seminariach
            duchownych
    • b00g13 dziwi mnie to 23.04.04, 14:53
      bo myśałem, że oszołóm będzie należał raczej do grupy prokropiwnickej....
      no ale udało mu się zrobić co chciał, narzekania na kropę wróciły.
      • gray Re: dziwi mnie to 23.04.04, 14:59

oszołóm ;D jest jak chorągiewka na wietrze poglądów serwowanych w eter przez
        pana rydzyka - raz mu się kropiwnicki nie podoba, za jakiś czas go lubi -
        zależy co pan prezydent w danym momencie robi :)
        • michal.ch Re: dziwi mnie to 23.04.04, 15:07
          gray napisał:

> zależy co pan prezydent w danym momencie robi :)

Inaczej. Zależy co Rydzyk o prezydencie mówi. O, teraz prawidłowo. :)
      • oszolom.z.radia.maryja Re: dziwi mnie to 24.04.04, 16:50
        b00g13 napisał:

> bo myśałem, że oszołóm będzie należał raczej do grupy prokropiwnickej....
        > no ale udało mu się zrobić co chciał, narzekania na kropę wróciły.

- Mnie Kropiwnicki podpadł bo za bardzomwłazi w d...Żydom, brata sie z
        Frasyniukiem czolowym obecnie UWolem który chce homozwiązków..no iże on swoją
        osobą chce neutralizować narodowo katolicki elektorat...ptrzejżeliśmy go na
        wylot...
        • gray Re: dziwi mnie to 25.04.04, 13:18

> - Mnie Kropiwnicki podpadł bo za bardzomwłazi w d...Żydom, brata sie z
          > Frasyniukiem czolowym obecnie UWolem który chce homozwiązków..no iże on swoją
          > osobą chce neutralizować narodowo katolicki elektorat...ptrzejżeliśmy go na
          > wylot...

no, to jest powód! godny... oszołoma :)
    • michal.ch Sprzątanie forum :-) 23.04.04, 15:09
      Czy redakcja widzi, że wątek jest kolejna prowokacją? Może by go tak sru pod
      dywan, albo na szufelkę i do kosza, co?
      • b00g13 Re: Sprzątanie forum :-) 23.04.04, 15:11
        lepiej niech siedzi w jednym wątku, znasz ich... wykasujesz jeden post i od razu
        robi flooda
        • michal.ch Re: Sprzątanie forum :-) 23.04.04, 15:19
          Ano, może to i dobra taktyka. Chociaż ostatnio oszołoma i tak nam sie na forum
          namnożyło. Może by go tak kiedyś kopniaczkiem potraktować, tak, żeby nam tu juz
          nie wchodził i nie robił bałaganu? Nie to, żebym coś redakcji sugerował, ale...

:-)
          • b00g13 to jest relatywne 23.04.04, 16:56
            jak w tej hstorii,
            mówi siostra zakonna do drugiej zakonnicy;
            Oczywiście, że masturbacja jest złem....
            Ale, jeśli namalujesz wizerunek Jezusa wibratorze, to przeradza się to w miłość
            do Pana!
            • oszolom.z.radia.maryja Re: to jest relatywne 24.04.04, 16:51
              za taki chamski kawal powinno ci się zablokować na stale dostęp do forów GW
              • michal.ch Re: to jest relatywne 24.04.04, 17:03
                Wiesz co? Ty tez bywasz chamski. Proponuję rozejm. Zakończmy ta jałową
                dyskusję, bo do niczego sensownego nie dojdziemy.
                • Gość: micahł_k Re: to jest relatywne IP: *.toya.net.pl 24.04.04, 20:12
                  Rozumiem, że dowcip był na poziomie. Gratulacje.
              • b00g13 to jest relatywne 25.04.04, 04:34

> za taki chamski kawal powinno ci się zablokować na stale dostęp do forów GW

1 - relatywizm ma swoje znaczenie, mniemałem, że ogólnie znane
                2 - w kwesti chamstwa nie znam się, ale polegam na tobie jako na wybitnym znawcy
                tematu
                (tu chciałem dać link do jakże nie-chamskiego posta oszołoma o "pornogrubasie
                kaliszu" czyli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=12141427&a=12141427
                ale wycieli go juz jeżeli ktoś nie wierzy mi na słowo że taki post istniał,
                proszę wrzucić na forum Białystok nick oszołomka i sprawdzić wyniki z 22.04)

p.s. oszołku, jakby za chamskie dowcipy banowano to stopniując tą reakcję: ty
                zostałbyś ukrzyżowany... przez swoich ukochanych gejów... w imię wyśmianej przez
                ciebie ostatnio tolerancji (Białystok albo Bydgoszcz)... i oczywiście
                purytańskiego wychowania (te same fora)... mógłbyś być też zmuszony by emigrować
                za pracą jak każdy porządny polak (post na aktualnościach, gdzie do celów swej
                propagandy wykorzystałeś śmierć Polek w Madrycie; niecały dzień po zamachu).
                oszołku, ludzie tacy jak ty są powodem wstydu Ludzi, własne fobie ubierasz w
                krakowski stroik z piórkiem i wmawiasz że to rdzennie polskie. Podziwiam takich
                ludzi jak ty za upór, ale na tej samej zasadzie jak podziwiam drewniany stempel
                w kopalni lub palec wkładany w cudze gardło. Jung by mógł o tobie stworzyć
                osobny rozdział, niestety użył by cię jako przykładu (w znaczeniu pejoratywnym).
                Mój wielce pewny siebie trollu, nie myśl że jesteś wyjątkowy, takich jak ty są
                setki...takich jak ja trochę mniej. Tacy jak ty wkurwiają Ludzi, tacy jak ja
                tłumaczą wam swoją decyzję... najczęściej jednak i tak to do trolla nie dociera.
                EOT
                PLONK

[znaczenia trudniejszych terminów można znaleźć w słowniku lub www.google.pl]
    • plusquamperfectum Azaliż z głupotą można dyskutować? 24.04.04, 21:37

> Czyzbyście polubili swego prezydenta?

Azaliż z głupotą można dyskutować?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 24.04.04, 23:32
        plusquamperfectum napisał:

>
        > > Czyzbyście polubili swego prezydenta?
        >
        >
        > Azaliż z głupotą można dyskutować?

-mnie też się niepodoba że on tak z tymi Zydami się tak skumał
        • michal.ch Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 25.04.04, 13:50
          Oszołom, powiem teraz kulturalnie, pomimo, że jesteś irytujący. Zakończmy tą
          dyskusję, bo do niczego nie dojdziesz sensownego ani ty, ani twoi rozmówcy.
          Dlaczego to robisz? Dla złośliwości i swojej zabawy? Czy "złośliwość" jest
          cnota katolika, bo jakoś o tym nie słyszałem.

Ty nie lubisz Żydów, ja nie toleruję wszystkiego co mówi Radio Maryja no i co?
          Pozabijamy się z tego powodu? Sztama i idziemy stąd.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 25.04.04, 18:59
            a czy ja powiedziałem ze nie lubię wszystkich Żydów?
            • michal.ch Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 25.04.04, 19:04
              Źle napisałem. Nie wszystko co mówi RM toleruję. Tak miało być. A nie jak
              napisałem, że nie toleruję wszystkiego co mówi RM. Po prostu błąd językowy. :-)

Teraz zaskoczyłeś o co mi chodziło?
              • gray Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 26.04.04, 08:14
                michal.ch napisał:

> Źle napisałem. Nie wszystko co mówi RM toleruję.

o, to u mnie tak samo - kiedy podają aktualny czas to jestem w stanie się z tym
                zgodzić ;DDD
                • michal.ch Bo czasu chyba nie da się upolitycznić. ;-) /ntxt/ 26.04.04, 08:29
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 28.04.04, 14:08
                Jadę tam, gdzie mnie tory poniosą

-raczej gdzie oczy!!
            • barracuda7110 Re: Azaliż z głupotą można dyskutować? 25.04.04, 19:09
              A czym różni się jeden Żyd od drugiego Żyda? Ten pierwszy jest bardziej żydowaty
              i dlatego go nie lubisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka