Dodaj do ulubionych

Spotkali się "w realu"

22.02.02, 10:51
Taki tytuł w dzisiejszej Gazecie Łódzkiej.
Cała strona Fabryki o urodzinach łódzkiego Forum !!!
Gratulacje od nieobecnego na imprezie :-(((

pozdr. dla Michała Jóźwiaka opisujacego całe to wydarzenie.
oraz dla wszystkich pozostałych "odważnych"
oraz dla wszystkich którzy przyczynili sie do tego, że po roku istnienia
redakcja Gazety poswięca całą stronę aby nas zaprezentować.
Chyba było warto
Obserwuj wątek
    • agnesp76 Re: Spotkali się 22.02.02, 10:57
      Zaraz przeczytam
      Również pozdrawiam
      Agn
      • kropka. Re: Spotkali się 22.02.02, 11:14
        Michał, fajnie to zrobiłeś. Dziękujemy.
        pozdrowionka serdeczne :-)

• tulka Re: Spotkali się 22.02.02, 11:18
          Ja już dziękowałam na wątku "forum w analogowej", ale skoro powstał specjalny,
          to i tu podziękuję :-) Za ciepłe słowa o Klubie i za wierną relację ze
          spotkania (wreszcie wiem jaki to tajemniczy prezent Redakcja podarowała :-))
          • grover Re: Spotkali się 22.02.02, 11:27
            Ja niestety muszę poczekać do wieczora, kiedy w moje łapki wpadnie dzisiejszy
            artykuł o nas! Czekam z niecierpliwością.
            Grover
            • Gość: Ixtlilto Re: Spotkali się IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.02.02, 17:28
              Hihi... a ja specjalnie rano nadrabiałam drogi, żeby dorwać FABRYKĘ.
              Ale od początku. Jadę sobie tramwajem, jakieś 2 przystanki od mojego domu,
              wyglądam przez okno- a tam stoi koleś i czyta GW, ja patrzę a na ostniej
              stronie nagłówek: "Spotkali się w 'realu'"!!! Jaki uśmiech mi się pojawił na
              ustach!!! Ludzie się chyba dziwnie na mie spojrzeli, a co mi tam!! Jade dalej i
              tak sobie myślę- jak zdobyć wyborczą? Kupować nie chciałam, bo wiedziałam, że
              Tatko dostarczy zapas prasy- tylt tylko, że wieczorkiem. Ixtlilto wpadła więc
              na pomysł, że wysiądzie przy centralu, weźmie gazetkę od przemiłego pana w
              czerwonej kurtce i pójdzie do szkółki. Jak już szłam i czytałam GW to też
              musiałam dziwnie wyglądać. Idzie takie małe, w ręku gazeta, zaczytane, śmieje
              się na głos...

pozdroofka, Ixtlilto
              • Gość: geograf Re: Spotkali się IP: *.toya.net.pl 22.02.02, 21:28
                ja tez przeczytałem!!:)) ale super artykuł. Chwała tym, którzy go przygotowali:)
    • hubar Re: Spotkali się 22.02.02, 15:34
      Dzięki wielkie za taki artykulik, szkoda tylko że nie podano adresu
      www.kfl.prv.pl

pozdrowy
    • jasam Dla tych co nie mają Gazety 22.02.02, 21:35
      wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=709522&dzial=lol010104
      pozdr.
      • grover Dziękuję bardzo Michałowi Jóźwiakowi!!! 22.02.02, 22:36
        Artykuł przesympatyczny, czytałem go już dwa razy i przed snem zrobię to
        jeszcze raz, ujęte zostało to w takej fajnej formie, CUDO. Także dziękuje
        bardzo redakcji za zrobienie TAKIEGO artykułu o nas:)
        Pozdrawiam GROVER
    • Gość: niktoś tanio, taniej, Tesco ! Real dobry, jeśli Madryt IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:04
      • Gość: geograf Re: tanio, taniej, Tesco ! Real dobry, jeśli Madryt IP: *.toya.net.pl 22.02.02, 23:18
        hę?
    • Gość: blizna " Spotkali się w sklepie spożywczym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 10:13
      kłaść wykładzinę obiecał on"
    • yavorius Re: Spotkali się 23.02.02, 10:46
      Kurnia, zazdroszczę! Mnie nie było :(((
    • Gość: Ixtlilto Re: Spotkali się... (jestem tchórz) IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.02.02, 23:01
      Stwierdzam, że jestem tchórz!
      Od przeczytania relacji w GW nie miałam odwagi napisac mojego zdania. Mogę
      jedynie usprawiedliwiac się tym, że nie miałam kiedy na spokojnie usiąść i
      przestudiować tego co zostało napisane.
      Postram się jutro to napisać.

pozdroofka, Ixtlilto
    • jasam Dlaczego tyle pochwał ? 23.02.02, 23:58
      Dotychczas wiele osób narzekało na Redakcję, a teraz tyle pochwał.
      Czy ten artykuł tak wiele znaczy ?
      Nastąpiły jakies decydujące zmiany ?

pozdr.
      • jasam Właśnie przeczytałem inny wątek 24.02.02, 00:24
        Wątek :
        Hubar - Forumowicze nie lubia "Lotniskowcow"
        przeraził mnie.
        Kochani dyskutujemy o kolorowej tolerancji a tu obok zaczynamy sami wypisywać
        brednie "na murach".
        Kiedyś w wątku co myślę o P8, wypisałem o swobodzie pisania i czytania na forum.
        Myślę, że forum jest na tyle pojemne, że każdy się tu zmieści. Jeśli odejdzie -
        nie jesteśmy w stanie tego powstrzymac, ale niech to nie będzie z powodu
        niedokładnej relacji w analogowej.
        Stworzone podfora ułatwiaja wybór tematyki osobom interesującym się głównie
        poważniejszymi zagadnieniami. Na Forum ogólnym jest globalny mix tematów i
        zachowań. A i w poważnym wątku wpis nie na temat czasem rozwija dyskusję
        zupełnie nieoczekiwaną.
        Nie obrażajmy się, aby śmiało móc spotkac sie w realu i nie przechodzić na
        druga strone jezdni.

pozdr.
      • Gość: korni Re: Dlaczego tyle pochwał ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 02:01
        Dlaczego tyle pochwał ?
        Autor: jasam@poczta.gazeta.pl
        Data: 23-02-2002 23:58

--------------------------------------------------------------------------------
        Dotychczas wiele osób narzekało na Redakcję, a teraz tyle pochwał.
        Czy ten artykuł tak wiele znaczy ?
        Nastąpiły jakies decydujące zmiany ?

pozdr.

Studenci,bezrobotny,maturzystka,wykładowca uniwersytetu,uczeń
        podstawówki,dyrektor łódzkiej firmy - skład jak w rialiti szoł.
        Oddano im całą stronę w Popularnym Dzienniku -zrobiono z nimi wywiady i obficie
        zacytowano. To Twoim zdaniem mało ?
        • p8 Re: Dlaczego tyle pochwał ? 24.02.02, 12:53

> Studenci,bezrobotny,maturzystka,wykładowca uniwersytetu,uczeń
          > podstawówki,dyrektor łódzkiej firmy - skład jak w rialiti szoł.
          > Oddano im całą stronę w Popularnym Dzienniku -zrobiono z nimi wywiady i obficie
          >
          > zacytowano. To Twoim zdaniem mało ?

Hmmm, ja mam mały zgryz, gdyż nie zacytowano nwet 9/10 naszych
          wypowiedzi:))))))))), a nie widzę także aby z każdym z nas robiono wywiady.
          Tak się rodzą plotki.

panBozia

ps.Artykuł zawiera parę niefortunnych stwierdzeń, to fakt, ale to jest prawo
          jego autora. Prawem czytelnika jest natomiast własna opinia na temat publikacji.
        • jasam Re: Dlaczego tyle pochwał ? 24.02.02, 13:07
          Gość portalu: korni napisał(a):

> To Twoim zdaniem mało ?

Ja nie oceniałem czy dużo czy mało.
          Zadałem tylko pytanie do pozostałych.
          A później przeczytałem wątek mało ciekawy i uznaję, że chyba niepotrzebnie
          wywołałem taką dyskusję.
          Bardzo ucieszyłem że aż tyle o Forum. Ponieważ nie byłem ze względów rodzinnych,
          dlatego podpytuję. Jak wiadomo już są konflikty.

Jeszcze raz nawołuję do "miłości bliźniego". TO TYLKO FORUM !!!!!!!!!
          Jeżeli to możliwe to tu publicznie zapraszam HuBara i MarcinaK na wspólną wódkę.
          Jeżeli będzie Wam odpowiadało moje towarzystwo.
          Panowie podajcie pocztą czas i miejsce takiego spotkania, aby nie skończyło się
          tym, że sprowokowałem ogólnoforumowe pijaństwo w realu :-)))).

pozdr.
          • Gość: MarcinK Re: Dlaczego tyle pochwał ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 14:41
            Witam

Jasamie, jesli o mnie chodzi nie ma problemu - tylko zamiast wodki preforowalbym piwo.
            Ale od razu wyjasniam do Hubara prywatnie nic nie mam. Chodzi mi o to, ze to co znalazlo
            sie w GW szkodzi i Forum i Lodzi. Jesli zas chodzi o wyjasnienie o moje gdzie bylem to
            fakt iz niektorzy odebrali to jako probe zastraszania moze byc tlumaczony tylko chyba chora
            wyobraznia. Wyjasnilem to szerzej na watku w forum lotniczym.

W niczym to wszystko jednak nie zmienia mojej decyzji o przynajmniej czasowym odpuszczeniu
            forum glownego. Odpowiedzialem Jasamie przez szacunek dla Ciebie jednak na przyszlosc
            proponuje kontak via e-mail.

Pozdrawiam, MarcinK
    • rubin Chętnie bym to przeczytał ... 24.02.02, 06:16
      ... ale do mnie "Łódzka" nie dochodzi.

Szkoda!

Pozdrawiam z Pyrlandii i gratuluję.
      Rubin

• grover Re: Chętnie bym to przeczytał ... 24.02.02, 08:26
        rubin napisał(a):

> ... ale do mnie "Łódzka" nie dochodzi.
        >
        > Szkoda!
        Troche wyżej jasam dał link na stronę w internecie z zamieszczonym artykułem:)
        GROVER
    • Gość: krzys52 do Kropki - pytanie intymne dość... IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 08:24
      ...czy te dwie energiczne kobiety, które wymienił autor artykułu, to - według
      Ciebie - Ty Kropko i Kasia?
      ....Wybacz mi proszę tę obcesowość ale... po prostu nie mogłem cholera
      wytrzymać! :O)
      ..
      Serdeczności
      K.P.
      • kasiaprim Re: do Kropki - pytanie intymne dość... 24.02.02, 10:09
        Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...czy te dwie energiczne kobiety, które
        wymienił autor artykułu, to - według Ciebie - Ty Kropko i Kasia?

Kropka - na pewno !!!
        Wulkan nie kobieta.
        A jak jeszcze w rękę nóz weźmie-to klękajcie narody!
        Ja-tylko rzucałam posuwiście (sic!) talerzykami z tortem...Zero enerii...

• Gość: saida Re: Spotkali się IP: 157.25.165.* 25.02.02, 11:53
      Nie wiem czym wy sie tak wszyscy ekscytujecie...Ten artykuł jak dla mnie jest
      płytki i bez składu!!! takie tam "byle napisac"...Nie jestem z tego
      zadowolona,ze sie cos drukuje chociaz brak pomysłu...i sie jeszcze do tego
      wprowadza parę stwierdzń ,które tylko mieszaja na naszym forum-nie ma to jak
      narobic hałasu i jeszcze skłócic pare zainteresowanych osób tylko po to zeby
      był artykół...ale jesli wszystkim sie podoba to nic juz wiecej nie dodam...
      ...pzdr
      saida
    • hubar Re: Spotkali się 25.02.02, 13:49
      Spotkali się w realu, pogadali i...

Jak wyszedł artykuł każdy czytał, to co po nim nastąpiło mnie nieco zdziwiło.
      Szkoda że niektórzy potraktowali to co tam jest napisane za wyrocznie, za coś
      co jest ostateczne. Przecież my się znamy, wiemy jakie mamy poglądy. Jeśli ktoś
      uważa za prawdę to co przeczytał w artykule osoby która do końca nie rozumie
      naszych intencji do pisania na Forum, to jego problem. Niesądziłem że tak
      wielki wpływ opiniotwórczy ma GW!
      • Gość: Ixtlilto Re: Spotkali się IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.02.02, 15:02
        Media mają moc. Ludzie którzy nas nie znają z bezpośredniej konfronctacji
        (czyli nie czytają forum) mogli sobie o nas różne rzeczy pomysleć. Już po
        samych tytułach wątków jakie zostały zacytowane... ale już nie ważne...

pozdroofka, Ixtlilto
        • grover Aż mi się miło zrobiło... 25.02.02, 17:40
          ... jak przeczytałem, w Łódzkiej opinii publicznej coś takiego:
          "Przeczytałem w GW o "Klubie Forumowicz Łódzkiego" i bardzo żałuję, że nie mam
          dostępu do internetu..." dalej o udostępnieniu każdemu bezpłatnego dostępu do
          sieci i takie tam.
          Czyli jednak ludziom z zewnątrz nasz klub się podoba:)
          Grover
          • kropka. Re: Aż mi się miło zrobiło... 25.02.02, 18:16
            i o to własnie chodziło w tym artykule. Nie o nas, tylko o rozpropagowanie
            forum GW. My byliśmy tylko narzędziem. Nie bądźmy zarozumiali, drodzy państwo.
            Jeśli po tym artykule ktoś napisał, że żałuje, że nie ma internetu, to znaczy,
            że artykuł był dobry. Mam tylko nadzieję, że Michał nie czyta naszych wątków,
            bo pewnie więcej o nas nie napisze. Przynajmniej ja bym już sobie więcej głowy
            nie zawracała.
            Qrcze, ludzie! Czy ja jestem taka genialna, że rozumiem to od początku, czy wam
            się nie chce myśleć???
            • grover Re: Aż mi się miło zrobiło... 25.02.02, 19:10
              Ten cały artykuł wywołał niezdrową burzę, a miał on przedstawić nas
              forumowiczów i zachęcić innych do forumowania. Szkoda, że tak się stało,
              przyłączam się do Kropki w obawie, że już o nas nigdy nie napiszą. Było minęło
              żyje się dalej, promujmy forum, ale nie niszczmy go jakąś wewnętrzną wojną -
              PEACE...
              Grover
          • Gość: Ixtlilto Re: Aż mi się miło zrobiło... IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.02.02, 21:32
            Dokładnie weszłam z tym samym zamiarem: opisania tego co przeczytałam w GW!
            Widocznie "inni" odebrali ten tekst w fabryce bardzo pozytywnie. My po prostu
            patrzeliśmy na niego przez pryzma naszych innych wypowiedzi, watków i
            osobistych doznań ze spotkania.

pozdroofka dla wszystkich, Ixtlilto
            • blenda Jaki atykuł??? 25.02.02, 21:52
              o jaki artkuł chodzi????? niestey dzisja byłam tak zabiegana że nawet nie
              miałam czasu Gazety przeczytac:(.

pozdrówka
              • geograf Re: Jaki atykuł??? 25.02.02, 22:41
                hubar zacytował ten artykuł na forunm:
                www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1218497&aid=1229349
                • blenda Re: Jaki atykuł??? 25.02.02, 22:47
                  a ten to juz ze trzy razy czytalam. myslalam ze cosik nowego sie pojawilo bo
                  pisaliscie ze inni sa zainteresowani itp.
                  dzieki
                  pozdrówka

ps. o co chodzilo z tym "druknięciem" mnie w GW? niestety dzisaj nie kumata
                  jestem;)
                  • geograf Re: Jaki atykuł??? 25.02.02, 22:58
                    po pierwsze:druknęli Cię i grover'a w kawałku watku o twoim złamanym serduszku...

po drugie: chodziło o to, że w Łódzkiej Opinii Publicznej w GW ktoś wypowiedział się, że zazdrości nam KFŁ, bo on nie ma internetu, a w kafejce za dużo kosztuje...:))
                    • blenda Re: Jaki atykuł??? 25.02.02, 23:13
                      aha, gdzie to mode przeczytac[link?]. jeku jestem przerazona szybkościa myslenia
                      [swojego] oczka mi sie zamkaja a szare komórki chyba juz poszly spa.c wiec
                      prosze jeszcze taz powoli drukowanymi literkami i tak jak dla blondynki [jestem
                      blondynką].
                      pozdrówki
                      • grover Re: Jaki atykuł??? 25.02.02, 23:45
                        W dzisiejszej analogowej GW blendo...
                        • blenda Re: Jaki atykuł??? 26.02.02, 19:38
                          niestety sie nie natknęłam:(
    • konczmy_dyskusje A życie toczy się dalej 25.02.02, 21:22
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka