Dodaj do ulubionych

List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT

IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 14.08.01, 16:01
Witam

Zapraszam zainteresowanych na strone:

http://lotnisko.leto.com.pl/lublinek3.html

aby wyslac list w sprawie Lublinka do szefa SAirGroup (wlasciciela akcji
LOT). List w wersji angielskiej i tlumaczenie po polsku. Moze to cos da.
Zapraszam tez generalnie na strony: http://lotnisko.leto.com.pl

Pozdrawiam, Marcin Kaniewski

Obserwuj wątek
    • Gość: Albert Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.am.lodz.pl 14.08.01, 16:32
      Dzięki za wysiłek.
      • Gość: Marcin Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 14.08.01, 16:36
        Ja chce podziekowac tym ktorzy przetlumaczyli list na angielski. Ja tego nie zrobilem i publicznie sie
        do tego przyznaje.

Pozdrowy, Marcin
        • Gość: geograf Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 20:00
          fajna akcja- moze jak polska czesc nie widzi to "gora"- wazny udzialowiec
          zauwazy...?? moze to cos da
          • Gość: Perry Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 12:12
            Dzięki za doszlifowanie tekstu i jego zamieszczenie, już wysłałem maila i
            oczekuję na masową akcję!

A może by tak, wzorem np. akcji mailingowych związanych z tepsą i NOMem
            porozsyłać adres strony po znajomych? Już to zrobiłem i Was też zachęcam!

Pozdrawiam, jak na swojej stronie pisze Marcin - razem nam sie uda!

Perry
            • Gość: Marek Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:38
              Ludzie zrobiliście kawał dobrej roboty!Bóg wam zapłać za to!
              • Gość: Marcin Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 16.08.01, 09:12
                Witam

Zaraz wysylam info o akcji do mediow (prasa, radio i tv) w Lodzi i do paru ogolnopolskich

• Gość: Marcin Na razie tylko 30 osob wyslalo list IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 17.08.01, 17:12
      Witam

Na razie zainteresowanie strona jest bardzo male. Czy tylko kilku osobom w Lodzi zalezy na lotnisku?
      Wyslalem info o stronie do mediow ale zaktywizujmy tez rodziny i znajomych.

PS A moze GW cos wspomni o akcji i stronie?

MK
      • Gość: kropka Re: Na razie tylko 30 osob wyslalo list IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 23:55
        ja nie chce lotniska! mieszkam w Rudzie Pabianickiej i samoloty będą mi latać
        nad głową! A jak któryś, nie daj Boże, spadnie?!!! Przecież to diabelski
        wynalazek! Czy ktoś rozumie dlaczego to lata? Przecież jest cięższe od
        powietrza nawet tego ciężkiego, brudnego łódzkiego!!!
        • Gość: Marcin Re: Na razie tylko 30 osob wyslalo list IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:29
          Hej

No to Cie zmartwie. Nad Lodzia krzyzuja sie duze korytarze lotnicze i lataja znacznie wieksze samoloty niez te z
          Lublinka. I wyobraz sobie co bedzie jak taki kolos lecacy znacznie szybciej i wyzej gruchnie o ziemie. To dopiero
          bedzie huk, nie to co maly ATR z Lublinka ;-)

MarcinK
          • Gość: Marcin Nadal malo!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 18:44
            Witam

Na razie tylko 35 listow wyslano ze strony:

http://lotnisko.leto.com.pl/lublinek3.html

Jezeli uda sie nam przekroczyc magiczna liczbe 100 wiadomosci to moze uda sie tym zainteresowac
            media.

• Gość: Przecine Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 16:28
      Chcę cię zapytać kropeczko tak jak Pawlak Kargula z filmu ,,Sami Swoi''''czy po
      twoim niebie ten samolot lata.Pozdrawiam.
      • Gość: kropka Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 22:20
        drogi przecinku, po moim też, bo płace podatki. Ale niech on sobie lata, tylko
        cicho i niech nie spada, bo mi kwiatki w ogrodzie połamie!
    • Gość: CK Re:CK do Marcin Kaniewski IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.01, 18:55
      Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Witam
      >
      > Zapraszam zainteresowanych na strone:
      >
      > http://lotnisko.leto.com.pl/lublinek3.html
      >
      > aby wyslac list w sprawie Lublinka do szefa SAirGroup (wlasciciela akcji
      > LOT). List w wersji angielskiej i tlumaczenie po polsku. Moze to cos da.
      > Zapraszam tez generalnie na strony: http://lotnisko.leto.com.pl
      >
      > Pozdrawiam, Marcin Kaniewski
      >

Jeszcze nie odwiedzałem tej strony i nie znam do końca idei tych listów-czy każdy
      pisze swoj czy trzeba się podpisać i wysłać?
      Pozdrawiam
      • Gość: Perry Re:CK do Marcin Kaniewski IP: *.umirm.gov.pl 20.08.01, 08:26
        Witam!

Wystarczy podpisać się i wysłać, a najlepiej również rozesłać link do strony po
        znajomych! :-)

Pozdrawiam - Perry
        • Gość: MarcinK Przypominam o akcji!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 20:08
          Na razie licznik zatrzymal sie na 44 wiadomosciach.

Marcin Kaniewski
          • Gość: mag , Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.nv.iinet.net.au 21.08.01, 06:03
            ja wlasnie wczoraj wyslalam ten list.i dalam na niego namiar znaajomym:)
            pozdrowy mag
            • Gość: Perry Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.umirm.gov.pl 21.08.01, 08:21
              Dzięki! Niech Ci Bozia w (*) wynagrodzi!

* - tu wstaw co tylko chcesz :-)

Pozdrowienia dla "Down Under" - Perry.
              • Gość: Perry Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.umirm.gov.pl 21.08.01, 14:28
                Internauci do klawiatur! Od wczoraj przybyły tylko CZTERY wysłane listy! :-(((

Pozdrawiam - Perry.
                • Gość: kropka Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 18:23
                  Do Marcina i wszystkich! Na gdańskim forum plują na nasze lotnisko!!!
                  Już im nagadałam, ale to mało! p o m o c y !!!
                  • Gość: MarcinK Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 21.08.01, 18:25
                    A w jakim watku pluja?

Pozdrowy, MarcinK
                    • Gość: kropka Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 18:35
                      Gość portalu: MarcinK napisał(a):

> A w jakim watku pluja?
                      >
                      > Pozdrowy, MarcinK

"W łodzi myślą o lotniskowcu" czy coś takiego. Jestem już bardzo stara i mam
                      sklerozę. Dlaczego nie łączy mnie z adresem "lotnisko.leto.com.pl? Już trudno,
                      będę popierać to Twoje lotnisko, ale załatw mi jeszcze cargo, bo mi zawodowo
                      potrzebne! Pa, pa
                      • Gość: Warszawa Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 21:41
                        Jaki stan na dzisiaj?
                        • Gość: MarcinK Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.08.01, 11:23
                          Na teraz 57.

Pozdrawiam, Marcin Kaniewski - Lodz: central city in Poland
                      • Gość: MarcinK Re: Przypominam o akcji!!! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.08.01, 11:24
                        > Dlaczego nie łączy mnie z adresem "lotnisko.leto.com.pl? Już trudno,
                        > będę popierać to Twoje lotnisko, ale załatw mi jeszcze cargo, bo mi zawodowo
                        > potrzebne! Pa, pa

Tez chcialbym cargo :-)))). A nie laczy, bo niestety jeszcze ten serwers stoi w Polpaku-T, a jak dzial TP SA
                        to wiadomo. Od upalow lacze LB cyklicznie sie im wlacza i wylacza :-(

Pozdrowy, Marcin Kaniewski - Lodz: central city in Poland
    • Gość: MarcinK przypominam o akcji IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 22.08.01, 18:10
      No wlasnie

MK
      • Gość: MarcinK nadal przypominam o akcji IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 24.08.01, 09:35
        W ciagu ostatnie doby przybylo 0 :-(((((

A moze jednak uda sie nam namowic GW do napisania o akcji jako przykladzie czegos co
        dzieje sie na Forum i do podania adresu stronki?

Jak mysla forumowicze?

Pozdrowy, Marcin Kaniewski - Lodz: central city in Poland
        • Gość: mag Re: nadal przypominam o akcji IP: *.nv.iinet.net.au 24.08.01, 10:01
          marcin to nie jest zly pomysl:)) ale jak to zrobic???
          pozdrowka mag
      • Gość: ... Re: przypominam o akcji IP: 212.191.129.* 24.08.01, 11:53
        Popieram
        • Gość: MarcinK Na razie 60 IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 25.08.01, 12:53
          Witam

Udalo sie przy niklej, ale zawsze pomocy Bydgoszczy dobic do 60 wiadomosci.
          Czyzbysmy nie mogli przekroczyc 100?

Pozdrowy, MarcinK
          • Gość: MarcinK Akcja zwalnia i ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 11:49
            .. LOT dzis znowu anolwal rejs.

Co zrobic tym dziadom?

Pzdr, MarcinK
            • Gość: Paweł Re: Akcja zwalnia i ... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 22:09
              Gość portalu: MarcinK napisał(a):

> .. LOT dzis znowu anolwal rejs.
              >
              > Co zrobic tym dziadom?

Dziady i skurwysyny. Mnie chce już się śmiać.Niech ten LOT szlag wreszcie trafi.
              "Wolne niebo"!!!!!!

• Gość: Wacio Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 22:10
      Ile dzisiaj?
      • Gość: MarcinK Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:13
        W sumie 62.

Malo.

Pozdrowy, Marcin Kaniewski
        • Gość: Wacio Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 22:15
          dzięki
        • Gość: mac Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.toya.net.pl 26.08.01, 22:17
          Pozwól, że odbiegnę trochę od tematu: byłeś obejrzeć muzeum na Lublinku?
          • Gość: MarcinK Re: List do szefa SAirGroup - Lublinek i LOT IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 27.08.01, 09:44
            Nieststy nie. Chcialem isc w sobote rano ale dopadla mnie nagla i niespodziewana narada.

Czuje, ze sie tam wybiore po urlopie. Wlasnie dzis dostalem 4 dni urlopu :-)))))))))))))

Pozdrowy, MarcinK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka