p8 22.02.02, 19:53 38,5 na termometrze. Ale mi się trafiło... A jutro od ósmej uczelnia...No ale cóż, Heroes Never Die. panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: Jestem chory... 22.02.02, 20:17 p8 napisał(a): > A jutro od ósmej uczelnia...No ale cóż, Heroes Never Die. zwlaszcza heroes of might and magic :)) trzym sie! i zdrowiej p8! da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Jestem chory... IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.02.02, 20:22 No to: soczek malinowy, witaminka C i do łóżeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jestem chory... 22.02.02, 20:25 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > No to: soczek malinowy, witaminka C i do łóżeczka! Dziękuję :)) pocieszycielki:)))) i pocieszyciele. Jestem już po "pigułach", herbatę wypiłem (bo jestem w końcu chory, to mogę:)), siedzę przed kompem zawinięty w kołdrę:))). Albowiem i tak zaniedługo idę spać:))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jestem chory... 22.02.02, 20:23 Rozumiem, że nie ma możliwości uzyskania zwolnienia? :-( To ja przesyłam ci dużo ciepełka(....................), żebyś choróbsko wypocił i szybko wyzdrowiał. Trzymaj się! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jestem chory... 22.02.02, 20:26 tulka napisał(a): > Rozumiem, że nie ma możliwości uzyskania zwolnienia? :-( Na zwolnieniu jestem od 25 listopada:)))). Dzięki za ciepełko:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jestem chory... 22.02.02, 21:43 Oj, wszechmogący, okazuje się, że nawet Ty nie jesteś doskonały. Straszne. Zdrowiej szybko i nie daj się byle wirusom. serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jestem chory... 22.02.02, 21:47 Trzeba było częściej Nortona, albo innego antivira używać hihihi :) ciepło pozdrawiam i zdrowiej szybko 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Jestem chory... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 21:49 A boli Cie gardło ? Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Jestem chory... 22.02.02, 21:56 NIE, NIE, NIE ... Mam nadzieje, że do koncertu wyzdrowiejesz. Szkołe możesz odpuścić ale wierze, że koncertu nie! Wracaj szybko (czy niedziela 19.00 to szybko?) do zdrowia przyjacielu! O jaki jestem rozpieprzony, rozpieprzony ... Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Jestem chory... IP: *.toya.net.pl 22.02.02, 22:31 eee tam, ja tam przez cała zimę mam chroniczny katr i żyję :) a przy kompie ( a zwłascza jak siedzisz po kilka(naście) godzin to szybko Ci zarazki w pokoju wytruje:)) Tak więc siedź tardo przed monitorem i wytruwaj bakcyle!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Zdrowiej nam p8 22.02.02, 22:41 To może odsuń się trochę od komputera, bo nas wszystkich pozarażasz... A tak na poważnie ZDROWIEJ szybko, bo jak Cie powali do łóżka, to kto nam będzie wątki rozluźniające zakłada?! Grover Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jestem chory... 23.02.02, 11:33 bartolo_meo napisał(a): > NIE, NIE, NIE ... > > Mam nadzieje, że do koncertu wyzdrowiejesz. Szkołe możesz odpuścić ale wierze, > że koncertu nie! > > Wracaj szybko (czy niedziela 19.00 to szybko?) do zdrowia przyjacielu! W niedzielę kończę o 13, jak się umawiamy??? > > O jaki jestem rozpieprzony, rozpieprzony ... Wąchałem plastikowe kwiaty wczoraj... > > Pozdrawiam > > Bartolomeo > Greetz panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia ______________________________Mój sposób IP: *.pai.net.pl 23.02.02, 20:35 p8 napisał(a): ᡞ,5 na termometrze. Ale mi się trafiło...< A mnie chwyciło dzis rano . Obudziłam sie .Nos zapchany . Chrypa. Poczatek czegos wiekszego. Tyle , ze ja mam w takich przypadkach jedna rade: CZOSNEK. No wiec zjadłam z pomidorami w smietanie taka ilosc czosnku, ze szkliwo z talerza zlazło, ale mnie za to pomogło.Niestety nie nadaje sie teraz przez kilka dni do kontaktów-sadze, ze internetowych tez... PS A swoją drogą takie pomidorki w smietance z czosneczkiem- pychotka... Odpowiedz Link Zgłoś