Dodaj do ulubionych

Parlamentarzyści pomogą prezydent Zdanowskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 19:11
Szanowna Pani Prezydent
To znaczy, że ja też mogę być parlamentarzystą. Ja również uważam,że dziur w jezdniach nie powinno być. Powiem więcej: chodników ale równych też powinno być też więcej, dróg rowerowych, ZIELENI przy np.trasach "przelotowych" ale i w całym mieście, budynki powinny być bez bohomazów no i ogólnie powinno być czyściej w naszym mieście.
Czy to jest aż tak wiele. Dla mnie to podstawa miast jakie widziałem gdzieś tam w świecie a nawet już w Polsce. Wg mojego skromnego zdania to elementarz.
Ps. Z całym szacunkiem dla Pana Mirosława ale jego 5 minut już definitywnie minęły.
Obserwuj wątek
    • Gość: Albert wychodzimy jest, nareszcie przełom ... Dunajcem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.11, 19:17
      Ale mamy posłów orłów
      - jeden wymyslił żeby załatać dziury w ulicach, a drugi żeby zatrzymać ubożenie łódzian.
      Jestem w szoku poznawczym, to się nadaje na Nagrodę Nobbla, szkoda że jest jedna a rozwiązania aż wszystkie dwa i oba doskonałe. One zmieniłyby łódzki świat jak teoria względności. Ale od czego są kategorie noblowskie: proponuję nagrodę pokojową dla posła Drzewieckiego, a nagrodę w dzidzinie ekonomii dla posła Woracha. Czekam teraz na osiągnięcia z medycyny, fizyki i literatury.
    • Gość: leonidas Parlamentarzyści pomogą prezydent Zdanowskiej IP: *.toya.net.pl 24.01.11, 19:19
      A co Barbie się już pomysły skończyły?? Szybko coś. Czy Łódź musi mieć zawsze szczęście to takich słabych prezydentów, bez żadnej wizji?
    • Gość: leonidas fura IP: *.toya.net.pl 24.01.11, 19:22
      a co Drzewko fure se rozwaliłeś? Pojedź se już na Floride. Daj spokój.
    • Gość: łodzianin Miro, Rychu, Zbychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:21
      Ja mam taką gorącą prośbę, żeby pan Drzewiecki już w niczym nigdy nie pomagał. Chcę w Łodzi przejrzystych i uczciwych rządów. Ścierpię te 3,5 roku z tym nienachalnym intelektualnie zombie w charakterze prezydenta, ale proszę - niech "Miro" Drzewiecki nie pomaga Łodzi i jej władzom.
      Zresztą, co ja się łudzę - przecież to jeden i ten sam układ "Mira, Rycha, Zbycha i Hani"...
      • Gość: kasia Re: Miro, Rychu, Zbychu IP: *.toya.net.pl 25.01.11, 06:52
        sami wybieraliscie
        • Gość: łodzianin Re: Miro, Rychu, Zbychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:22
          Ja nie głosowałem na POrażkę, wypraszam sobie. To wstyd przyznać się do głosowania na tych aferzystów, którzy potrafią tylko podnosić podatki.
      • Gość: gosc i Czarusia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 09:47
        Gość portalu: łodzianin napisał(a):
        .
        > przecież to jeden i ten sam układ "Mira, Rycha, Zbycha i Hani"...

idą wybory, chopaki musza siem popokazywac

• Gość: tobir He, he drzewiecki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 07:59
      Żałosna jest ta Pani Zdanowska. Weź się Pani do roboty i łataj dziury, sprzątaj przystanki , remontuj lokale mieszkalne a nie wymyślasz jakieś bajki.
    • madox44 powalające !!!!!!!!! 25.01.11, 11:32
      Miro troskliwy o dziury w jezdniach !! hehehe
    • Gość: tom dali dupy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 14:32
      nie oszukujmy się jeśli "drzewko" był ministrem sportu i nic nie zrobił dla Łodzi to oczym te dwa picery mówią,potem się jeszcze okaże że za te porady dostali jakiś grosz-wcale bym się nie zdziwił.znależli się doradcy-beszczele
      • Gość: gość Wstępnie załatwił kasę na centrum sportu na PL IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 14:54
        Teraz ją nowy minister zabiera. Nic to nie zrobiła Kluzik-Rostkowska i jej podobni łódzcy posłowie
        • Gość: tom Re: Wstępnie załatwił kasę na centrum sportu na P IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 15:44
          nie jestem politycznie nigdzie nakierowany ale jak pamiętam kluzik rostkowska to w kwestii władzy w partii, hierarchii i możliwości w ministerstwie to jak mówią młodzi pikuś w porównaniu z "DRZEWKIEM".Jak byłoby to dobrze załatwione to by nikt kasy z tego projektu nie zabrał.Czas oceniać po efektach a nie po chęciach
        • madox44 otóż to : "Wstępnie" 25.01.11, 21:34
          "wstępnie" to Żydowicz już miał z budżetu miasta i państwa na rachunku 500 baniek na swoje fantasmagorie
    • gosiakz co bardziej poraża, Gnacikowska czy "perły" sejmu 26.01.11, 00:29
      Czy sposób w jaki pisze Gnacikowska, czy to o czym mówią wybrańcy narodu,?
      Jedno jest pewne, Tusek ustawi Miro na jedynce na listach wyborczych, a lud ma go zapamiętać jako troskliwego o swoje miasto męża stanu.
      Od 2004 nie daję się nabrać na takie zabiegi.
      • gagawa56 Moglibyście mieć pretensje 26.01.11, 02:04
        ale trzeba było iść na wybory . A tak macie takie władze jakie te niecałe 30 czy 40 proc wybrało . Dlaczego do tej pory wyrażnie i jednoznacznie Pani Prezydent nie powiedziała jak naprawdę wygląda budżet ,że Kropa i Tomaseski zrobili na odchodnym kreatywną księgowość i zwyżyli wpływy a zaniżyli wydatki itd . Szkoda słów . Wyć się chce . Dlaczego polski przedsiębiorca nie moża dostać takich ogromnych dotacji na pracowników jak firmy zachodnie ,dlaczego polskiemu przedsiębiorcy nikt nie wybuduje drogi , itd. Dlaczego Polak - będący u włądzy zapomina o Polaku - przedsiębiorcy ,podatniku.
        • gosiakz mamy, nie macie 26.01.11, 08:13
          gagawa56 napisała:

> ale trzeba było iść na wybory . A tak macie takie władze jakie te niecałe 30 cz
          > y 40 proc wybrało .

I wcale mnie to nie cieszy. Zdanowska niczego nie wniosła, będzie cd Kropiwnickiego-Tomaseskiego ubrany w PRowskie zagrania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka