Dodaj do ulubionych

Afera w szkole plastycznej - cd.

IP: *.toya.net.pl 24.04.04, 07:39
Pierwsze przyzwoite zachowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: koc a chaa, chaa, ha!! IP: *.toya.net.pl 24.04.04, 15:11
      moze pierwsze przyzwoite, ale jakze wymuszone......grają na zwłokę, jak się
      tylko da...a dyrektor, albo w tą albo w tą- jeśli nie było go na dyplomowych
      egzaminach to dlaczego ma być na maturach?
    • Gość: zmuszonadopodpisu Re: Afera w szkole plastycznej - cd. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 19:01
      mam dosc! Sprawa zaszla za daleko. Teraz nie da się juz zgodnic wszystkiego na
      niezrównowazoną narkomanke Sobierajską. Mam nadzieje, że prawda wyjdzie na jaw
      i nasz kochany wychwawca niech juz sie zastanawia jaka zrobil nam niedźwiedzią
      przysługe. Wycofuje swój podpis pod skarga i jak trzeba bedzie to powiem to w
      prokuraturze!!! Może inni tez zauwazą ten syf!!!! i się wreszcie odezwą. To, że
      nie lubię dyra to nie znaczy, że mam się sama zeszmacić.
      • Gość: kumpela zmuszonej Re: Afera w szkole plastycznej - cd. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 01:38
        Droga kolezanko, nie zeszmacilas sie sama. Ja tez się nie zeszmacilam choc
        podpisalam to pismo. Zeszmacil nas nasz wychowawca, nie - histryk sztuki. Teraz
        nie zasluguje juz na to by mowic na niego wychowawca.Ja tez mam dośc i powiem o
        calym spisku gdzie trzeba. Modle sie abym jak najszybciej zapomniala o tym
        czego nauczyl nas a raczej do czego zmusil ten pseudo wychowawca. Chcieliscie
        rozpierduchy, to ja bedziecie miec. Nienawidze siebie samej ze nie mam sily
        powiedziec tego w oczy swoim psiapsiólkom i kumplom. Nie wiem kim jestes ale
        trzymaj sie. Mam w du... wszystko i wszystkich.
    • Gość: absolwent Re: Afera w szkole plastycznej - cd. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 19:45
      Ha, Ha! Teraz dopiero peka zmowa milczenia. Jestem ubiegłorocznym absolwentem.
      Znałem dobrze obecnego dyrektora i to czy go lubiłem czy nie, nie w sprawie
      żadnego znaczenia. Facet zawsze był wymagajacy ale nigdy nie ponizal, ani nie
      był chamski. Niekiedy przychodził na nasze lekcje a jego dodatkowa korekta była
      zawsze zajebista! Z reszta pamietam kiedy zacząłem chodzic do szkoły, że
      wiekszośc konkursów miała zwycięzców z pracowni p. P.I. Na szczęscie ja się nie
      zeszmaciłem i nie podpisalem tych bzdur. Jestem pelen podziwu dla "zmuszonej" i
      czekam na więcej.
    • Gość: Heya Re: Afera w szkole plastycznej - cd. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 20:58
      A może by tak sobie ktos przypomniał jak wyglądały plenery dwóch panów od
      malarstwa Wąsatego i Brodatego! Tygodniowe erotyczne pijaństwo. A moze warto
      wspomnieć o wspaniałych lekcjach z nauczycielką, która przychodziła pijana do
      klasy. Pamiętam, że kiedy podpisywalismy się cal.ą grupą pod skargą do
      poprzedniego dyrektora, to Dziustyna tylko zmienił grupę nauczycielce, która
      dalej robiła swoje. Mogłabym wiele napisać o pseudoartystycznej atmosferze w
      mojej "ukochanej szkole". Dopiero pod koniec studiów, które kończę zrozumiałam
      na prawdę co powinna dać szkoła średnia. Na Akademii nie mam problemów tylko ze
      specjalizacją do której mnie tak na prawdę przygotował p. Izydorczyk. Pamiętam
      też wykłady z historii sztuki pana Papusznika, ciszę w czasie wykładów
      przerywały tylko chrapania połowy klasy. Rozmawiam z wieloma koleżankami i
      kolegami - absolwentami liceum, niestety musi upłynąć trochę czasu zanim
      dorośniemy i zrozumiemy, którzy nauczyciele zrobili nam krzywdę. Mam nadzieję,
      że jeżeli tak się stanie i szkoła będzie musiała mieć nowego dyrektora, to
      będzie jeszcze bardziej surowy i wymagający przede wszystkim wobec
      beznadziejnych nauczycieli. Heya!
    • Gość: absolwent_2 cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru i inn IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 24.04.04, 23:36
      ...myslalem ze bedzie wiecej negatywnych wypowiedzi. W koncu taka afera. ale
      milo sie zaskoczylem i wiecie co? Moze tak zle w tym kraju jeszcze nie jest.
      Osobiscie tym ktorzy to rozpetali to wspolczuje za znizenie sie do takiego
      poziomu. no ale coz. Sa ludzie i ludziska.
      A TERAZ CALA PRAWDA.
      Sobierajska odeszla ze szkloy panie i panowie nie przez Izydora tylko dlatego
      ze byc moze tak chciala a jej odejscie tylko i wylacznie moglo byc przez kogos
      wykorzystane.Pamietam sam jak z nia rozmawialem w czerwcu 2003 roku i gdy
      spytalem sie :"paulina co sie z toba dzieje?Dlaczego sie nie uczysz?przeciez
      nie zdasz? Otrzymalem jasna odpowiedz :"wiem.no to co z tego.poza tym wiesz.ja
      chce isc pozniej na rzezbe, a nigdzie sie tak rzezby nie naucze jak u
      Kowalczyka /prof.od rzezby/, tak wiec zawalam ten piaty rok zeby chodzic
      jeszcze raz na rzezbe." To sobie wymyslila w czerwcu 2003 roku jak z nia
      rozmawialem , dlatego nie wiem co wymyslila teraz ale napewno nie odeszla przez
      izydora.Poza tym zawsze miala dziwne pomysly.Jak chodzby "sztychy" na rekach ,
      czy tez na brzuchu, albo glodowka do granic wytrzymalosci zeby :"zobaczyc jak
      to jest" Ale to cala Paulina.I dobrze bo to ona. Fajna kolezanka i nie wierze w
      to zeby odeszla przez Izydora.

Kochany Pan Zagula. Osobiscie nic do goscia nie mam ale jego ambicie sa chore.
      a chec zajecia stolka ogromna.Poza tym jak sie mam male dziecko to chcialoby
      sie zarabiac wiecej. Zrpozumiale , ale nie w ten sposob Prosze Pana.
      Wszyscy wiedza ze polowe Panskich lekcji ludzie przespali, no ale nie mam do
      Pana winy poniewaz uczeszczalem na inne wyklady i tam tez zasypiam.Widocxznie
      tak juz jest jak sie slucha godzine o obrazie, o kolejnym obrazie i o kolejnym
      kolejnym obrazie itd,
      rozumiem.Ale nie wiem po co Pan sieje takie zamieszanie.Urzadzasz Pan jakies
      tajne zebrania, zmawiasz ludzi. Jak chcesz sie Pan nachlapac kasy to znajdz
      sobie inna Prace. Z Panskim wyksztalceniem i osiagnieciami to chyba nie bedzie
      trudne.Tylko tak troszke bardziej przyzoicie walcz o to.Po trupach to juz
      politycy chodza.

A co sie tyczy Izydora /bo tak na profesora mowilismy miedzy soba/ to facet nie
      ma sobie rownych w tej budzie.Co wiecej.Wszystko co z tamtad wynioslem w sumie
      zawdzieczam jemu.
      Fakt. byl zajeb**** surowy jesli chodzi o korekty.ale o to chyba chodzi.
      teraz przynajmniej wiem ze jak przyjmuje w agencji reklamowej klienta to moge z
      nim dyskutowac mowic mu tlumaczcy co jest zle a co nie . tlumaczcy dlaczego tak
      a nie inaczej. szybko wprowadzac poprawki miec otwarty umysl na calosc projektu
      i kontrolowac go w pelni.
      A WY CO ????!!!!!
      Pewnie chcielibyscie Pania Narolewska gdzie przynoslo sie gotowe elementy a
      Pani wam ukladala i zatwierdzala projekt.
      Od to wlasnie jest wielkie nauczanie.
      tylko ciekawe co pozniej bedziecie z tego miec.
      Mowicie ze Izydor jest chamski przy korekcie?
      Trzeba odróżnic chamstwo od surowosci korekty.
      Chamskie korekty to byly ale u Nowakowskiego na liternictwie.
      Nie zapomne tego jego glupowatego usmieszku.No a zwlaszcza co to tego
      czerwonego nosa od zapicia.

A moze pasowalby wam taki nauczyciel jak Pani od matematyki ktora przychodzila
      na 5 min przed koncowym dzwonkiem na przerwe?
      Za przerobony material z ta pania mialem piatke.dziekuje.
      ale teraz jestem noga z matmy bo wiem ile nie wiem i ile pominelismy tego co
      moglismy sie nauczyc w liceum.teraz pewnie znow bede powtarzal zaliczenie

A teraz dlaczego tak bardzo jestescie zeby Izydor wylecial.
      Bo chcial zrobic cos dobrego.
      ale polska to dziwny kraj.i tu lepiej nic nie robic bo inaczej mozna zle
      skonczyc.
      Justyna nic nie robil i jakos to poszlo. z dnia na dzien.byle do przodu.
      Ale jak Izydor wam drzwi wejsciowe zamknal zeby nie mozna bylo w czasie lekcji
      wychodzic na winko i na dymka to juz zle .
      jak z korytarzy w czasie lekcji na zajecia was przegania to juz zle.
      jak rozmieszcza nauczycieli na korytarzach w czasie przerw zeby pilnowali
      porzadku to juz zle- bo na dymka do palarni nie mozna pojsc.
      jak galerie zrobil to zle bo zal dup* sciska ze on mogl a wy nie.
      jak zajal sie starymi dyplomami na strychu gdzie jeden na drugim byl
      skladowany zeby tylko lezal , zeby tylko na "sztuke" byl to juz zle .

A JA WAM POWIEM ZE DOBRZE ....BO W KONCU KTOS SIE ZA TO WZIAL.
      ale czym jajko na mlodu nasiaklo tym jedzie.
      zostaliscie przyuczeni do tego co bylo kiedys.
      byl totalny luz i nic w sumie sie nie robilo.

a tu nagle znalaz sie ktos kto cos robi.
      fakt ze kiedys sam chodzil z innymi nauczycielami do palarni na dymka.
      ale czy w tedy justyna kazal komus stac na korytarzu i pilnowac porzadku .
      ..moze i malo przekonywujacy przyklad.
      ...ale nikt nie kontrolowal tego.

szczerze mowiac to jak objal stolek dyrektora to mu gratulowalem .
      powiedzial do mnie :"no wiesz.teraz to sie dopiero zacznie bo pewnie beda sie
      starali mnie wygrysc" dodajac :"ale nie dam im zadnego powodu.Wszysko bedzie
      wedlug przepisow.czarno na bialym jak na papierze"
      I widze ze wlasnie sie tego trzyma
      / zreszta po konkursie na dyrektora atmosfera w szkole nie byla za wesola wsrod
      nauczycieli = nie dziwie sie bo o to chodzi gdy ktos z kim rywalizuje/

Nie macie nic na niego to wymyslacie jakies niestworzone historie jak
      molestowanie seksualne na maturach i to jeszcze przy komisji.Ciekawe czemu cala
      komisja podpisala oswiadczenie ze takie zdarzenei nei mialo miejsca.
      chamskie odzywki? ja tez nie wiem czy bym wytrzymal jak jakis gamon marudziby
      mi nad uchem przy dziesiatym projekcie :"panie prof. a to moze byc?"
      Tez bym chyba sie zdenerwowal i powiedzial :" idz stad , przemysl to dobrze i
      jak bedzies zcos mial to wroc do mnie, ale tym mi glowy nie zawracaj bo to
      totalny kicz"
      gdybym byl w waszym wieku i na waszym miejscu tez bym sie pewnie buntowal.
      bo nie lubilem przynosic duzej ilosci projektow.
      ale teraz widze ze faktycznie dawalem czasami taka "hałe" ze az wstyd.

...ale z wielka chcecia wrocilbym tam jeszcze na piec lat.
      brzmi jak wyrok, ale nie ma porownania.

• Gość: niezapominajka Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 01:20
        Z tego co czytam kochany absolwencie_2, to może i się znalismy w szkole bo mamy
        bardzo podobne spostrzezenia. Nie wiem co się stało, że dopiero po artykule o
        zgłoszeniu sprawy do prokuratora jakies inne głosy sie odezwały. Gdzie byliscie
        jak od miesiaca w Internecie pisze sama chołota. Bo inaczej nie moge napisac o
        moich kolegach i kolezankach z naszej szkoly. Nie kojarze zadnej Sobierajskiej,
        ale jezeli takie osoby rzadza ta grupą, to gratukuję panu Zagule sympatyków. A
        co do innych nauczycieli to mogłabym duzo napisac o molestowaniu mojej osoby. A
        załuje ze jakoś nie molestował mnie Izydor. Było i jest mi całkowicie obojetne,
        kto był, jest i bedzie dyrektorem tej szkoly, ale facet, który jest dzisiaj
        udowodnil ze mozna walczyc z wiatrakami nawet za tak ogromna cene. Nie tylko
        matematyka nie istniala w tej szkole. Mozna tak powiedzieć o wszystkich
        przedmiotach oprócz dwóch (jezyka polskiego wykładanego przez ŚP profesora
        Izdebskiego jezeli chodzi o przedmioty ogólnoksztalcace i lekcje Izydora jezeli
        chodzi o przedmioty plastyczne. I nikt mu tego nie zabierze, ani p. Zagula, ani
        plastycy alkoholicy, ani pseudokierownicy (na temat molestowania tego pana,
        który byl takze vicedyrektorem napisze poźniej), ani wszyscy oszukani przez
        innych uczniowie.Chce mi sie puścić pawia jak o tym wszystkim sobie przypomne.
        • Gość: pamietliwy Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 20:34
          Pierwsz raz zabieram glos w sprawie. Przeczytałem wszytskie te bzdety i chyba
          droga niezapominajko nie wszyscy to chołota. Pare wypowiedzi mi sie podobalo a
          najbardziej utkwil mi w pamieci "Igor". Zdaje sie ze on tez wszystkiego nie
          zapomnial. Ja bede długo pamiętał różne fajne hece. Z reszta zadne to tajemnice
          bo o wszystkich zawsze wiedziała cała szkoła. To że nieletnie panienki bzykał w
          swoim teatrzyku Nowakosiu, a Ciechan kombinował z laseczkami w ciemni, że
          malarze popijali wódeczke nie tylko na plenarach ale i w szkole.Co do Zakaly,
          Zamuły, Zaguły, Hektoriusza, Papusznika czy jak mu tam to jego lekcje wyglądały
          bardzo interesująco. Facio stoi tyłem do klasy, mruczy pod nosem (jego zdaniem
          jak mówi cicho to go wszyscy sluchaja)co jakis czas drapiac sie w tylek - albo
          bokserki, albo robaki, albo nie wytarl tyłka. Moglibyscie wszyscy mowic ze jest
          swietnym nauczycielm gdybyscie na kazdym egzaminie mieli od czworki w gore. Ale
          nie oszukujmy sie , przeciez i tak nikt sie tego nie ucyl a napewno on w tej
          nauce nie pomagal. Za to słyszalem ze facet jest swietny ale gdy uczyw domu za
          kase. Pewnie ze zawsze znajdzie sie jakis fan historii sztuki i poreperuje jego
          reputacje wygrywajac jakis historyczny konkurs czy dostajac sie na ten wydział
          na uniwerek. Duzo by pisać o innych. Zgadzam sie, zeby matma, fiza, itp nie
          byly na takim poziomie jak w jedynce ale zeby dostac troje nie jest to jakis
          tan wysilek. Co do dyra to dobrze ze sprawa poszla do prokuratur, jestem pewien
          ze zrobiono mu przysluge bo facet wroci oczyszcony i mam nadzieje ze nie speka
          i nie popusci lajzom.
      • Gość: dziewczyna chlopak Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 17:09
        czesc. jestem dziewczyna chlopaka ktory konczyl wasza szkole. nie wiem czy
        dobrze robi nie odwywajac sie w tej sprawie. duzo na ten temat rozmawialismy
        ale ja juz nie wytrzymuje i musze napisac to co slyszalam od niego i jego
        kumpli i kumpelek z tej budy.jego wychowawca byl Izi-dorczyk. nie zdarzylo sie
        zeby na jakiejkolwiek lekcji pan I powiedzial jakies zle slowo na innego
        nauczyciela. a kiedy klasa miala pretensje do Papusznika (jak nazywali Zagule)
        to Izi zawsze go bronil i tlumaczyl. z tego co szlyszalam to nie wszyscy z
        klasy uwielbiali swojego wychowawce. korekty byly ostre ale zawsze rzeczowe na
        wysokim poziomie a dyscyplina na plenerach byla w sam raz. za to wszyscy
        wspominaja ze jako jedyny nie stosowal sie do wyjatkowo luzackiej atmosfery w
        szkole. pewnie ze bylo miodzio na matmie, fizyce, chemii czy polskim u Czesia
        bo nic sie nie robilo ale musze wam powiedziec ze teraz ja douczam swojego
        chlopaka. a jak uslyszalam jak oni zdawali mature to musieli mnie upic zebym
        uwierzyla. na ustny polski wystarczylo wejsc i wyjsc nie mowiac ani slowa i po
        bolu. moim skromny zdaniem jesli mialo by byc tak dalej to jestem fanka
        terrorystow (ele nie tych z alkajdy) tylko tych surowych nauczycieli. czesc
        madrale.
      • Gość: filozof Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 21:56
        A może trzeba być wariatem, żeby mieć odwqage przeciwstawić się złu? Sobierajska
        i zaguła, trzymajcie się i nie dajcie lizydupom izydorczyka!!!!!!!! Per aspera
        ad astra. Trzymam kciuki
        • Gość: absolwent_2 a moze zagramy inaczej ??? IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 26.04.04, 00:38
          Panie kubo .bo to raczej pan. moge sie mylic ale nikt inny nie byl tak
          nastawiony do izydora jak ty.no i poza tym kogo nazwaliby filozofem ;)
          przeciwstawiac sie zlu?
          jakiemu zlu? powiesz mi moze?
          zadnego zla nie widze.
          a jezeli juz jakies te wasze bajki mialyby wygrac z prawda.
          to wierz mi ze nie na bajkach ale na prawdzie poswiece sie opisze to wszystko i
          zbiore odpowiednia ilosc podpisow uwierzytelniajacy i wtedy do prokuratury
          mozna bedzie zaniesc liste na wieksza czesc nauczycieli w tej szkole.

ciekawe kiedy dojrzejesz i zrozumiesz co tak naprawde wyrabialo sie przez te
          piec lat naszej nauki.

naprawde wspolczuje cie ze tego nie rozumiesz.
          • Gość: filozof bardzo chętnie zagramy inaczej !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:10
            co ty wiesz mały człowieczku, nie jestem żaden kuba i nigdy nim nie byłem ani
            nie będę, ale bardzo chętnie dowiedziałbym się kim ty jesteś i odłożył bym wtedy
            wszystkie pokojowe filozofie na bok, a wziąłbym filozofie kija do ręki. Cenz
            ,Cenz, cenz, mały biedny człowieku.
            • Gość: absolwent_2 HE HE AH HA HA HA !!!! IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 03.05.04, 17:25
              ;) ...bardzo lubie jak ktos mnie nazywa malym robaczkiem , malym
              czlowieczkiem ...
              ...bo pozniej uwielbiam patrzec na niego z gory i smiac sie ;) ;) ;)
      • Gość: mimi Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 19:19
        zastanawiam sie skąd te rewelacje??
        chyba daaawno nie byles w naszej szkolce!
        niestety dzis sytuacja wygląda inaczej?
        izydorowi stanowisko przewrocilo w glowie!
        a jaaa...
        nie chcę juz cierpiec chamstwa i impertynencji!
        ten facet nie nadaje sie do pelnienia swojej funkcji!
        moze powinien zając sie czymś innym!??
        MNIEJ SZKODLIWYM!!!
        • Gość: ciekawy Re: cala prawda o Sobierajskiej, Zagule, Izydoru IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 20:00
          Skoro jesteś taką wyrocznią, która ma prawo oceniać kto na jakie stanowisko się
          nadaje, to może wypowiedz się, kto według ciebie powinien być dyrektorem?
          Dopiero taka wypowiedź może być ciekawa!!!!
    • Gość: Bebe Panta rei IP: *.smrw.lodz.pl 25.04.04, 15:03
      No popatrzcie jak się wszystko zmienia. Prokuratura niedługo pewnie albo umorzy
      sprawę, albo otworzy postępowanie w sprawie. W sumie to drugie było ciekawsze.
      Cały ten syf wyszedłby na wierzch i jak sądzę prokurator nie ma etatu w Gazecie
      Wyborczej. Chyba, że jego pryncypał jest takim samym berkszyrem jak szef
      Markowskiego i puści materiały świadczące o bardzo bardzo niskim poziomie
      etycznym naszych obywateli. A tak poza tym, to czekamy na kolejne rewelacje.
      Może jakaś inna gazeta zacznie pisać o molestowaniu seksualnym przez pana
      Zagułę. Kto wie do czego jeszcze dojdzie. Co wyjdzie na jaw. Czego się dowiemy?
      Szkoda tylko, że musiało dotknąć to dyrektora. Jak widać w Polsce lepiej być
      biernym, ale wiernym. Przynajmniej nie dostanie się po dupie. Teraz pozostaje
      tylko maturzystom i absolwentom życzyć odwagi w ujawnianiu prawdy i odkręcaniu
      tego w co zostaliście wciągnięci. Przynajmniej dowiedzieliście się jaki jest
      ten świat :P Podoba Wam się?
    • kirka1 a kim właściwie jesteś? 25.04.04, 20:45
      he he,a dlazcego mam wrazenie ze te wszytkie wypowiedzi pod artykułem pisała
      jedna osoba?????hmmmy????

czyżby jakieś rozczłonkowanie jaźni,hę:D?
    • Gość: absolwent_2 A MOZE OPOWIEMY O CZYMS CIEKAWSZYM ? IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 26.04.04, 01:03
      A MOZE OPOWIEMY O CZYMS CIEKAWSZYM , MOZE OPOWIEMY O TY JAK ZAKONCZYLA SIE
      PIERWSZA AFERA Z MATURAMI.
      A MOZE O TYM JAK POWSTALA?
      WTEDY TEZ JEDEN PAN BRODATY I JEDEN Z HISTORIA CHCIALI ZAJASC STOLEK I USUNAC
      JUSTYNE ZE STOLKA DYRKA.
      I W TEN SPOSOB POWSTALA CALA HISTORIA.
      DYRU MIAL NIBY POLECIEC DLATEGO ZE KTOS OBCY BYL W CZASIE MATUR W SZKOLE. /MOWA
      O STUDENTACH ROZWIAZUJACYCH ZADANIA/
      ZE ZA SCIAGANIE NA MATURACH TO JUZ NIE WSPOMNE.

CALY PIC JEST W TYM ZE TO SAMI NAUCZYCIELE PISALI UCZNIOM SCIAGI.
      STUDENCI BYLI TYLKO PRZYKRYWKA BO JAKBY COS WYSZLO TO MIALOBY BYC NA NICH.
      NO I NA DYRKA ZE NIEZABEZPIECZYL SZKOLY.

W GRUNCIE RZECZY NA KONIEC NAJPIERW PADLO NA STUDENTOW , POZNIEJ WYSZLO NA TO
      ZE NIE BYLO MOWY O ZADNYM SCIAGANIU ,
      A NA KONIEC NA WSZELIK WYPADEK DLA SPOKOJU POWTURZONO MATURY.

I NIC.
      POZA TYM ZE DYREKTOR JUSTYNA ODSIEDZIAL SWOJE DO KONCA NA STOLKU A POZNIEJ
      ODBYLY SIE UPRAGNIONY KONKURS NA STOLEK.

OD I CALA HISTORIA

PROSTE
      • Gość: absolwent_2 HE HE HE ..TO TEZ BYLO DOBRE... IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 26.04.04, 01:13
        PAMIETACIE JAK BYLISMY RAZ NA PLENERZE A JEDEN Z WYCHOWAWCOW PEWNEGO PIEKNEGO
        DNIA ZORIENTOWAL SIE ZE KOGOS BRAKUJE ;)

DOBRE. NIE ?

OKAZALO SIE ZE KOLESIOWI SIE NIE SPODOBALY KRAJOBRAZY , WSIADL DO POCIAGU NIE
        MOWIAC NIC NIKOMU I WROCIL SOBIE DO DOMU ;)

I CO?

I NIC ;)
        • Gość: sssss Re: HE HE HE ..TO TEZ BYLO DOBRE... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:18
          Apamiętasz debilu jak Izzy spad ze schodów w szkole po pijaku i jak na plenerach
          robił korekty po pijaku, używając słów które w każdym słowniku są skrupulatnie
          pomijane? polecam coś na skleroze, jkieś witaminki, bo widze że pamięc to masz
          wybiórczą.
    • multi6 Re: Afera w szkole plastycznej - cd. 26.04.04, 17:19
      was chyba poąbało!!!! Paulina (a znam ją doskonale) nie ma ani jednej sznyty,
      rzeźbi fantastycznie a zrezygnowała przez Dyra. A co do absolwenta-2... już Cię
      wybadałem. HA! spodziewałem się takich pierdół od ludzi takich jak Ty.
      serdecznie współczuję... nie chciałbym na Ciebie sie nigdy natknąć bo bym
      zwymiotował...

takie pluskwy ja dyro zdarzają się ale po to jest prawo, by pluskwy
      zlikwidować. mam nadzieję,nie- wierzę w to, że dostanie nauczkę on i jego
      pupile. A co do vice; gdyby kózka nie skakała...
      • Gość: absolwent_2 no to nic nie wiesz ....multi6 IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 26.04.04, 22:53
        moze bym ci i uwierzyl ale niestety tez znam dobrze pauline i to nawet blisko
        i troche czasu z nia tez spedzilem. widzialem sznyty na prawej rece . i na
        brzuchu. kiedy to bylo jeszcze miala strupy po cieciu takze mi takich glupot
        nie wmawiaj. to tak jakbys pisala ze dzieci biora sie z kapusty.
        a co do odejscia to wszyscy slyszeli rozmowe pauliny z dyrektorem. a wlasciwie
        z sekretarka.
        jak zapewne wiesz pokoj dyrka i sekretariat to narazie jedno pomieszczenie
        przedzielone przez pol jakimis wysokimi szafkami.
        paulina przyszla do sekretarki a nie do dyrektora, ale wszyscy tam obecni
        slyszeli ta rozmowe.
        poprosila o papiery i sekretarka zaczela sie wypytywac czy napewno wie co robi.
        powiedziala ze wie i chce wycofac papiery.
        i wtedy wyszzedl do nich izydorczyk pytajac sie :"paulina. ale chyba nie przeze
        mnie odchodzisz?"
        odpowiedziala :"nie . ja do Pana nic nie mam"

slyszalo to pare osob i tego wam sie nie uda przerobic.
        co wazniejze slyszalo to pare wazniejszych osob ktorych autorytet nie jest w
        zadnym stopniu naruszonych a ich zdanie bedzie wiarygodne.

a co do sznyty pauliny.
        nie wiem.moze jednak nie jestes jej dobra kolezanka i nie mowi ci wszystkiego.
        ja wiem co widzialem.
        jestem ciekaw czy paulina byla by mi to sklonna powiedziec prosto w oczy ze nic
        takiego nie mialo zajscia.ze nie widzialem jej ciec i nie nakrzyczalem na nia
        za to.

• Gość: znajomek Re: no to nic nie wiesz ....multi6 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:04
          cześć, wiesz z namy się nieźle i z Pauliną i z tobą, ale że takie bzdury
          opowiadasz to się po tobie nie spodziewałem. pozatym to co poweisz o tym jak się
          dostałeś na akademie, bo zdolności plastycznych to nie masz za bardzo, Pie.....
          kotka za pomocą kotka, pamiętasz kiedy to było?
          • Gość: absolwent_2 NIESTETY POMYLKA IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 03.05.04, 17:17
            POMYLILES MNIE Z KIMS INNYM.
            WIEM ZE TO SMIECI I TEZ MI PRZYKRO ZE JE WYCIAGAM ...ALE COS TRZEBA
            POWIEDZIEC.A TEGO NIE ZACZALEM .
            PRZEPRASZAM PAULINO.
      • Gość: absolwent_2 prawo na pluskwy powiadasz ??? IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 26.04.04, 23:20
        zgadzam sie z toba. po to jest prawo.
        ale tacy ludzie jak ty i tak go nie zrozumieja.
        wyjasnic ci dlaczego ???
        juz ci mowie.

odwolujesz sie ze na takie pluswy jak izydorczyk jest prawo itd.
        ok. tylko czy nie widzisz co sie dzieje?
        sprawa po woli sie wycisza.
        wiesz czemu???
        juz ci mowie .
        ktos w padl na pomysl zaby sie zebrac i napisac pisemko do ministerstwa.
        i buch!!! sprawa wybuchnela. pozniej ruszyla jak lawina. z ministerstwa poszlo
        do kuratorium. zanim dotarlo do kuratorium bylo juz w wyborczej.
        zeby bylo smieszniej nikt z ministerstwa nie wysylal tego do gazety. uczniowie
        ktorzy pisali ta liste przed wizytatorka tez bija sie w piersi ze nie poszli do
        gazety bo nie chcieli takiego rozglosu.
        rodzi sie pytanie.czy byl ktos jeszcze kto napedzal ta sprawe?
        ale mniejsza z tym.
        wszystko to o czym mowimy a co dotyczy izydorczylka to czyste pomowienia .
        ktos powiedzial, ktos napisal, ale nikt sie do niczego nie przyznaje.nikt nie
        mowi.tak.ja bylam molestowana.
        ludzie badajacy ta sprawe nie posiadaja punktu zaczepienia .
        dlaczego????
        ...moze po prostu dlatego ze taki punkt nie istnieje.

sprawa cichnie cichnie bo nikt juz nie ma nic do powiedzenia.
        nie ma osoby molestowane. nikt nie chce mowic o tej sprawie.

...ale wiesz co jest najgorsze...

....ze tacy ludzie jak ty z panem markowskim /nie wiem czy dobrze pamietam
        nazwisko/ na czele pozniej po wszytskim i tak podsumuja to kilkoma wyrazami.

SPRAWA ZOSTALA WYCISZONA.

sprawa nie zostala wyciszona tylko tak sie zakonczyla.
        impet z jakim uderzyli uczniowie ktorzy wysuneli pismo do ministerstwa jakos
        zmalal.nie ma tego zaangzowania.nikt nie chce o tym mowic.
        dlaczego kazdy powoli sie z tego wycofuje.
        bo tak naprawde to byly przerosniete rzeczy z ktorych nie ulepi sie kulki?

jedno jest pewne.
        tacy jak ty i tak to podsumuja.

SPRAWA ZOSTALA WYCISZONA.

PS. DLACZEGO NIE ODNIESIESZ SIE DO HISTORII KTORE JA OPISALEM A KTORE
        FAKTYCZNIE MIALY MIEJSCE I ZA KTORE POLOWA GRONA PEDAGOGICZNEGO POWINNA OD REKI
        POLECIEC???
        A DLACZEGO NIE LECI? DLACZEGO NIKT NIE WNIOSL SKARGI?
        CO?
        CZYZBY SPRAWA TEZ ZOSTALA UCISZONA?
        • Gość: moralny Re: prawo na pluskwy powiadasz ??? IP: 212.160.230.* 28.04.04, 09:53
          Samo to, iż od ponad dwóch lat Izydorczyk zdradzał żonę z Sierakowską, z której
          później robi wice, świadczy o jego moralności. W instytucjach publicznych taka
          sytuacja jest karygodna. Czy jest on pluskwą? Pluskwą może nie. Ale na pewno
          bezczelnym ignorantem.
          I jeszcze jedno. Ciekawe jak ta cała sytuacja ma się do jego deklarowanej
          głeokiej religijności? Czyż to nie obłuda i cynizm?
          • Gość: absolwent_2 moze bym sie nie odezwal ... IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 28.04.04, 13:49
            moze bym i sie nie odezwal i nie skomentowal tego wpisu .
            ale moze religi w to nie mieszajmy ????
            ci swieci ludzie co ida do kosciola klepia cos na pamiec a pozniej
            wychodza,bija sie o miejsca w tranwajach, autobusach, obgaduja innych za
            plecami , caly czas maja komus cos za zle, itd.
            ze o ksiedzach ktorzy caly czas mowia o polityce juz nie wspomne.
            LUDZIE
            ten swiat jest strasznie chory.
            TY NIE MASZ SOBIE NICZEGO DO ZARZUCENIA???
            JESTES WOBEC WSZYSTKICH TAKI FER ???
            nie od dzis wiadomo ze milosc i rozum nie ida razem w parze.
            kazdy ma swoje zycie prywatne.
            moze brutalny przyklad SP ksiezny diany i calej rodziny krolewskiej.
            TEZ SA NIEMORALNI?
            pier***** kotka za pomoca mlotka

jestem ciekaw co jeszcze wymyslicie WY - MORALNI LUDZIE - POLACY
            • Gość: olo Re: moze bym sie nie odezwal ... IP: 62.87.193.* 01.05.04, 20:52
              Tez bym milczal...Ale ten bełkot o religi,księdzach,chorym swiecie itd.Żal mi
              Ciebie.Czy mam sobie coś do zarzucenia? To forum nie jest o mnie baranku...I to
              nie ja jestem osobą publiczną. Pragnę przypomnieć, że to, co działo się z
              Księżną Dianą, Karolem itd zostało publicznie potępione. Są to standardy
              anglosaskie, słowiańskie, germańskie itd, itd... A teraz bez obrazy: jesteś
              pajacem, który podważa ogólnoświatowe normy moralne. Dlatego następnym razem
              postaraj się przemyśleć to, co chcesz napisać. A przynajmniej spróbuj!
              Powodzenia!Ostatecznie poproś kogoś mądrzejszego o pomoc.
              • Gość: absolwent_2 MOZE MASZ RACJE IP: *.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 03.05.04, 17:21
                ...moze i masz racje.

...ale w tym kraju nie ma i tak nikogo kto moglby mowic o moralnosci...
            • Gość: Ajajajajaj Re: moze bym sie nie odezwal ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:14
              uuuuu, wspólczuje wykładowcom na egzaminach, bo jeżeli tak samo formułujesz
              odpowiedzi na ustnych.......... to musi ich naprawde serce boleć że muszą
              słuchać takich idiotyzmów.Ajajajajaj, to naprawde musi boleć, nie dobrze,
              naprawde niedobrze.
              • Gość: szczera Re: moze bym sie nie odezwal ... IP: *.toya.net.pl 03.05.04, 22:31
                jesli ktos z was w najblizszym czasiue bedzie w sali 212( na przeciw pokoju p.
                pedagog) to tam na polce w koncu sali powinna lezec deska (tylko jedna0 na
                ktorej napisalam "list" do dyrka .... zachecam do czytania...
                A moze ktos w sali od chemi widzial (mowie o salach w szkole na gandhiego) w
                drugiej lawce od okna sliczna karteczke z napisem DYREKTOR TO SZMATA ?>???
                moze zwrocicie na to uwage warto zrobic z tego "forum" podziwiam tego kto to
                napisal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka