Gość: M IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 00:05 Pozdrawiam wszystkich,którzy z przymusu albo własnej nieprzymuszonej woli pracuja w nocy.Co robicie ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slobo D. Re: KTO PRACUJE W NOCY? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 12:14 Ja tworze prace mgr... I zaaaaasyyyypiaaaaam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: KTO PRACUJE W NOCY? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:05 pociesz się, że przed Tobą jeszcze doktorat, habilitacja, publikacje prasowe i książkowe i wreszcie profesura. Wtedy dopiero będziesz mógł wykorzstywać ciężką krwawicę swoich studentów. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: KTO PRACUJE W NOCY? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:33 Co najwyzej to pierwsze. Ale reszta to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: KTO PRACUJE W NOCY? IP: *.Astral.Lodz.PL 18.08.01, 13:56 Ja pracuje w każda sobotnia noc od polnocy do 6 rano - dlatego ze to lubie i jeszcze mi za to płaca Chcesz wiedziec wiecej napisz prawy@radiolodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś