Gość: l; IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 19:51 nie ma w Łodzi PSSu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbnc08 Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekstra... IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 19:52 Oby tak za rok juz w ekstraklasie :) Brawo eŁKSa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODY Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekstra... IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 20:04 BRAWO HEJ ŁKS ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO SZCZECINA NA POGON TRZEBA MOCNYM UDERZENIEM ZACZAC SEZON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.retsat1.com.pl 20.02.11, 20:15 Nie ma, jest ŁKS PSS co najwyżej, ale nie można wymagać od podmiejskiego kmiotka zapamiętania takiej ilości liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 21:36 był przez bodajże miesiąc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 21:44 Teraz jest ŁKS SA. Ale długi w przeciwieństwie do wstydze..wa musi spłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 21:45 Jest za to "Widzewu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 22:25 ale nie spłacanu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Urbanowicz i Kenig oddajcie pieniądze... IP: 79.139.86.* 21.02.11, 07:39 ...Które wam miasto podobno pożyczyło. I zacznijcie płacić za użytkowanie obiektów sportowych! Jak długo bedziecie na utrzymaniu łódzkich podatników?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do winnaara Re: Urbanowicz i Kenig oddajcie pieniądze... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 10:18 co cię to interesuje,jak płacisz KRUS- kmiocie jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Re: Urbanowicz i Kenig oddajcie pieniądze... IP: 79.139.86.* 21.02.11, 10:48 A co mas KRUS czy ZUS do podatkow niedouczony obszczymurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Urbanowicz i Kenig oddajcie pieniądze... IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 15:25 > A co mas KRUS czy ZUS do podatkow niedouczony obszczymurze? A chocby to ze składki ZUS stanowią koszty uzyskania przychodów - niedouczony obszczymurku z prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kmiotka Re: Urbanowicz i Kenig oddajcie pieniądze... IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 20:57 Jak długo bedziecie na utrzymaniu łódzkich podatników?!!! widzisz ano tak wiejski cepie zawsze bo to ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY a nie jakis tam rtsy-wieś i to obowiązek każdego łodzianina podatnika łożyć na ŁÓDZKI sport ale z kąt ty możesz o tym wiedzieć buraku z pod Bedonia.................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa I; Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 10:17 ....ale za to są zakompleksione kmioty mieniące się kibucami osiedlowego klubiku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolą_mnie_oczy Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekstra... IP: 194.42.116.* 21.02.11, 10:39 nie, nie mam kompleksu w. jako kibic Łódzkiego Klubu Sportowego. Razi mnie w oczy to, że kiedy Łódzki Klub Sportowy odnosi jakiś sukces (a tym niewątpliwie jest pokonanie pierwszoligowej, przepraszam, ekstraklasowej Korony), ten sukces jest marginalizowany i schowany gdzieś głęboko w podstronach. A taki w. dostaje sromotne baty od (L) i wszechmocna gazeta.pl umieszcza (jakby nie było słaby tekst, ale do tego jestem już przyzwyczajony) zaraz na pierwszej stronie. sukcesy są milsze dla oka, szanowna gazeto. aha, no i oczywiście - STADION DLA ŁÓDZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: 79.139.86.* 21.02.11, 10:44 hahahahhahahha nastepny co chce kolorowej tolerancji. Czy nie rozumiesz, ze twoi kumple (a moze i ty)smierdza tanim winem i szczynami i nikt powazny nie chce o was pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_tani_winaarr Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: 194.42.116.* 21.02.11, 11:14 kto poważny? wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
antygaleriany bolą_mnie_oczy 21.02.11, 12:18 To chyba jest jasne, że wszystko związane z PejSSem jest marginalizowane.. zresztą, co to za sukces? To tylko sparing. I chyba jednak MASZ kompleks Widzewa, bo artykuł jest o zwycięstwie (7)egii, a nie o porażce Widzewa.. nie od dziś wiadomo, że wolicie czytać artykuły o niepowodzeniu Widzewa niż o sukcesach swojego klubu, ale dziś musicie obejść się smakiem.. jesteście drugą cracovią: JudeGang i podejście "Anty.. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech_robo Re: bolą_mnie_oczy IP: 194.42.116.* 21.02.11, 12:40 "Widzew przegrał z Legią. Klapa zamiast próby generalnej", przeczytaj raz jeszcze i się zastanów. I niestety nie zrozumiałeś czegoś jeszcze...ja nie chcę czytać o porażkach w., tylko o sukcesach Łódzkiego Klubu Sportowego. Sparing sparingiem, pokonanie drużyny z ekstraklasy jest sukcesem, z którego watro się cieszyć. Po trzecie. Nie mów do mnie w liczbie mnogiej, bo ja nie jestem rzecznikiem wszystkich kibiców/fanów Łódzkiego Klubu Sportowego, tylko wypowiadam się w swoim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekstra... IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 12:49 biało czarno biały klub lks pss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kolesia j/w Re: Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekst IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 21:07 zima n wsi dokucza.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massimo08 Piłkarze ŁKS-u lepsi od czołowej drużyny ekstra... IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 21.02.11, 22:00 Ogarnijcie się wieśniaki,bo i tak nic nigdy tego nie zmieni BIEL jest lepsza od czerwieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo do kibiców tfu widzewa !! IP: *.toya.net.pl 22.02.11, 11:59 Zanim dodasz komentarz kilka rad dla kibuca z widzewu !!! 1.Nie ustawiać się na kibiców ŁKSu (grozi śmiertelnym niebezpieczeństwem) 2.Jak już się ustawiacie to nie spier......ć na czworakach ,tylko od razu w las. 3.Lepiej upychać słomę w butach żeby nie zostawała przy ewentualnym paleniu zelówek. a tak to bez zmiany Łódzki KS forever !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha_ha_wspaniale Re: do kibiców tfu widzewa !! IP: 194.42.116.* 22.02.11, 13:05 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1:4 Re: do kibiców tfu widzewa !! IP: *.lodz.mm.pl 22.02.11, 17:17 No właśnie Pało bez zmiany !!! Łełkałes zawsze je,any!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: do kibiców tfu widzewa !! IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 10:39 hej "białasy" i inne "rodowite" wy to jesteście jak sami wiecie Wielkim WRZODEM na dupie miasta łodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin_jak_tata Re: do kibiców tfu widzewa !! IP: 194.42.116.* 23.02.11, 11:55 Szanuj miasto Łódź i pisz jego nazwę rozpoczynając od wielkiej litery. Co, zamknęli szkołę podstawową we Wszewilkach i języka polskiego nie miał kto nauczyć? Ale dobrze, ktoś musi kopać rzepę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahhahahaha Re: do kibiców tfu widzewa !! IP: *.dltx.123systems.net 24.02.11, 00:07 hahahahah no grzyb jak już coś napisze to boki zrywać. Może kibice z was kiepscy,ale komicy to ekstraklasa hahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś