Gość: podatnik Szechterzezeitung - departament propagandy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 10:50 A Centrum Dialogu to miejska instytucja o charakterze dydaktycznym sfinansowana przez żydowskiego handlarza bronią. My podatnicy będziemy ten dziwny tworek utrzymywać. Żydzi chcą aby o nich mówiono, niech sobie finansują "SWOJE" obiekty. Miasto bez ulic, bez centrum, z obdrapanymi elewacjami szkół, wydaje kasę na żydowskie fanaberie. Podolska dostatecznie długo wchodziła łódzkim Żydom w d.upkę bez mydła. Nagroda się jak najbardziej należy. Ale dlaczego my podatnicy mamy płacić jej pensję?! I proszę nie posądzać mnie o antysemityzm. Ja uczę się dbać o własne polskie interesy właśnie od Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Szechterzezeitung - departament propagandy PO 22.03.11, 11:18 Brawo! Wygrałeś główną nagrodę w konkursie na najgłupszy wpis w tym wątku - jedziesz na zlot moherów Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik do wirusx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 20:42 Jak ktoś przeciw głupocie PO, to już moher... Ty powinieneś się leczyć człowieku... jak wszędzie widzisz moher. Mam gdzieś POPiS-ków. Jedni warci drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanGW Jeszcze dzień, dwa i w łódzkiej Gazecie nie będzie IP: *.toya.net.pl 22.03.11, 11:31 już dobrych dziennikarzy. Zwiewają do urzędu miasta, do urzędu marszałkowskiego, i gdzie się da... Co się tam w tej readkcji dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Brawo dla pani Joasi IP: *.toya.net.pl 22.03.11, 11:39 A swoją drogą dziennikarze wieją z tej redakcji, aż się kurzy za nimi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwoda "Właściwy człowiek na właściwym miejscu"... 22.03.11, 13:00 ....rzadko się to zdarza w naszym mieście. Nieczęsto tak można powiedzieć. Rzadko, bo rzadko, ale wreszcie. Serdeczne gratulacje dla p. Joanny. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Nie szkoda forsy? 22.03.11, 14:05 Jeżeli Centrum miałoby się utrzymywać z dotacji i darowizn - to chętnie sam bym pomógł. Mam jednak spore wątpliwości co do kolejnego stałego wydatku w naszym budżecie. Wybaczcie - wolę drogi, lub hospicjum. Odpowiedz Link Zgłoś
bobinscy Joanna Podolska dyrektorką łódzkiego Centrum Di... 22.03.11, 15:22 Szanowna i miła nam Pani Joasiu! Serdeczne gratulacje! Znamy i cenimy Pani dokonania - nie mogło być lepszego kandydata na dyrektora Centrum Dialogu im.Marka Edelmana i cieszymy się, że komisja to uznała. Z nadzieją czekamy na działalność centrum, deklarujemy swój w niej udział i życzymy powodzenia. Bożena&Olek Bobińscy Odpowiedz Link Zgłoś