Dodaj do ulubionych

Joanna Podolska dyrektorką łódzkiego Centrum Di...

• Gość: podatnik Szechterzezeitung - departament propagandy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 10:50
      A Centrum Dialogu to miejska instytucja o charakterze dydaktycznym sfinansowana przez żydowskiego handlarza bronią.

My podatnicy będziemy ten dziwny tworek utrzymywać.

Żydzi chcą aby o nich mówiono, niech sobie finansują "SWOJE" obiekty. Miasto bez ulic, bez centrum, z obdrapanymi elewacjami szkół, wydaje kasę na żydowskie fanaberie.

Podolska dostatecznie długo wchodziła łódzkim Żydom w d.upkę bez mydła.

Nagroda się jak najbardziej należy. Ale dlaczego my podatnicy mamy płacić jej pensję?!

I proszę nie posądzać mnie o antysemityzm. Ja uczę się dbać o własne polskie interesy właśnie od Żydów.
      • wirusx Re: Szechterzezeitung - departament propagandy PO 22.03.11, 11:18
        Brawo! Wygrałeś główną nagrodę w konkursie na najgłupszy wpis w tym wątku - jedziesz na zlot moherów Radia Maryja!
        • Gość: podatnik do wirusx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 20:42
          Jak ktoś przeciw głupocie PO, to już moher...

Ty powinieneś się leczyć człowieku... jak wszędzie widzisz moher.

Mam gdzieś POPiS-ków. Jedni warci drugich.

• Gość: fanGW Jeszcze dzień, dwa i w łódzkiej Gazecie nie będzie IP: *.toya.net.pl 22.03.11, 11:31
      już dobrych dziennikarzy. Zwiewają do urzędu miasta, do urzędu marszałkowskiego, i gdzie się da... Co się tam w tej readkcji dzieje???
    • Gość: elemelek Brawo dla pani Joasi IP: *.toya.net.pl 22.03.11, 11:39
      A swoją drogą dziennikarze wieją z tej redakcji, aż się kurzy za nimi :-)
    • paliwoda "Właściwy człowiek na właściwym miejscu"... 22.03.11, 13:00
      ....rzadko się to zdarza w naszym mieście.
      Nieczęsto tak można powiedzieć. Rzadko, bo rzadko, ale wreszcie.
      Serdeczne gratulacje dla p. Joanny.
    • ggrdl Nie szkoda forsy? 22.03.11, 14:05
      Jeżeli Centrum miałoby się utrzymywać z dotacji i darowizn - to chętnie sam bym pomógł.

Mam jednak spore wątpliwości co do kolejnego stałego wydatku w naszym budżecie. Wybaczcie - wolę drogi, lub hospicjum.
    • bobinscy Joanna Podolska dyrektorką łódzkiego Centrum Di... 22.03.11, 15:22
      Szanowna i miła nam Pani Joasiu! Serdeczne gratulacje! Znamy i cenimy Pani dokonania - nie mogło być lepszego kandydata na dyrektora Centrum Dialogu im.Marka Edelmana i cieszymy się, że komisja to uznała. Z nadzieją czekamy na działalność centrum, deklarujemy swój w niej udział i życzymy powodzenia. Bożena&Olek Bobińscy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka