Dodaj do ulubionych

Legia nasza kochana

IP: *.lodz.gazeta.pl 01.03.01, 21:40
W związku z kłopotami Daewoo rodzi się pytanie: co zrobić ze stadionem Legii?. Najlepszym
rozwiązaniem byłoby go zaorać. Ale nie wiadomo, cona nim posadzić: marchew czy ziemniaki?
Może buraki?! Poradźcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: H2O_BS Re: Legia nasza kochana IP: *.p.lodz.pl 02.03.01, 16:26
      Jestem pracownikiem firmy specjalizującej się w rekultywacji ziemi do celów rolniczych.
      W odpowiedzi na pana pytanie (co można tam posadzić ?) chciałbym poinformować
      że nawet pobierzna analiza (wystarczy spojrzeć) terenu stadionu Legii wystarcza do
      stwierdzenia faktu ,że jest to teren, pod względem chemicznym i każdym innym, mocno
      toksyczny .Analiza faktów historycznych to potwierdza : podczas meczy z WIDZEW marni
      piłkarze Legii tak bardzo bali się łódzkich zawodników i zbliżającej się klęski (1:2 i 2:3) ,że
      wydalali z organizmu olbrzymie ilosci azotu ( czytaj moczu). Także kibice Legii nie próżnowali
      i wtórowali swoim ukochanym zawodnikom . Moja rada - jesli warzywka to tylko nie na tam-
      tejszym stadionie . Rekutywacja tego terenu nie jest więc możliwa ,a sadzenie WARZYWEK
      powinna być wręcz ZAKAZANE.

• jacomir Re: Legia nasza kochana 02.03.01, 18:49
        Mysl, ze ciekawym pomyslem bedzie pomnik... to nasza
        specjalnosc! w tym przypadku POMNIK NIEUDOLNOSCI ,
        indolencji i pilkarskiej niekompetencji!!! Bo ktory
        klub zmarnowal najwieksza ilosc utalentowanych
        pilkarzy kupujac ich /teraz/ lub biorac do wojska /
        za dawnych czasow/..... w zasadzie to nie bede
        upieral sie przy pomniku.. mozna rozebrac / ZBURZYC!/
        stadion i posadzic piekne drzewka .. oczywiscie po
        wymianie gleby... i usunieciu trawy, zawodnimow
        dzialaczy itp...
        • Gość: Yonk Re: Łabędzi śpiew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.01, 12:24
          Dziwię się (chociaż w przypadku łodzian to może
          normalne).
          Macie takie kompleksy, że aż jesteście śmieszni.
          Kolega pisze o problemach Legii, podczas gdy w Waszym
          klubie wyłączają światło, a piłkarze notorycznie
          strajkują....
          Ciekawe jak długo jeszcze będziecie żyć
          wspomnieniami.. w 2 3 lidze,hmm
          Wiem, po poziomie Waszych dyskusji, że nie jesteście
          w stanie mi odpowiedzieć merytorycznie, lecz
          zwymyślacie mnie w stylu TY k. warszawska, odpuście
          sobie, na mnie to nie działa. Nie ten poziom...
          PS. Ciekawe dlaczego A Pawelec podarował swemu synowi
          dom w warszawski Wilanowie, czyżby Łódź nie była
          wystarczającą metropolią?
          • Gość: Icek Re: Łabędzi śpiew IP: *.cpl.novell.com 04.03.01, 21:05
            Jak można nazywać miasto Łódź metropolią, chyba komuś
            się pomyliły przedrostki, toć to nekropolia piłki
            nożnej w Polsce!

Życzliwy
            • Gość: greg Re: Łabędzi śpiew IP: 212.244.100.* 06.03.01, 12:48
              Chłopaki, nie rozumiecie, że tym burakom śmierdzącym z Łodzi słoma z butów
              wystaje ?? Nie potrafią rozliczyć się z PZPN za mecz z Białorusią i mecz z
              Armenią będzie na Legii. A niech się cieszą, fiuty zafajdane, pamiętam jak
              chłopaki z "Kolejorza" też się tak bawiali. I jak skończyli RTS, RTS, 2 liga, 2
              liga !!! Amen
              • Gość: macgav Re: Łabędzi śpiew IP: *.iba.waw.pl 06.03.01, 14:37
                zafajdanego fiuta to codziennie liżesz swojej mamie,
                a mecz z Armenią jest w Warszawie bo tak chce ERA GSM.
                • Gość: greg Re: Łabędzi śpiew IP: 212.244.100.* 06.03.01, 14:50
                  Spierdalaj do fabryki wełny. Władze Widzewa nie rozliczyly sie na czas z PZPN i
                  taka jest prawda. Ale nie ma co sie dziwić, jak wyłączają wam ciepłą wodę..
                  • Gość: macgav Re: Łabędzi śpiew IP: *.iba.waw.pl 07.03.01, 10:43
                    nie ma co się dziwić jak na legii abudowano szatnie po 12 latach, ty burku
                    łańcuchowy.
                    • Gość: greg Re: Łabędzi śpiew IP: 212.244.100.* 07.03.01, 15:02
                      nie budowano, tłuku, tylko remontowano. Nie odróżniasz tych dwóch pojęć ??
                      Słyszałem, że jedynym sposobem na rozwiązanie problemu długów szmaciarskiego
                      Widzewa jest rozwiązanie spółki, przez co anuluje się wszystkie długi. Wg
                      regulaminu PZPN, w takiej sytuacji klub spada do IV ligi. Bedziesz mógł
                      frajerze oglądać derby Widzewa:pierwsza drużyna z rezerwami.
              • Gość: WIDZEW Re: Łabędzi śpiew IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:27
                Gość portalu: greg napisał(a):

&#62 Chłopaki, nie rozumiecie, że tym burakom śmierdzącym z Łodzi słoma z butów
                &#62 wystaje ?? Nie potrafią rozliczyć się z PZPN za mecz z Białorusią i mecz z
                &#62 Armenią będzie na Legii. A niech się cieszą, fiuty zafajdane, pamiętam jak
                &#62 chłopaki z "Kolejorza" też się tak bawiali. I jak skończyli RTS, RTS, 2 liga, 2
                &#62
                &#62 liga !!! Amen
                WYPIERDALAĆ CWELE !!!!!
                TYLKO WIDZEW NA DOBRE I ZŁE!!!!!

• Gość: Pilo Re: Legia nasza kochana IP: 192.168.134.234, 212.191.134.* 09.03.01, 09:24
      brawo dla tego pana z "warszawy". toz to kompletny
      idiota nie wie co sie dzieje w "jego" klubie a
      glosuje. obudz sie pacanie i zacznij patrzec trrzezwo
      niedlugo wszystkie polskie kluby tak polecca. jak nic
      sie nie zmieni. a twoja legunia bedzie pierwsza za
      gospodarnosc. jak klubem erzadza idioci to tak muusi
      sie skonczyc &#60vide Widzew&#62
      • Gość: Elksa Re: Legia nasza kochana IP: *.hesasd.nl 26.03.01, 12:42
        Fakt, ze Warszawiacy udzielaja sie na forum innego miasta, swiadczy tylko o ICH
        kompleksach. Gdyby bylo inaczej, nie czuli by przeciez potrzeby tzw. (nieladnie
        mowiac) dosrywania Lodzianom. Chce jescze dodac, ze Warszawka jest nie tylko
        dziura w porownaniu z Nowym Jorkiem czy Paryzem, ale takze z Praga czy
        Budapesztem. Szkoda, ze tuz po wojnie nie przeniesiono jednak stolicy do Lodzi.
        Moze by bylo inaczej. A tak caly narod tylko doplacal do odbudowy "naszej
        pieknej stolycy". A Legia... bez komentaza.
    • Gość: HuBar Re: Legia nasza jebana IP: 192.168.1.* / *.kafejka.mm.com.pl 22.05.01, 17:08
      Dobra dobra. Warszawa że nie wyburzona po II wojnie - szkoda , to fakt . Ludzie
      tam mieszkający to warszawiacy w drugim (najwyzej) pokoleniu , to tez fakt .
      Komu łatwiej dosrać - lepszemu to też fakt . "warszawka" to elita w stolicy
      (jeszcze sprzed wojny) - to też fakt . Podsumowując WARSZAWA i jej mieszkańcy
      spie... z łódzkiej Gazety , sadzić buraki .

Manuela za Mięciela!!!!!! Tak sami wołacie?

W Łodzi na Widzewie kibice dopingują swój klub , w biedzie i w dobrych
      czasach.

Ps jaki klub taka stolica , jacy ludzie tacy kibice!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Legia nasza jebana IP: *.retsat1.com.pl 25.05.01, 22:37
        Warszawiacy, zalujecie dwoch tytulow Mistrzoskich... to widac, pamietne 2:3!!!
        o jak wtedy bylo fajnie. Jedyne co macie fajne w tej waszej norze, to
        dziewczyny (i tak tylko niektore).
        • Gość: Yonk Re: Kamieniarze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 13:24
          Ni i co miałem rację 2 miesiące temu, że jesteście w stanie odpisać tylko w
          stylu ty kurwo warszawska itp. Głąbami jesteście i dalej będziecie.....
          Po wojnie nigdy nie było mowy o przeniesieniu stolicy akurat do Łodzi,
          puknijcie się w cymbał...
          Tylko pseudointeligent może pisać, że Warszawa to przy Paryżu itp. prowincja,
          bo skoro wy jesteście prowincją przy Warszawie (tak mówił min. łódzki poseł AWS
          NIesiołowski), to czym jesteście przy Paryżu. Niczym
          Warszawa oddaje do budżetu centralnego 150 (około) razy więcej kasy niż Łódź (
          z czego wraca do niej tylko 8 procent. Reszta idzie min. na was buraki, żeby
          matki miały co do garnka wrzucić
          Piszecie że każdy kto wszedł na wasze forum i jest z Warszawy jest
          zakompleksiony. Wytłumaczcie mi więc czym jest temat tej dyskusji jak nie
          leczeniem kompleksów?
          Kiedy dałem do poczytania wasze wypociny profesorowi socjologii na UW (wcale ni
          warszawiakowi) powiedział, że jesteście niezrównoważeni psychicznie i nie ma
          sensu z wami polemizować, bo na rozsądną polemikę was nie stać (już widzę te
          odpowiedzi w stylu ty chuju warszawski, cioto itd..., ale mi dogadacie...),
          pewnie miał rację.
          PS. Ciekawe jak długo będziecie wspominać zwycięstwo na Łazienkowskiej, pewnie
          ze 40 lat, a swoją drogą może powspominamy mecze pucharowe np. z Eintrachtem?
          Ciekawe dlaczego Boniek, choć widzewiak z krwi i kości, chce zostać menedżerem
          Legii, a nie waszego śmiesznego klubu?
          • Gość: MMart Re: Kamieniarze IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 21:16
            Gość portalu: Yonk napisał(a):

&#62 Ni i co miałem rację 2 miesiące temu, że jesteście w stanie odpisać tylko w
            &#62 stylu ty kurwo warszawska itp.

akurat, cytuje wypowiedz swiatowca z warszawy:

Re: Łabędzi śpiew
            Autor: Gość portalu: greg
            Data: 06-03-2001, 12:48:43 adres: 212.244.100.*

--------------------------------------------------------------------------------
            Chłopaki, nie rozumiecie, że tym burakom śmierdzącym z Łodzi słoma z butów
            wystaje ??

&#62 Tylko pseudointeligent może pisać, że Warszawa to przy Paryżu itp. prowincja,

a moze niejest?? byles "intelygencie" w paryzu albo londynie? jesli porownojesz
            warszawe do tych miast to chyba niebyles

&#62 (tak mówił min. łódzki poseł AWS NIesiołowski),

coz kretyni nietylko z warszawy pochodza. Zdazaja sie tez z lodzi

&#62 Reszta idzie min. na was buraki, żeby
            &#62 matki miały co do garnka wrzucić

:)) i ty elokwencjia wypowiedzi kolegi wziela w leb, ale czytam z uwaga dalej ta
            jakze interesujaca wypowiedz...

&#62 Kiedy dałem do poczytania wasze wypociny profesorowi socjologii na UW (wcale ni
            &#62
            &#62 warszawiakowi) powiedział, że jesteście niezrównoważeni psychicznie i nie ma
            &#62 sensu z wami polemizować, bo na rozsądną polemikę was nie stać

to po co piszesz?? daj se luzu i pisz swoje gdzie indziej

ps. tylko niepokazuj swojej wypowiedzi temu "profesorowi" bo jeszcze ci powie
            prawde o tobie i po co ci to
            • Gość: Yonk Re: Leczenie kompleksów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 15:53
              Kolega Mmart nie dośc, że wyraża się niejasno i niespójnie to jeszcze robi
              błędy ortograficzne (niepokazuj itp.). Pytanie nasuwa się samo. Czy warto z
              takim głąbem polemizować? Otóż tak, bo może kiedyś się przełamie? Otóż nie bo
              może jednak jest twardy jak skała?
              Kolego, polemizuj z faktami, co powiesz o tym, że Warszawa dokłada pośrednio do
              rozwoju Łodzi, czym jest Łódź przy Paryżu, jeśli Warszawa jest przy nim
              prowincją. Proszę odpowiedz konkretnie i merytorycznie na te pytania.
              A może to Łódź jest metropolią a Warszawa przy niej wiochą, jeśli tak uważasz
              nie pisz wcale, bo szkoda mi czasu na polemikę.
              Kolego Michale, nie przeczę, że Poznań i Wrocław są ładniejsze od Warszawy, ale
              musisz pamiętać, że w czasie wojny Warszawa była kompletnie zniszczona, w
              wyniku powstania, gdyż Hitler kazał zrównać ją z ziemią. Niezaprzeczalny jest
              też tzw. charakter warszawski, który pozwolił min. zerwać się do walki w
              powstaniu, które z góry stało na straconej pozycji,
              PS Niezaprzeczalny jest też drugi fakt, że Łódź w opinii czy to warszawiaków,
              krakusów, cz wrocławian jest chyba najbrzydszym miastem w Polsce.
              PS2 Byłem i w Londynie i Paryżu i zgadzam się, że Warszawie dużo do tych miast
              brakuje, ale czy Mmart troglodyto (polecam słownik wyrażów obcych), napiszesz z
              czystym sumieniem, że to Łódź jest metropolią, z której wszyscy Polacy mogliby
              być dumni. A może to Łódź ma lepszą infrastrukturę od Warszawy?
              • Gość: MMart Re: Leczenie kompleksów IP: *.common.pl 05.06.01, 16:50

&#62 Kolega Mmart nie dośc, że wyraża się niejasno i niespójnie

, dodaj tylko ze dla ciebie.

&#62 to jeszcze robi
                &#62 błędy ortograficzne (niepokazuj itp.)

zdaza sie najlepszym

&#62 Kolego, polemizuj z faktami, co powiesz o tym, że Warszawa dokłada pośrednio do
                &#62
                &#62 rozwoju Łodzi,

??? chcialbym zeby dokladala ale tak niejest. Niestety Warszawa sie rozwija a
                inne miasta jakos niezabardzo. Porownaj sobie np. place w Warszawie i innych
                miastach.

&#62 czym jest Łódź przy Paryżu, jeśli Warszawa jest przy nim
                &#62 prowincją.

ale ja niepisalem ze lodz jest wielka, i nieporownywalem jej do Paryza.

&#62Proszę odpowiedz konkretnie

odpowiedzialem konkretnie jesli ktos tego nierozumie to trudno, nic nieporadze na
                to

&#62 A może to Łódź jest metropolią a Warszawa przy niej wiochą,

a gdzie tak napisalem?

&#62 PS Niezaprzeczalny jest też drugi fakt, że Łódź w opinii czy to warszawiaków,
                &#62 krakusów, cz wrocławian jest chyba najbrzydszym miastem w Polsce.

o gustach sie niedyskutuje, jednemu sie podoba a innemu nie

&#62 czystym sumieniem, że to Łódź jest metropolią, z której wszyscy Polacy mogliby
                &#62 być dumni.

niestety niejest i wcale nietwierdzilem ze jest. Widac ze nierozumiales mojego
                listu, ale to trudno. Przemysl to sobie, przeczytaj kilka razy, niech ci ktos
                rozumniejszy go przetlumaczy
                • Gość: MMart Re: Leczenie kompleksów IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 23:31
                  Zreszta nad czym dyskutowac w topicu o temacie legia nasza ukochana, ktory
                  zostal zalozony przez kibicow widzewa w wiadomym celu.

Faktem jest ze jakis czas temu widzew byl mistrzem , wszedl to ligi itp itd,
                  ale juz wtedy dalo sie slyszec ze nieplaca gracza i inne takie. No a teraz to
                  juz DNO totalne.
                  A jaka jest prawda za tym wszystkim to ktoz to wie.

I nad czym dalej dyskutowac?? widzew ( i nie tylko on cala pilka polska,
                  zchodzi na psy , prawie juz zeszla), a kibice zamiast wyswisk "legia to qrwa"
                  mogli by cos w sprawie polepszenia np. sytuacji widzewa zrobic.
    • Gość: Michal Re: Legia nasza kochana IP: *.u.lodz.pl 03.06.01, 18:31
      Gość portalu: rolnik napisał(a):

&#62 W związku z kłopotami Daewoo rodzi się pytanie: co zrobić ze stadionem Legii?.
      &#62 Najlepszym
      &#62 rozwiązaniem byłoby go zaorać. Ale nie wiadomo, cona nim posadzić: marchew czy
      &#62 ziemniaki?
      &#62 Może buraki?! Poradźcie!

Ja bym tam zbudowal repliki Palacu Poznanskiego i pomnika Kosciuszki. Zeby Warszawiacy
      wiedzieli jak wyglada ladne miasto !!! :)
    • Gość: Legia Re: Widzewiacy to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 00:25
      ...głupie fiuty. Wasi szmaciarze to sobie mogą! Banda pedziów i tyle. Tak jak
      kibice Widzewa!
      • Gość: marcini Re: Widzewiacy to... IP: *.cafemedium.pl 06.06.01, 11:16
        Powiedzieć o tobie cwierćinteligent, byłoby obrazą dla wielu ludzi, którym
        Bozia poskąpiła z jakiegoś powodu talentu:(((
        NIE-pozdrawiam.
        • Gość: Yonk Jestem dumny z bycia legionistą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 21:37
          Niestety kolego Legia, wstydzę się, że kibicujemy temu samemu klubowi i że
          dostosowałeś się do poziomu dyskusji niektórych kolegów z Łodzi. Ale panowie
          czy sam temat dyskusji wywołany przez kolegę (tfu!) rolnika jest na poziomie.
          Nie oczekujcie od nas innej reakcji.....
          Łazienkowska jest (podobnie jak Al. Piłsudskiego) jedną ze świątyń polskiego
          futbolu, więc wygląda na to że jest to jakieś leczenie kompleksów kolegi
          rolnika. Dlaczego na forum Warszawy nie jest poruszany temat: co zasadzić na
          stadionie Widzewa? Jak ktos kto kibicuje klubowi, w którym piłkarze nie mają
          się gdzie umyć, może pisać takie brednie?
          A propos może kolega rolnik nie jest rodowitym łodzianinem i potwierdza tylko
          tezę, że Widzewowi kibicują głównie mieszkańcy podłódzkich miejscowości, o czym
          może świadczyć jego ksywa?
          PS Kolego Mmart nie polemizujmy więcej. 10 błedów w jednym tekście, to już
          przerasta moje możliwości uwierzenia w to, że nie jesteś troglodytą. Pytanie
          było proste: skoro Warszawa, według Ciebie&#60 jest prowincją przy Paryżu i
          Londynie, to czym jest Łódź przy Paryżu. Chciałbym żebyś udzielił mi konkretnej
          odpowiedzi.
          PS2 Warszawa dopłaca do rozwoju Polski i to jest fakt niezaprzeczalny, kto
          twierdzi inaczej po prostu kłamie.
          I 2 pytanka do wszystkich kiboli Widzewa:
          Czy nadal będziecie w nas rzucać kamieniami z obu stron sektora gości co staje
          się Waszą specjalnością (moja dziewczyna dostała dwa lata temu od Was w głowę,
          no ale to powód do dumy, prawda chuligani?)
          Kogo byście nienawidzili, gdyby nie było Legii? Czy to, że na mecze z
          warszawianami przychodzi Was dwa razy więcej niż na inne spotkania to
          przypadek. Co robiliby ci kibice, którzy chodzą tylko na mecze z Legią?
          Nudziliby się cały rok?
          • Gość: MMart Re: Post ostateczny IP: *.common.pl 07.06.01, 09:58

&#62 Niestety kolego Legia, wstydzę się, że kibicujemy temu samemu klubowi i że
            &#62 dostosowałeś się do poziomu dyskusji niektórych kolegów z Łodzi.

Cieszy mnie to ze narescie zauwazyles ze nietylko "kibice" z Lodzi sa burakami.
            Szkoda tylko , ze niepiszesz o swoich wspolmieszkancach tak jak napisales o
            Lodzianinach:
            "Ni i co miałem rację 2 miesiące temu, że jesteście w stanie odpisać tylko w
            stylu ty kurwo warszawska itp. Głąbami jesteście i dalej będziecie..... "

&#62 Łazienkowska jest (podobnie jak Al. Piłsudskiego) jedną ze świątyń polskiego
            &#62 futbolu, więc wygląda na to że jest to jakieś leczenie kompleksów kolegi
            &#62 rolnika. Dlaczego na forum Warszawy nie jest poruszany temat: co zasadzić na
            &#62 stadionie Widzewa?

co ja na to poradze ze w Lodzi tez sa kretyni, i ze jeden z nich zalozyl tak
            zalosny temat, zamiast zalozyc temat np: pomysly na ratowanie widzewa, albo inny
            pozyteczny.

&#62 PS Kolego Mmart nie polemizujmy więcej. 10 błedów w jednym tekście, to już
            &#62 przerasta moje możliwości uwierzenia w to, że nie jesteś troglodytą.

ROFLOL
            przyszlo mi do glowy powiedzenie z CK Dezerterow:
            "w slowniku ludzi cywilizowanych niema odpowiedzniego słowa, którym by cię można
            opisać buszmenie"
            Ja tez widze ze niema co z toba dyskutowac, jestes klasycznym przykladem
            zarozumialego warszawskiego cwoka. Jak ktos niewiezy niech sie przejedzie
            samochodem po ulicach warszawy, wiekszego chamstwa niema nigdzie.

&#62 Pytanie było proste: skoro Warszawa, według Ciebie
            &#60 jest prowincją przy Paryżu i
            &#62 Londynie, to czym jest Łódź przy Paryżu. Chciałbym żebyś udzielił mi konkretnej
            &#62 odpowiedzi.

niema sprawy, zarowno Warszawa jak i Lodz to wiocha przy Paryzu czy Londynie

&#62 PS2 Warszawa dopłaca do rozwoju Polski i to jest fakt niezaprzeczalny, kto
            &#62 twierdzi inaczej po prostu kłamie.

jakiego rozwoju? gdzies widzisz rozwoj oprocz Warszawy?

&#62 I 2 pytanka do wszystkich kiboli Widzewa:
            &#62 Czy nadal będziecie w nas rzucać kamieniami z obu stron sektora gości co staje
            &#62 się Waszą specjalnością (moja dziewczyna dostała dwa lata temu od Was w głowę,
            &#62 no ale to powód do dumy, prawda chuligani?)

jakby w Warszawie ich niebylo

PS. tak apropo twojego czepialstwa do rzekomych bledow, jest swietnie pacujace
            okreslenie: Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy
            • Gość: Yonk Re: Niekonkretny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 15:30
              Kolego Mmart czy mógłbyś jeszcze odpowiedzieć na moje drugie pytanie.
              Co do tego że jestem warszawskim ćwokiem, to Twoje zdanie. Ja uważam, że każdy
              człowiek kiedy pisze coś na forum publicznym, powinien zwracać uwagę na treść i
              formę, bo to świadczy o nim samym.....
              Jeszcze jedno. Co ma do naszej polemiki zacytowane powiedzenie. Jakoś nie widzę
              tu logiki
              • Gość: Nice_guy Re: Niekonkretny IP: 10.0.213.* / 212.191.188.* 29.06.01, 22:15

Ja uważam, że każdy
                &#62 człowiek kiedy pisze coś na forum publicznym, powinien zwracać uwagę na(...)
                &#62
                &#62 formę, bo to świadczy o nim samym.....

Drogi kolego. A oczym to niby ma swiadczyc? Jezeli o Jego niskim poziomie
                intelektualnym, a to zdaje sie sugerujesz nazywajac go troglodyta, to jestes w
                ogromnym bledzie. Osobiscie uwazam ze ilosc bledow w tekscie nie swiadczy o
                niczym innym jak tylko o brakach w ortografii. To ze akurat studiujesz kierunek
                typowo humanistyczny pomaga Ci tylko w wylapywaniu tych bledow. Ja tez moglbym
                Cie nazwac troglodyta tylko dlatego iz (zapewne) nie wiesz na czym polega
                barbotaz w kolumnie rektyfikacyjnej albo co to jest klasyfikator hydrauliczny...

P.S. Jesli popelnilem blad to trudno. Nie zalezy mi.
    • Gość: CWKS4EVR Re: Legia nasza kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:39

&#62 W związku z kłopotami Daewoo rodzi się pytanie: co zrobić ze stadionem Legii?.
      &#62 Najlepszym
      &#62 rozwiązaniem byłoby go zaorać. Ale nie wiadomo, cona nim posadzić: marchew czy
      &#62 ziemniaki?

brawo! Wyłażą kompleksy z dziennikarza gazety łódzkiej (adres mówi sam za siebie).

• Gość: underhil Re: Legia nasza kochana IP: *.retsat1.com.pl 07.06.01, 13:47
        brawo za spostrzegawczość, tak trzymać ;-)
        pozdr.
    • Gość: nocoment Re: Legia nasza kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 17:31

&#62 Najlepszym
      &#62 ziemniaki?

Nie kompromituj się. Pozdrawiam Łódź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka