Dodaj do ulubionych

Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ...

IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 18:22
W Niemczech pija piwo przed meczem hekolitrami i jakos zyja tylko u nas problemy.

Obserwuj wątek
    • Gość: NL Re: Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypij IP: *.adsl.wanadoo.nl 28.03.11, 18:47
      A w Holandii na stadionie :)
      • Gość: bir Re: Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypij IP: *.toya.net.pl 29.03.11, 11:59
        Rzadko bywam na meczach ale jesienią ur. byłem na meczu ŁKS-u i kupiłem tam piwo. Wypiłem je rozmawiając z gościem też pijącym piwo, który jak się okazało - i tu ciekawostka - bywa podobnie jak ja zarówno na meczach Widzewa jak i ŁKS-u. Wobec tego pytam się: "Ale o so chodzi?"
    • Gość: Widzewiak Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.90.60.161.sttb.pl 28.03.11, 19:02
      Śmieszne to żeby ciągle kibiców Widzewa i Łks-u za dzieci uważać
    • Gość: ŁKS Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.pai.net.pl 28.03.11, 19:16
      pewnie żeby było przyjemniej,napić się piwka w ogródku na stadionie,a nie się chować po bramach.Klub powinien otwierać ogródki i jeszcze nie źle by na tym zarobili:)
    • wassercug_fajwel "kibice" łksu nie piją piwa 28.03.11, 20:08
      wzorem swego idola Sypka żłopią hektolitrami tzw. mózgojeby czyli napój o smaku owocowym doprawiony spirytusem do mocy 10-15% a potem śpią na trawnikach pełnych psich kup w swoich wymiocinach. Kultura spożycia wśród tej grupy nazywanej nie wiadomo czemu "kibicami" łksu jest tak niska że były sponsor wycofał się z produkcji ełkałesiackiego piwa. Nie opłacało się...
      • Gość: Ryży z Limanki Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 20:20
        chyba znasz to z autopsji podmiejski cykorze
      • Gość: beka do waser-tłuk IP: *.182.74.7.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 20:47
        Jakiś ty przygłup.
      • Gość: www Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 21:29
        do wassercośtam:kibice porównywalni z toba inteligencja spod Skierniewic piją wysokiej jakości trunki ? Napój o którym piszesz wbrew opiniom jest najbardziej wypijany w małych miastach i na wsiach.Kibic rts na wsi ma wieksze towarzystwo od kupy psiej.....ma kupę krowy.Dlatego można sadzić,że lawinowo wzrośnie sprzedaz win przed meczami w okolicy stadionu wstydze.wa.Cin-cin istnieje ? Czy poszło na spłatę choć części długów wstydzew.a ?
        • Gość: ccc Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.03.11, 21:57
          www -idioto: twoj "inteligentny" bełkot nie jest nawet na poziomie inteligencji spod Skierniewic,jest gdzies na poziomie inteligentów ze szpitala im.Babińskiego (to tam skąd ciągle uciekasz) ale co się dziwić twojej ułomności skoro tanie wińsko od Goszczyńskiego wypaliło tobie resztę szarych komórek,we łbie pozostał juz tylko sznurek co ci uszy trzyma,i w sumie należy ci tylko współczuć i mieć nadzieje ze następnym razem przykują cie do kaloryfera to może juz stamtąd nie uciekniesz.
          • Gość: www Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 22:30
            www -idioto: twoj "inteligentny" bełkot nie jest nawet na poziomie inteligencji spod Skierniewic,jest gdzies na poziomie inteligentów ze szpitala im.Babińskiego (to tam skąd ciągle uciekasz) ale co się dziwić twojej ułomności skoro tanie wińsko od Goszczyńskiego wypaliło tobie resztę szarych komórek,we łbie pozostał juz tylko sznurek co ci uszy trzyma,i w sumie należy ci tylko współczuć i mieć nadzieje ze następnym razem przykują cie do kaloryfera to może juz stamtąd nie uciekniesz. INTELIGENTNY KIBIC wstydzew.a .P.S. Ciekawym jest skad znasz ten szpital. www.youtube.com/watch?v=zlct0AcEHW0
            • Gość: winnaar Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: 217.153.148.* 28.03.11, 23:03
              Do www. Musze przyznac ze pomimo braku szarych komórek jeszcze jakieś ludzkie odruchy w tobie pozostaly bo ci nerwy puszczja. A moze to ostatnie stadium imbecylizmu, na co raczej bym stawiał. Niestety(dla ciebie).
            • wojcikmarcin Re: "kibice" łksu nie piją piwa 29.03.11, 10:16
              Gość portalu: www napisał(a):
              > INTELIGENTNY KIBIC wstydzew.a .P.S. Ciekawym jest skad znasz te
              > n szpital. www.youtube.com/watch?v=zlct0AcEHW0

Prawdziwe a nie montowane

www.youtube.com/watch?v=CrN6tRhkuWA
              czyli prawdziwy obraz kibica ŁKS
              • Gość: www Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.toya.net.pl 29.03.11, 13:46
                Koledzy z gw ci to dostarczyli czy znalazłes link na murze przy pomorskiej ?
            • Gość: ccc Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.11, 15:38

INTELIGENTNY KIBIC wstydzew.a .P.S. Ciekawym jest skad znasz te
              > n szpital. www.youtube.com/watch?v=zlct0AcEHW0

mam znajomego lekarza,opowiadał mi o twojej chorobie (nie da się już tobie pomóc, beznadziejny przypadek)
              i pamiętaj,nie nabijaj się z żydków bo gdyby nie oni min:Fajwel (Feliks) Markus Wassercug, Arnold Heiman i Ryszard Winter to nie miałbyś komu dzisiaj kibicować

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA

także idź lepiej na cmentarz zapal im świeczkę i podziękuj ze przyszło im do głowy założyć łks, jak nie wiesz ktory cmentarz to podpowiem ze żydowski

ekstraklasa.net/kibice-lks-szukaja-grobow-zalozycieli-klubu,artykul.html?material_id=4d669cd75a0aba980ec8e200

powodzenia

• Gość: samuel Re: "kibice" łksu nie piją piwa IP: *.toya.net.pl 29.03.11, 12:18
        Ale ty jesteś josek, wasz harnas to dopiero są szczyny konia, znajdz inny obiekt do komentarzy bo sam jesteś burak a prawdziwych kibiców wyzywasz.
    • Gość: ŁKS DBWA Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 20:16
      Jestem kibicem ŁKS i przed ostatnim meczem z Wartą wypiłem sobie trzy piwka i jakoś żadnych zadym ani przestępstw nie popełniłem.Natomiast te piwa wolałbym wypić w ogródku na stadionie a nie gdzieś pod sklepem,tym bardziej że wtedy zarobił by na ty mój klub
    • przekorny_lodzianin Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... 28.03.11, 20:42
      Przede wszystkim niech pojawią się wreszcie w Łodzi nowe stadiony. Potem pomyśleć o piwie na stadionie lub w jego okolicy.
      Mnie siedzenie w ogródku piwnym z widokiem na zrujnowany Estadio da Gruz lub usypany z ziemi obiekt Widzewa przyjemności by nie sprawiało.
      • Gość: Maciek Re: Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypij IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 20:57
        Krzysiu to ty?
    • Gość: lord Dajcie widzewskiej żulerni możliwość kupienia piwa IP: *.rev.netart.pl 28.03.11, 21:15
      Dajcie widzewskiej żulerni możliwość kupienia piwa przed stadionem, a takich przypadków będzie znacznie więcej: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8014330,Pobity_na_stadionie_kibic_Widzewa_zaskarzy_swoj_klub_.html
      • Gość: LDZ Re: Dajcie widzewskiej żulerni możliwość kupienia IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.11, 09:38
        Nic dodać, nic ująć.
      • Gość: Do lorda śmiech Re: Dajcie widzewskiej żulerni możliwość kupienia IP: *.90.60.161.sttb.pl 29.03.11, 11:35
        Człowieku jesteś byłeś i będziesz kretynem wypowiedzi takich jak tobie na temat z obu klubów świadczą o tym że MLEKO WAM PIĆ A NIE BROWAR GÓWNIARSTWO
    • Gość: fifi1908 Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 21:59
      ja z kumplami wchodzimy z vódką browarami i smażeniem i na galere :) a mało to razy w przerwie leciało się po vódke.... :)
    • Gość: pepe na meczu Slavii Praga można kupić piwo na ... IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 22:29
      ...stadionie, przed i w trakcie meczu...
    • Gość: Luter ale się czerwone nochale z PSS-u uaktywnili..... IP: *.astral.lodz.pl 28.03.11, 22:29
      najlepszą obroną jest atak.......
      a co do Sypniewskiego to oczywiście kłamstwa!!!! on w spelunach na karolewie głosi słowo boże wśród swoich wyznawców.......
      • Gość: www Re: ale się czerwone nochale z PSS-u uaktywnili.. IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 23:05
        W tym czesie Szymański robił coś innego...............Wiemy co.
        • Gość: regata Re: ale się czerwone nochale z PSS-u uaktywnili.. IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 07:48
          www mam dla ciebie brudny pejsje lekarstwo !!!!. Mocna lina z pętlą wytrzymała belka i taborecik. Uwierz mi skączą się twoje męki DEBILU :)))))))))))))))))
    • Gość: tomi Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.4web.pl 29.03.11, 06:48
      Niech Kwiatkowski zaprowadzi więźniów do kościoła i daje im pracę.
    • Gość: tomi Czy przed meczami Widzewa i ŁKS-u kibic wypije ... IP: *.4web.pl 29.03.11, 06:51
      Niech Kwiatkowski kibolom ,przyszłym więźniom zaproponuje pracę i zaprowadzi do kościoła.
    • Gość: lolki Browarek za ŁKS ... IP: *.toya.net.pl 29.03.11, 10:44
      na stadionie , piękna rzecz . Artykuł niby ok , ale nie podoba mi się straszenie kibicami przez typka z sld , jego argumenty nie przemawiają do mnie , bo nikt nie napada na sprzedawcę za nie sprzedanie trunków . Ponadto piwo w Europie na meczach jest sprzedawane , ale albo bardzo nisko procentowe , albo bez alkoholowe . Sklepy , knajpy w okolicy stadionu powinny normalnie sprzedawać alko , bo to kpina aby Łodzianie mieszkający w pobliżu stadionu nie mogli kupić piwa , tylko dlatego że jest rozgrywany mecz. Strefy kibica jakie mieliśmy okazje poznać podczas mistrzostw koszykarzy w Łodzi się sprawdziły i nie mam nic przeciwko aby funkcjonowały podczas ligowych zmagań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka