Gość: K IP: *.du.simnet.is 03.05.04, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RK Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 23:25 ŁKS dziekuje kibicom Ruchu i Widzewa. Dzieki Wam z 0:2 zrobi sie 3:0 dla ŁKS. "Kibice" Ruchu i Widzewa swoimi palami wykopuja III lige dla druzyny z Chorzowa. Tak trzymac.Wlasnie skonczyla sie emisja filmu "Sedzia Dreed".Przydalby sie taki ktos na polskie stadiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z bałut Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: *.pai.net.pl 03.05.04, 23:41 Mam nadzieje ze PZPN bedzie konsekwentny w swoim postępowaniu i podobnie jak to miało miejsce podczas meczu Legia-Jagielonia przyzna łodzianom 3 punkty tytułem walkowera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: 5.5R* / *.syd.ops.aspac.uu.net 04.05.04, 05:03 pamietam jak moj ojciec bral mnie na mecze a ja siedzac obok moglem sie dowiedziec wszystkiego o zawodnikach ich umiejetnosciach co robia jakie maja szanse na gre w reprezentacji itd Dzis wziac swojego syn nie chce bo od kibicow moze uslyszec tylko wulgarne slowa i zestawienia ich w takich kombinacjach ze ja jako dojrzaly czlowiek czuje sie zle Lza kreci sie w oku gdy wspominam tamte piekne dni Odpowiedz Link Zgłoś
dalton Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie 04.05.04, 08:05 Jestem KIBICEM i nie życzę sobie aby mnie obrażno nazywając bandytów (pseudo) kibicami chodzę na mecze z synem (12) ale coraz częsciej boję się o niego chyba nie tak to powinno wyglądać zmierzamy do piekła tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.05.04, 12:55 proponuje wysłać /na koszt zatrzymywanych chuliganów na wszystkich stadionach/, policję,sędziów i prokuratorów do Anglii żeby pobrali nauki od tamtych służb porządkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernie Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: 212.191.74.* 04.05.04, 12:51 Jestem kibicem Widzewa i od lat chodzę na mecze swojej druzyny, powiedzmy sobie szzcerze ze nie przepadam za kibicami ŁKS u ale w tym momencie jest mi wstyd ze Widzew trzyma z Ruchem Chorzów( chodzi o kiboli_) .To co wczoraj działo sie na Cichej to skandal.Jestem za policją zeby pałowała i lała tych idiotów , którzy mieniac sie kibicami swojej druzyny , przerywaja mecz , który ich druzyna wygrywa i napiepszaja sie pałami z policja .POLICJo , wez sie w koncua garstke debili ,którzy psuja i zastraszaja skutecznie widowisko sportowe jakim jest mecz piłki noznej.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:54 Jestem KIBICEM Ruchu i zgadzam się z Tobą. To był jeden z najsmutniejszych dni w moim życiu... Banda palantów zabiła mój ukochany Ruch... Tylko siąść i płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekK Re: Przerwany mecz ŁKS w Chorzowie IP: 213.17.165.* 04.05.04, 15:13 ZWYRODNIENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!szkoda,ze Policji nie było wiecej tak co by napierdzielili tym palantom nazywajacych sie kibicami Widzewa i Ruchu.To zwierzyna do wybicia,WSTEP NA STADIONY DLA PF ZABRONIONY!!!!!!!!!!!!!!!!! RUCH TO MY A NIE WY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg przecieki... obustronny walkower IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 01:51 z przeciekow, wydaje mi sie wiarygodnyh, wiem, ze bedzie obustronny walkower czyli 0 pkt dla kazdej z druzyn. Stadion Ruch zamkniety do konca sezonu dla publiczosci, ponadto, i tu maja pecha, beda musieli wydac kupe kasy na nowe zabezpiecznia , uzbrojenie terenu, klatki dla gosci itd. z tego co wiem, Ruch bedzie mogl grac reszte meczy na swoim "pustym" stadionie. Co do LKS, do ma byc zakaz wyjazdowy do konca sezonu, choc jeden z panow optuje za duzo dluższą karą. Stadionu formalanie nawet nie moga zamknąc bo nie mają tzw. haka. po pierwsze nie mogą zastosowac swojego starego numeru, czyli zamkniecia do czasu nastepnych obrad, z tego wzgledu, ze mecz LKS gra juz dzien pozniej i decyzja musi byc jednoznaczna. A a ze Kibice LKS nie maja jeszcze w tym sezonie tzw zoltej kartki... przynajmniej ofcjalnie, to moga spac spokojnie. Choc tu tez jest roznie. Widzew powinien miec juz dawno wszystko pozamykane, i zakazy wyjazdowe a jednak jest luzik ;) :) Oczywiscie to jest przeciek jednego kolesia, a w tej calej smiesznej komisji, siedzi sporo wiecej osob i moze byc naprawde roznie. Odpowiedz Link Zgłoś