Dodaj do ulubionych

Ależ śliczniusi meczyk

05.05.04, 21:35
Rozwija się fenomenalnie :))) Mam nadzieję, że Monaco przejdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Igrek Re: Ależ śliczniusi meczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:40
      Bałdzo ładnie ;) Monaco gra świetnie od samego początku tegorocznej edycji LM
    • Gość: konkret Re: Ależ śliczniusi meczyk IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 05.05.04, 22:58
      i pewno z Porto tez sobie poradza
      • h8red Re: Ależ śliczniusi meczyk 06.05.04, 08:24
        Gość portalu: konkret napisał(a):

> i pewno z Porto tez sobie poradza

Oby, oby.
        • Gość: konkret Re: Ależ śliczniusi meczyk IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 06.05.04, 11:33
          h8red napisał:

> Oby, oby.
          Jesli beda tak grac jak z Deportivo,gdzie rzut karny zostal podyktowany troche
          na wyrost bo nawet jesli mozna uznac wejscie obroncy za faul to i tak mialo to
          miejsce poza polem karnym.Pan Colina zemscil sie za porazki wloskich
          klubow,wydaje mi sie,ze takie mecze na takim szczeblu powinien sedziowac
          arbiter z np Ameryki Poludniowej i na odwrot arbitrzy z Europy mecze duzego
          formatu na tamtym terenie.Najbardziej mnie martwia zolte kartki graczy
          Monaco,te zbierane nie wiadomo po co i do jakiej kolekcji ,prywatnej czy
          klubowej?pozdrawiam
    • yaa Re: Ależ śliczniusi meczyk 06.05.04, 08:35
      Meczyk był faktycznie ładny.
      Najgorsze jest to, że wczoraj w południe wytypowałem dwa wyniki - 2-2 i 2-1 i
      NIE POSZEDŁEM OBSTAWIĆ !!!!
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: Zydorowicz Re: Ależ śliczniusi meczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:58
      Mecz był śliczny, a podsumowanie imć Dariusza Sz. ktore zaczął od jakiejś 70
      minuty (czyli standartowo) mogę określić jedynie: nadgalaktyczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka