Dodaj do ulubionych

Poszli z AHE na ugodę, ale pieniędzy i tak nie ...

IP: *.astral.lodz.pl 19.04.11, 07:17
Mnie też baaardzo długo zalegali z pieniędzmi. Moja polityka odzyskiwania kasy była taka: non stop telefony i wizyty na rewolucji a w końcu sąd. I podziałało. Trzymam kciuki za wszystkich którzy walczą o zaległe pensje.
Obserwuj wątek
    • terleo Re: Poszli z AHE na ugodę, ale pieniędzy i tak ni 19.04.11, 07:32
      Gość portalu: BYły pracownik Ahe napisał(a):

> Mnie też baaardzo długo zalegali z pieniędzmi. Moja polityka odzyskiwania kasy
      > była taka: non stop telefony i wizyty na rewolucji a w końcu sąd. I podziałało.
      > Trzymam kciuki za wszystkich którzy walczą o zaległe pensje.
      Panie pracowniku "ahe" - DWA BŁĘDY w taki krótkim poście?! Rozumiem, Przyjacielu, że nie byłeś tam nauczycielem . . .
      • Gość: bibi Do terleo IP: *.146.253.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 17:44
        Musisz miec duze kompleksy i wiele zlosliwosci skoro tak wyszukujesz bledy innych forumowiczow. Albo wyluzuj albo spadaj stad!
    • Gość: Maciej Niby wykładowcy, a tacy naiwni IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 10:58
      Mnie też AHE winna była małe kilka tysięcy.

1) Wysłałem wezwanie do zapłaty z terminem. AHE mnie zignorowała.
      2) Pierwszy lepszy prawnik wziął 100zł za przygotowanie uproszczonego pozwu do 10 000zł .
      3) Opłata za pozew 100zł (do zwrotu po wygranej sprawie)

Dostałem pieniądze bardzo szybko. Bez jakiejś absurdalnej ugody wg. której miałbym zrezygnować z części wynagrodzenia.
      • Gość: dr_sumiasty_wąs Re: Niby wykładowcy, a tacy naiwni IP: 194.42.116.* 20.04.11, 08:27
        ech maciek maciek
    • Gość: realista AHE nie ma pieniędzy? To jakis żart... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 12:37
      Kasa uczelni wyprowadzona przez Makarego do innych spółek..

A co to powstało nad Zalewem Sulejowskim? I za czyje pieniądze?
    • Gość: jagódka83 Poszli z AHE na ugodę, ale pieniędzy i tak nie ... IP: 194.42.116.* 19.04.11, 15:13
      A nan nowe inwestycje Ipt i tym podobnych spółek to jest kasa hahaha?, niedługo banki się dobiorą do tyłka temu tworowi dziwnemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka