ww_lodz 21.04.11, 15:30 Liczyły się m.in. [...] codzienne połączenie lotnicze z Londynem. Dlatego jak najszybciej trzeba pozyskać połączenie Lufy z Frankfurtem lub Monachium! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milosnik Lodzi Inwestycje: więcej pracy dla łódzkich programistów IP: 193.222.161.* 21.04.11, 16:50 To, co cieszy szczególnie to, że jest to praca dla specjalistów, ludzi wykształconych. Tacy do tej pory, z piszącym te słowa włącznie, zaraz po studiach z miasta wyjeżdżali szukając lepszych perspektyw i dobrej pracy w dziedzinie, którą się studiowało. Takie inwestycje pozwolalają liczyć na to, że trend będzie się powoli odwracał. Poza tym cieszy, że to kolejna zachodnia firma, która wniesie kapitał, technologię a także przyczyni się do ożywienia w mieście chociażby poprzez podróże jej pracowników między Łodzią a siedzibami w innych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: Inwestycje: więcej pracy dla łódzkich program IP: *.software.com.pl 29.08.12, 11:11 Witam serdecznie, Zapraszam na Targi Kariera Programisty, które odbędą się 1 września 2012 roku w Łodzi w Hotelu Andel's. Targi Kariery Programisty to prestiżowe wydarzenie, dedykowane wyłącznie specjalistom z branży IT. W tym dniu zaprezentują się najlepsze firmy i najlepsi pracodawcy z branży w Polsce, którzy przedstawią oferty pracy dla programistów z doświadczeniem. Uczestnicy będą mieli również możliwość udziału w specjalistycznych wykładach i warsztatach merytorycznych. Wstęp na targi jest bezpłatny. W razie zainteresowania udziałem w targach bardzo prosiłbym o kontakt mailowy oraz zapraszam do rekrutacji online pod linkiem careercon.pl/karieraprogramisty/lodz/rejestracja W razie pytań lub wątpliwości chętnie odpowiem na pytania. -- Pozdrawiam, Dawid Osiński Specjalista ds. projektów targowych careercon.pl/karieraprogramisty/lodz CareerCon Sp. z o. o. SK Odpowiedz Link Zgłoś
pstryczek-elektryczek Buhahahah 04.09.12, 09:51 Gość portalu: do napisał(a): > Zapraszam na Targi Kariera Programisty, które odbędą się 1 września > 2012 roku w Łodzi w Hotelu Andel's. Śmieszne te "targi", tylko desperaci podpiszą wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów praktycznie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Ziarnko do ziarnka 21.04.11, 17:02 Oby tak dalej. Wiem , wiem, wyzyskiwacze i krwiopijcy i w ogóle obcy kapitał. Zawsze jest wybór: można tam nie pracować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu Re: Ziarnko do ziarnka IP: *.toya.net.pl 21.04.11, 20:54 wyzyskiwacze i owszem, ale lepiej byc wyzyskiwanym za 5000 netto niz za 2000 na linii montazowej w fabryce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Re: Ziarnko do ziarnka 22.04.11, 11:21 Gość portalu: maksiu napisał(a): > wyzyskiwacze i owszem, ale lepiej byc wyzyskiwanym za 5000 netto niz za 2000 na > linii montazowej w fabryce ;) Myślę, że gdyby ci z linii mieli taki wybór, to też by wybrali owe 5000 netto. ALE NIE MAJĄ. Nikt ich nie chce za 5000 netto. Odpowiedz Link Zgłoś