Gość: GOŚĆ I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi ciii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 15:00 Witam, moim skromnym zdaniem facet jest na maxa cwany. Najpierw podpisuje umowę na sprzedaz usług a w momencie kiedy nie daje rady i ekonomicznie przeliczył co zaproponował chce się wycofać. Po co ten cały szum, zamieszanie, artykuły. Można poprosić znajomych, przyjaciół żeby odbierali telefony a samemu pracować. Po co to całe zamieszanie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Rabat w pizzerii IP: 195.117.116.* 23.08.11, 15:10 Zakupiłam na sweatdeal rabat do pizzerii Fiero. Różnica w cenie była 5-7zł od normalnej, więc żadna rewelka, ale pizza którą dostałam to porażka, samo ciasto, śladowe ilości dodatków.. Tak się traktuje klienta z rabatem. Później zamówiłam też z kuponu pizzę już bez uprzedzania wcześniej telefonicznie że z rabatem będzie (chciałam być sprytniejsza), po przywiezieniu pizzy zabrano mi ją mówiąc, że o takim rabacie trzeba ich uprzedzić wcześniej. To znaczy po co wcześniej? żeby mogli poodejmować trochę dodatków i zrobić z pizzy breję? DZIĘKUJĘ JUŻ ZA ZAKUPY GRUPOWE Odpowiedz Link Zgłoś
pstryczek-elektryczek Na gruponie zarabia tylko grupon, proponuję 23.08.11, 15:12 przeczytać regulamin. Nie dość że firma pobiera prowizję i wystawia fakturę od razu, to przetrzymuje pieniądze od klienta do momentu realizacji kuponu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na gruponie zarabia tylko grupon, proponuję IP: *.54.188-4.spray.net.pl 02.11.11, 20:58 Dodam jeszcze, że tak naprawdę prowizja nie wynosi np 50%, ale 50% + vat, co w rzeczywistości oznacza ponad 60%. Tak naprawdę należy więc wykonać usługę (sprzedać towar) poniżej własnych kosztów. Nie czytałam dość dokładnie i sporo mnie ta nauka kosztowała. Uczulam więc teraz wszystkich - naprawdę nie warto! Nie z gruponem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb nie zalujcie tego fryzjera IP: 195.117.116.* 25.08.11, 09:06 to jest niezly "artysta" i "aktor" ktory sporo ludzi oszukal, np zatrudniajac ich i nie placac skladek zus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmalicki Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 20:03 Groupon niedobry? A HappyDay.pl Agory równie tnie wałki!!! Bardzo przestrzegam przed kupowaniem jakichkolwiek ofert z serwisu Happyday.pl. Zostałem kolokwialnie "olany" przez pracownika tegoż serwisu w związku z reklamacją jaką złożyłem dot. realizacji jednego z ich kuponów. Skusiłem się jedną z ofert HappyDay.pl na kupon dający zniżkę na usuwanie wgnieceń w karoserii auta metodą bezinwazyjna. Oferta była wystosowana przez warszawski serwis Mazdy. Auto Księżyno, ul. Liwska 2, 02-391 Warszawa, www.puller.com.pl Realizacja usługi od samego początku była bardzo podejrzana. Firma Auto Księżyno robiła wszystko abym zniechęcił się do realizacji ich kuponu. Kilkukrotnie odwoływali umówione terminy, wydali mocno zawyżoną wycenę realizacji usługi. Gdy w koncu udało się uzgodnić dogodny dla obydwu stron termin okazało się, że pracownik który miał zrealizować zlecenie właśnie sobie gdzieś wyjechał i muszę zostawić auto na cały dzień. Nie było to wcześniej ze mną uzgadniane i nie byłem na to przygotowany. Konkurencyjne firmy realizują tego rodzaju zlecenia w godzinę! Obiecano umówić mnie na kolejny termin jednak nikt nigdy w końcu nie zadzwonił. Gdy ja się do nich odezwałem nagle wycena usługi urosła jeszcze bardziej. Dodatkowo stwierdzono, że uszkodzenia nie da się do końca usunąć. Straciłem cierpliwość i postanowiłem złożyć reklamację w serwisie HappyDay.pl Pracownik serwisu Happyday.pl odmówił uznania reklamacji stwierdzając, że to z mojej winy firma Auto Księżno nie mogła zrealizować usługii. Przesłali wyjaśnienie ww. firmy absolutnie nie pokrywające się z faktami. Sprawa oczywiśćie trafi do Rzecznika Praw Konsumenta. Bardzo chiałbym jednak przestrzec innych zarówno przed bardzo słabym traktowaniem klienta przez serwis HappyDay.pl jak i firmą Auto Księżyno, ul. Liwska 2, Warszawa. Szkoda Waszych pieniędzy i nerwów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmalicki Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 23:20 przez pmalicki » 14 wrz 2011, 19:19 W zeszłym tygodniu napisałem niepochlebny post o ASO Auto Księżyno będąc niezadowolonym z poziomu ich obsługi. Chciałbym niniejszym napisać sprostowanie. Cała sprawa zostala wyjaśniona i okazała się po prostu zwykłym nieporozumieniem. Firma koniec z końców wywiązała się bardzo profesjonalnie z zamówionej usługi (bezinwazyjne usuwanie wgniotek na karoseri mojego auta). Nie doliczili również dodatkowych opłat wynikających z tego, że nadwozie mojego auta jest aluminiowe oraz, że bardzo utrudniony był dostęp do elementów które wymagały prostowania. Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony z poziomu wykonanej usługi i z tego jak zostałem potraktowany. Ciężko mi ocenić poziom innych usług serwisowych w tym ASO ale jeśli chodzi o bezinwazyjne metody naprawiania elementów karoserii uważam, że mają jednego z najlepszych fachowców. Polecam jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mater Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.play-internet.pl 23.07.12, 19:44 A no właśnie, bo jak przeczytałem Twój pierwszy post to się dość mocno zdziwiłem, bo ja z firmą Puller nigdy nie miałem żadnych problemów, ani nawet drobnych nieporozumień. Ostatnio byłem u nich z autem po gradobiciu i też nie mam zastrzeżeń co do wykonania. dobrze więc, że napisałeś sprostowanie, bo szkoda bez potrzeby psuć opinię dobremu serwisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
abies Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi 29.10.12, 17:31 Gość portalu: pmalicki napisał(a): > W zeszłym tygodniu napisałem niepochlebny post o ASO Auto Księżyno będąc niezad > owolonym z poziomu ich obsługi. Chciałbym niniejszym napisać sprostowanie. [...] > Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony z poziomu wykonanej usługi i z teg > o jak zostałem potraktowany. Ciężko mi ocenić poziom innych usług serwisowych w > tym ASO ale jeśli chodzi o bezinwazyjne metody naprawiania elementów karoserii > uważam, że mają jednego z najlepszych fachowców. > > Polecam jak najbardziej! IWAN ! Już możesz przestać celować mu w głowę, idziemy do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zioom Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 10:07 Gość portalu: pmalicki napisał(a): > przez pmalicki » 14 wrz 2011, 19:19 > > W zeszłym tygodniu napisałem niepochlebny post o ASO Auto Księżyno będąc niezad > owolonym z poziomu ich obsługi. Chciałbym niniejszym napisać sprostowanie. > > Cała sprawa zostala wyjaśniona i okazała się po prostu zwykłym nieporozumieniem > . > Firma koniec z końców wywiązała się bardzo profesjonalnie z zamówionej usługi ( > bezinwazyjne usuwanie wgniotek na karoseri mojego auta). Nie doliczili również > dodatkowych opłat wynikających z tego, że nadwozie mojego auta jest aluminiowe > oraz, że bardzo utrudniony był dostęp do elementów które wymagały prostowania. Taaak,poprzednik,który wcześniej negatywnie opisywał firmę Puller nagle zmienił nie tylko zdanie,ale i dostawcę internetu,ciekawe,nieprawdaż? Ale drogi pullerze/ sztukolakierowania i bóg wie co jeszcze na tej Liwskiej 2,te numery przestają działać,a za robienie tak perfidnej reklamy kręcicie bat na własną dupę,lepiej poprawcie jakość usług,to nie będziecie żebrać nędzną reklamą na forach o klientów,bo sami się znajdą! Pozdrawiam- również naciągnięty przez jedną z firemek na Liwskiej 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konie I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi ciii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 09:12 Brak ustalenia limitu - wina przedstawicielki. Reszta jak w zegarku. I najważniejsze - GROUPON to nie sprzedaż ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Bogusława I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi ciii IP: *.kaemnet.pl 16.02.12, 11:58 Witam, Nie zrealizowano mojego kuponu, który wykupiłam w Grouponie za 449 zł, 11 stycznia wysyłałam reklamację do firmy Groupon i do tej pory nie uzyskałam żadnej odpowiedzi oraz nie zwrócono mi wpłaconej kwoty. Na szczęście pan Prezes Zarządu Spółki Akcyjnej Dotpay SA dostarczył mi dokumentację odnośnie mojego przelewu - "poprawnie rozliczonej transakcji", mam też potwierdzenie Dyrektora Oddziału mojego banku o "poprawnych parametrach" mojego przelewu oraz informację od firmy mającej zrealizować kupon - o braku realizacji kuponu nie z mojej winy. W związku z tym z przedstawicielem Grouponu najprawdopodobniej spotkam się w Sądzie i będę się domagała nie tylko zwrotu 449 zł, ale także odszkodowania - takie też rozwiązanie sprawy doradzam innym osobom, które poniosły straty z powodu umowy z Grouponem. Jeśli ktoś się waha, to chętnie pomogę - jestem już po studiach, a przed aplikacją kuratorską... Ola Bogusława aleksandra3art@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
user151 Rabatkowo mobilne - kupony zakupów grupowych 21.02.12, 22:32 Teraz dostępne z telefonów iPhone oraz Android Można przeglądać, wybierać wśród wielu ofert. Można pobrać z odpowiednich marketów: Android bit.ly/y15WHP iPhone bit.ly/AD20Md www.rabatkowo.pl/apps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmiasto I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi ciii IP: *.pl.159.230.91.in-addr.arpa 21.02.12, 23:04 SZYBKA KASA, TO LIPA. INNĄ KWESTIĄ JEST PAZERNOŚĆ KTÓRA, W TYM PRZYPADKU NIE WYSZŁA NA DOBRE. NIE MACO SIĘ SKARŻYĆ I OBWINIAĆ KOGOŚ ZA SWÓJ BŁĄD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowana I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi ciii IP: *.14.0.154.aci.com.pl 29.02.12, 19:34 Ja jestem rozczarowana ofertą fryzjerska z grupona, usługa nijaka - 85 zł za mycie i pofarbowanie na ten sam kolor, a prosiłam o inny odcień, zainteresowanie klientem zerowe. W salonie zimno, właściciel ukrywał się przez umówionymi klientkami. Byłam zniesmaczona całym zajściem, żałuję tych wydanych na nic pieniędzy. Klient z grupona jest człowiekiem drugiej, a nawet dziesiątej kategorii. Naciąganie ludzi i oszustwo.Nie polecam nikomu Studia Urody Prowokacja w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwett Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 13:26 Ja również wykupiłam grupona w tym salonie.TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!!!!!! Od miesiąca próbuję umówić się na spotkanie i ciągle jest przekładane. Dam sobie juz spokój . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goha Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.204.37.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.12, 23:06 Niestety tez kupiłam usługe fryzjerska w "Salonie Prowokacja", ale wlasciciel nie odbiera telefonu, przeniósł salon w inne miejsce, tam go tez nie ma. A co Groupon na to ? Oddadzą pieniadze jak wezme od pana zaswiadczenie z pieczatka, ze usluga nie zostala wykonana. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.12, 00:45 Ode mnie też nie odbierał telefonu... Napisałam reklamację do Groupona z opisem całego problemu i żądaniem zwrotu gotówki - i ją dostałam. Obyło się bez pieczątki od pana fryzjera. NIe siejmy więc defetyzmu, tylko reklamujmy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goha Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.30.14.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.08.12, 12:21 Megi, no ja nie mam widocznie takiego szczęścia jak Ty bo reklamowałam i guzik dostałam. Widocznie nie zdążyłaś zarezerwować wizyty. cytuje skoro wątpisz a może jesteś pracownikiem groupona cha cha Pani XXX, Dziękuję za wiadomość. Ponieważ zgodnie z Art. 6. k.c. Ciężar udowodnienia faktu spoczywa na osobie, która z faktu tego wywodzi skutki prawne, proszę o uzyskanie potwierdzenia od Partnera o niewykorzystaniu grouponu, zawierającego: nr grouponu, informacje o niewykorzystaniu oraz pieczątkę Usługodawcy. Kiedy będzie już Pani w posiadaniu takiego potwierdzenia proszę o jego przesłanie, wówczas przekażę zlecenie do realizacji. Pozdrawiam, Agnieszka Biernacka Specjalista ds. Obsługi Klienta Groupon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusska Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.root.com.pl 26.07.12, 08:20 a jak jest z ofertami pensjonatow, hoteli na grouponie? probowal ktos? na tej stronie ludzie są zadowoleni groupona ale nie wiem. planuje wwyjazd no a ceny są nizsze tylko boje sie zeby nie okazalo sie ze przyjedziemy i nie bedziemy mieli gdzie spac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Szczecin Prowokacja Salon Urody tel.697955717 IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 18:54 Wykupiłam tą usługę na Grouponie.Fryzjerka wzięła kasę, ale nie wykonała usługi.Ciekawa jestem ile jest takich jak ja nabitych w butelkę?! Na żadne telefony i smsy nie odpowiadała.Generalnie żenada. Uwaga na krętaczy i oszustów z tego salonu, którzy ogłaszają się na różnych portalach typu groupon czy grouper itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szczecin Prowokacja Salon Urody tel.697955717 IP: *.14.0.154.aci.com.pl 18.09.12, 21:52 Mam identyczny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: Szczecin Prowokacja Salon Urody tel.697955717 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 11:53 21.02.2012 roku zakupiłam na GRUPERZE kupon o wartości 115zł. na strzyżenie włosów wraz z myciem,regeneracją i modelowaniem w STUDIU URODY PROWOKACJA-do dnia dzisiejszego nie ma z nimi żadnego kontaktu.Dzwoniłam,dzwoniłam,ale telefon nie odpowiada.(uzytkownik ma wyłaczony telefon).Naciągacze i nic więcej.NIE POLECAM!!!!! Napiszę do grupera skargę. Odpowiedz Link Zgłoś
plebejski_uciekinier Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi 08.07.12, 03:10 Zakupy grupowe to dla sprzedawców ślepa uliczka, bo tak naprawdę nie dają żadnych korzyści. 1) Nowi klienci? Nie bardzo, bo niby dlaczego? Jeśli klientów nie stać na usługę w pełnej cenie, a stać tylko na promocję z Grupona, to po wizycie zniżkowej, wcale nie staną się lojalnymi klientami w pełnych cenach w przyszłości - raczej poszukają innego naiwnego, wierzącego w magiczną moc oferenta. Firma wraca do punktu wyjścia po zakończeniu oferty, ryzykując stratę obecnych stałych klientów, np. przez brak możliwości ich pełnego obsłużenia (jak w przypadku tego fryzjera) 2) Reklama? Groupon i inne portale raczej reklamują siebie, niż swoich kontrahentów. Pomijając nawet przypadki antyreklamy jak w przypadku wspomnianego fryzjera, nikt się skutecznie na Grouponie nie zareklamuje wśród swoich docelowych klientów, z powodu opisanego w pkt. 1 Reklama wśród osób, których nie stać na dane usługi jest bezsensowną stratą czasu i pieniędzy. 3) Zyski? Też nic z tego, z powodu wysokich prowizji i wymagań Groupona - żeby zaoferować coś za pół ceny, a w dodatku jeszcze kolejne pół zapłacić Grouponowi - trzeba mieć naprawdę wysoką marżę, z której trzeba zrezygnować. Czy nie prościej, by firmy które na to stać, po prostu obniżyły ceny, bez opłacania Grouponowi, będąc w każdej chwili panami swoich promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxs Re: I znów przychodzi Groupon do fryzjera. I mówi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 21:14 Pan Budny to mial zejebisty salon na legionow ktory sam rozpie...l fryzjerki i kosmetyczka niezstopione, zamiowanie do chlania i pedalstwa go zgubilo Odpowiedz Link Zgłoś