Gość: gość IP: *.lodz.msk.pl 24.05.11, 18:45 a co na to wszystko pinokio jakoś cicho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikro_klik Szok, normalnie szok! IP: *.181.72.165.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.11, 19:34 "Podziemny tunel połączy dworce Fabryczna i Kaliska. - W 2010 roku przekazaliśmy na ten cel niecałe 87 tys. zł. - W tym roku będzie to aż 1,2 mln zł - mówi Teresa Woźniak, zastępca dyrektora departamentu infrastruktury." - kasy jak lodu. Projekt będzie gotowy na przełomie trzeciego i czwartego tysiąclecia. A wykonają tunel na 1500 rocznicę "okrągłego stołu";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Woźniak Teresa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:05 No przecież wypowiada się Teresa Woźniak. Pamiętacie tę "gwiazdę"? To ta biurwa kierowała ŁSI za czasów Kropiwnickiego i odpowiadała za skandaliczne rozkopanie wszystkich ulic w mieście jednocześnie i kompletny paraliż komunikacyjny miasta. Potem została równocześnie prezeską ŁSI i szefową ZDiTu, obydwiema instytucjami kierując w równie spektakularny sposób. Obecnie owa paniusia została skierowana przez rządzący PO-PiS na kolejny "odpowiedzialny odcinek". Przez najbliższe 300 lat będzie brała pensję za planowanie, strategie, programy i harmonogramy, które już za kolejne 300 lat pozwolą wybudować 1,5 kilometra tunelu. Zadziwia mnie, że w Łodzi im ktoś jest bardziej koszmarnym patologicznym urzędasem, tym bardziej odpowiedzialne dostaje stołeczki w celu pokrycia ich swoją tłustą urzędniczą dupą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro_klik Re: Woźniak Teresa IP: 212.191.69.* 24.05.11, 23:56 Zgadzam się w 100%, zwłaszcza z ostatnim zdaniem. Choć jakoś wcale mi nie do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Z sejmiku: obligacje za 100 mln zł i pieniądze ... IP: *.toya.net.pl 24.05.11, 21:17 ciekaw jestem ile się dołoży fundacja EC1? i czy to jest z własnych funduszy czy znowu z pieniędzy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:06 A co tu komentować? Żenadę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojro Z sejmiku: obligacje za 100 mln zł i pieniądze ... IP: *.16.rev.vline.pl 24.05.11, 22:09 z Facebooka W. Stępnia: Jesli emisja jest po zakończeniu, to odsetki bankowe są mniejsze. I jest szansa, że zbankrutowanemu wykonawcy nie trzeba będzie płacić... budujmy i lecimy! 10 maja o 23:02 Stępień i tak nie będzie płacił !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Z sejmiku: obligacje za 100 mln zł i pieniądze ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 07:32 Jestem ciekawa kto to wymyślił "miss piggy (Kawecka) Urzedu, a kto kupi obligacje bankruta ten ma miejsce w Kochanówce Odpowiedz Link Zgłoś