Gość: michał_k IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 15:18 Na stronie internetowej Toi jest informacja, że poniedziałkowy program KONFRONTACJE o godz. 18.30 poświęcony będzie lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albert Re: Lotnisko w Toi IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 17:11 Owszem będzie. A ja w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Lotnisko w Toi IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 19:40 Cały skład: prowadzący Przemysław Naze Wiceprezes Lublinka Wojciech Błasiak senator Zdzisława Janowska poseł Cezary Grabarczyk no i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Lotnisko w Toi IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 19:52 Będzie można dzwonić w trakcie programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Lotnisko w Toi IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 19:53 Będzie mozna dzwonić podczas programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Lotnisko w Toi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:46 Szkoda, że zobacze dopiero nagranie jak wrócę z pracy o 19 ... ale cóż... MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Program był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:19 Prezes i Albert wypadli świetnie i zapędzili panią poseł do narożnika. Szkoda, że łódzcy posłowie generalnie mają Łódź w nosie. Chyba warto ich wymienić. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Program był IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 22:23 Racja, program wyszedł dobrze. Brawa dla Alberta i Prezesa! Szkoda, że nie przyszli inni posłowie... Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli: Powtórka-Toya Dzisiaj 23:25 Jutro: 14:45 pzdr. adr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Program był IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 00:32 Niestety miałem znacznie więcej do powiedzenia niż to, co się udało wtrącić. Niezbyt często udzielano mi głosu, a nie lubię się przekrzykiwać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Program był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:47 Albert. Było naprawdę OK. I Ty dobrze mówiłeś i Prezes miał czas coś powiedzieć (a zrobił to bardzo dobrze!) i Ktarasińska mogła się odsłonić - a na dobre jej to nie wyszło ;-) Nawet miałem nie dzwonić, ale bałem się, że nikt nie zaproponuje żadnych konkretnych działań na już. A swoją drogą to ciekawe co mówiłeś o tej Florencji. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL prośba do Alberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:14 Albercie mam sprawe nie koniecznie związaną z tematyką forum. Czy mółbys mi podać swojego maila? A konkretnie to mi go podesłać na moją skrzynkę:) lodz@eurostudent.pl z góry dziex pozdrow FL Odpowiedz Link Zgłoś