Dodaj do ulubionych

Gdzie można nabić butle turystyczną?

18.07.11, 17:22
Gdzie mozna w Łodzi nabić bulte turystyczna?2kg?Dodam że wymiana mnie nie interesuje.Jak sie okazuje nie jest to takie proste w dzisiejszych czasach:/
Obserwuj wątek
    • slavekk Re: Gdzie można nabić butle turystyczną? 19.07.11, 09:33
      sufler2006 napisała:

> Gdzie mozna w Łodzi nabić bulte turystyczna?2kg?
      > Dodam że wymiana mnie nie interesuje.

Jeśli cie nie interesuje jedyny legalny sposób - wymiana - to... trudno.
      Masz problem
      • Gość: pies drogowy Jest problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 10:26
        slavekk napisał:

> sufler2006 napisała:
        >
        > Jeśli cie nie interesuje jedyny legalny sposób - wymiana - to... trudno.
        > Masz problem

Sufler nie wyjaśnił dlaczego nie interesuje go wymiana. Ja też kupiłem nowiutką butle i wymieniono mi na starą. Innej na składzie nie mieli. Po dwóch miesiącach zaczęła „puszczać” i zrobił się smród. Jest problem.
        • Gość: aaa Re: Jest problem IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.11, 14:16
          To idź do punktu wymiany z reklamacją.
          • Gość: pies drogowy Re: Jest problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 20:11
            Też mi rada! Oczywiście, tak też zrobiłem, ale po powrocie z urlopu. Wymienili mi na dobrą, ale też była poobijana i zardzewiała. A na urlopie w Holandii musiałem i tak kupić nową, bo powiedzieli, że ta co puszcza to szrot.
            Jest problem – dlaczego nie mogę nabić nowej butli na stacji benzynowej, jak to zawsze robiłem. I czemu zabrano mi nowo kupioną butlę i wymieniono na szrotową i to zgodnie z przepisami?
        • sufler2006 Re: Jest problem 19.07.11, 20:02
          Dokładnie to jakis durny przepis.ZA nowa butle dostajemy stara która nie jest szczelna bo rdzewieje pod chmurka.Ale sprawa zakonczyła sie pozytywnie:).
          • Gość: pqrs@gazeta.pl Lokalizacja IP: *.toya.net.pl 20.07.11, 19:01
            Ponarzekaliście, ale lokalizacja to ul. Węglowa już niedaleko Tramwajowej, stacja głównie LPG, ale nabijają też turystyczne.
            • Gość: mark Re: Lokalizacja IP: *.toya.net.pl 21.07.11, 12:45
              Na radogoszczu Łódź,Zgierska 219 Spółdzielnia Instalator na przykład- legalizuja Twoja butlę i nabijają. Nabijanie na LPG chyba jest zabronione, przynajmniej było, lepiej to zrobić w firmie gdzie się tym zajmują, parę aut poszło z dymem ( TIR) od pokatnie napełnianych butli , bo nawalili za dużo . W PKT sporo tych firm wyskoczyło w wyszukiwarce, ale sporo jest takich, które tylko wymieniają, ale znajdziesz coś koło siebie
              • malenstwo-81 Re: Lokalizacja 28.07.11, 02:48
                popytaj na stacjach lpg prywatnych na uboczu. Na terenie ANILANY jest firma ktora napelnia butle legalnie , ale trwa to 24 godziny
    • Gość: stacja Re: Gdzie można nabić butle turystyczną? IP: *.play-internet.pl 08.12.11, 10:59
      rąbieńska 118 stacja lpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka