Dodaj do ulubionych

Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ...

IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 17:22
www.platforma.org/polskawbudowie/index.php?dzial=zobacz-inwestycje&w=5&i=278
Obserwuj wątek
    • Gość: gość razem z jehowymi niech chodzą w niedziele IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 17:42
      jeden czajnik z wrzątkiem wystarczy .
    • Gość: Maciej Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 17:42
      No i co mi po drogach tymbardziej ze gdyby nie unia to by ich nie bylo jak ja pracy po studiach nie moge znalezc.

Koniec. Tymrazem nie dam sie nabrac. Socjotechnika na mnie nie podziala. Ide na Palikota.
    • Gość: wyborca Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 17:49
      Czekam na kiełbasę wyborczą.
    • vox_populi11 Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... 08.08.11, 17:51
      Psem poszczuję jak do mnie przyjdą, bez względu na szyld partyjny.
      • Gość: Smulsko RTS Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.4web.pl 08.08.11, 20:07
        Też pogonię, zarówno pisiorów jak i platfusów i czerwonych i inna swołocz
        • Gość: n Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.toya.net.pl 09.08.11, 08:49
          czerwonych pogonisz ? Przeciez wasi kibole startowali z list sld do rady miasta ? to wasze ziomki !
          • wojcikmarcin Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc 09.08.11, 11:44
            Startować z listy a być członkiem partii to różnica.
            jakby ordynacja wyborcza była normalna to by nie trzeba było się podpinać pod listy.

Ja tam nie będę poganiał a zaproszę do domu i spróbuje nawrócić zbłąkana (p)owieczkę.
    • Gość: zombi Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... IP: *.180.60.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.11, 17:57
      Na tę okazję przygotuję wrzątek. Tak się postępuje z oszustami o przestępczym charakterze.
    • Gość: sd Już ja ich przywitam oszustów! IP: *.dobranet.pl 08.08.11, 18:00
      Nieudacznicy jedni!
    • Gość: seven77 Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 18:06
      U mnie drzwi zamknięte dla takich.
    • Gość: mm Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:16
      Gó,..wno dla naiwnych
    • Gość: referendum Platforma zapuka...o 6 rano w kominiarkach ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 19:27
      nie otwieram,będą musieli drzwi wykopać
    • Gość: markufo1 Kampania wyborcza pt: "Tragiczne postacie..." IP: *.com.pl 08.08.11, 20:06
      Kampania wyborcza nie tylko PO pt: "Tragiczne postacie w Sejmie i Senacie" rozpoczęli jedyni niszczyciele(destroyers) demokracji w Polsce. " Ruch Paluch" nadal twierdzi że uczestnictwo w tej farsie jakie będą tegoroczne wybory jest zbędne, można czystym sumieniem obywatelskim nie uczestniczyć w nich. "Ruch Paluch" uważa że 09.10.2011r obywatele w ramach protestu przeciwko HUNCIE Radki Sikorskiej i HUNCIE która od 20 lat zasiada w ławach sejmowych i senatu nazywając ją "tragiczne postacie w SEJMIE i SENACE" powinni wyjść z domu ale nie do urn wyborczych ale na spacer(podziwiać złotą polską jesień) lub odwiedzić najbliższe miejscu swojego zamieszkania punkt sprzedaży browarków (piwka) i dokonać jego zakupu(0,33l) a nastepnie bezstresowo i z przyjemnością wypić je z myślą o haśle obowiązującym tego dnia: "Ta browarna niedziela". Jednocześnie "Ruch Paluch" przypomina o obowiązującym haśle na tegoroczne wybory pt:" poprzez myślnie walcz z HUNTĄ Radki Sikorskiej" ,którą "Ruch Paluch" uważa za najbardziej obecnie niebezpieczną sektę zagrażającą Polsce i światu. HUNTA Sikorskiej dokonała na naszych oczach zamachu na podstawowe prawa obywateli poprzez ograniczenie wolności słowa w internecie(który jest jedynym wolnymi mediami w tym kraju mimo wszystko jeszcze) poprzez zakaz komentowania artykułów w których pojawia się jakakolwiek informacja o działaniach tegoż osobnika Radki Sikorskiej np. na dziennik.pl a także zamnknięcie profilu na facebook kandydata "Ruchu Paluchu" na Prezydenta RP w wyborach 2015r, jedynego wiarygodnego niezastąpionego i nieskazitelnego MARKU UFU. HUNTA Sikorskiego oraz HUNTA zasiadająca w ławach sejmowych i senatu od 20 lat widzi w kandydacie (MARKU UFU) "Ruchu Paluchu" duże zagrożenie dla własnych niejasnych interesów (przekrętów) których dokonuje od 20 lat w tym kraju. "Ruch Paluch" dziękuje wszystkim za przeznaczenie swojego bezcennego czasu na przeczytanie tego komentarza. Do następnego komentarza.
    • old_lodzer ciemny lud to kupi? 08.08.11, 20:45
      ... im się naprawdę wydaje, że wystarczy przyjść i pogadać ? W mieście, w którym rządzi obecnie pani prezydent Zdanowska ...?
    • Gość: antynieudacznik nie wpuszczę ! IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 20:48
      Na rolę, albo do kopalni, a nie do Parlamentu. Wszystko psujecie nieudacznicy.
    • Gość: ldz Kampania wyorcza: Platforma zapuka do swojej głowy IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 20:59
      Możecie sobie chodzić i tak na was nie będę głosował!
    • Gość: Panie Biernat! Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.centertel.pl 08.08.11, 21:09
      Jak tam obwodnica Pabianic? Ile do Warszawy Pan jedziesz pociągiem, ile samochodem? Może samolotem Pan latasz? Tylko skąd? Czy będziesz Pan nadal popierał nieudacznika-Grabarczyka? O to spytam, zanim kotem poszczuję;)))
    • kcramsib Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... 08.08.11, 21:42
      Gadu gadu do wyborów a potem znów 4 lata olewania wyborcy.
    • Gość: łodzianin nie radzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 21:48
      Chcą porozmawiać o tym, co im się udało? A myślałem, że odwiedzą mnie przez dłuższy czas, niż 5 sekund...

A poważnie - lepiej niech się do mnie złodzieje nie zbliżają. Banda łobuzów i nieudaczników. Niech idą na dworzec Fabryczny i tam się zareklamują, w szczególności w pociągach na trasie Łódź-Warszawa. Panu Grabarczykowi, gdyby się na to zdecydował, doradzam silną obstawę. Niech też pochodzą po polach wokół Łodzi, po których miały biec autostrady i drogi ekspresowe. Niech wpadną do zamykanych szkół, oblężonych szpitali i na upadające z braku pieniędzy wyższe uczelnie. Niech też koniecznie odwiedzą zadłużonych we frankach szwajcarskich. Platformę czeka naprawdę pyszne przyjęcie.
    • Gość: lodzianin Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 22:20
      Biernat to szczególnie zasłużony - pierwsza menda w tym parlamencie, nierób i nieudacznik bujający się dzięki Czarusiowi!!! Ale pokazali oboje na co ich stać więc może czas już zejsc ze sceny!
    • Gość: gość A Darusia to byście po stopach całowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 22:22
      A Darusia to byście po stopach całowali żeby wam do drzwi zapukał
    • Gość: ludek Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 22:23
      Andrzejku wracaj do Kanzasu na basen! Jako majtkowy na pewno lepiej się sprawdzisz! W parlamencie już pokazałeś, że nie stać Cię na nic!!!
    • Gość: anet Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... IP: *.toya.net.pl 08.08.11, 23:03
      Skoro już mowa o kampoanii wyborczej to trzeba powiedzieć o

 ROZRASTAJĄCEJ SIĘ SIECI AUTOSTARD

-1433 km dróg znajduje się obecnie w przebudowie: 718 km autostrad, 560 km dróg ekspresowych oraz 80 km obwodnic…. Od 2007 roku oddano do ruchu 1288 km dróg karajowych…

 REMONCIE KOLEI, DWORCÓW LOTNISK

mamy obecnie do czynienia z przebudowa ponad 1730 km torów kolejowych, a od 2007 roku doo końca czerwca udało się oddać do użytku już 1450km. Malo tego!70 dworców doznaje gruntownego remontu za łaczna kwotę która do 2013 roku wynieśc ma 980 mln zł

- zmiany dotykają także 8 polskich lotnisk; rozbudowuje się sieć infrastrukturalną lotnisk w Warszawie Poznaniu, Gdańsku Katowicach Wrocławiu Rzeszowie, Krakowie, Szczecinie …wartość tej inwestycji to 4 726 mln zł!

 POWSTANIU BLISKO 200 ORLIKÓW
       BUDOWIE GAZOPORTU W ŚWINOUJŚCIU
       USTAWIE ŻŁOBKOWEJ
       USTAWI MODERNIZUJĄCEJ POLSKIE SZKONLNICTWO WYŻSZE
      • vox_populi11 Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc 08.08.11, 23:16
        Spadać z tą agitacją. I nie ośmieszaj się z reformą szkolnictwa wyższego, każdy wie, że ta "reforma" tylko rozwinie patologię. Myślicie, że jak rozdacie socjal wszystkim kantującym skarbówkę w dochodach to na Was zagłosują? Szkoda, że nie dbacie tak o zdolnych studentów, którzy tracą stypendia motywacyjne.
      • Gość: antyPOrażka POrażka za POrażką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 00:28
        zamknij się jebany agigatorze, bo tylko ludzi wku...asz. Twoją "rozrastającą się sieć autostrad" widzimy na przykładzie naszego województwa: JAK DOTĄD ANI KILOMETRA.

Remont kolei? TAK, POCIĄGI STOJĄ, EFEKTÓW BRAK, W WAGONACH SYF I TŁOK.

Remont dworców: TAK, SZCZEGÓLNIE FABRYCZNEGO - STRACILIŚCIE PIENIĄDZE Z UE, BANDO PIEPRZONYCH NIEUDACZNIKÓW.

Orliki? STOJĄ NIEUŻYWANE.

Ustawa modernizująca szkolnictwo wyższe? MASZ NA MYŚLI OBCIĘCIE STYPENDIÓW, ZWOLNIENIA, NAJNIŻSZE W UE WYDATKI NA NAUKĘ, GŁODOWE PENSJE I OPŁATY ZA DRUGI KIERUNEK, GNOJU?

Zamknij ten platfusowaty ryj, mendo z POrażki!!
      • Gość: referendum i afery PO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.11, 10:16
        markd.pl/afery-po/
    • Gość: darek Niech mi który przylezie do domu... psem poszczuję IP: *.4web.pl 09.08.11, 02:38
      ... i ze schodów zrzucę!
    • Gość: BLIŹNIUK Re: Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszyc IP: *.bc.lnet.pl 09.08.11, 02:46
      Niejaki pan radny Paweł Bliźniuk wysyła spamerskie zaproszenia na facebooku do kompletnie sobie nieznajomych osób, jak np. ja. Żenada.
    • login-ka Kampania wyborcza: Platforma zapuka do naszych ... 09.08.11, 06:55
      Świetny news, szczególnie dla ochotników, którzy wykorzystają akcję do podszywania się pod partyjnych i okradania starszych osób...
    • Gość: :-/ przychodzicie na wlasne ryzyko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 07:53
      to teraz złodzieje będą oficjalnie pukać do naszych drzwi?
      ta banda coraz bardziej przypomina mi ekipę Gierka (o ile go już nie przebili w propagandzie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka