Dodaj do ulubionych

Przykładowy wniosek o dotację

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.05.04, 09:06
Czy to ten Jędrasiak co ma swoją stronę w Internecie:
www.jedrasiak.prv.pl ? Ten to jest lepszy cwaniak na "otrzymywanie
dotacji".
Obserwuj wątek
    • Gość: Skeptikal Re: Przykładowy wniosek o dotację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:16
      > Za 25 tys. zł ze ZWiK II Liceum wymieniło część okien.

Albo 25 tys. powędrowało do kieszenie dyrektora. Skąd to można wiedzieć, jeśli
      obdarowywani nie musieli rozliczać się przed ZWiK?
    • Gość: zaskoczony Re: Przykl/adowy wniosek o dotacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:34

kurcze, jak banalne jest otrzymanie 25000 dotacji! A wszyscy mowia, ze szkoly sa biedne i w ogole.
    • Gość: szklarz Re: Przyk^3adowy wniosek o dotacje IP: *.rewolucji.amaro.pl 21.05.04, 09:37

> staramy sie wprowadzic nowe metody, formy i srodki dydaktyczne (...)
      > (...) wplynelyby na poziom realizowanych u nas dzialan edukacyjnych

kurcze, dyrektor nie dosc ze w pokretny sposob wyciaga 25 tys. dotacji, to jeszcze bezczelnie KLAMIE we wniosku!
      przeciez NOWE OKNA to nie sa nowe metody dydaktyczne i nie wplywaja na poziom realizowanych dzialan edukacyjnych
      • Gość: Skeptikal Re: Przykładowy wniosek o dotacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:40
        > bezczelnie KLAMIE we wniosku!

hehe, mowiłem ze nie wydali tego na okna tylko np. na nowego laptopa dla pana
        dyrektora, to taka nowa "metoda i forma dydaktyczna"
      • orientman Re: Przyk^3adowy wniosek o dotacje 21.05.04, 09:47
        > przeciez NOWE OKNA to nie sa nowe metody dydaktyczne i nie wplywaja na poziom r
        > ealizowanych dzialan edukacyjnych

Tak? To proponuje realizowac zadania edukacyjne przy dziurawych oknach w zime..
        Jesli faktycznie za te pieniadze wstawiono nowe okna, to OK, ale jak ktos znowu zrobil przewal, to
        powinno sie go za dupe i niech odpracuje te 25k + drugie tyle na okna dla innej szkoly..
        • Gość: Karin Re: Przykladowy wniosek o dotacje IP: *.e-box.pl 21.05.04, 09:55
          > Jesli faktycznie za te pieniadze wstawiono nowe okna, to OK

nie OK!
          za te okna zaplacilem m.in. ja w rachunku za wode
          gdybym mial zyczenie przekazac w darze powiedzmy 5 zlotych na okna w liceum, to bym poszedl i przekazal
          jesli Urzad Miasta daje komus dotacje, to sprawdza na co (czy potrzebna rzeczywiscie), sprawdza jak pieniadze wydano, a przede wszystkim kazdy ma taka sama szanse z dotacji skorzystac, a nie ze "ktos w Urzedzie mi cos szepnal"
          co za bagno! mam nadzieje, ze Pyka slono zaplaci za ten szwindel!
          • Gość: KROPIDEŁKO Re: Przykladowy wniosek o dotacje IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 21.05.04, 12:18
            Pyka,to pies łańcuchowy prezydenta,a za psa powinien odpowiadać właściciel....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka