Dodaj do ulubionych

Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.11, 16:29
Pan Rosset pracując dla miasta miał też współpracę ze Słowńcami! Podejmowano wtedy istotne decyzje. Ich ciężar finansowy trudno przecenić!
Dlaczego prokuratura sie sprawą nie zajmuje?
Miasto starciło chyba dużo kasy!
Trzeba zawiesić radnego Rosseta w prawach radnego do momentu wyjasnienia jego roli w w ielu "kontorwerysknych" decyzjach dt Fali-Aquaparku!
Pani Rosset spotkamy sie w sądzie!
Obserwuj wątek
    • Gość: świadek Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.11, 18:37
      Ja mogę powiedzieć tylko tyle że W. Rosset kłamał gdy zeznawał w sparwie EC1 przed sądem. Dla mnie jest to KRZYWOPRZYSIĘSTWA!
      Nieuczciwy kłamca.
      Jak pan panie Witoldzie Rossecie ma inne zdanie to niech pan tu napisze to sie ujawnię i udowodnię panu tu na FORUM że jest pan kłamcą!
      • Gość: zasada Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 27.08.11, 21:10
        Czy odpisywanie samemu sobie rekompensuje ci małego członka?
      • Gość: świadek Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.11, 21:27
        WoW! Jestem pod wrażeniem panie Witoldzie i spółko! Takie wyszukane i "kulturalne" odpowiedzi na wpisy w pana wątpiących? Nonono!
        Ale to i tak nie zahamuje rozliczenia pana za kłamstwa i oszustwa.

• Gość: e Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 27.08.11, 22:02
          > WoW! Jestem pod wrażeniem

Właśnie sam sobie odpisałeś, głąbie kapuściany. Wiem, że tego nie zrozumiesz.

> Ale to i tak nie zahamuje rozliczenia pana za kłamstwa i oszustwa.

A co zahamowało twój rozwój emocjonalny? Dzieci się w przedszkolu wyśmiewały z twojego siusiaka?
          • Gość: czytelnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.11, 14:10
            Zgadzam się że Rosset powinien odpowiedzieć przed sądem w sprawie Fali-Aquqparku.
            • Gość: przeciw naduzyciom Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 15:14
              Ja zgadzam się również z tym czego nie napisał mój przedmówca a co sobie dopowiedziałem sam. Najłatwiej jest mi zgadzać się z tym czego nie napisano, bo daje to duże pole do manewru jeśli chodzi o przyznawanie racji.
        • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:47
          To są pomówienia i bezczelność. Za to grozi więzienie. Jutro zgłaszam twoje zawiadomienie jako przestępstwo. Fakty są po mojej stronie, a racja po twojej, ale zostanie ci zabrana przez sąd.
          • Gość: czytelnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.11, 02:59
            Ale co jest kłamstwem i pomówieniem?
            Co?
            Hahaha
            • Gość: Żuri uznaje Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.toya.net.pl 03.09.11, 07:54
              > Hahaha

Tak jest, chodziło nam właśnie o odgłos paszczą.
      • Gość: biegacz Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:39
        Masz rację. Ja mogę powiedzieć to samo. Dla mnie również jest to KRZYWOPRZYSIĘSTWA. Nieuczciwy kłamca powinien się ujawnić i odpowiedzieć, a wtedy ja również się ujawnię i mu odpowiem. To jest nadzwyczaj uczciwy układ tu na forum. Kto uważa inaczej jest zamieszany w sprawy i niech lepiej sam się zgłosi do sądu zanim zostanie mu udowodnione, że mógŁ zgłosić przestępstwa.
      • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:41
        > Jak pan panie Witoldzie Rossecie ma inne zdanie to niech pan tu napisze to sie
        > ujawnię i udowodnię panu tu na FORUM że jest pan kłamcą!

Cześć, tu Pan Witold. No niestety mam inne zdanie i tu napisałem. Teraz twoja część umowy: ujawnij się i udowadniaj, że jestem kłamcą. Masz dwie minuty. Po upływie tego czasu druga strona medalu zostaje odwrócona i ty stajesz się kłamcą.
        • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:46
          > > Jak pan panie Witoldzie Rossecie ma inne zdanie to niech pan tu napisze t
          > o sie
          > > ujawnię i udowodnię panu tu na FORUM że jest pan kłamcą!
          >
          > Cześć, tu Pan Witold. No niestety mam inne zdanie i tu napisałem. Teraz twoja c
          > zęść umowy: ujawnij się i udowadniaj, że jestem kłamcą. Masz dwie minuty. Po up
          > ływie tego czasu druga strona medalu zostaje odwrócona i ty stajesz się kłamcą.

No więc niestety, z mojego precyzyjnego złotego zegarka wynika, że:

CZAS MINĄŁ!

Oczywiście ja tylko symuluję, bo ja wiem co to jest zegarek. To jest przykładowo taka sytuacja.

Tak czy siak: słowo się rzekło, druga strona medalu jest odwrócona, nie ujawniłeś się i nic mi nie wykazałeś, w związku z tym na podstawie prokuratury i wezwania stajesz się FORUMOWYM KŁAMCZUCHEM NUMER JEDEN!
          • Gość: do Witolda Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.11, 16:54
            A ten zegarek to pan kupił za pieniądze, które pan zarobił u Słoweńców czy w Mieście?
            • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 01.09.11, 17:00
              Widzę, że zmieniasz temat, można się było tego po tobie spodziewać, no ale jakby nie patrzeć to zostałeś uznany za kłamcę. Jeśli już musisz wiedzieć to zegarek otrzymałem na komunię. Twoje pomówienia na temat jego pochodzenia to niedorzeczne przestępstwo i zawiadomienie już zostało zgłoszone do sądu, i skoro tutaj nie wywiązujesz się z obiecanego ujawnienia się to zostaniesz ujawniony przez prokuraturę z największą surowością.
              • Gość: podatnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.11, 02:56
                Złoty zegarek na komunie św?
                Fiu! Fiu!
                A co do pozwu to ja pomogę temu gościowi " do Witolda" i z chęcia zaświadczę że kłamał pan przed sądem, a w sprawie Fali-Akwaparku też mam powazne zastzreżenia co do pana.
                • Gość: do Widzenia Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.toya.net.pl 03.09.11, 07:56
                  > A co do pozwu to ja pomogę temu gościowi " do Witolda" i z chęcia zaświadczę

Sam sobie pomożesz i sam sobie zaświadczysz? Wow, jesteś bardzo zdolny.

> też mam powazne zastzreżenia co do pana.

Ja mam zastrzeżenia co do twojej matki - wygląda jak świnia i parska okruszkami.
                • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 03.09.11, 09:56
                  Tak, wyobraź sobie. Może ty dostawałeś od rodziców na komunię wołowinę i dlatego jesteś taki zgorzkniały i kłamliwy. Chciałem powiedzieć, że co do pozwu to ja również pomogę i zaświadczę w swoim imieniu, że mam zastrzeżenia do twoich fałszywych zaświadczeń i niespodziewanych świadków. Wtedy zostaniesz ujawniony i fakty będą ci się śmiały w twarz.
                  • Gość: czytelnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.11, 14:02
                    Człowieku kłamałeś na rozprawie dt EC1! Przed sądem kłamałeś! A co do Fali to czekam na pozew! Niech się łodzianie dowiedzą co robiłeś pracując tam.
                    Co do mojej komuni świętej ( może ty komunikowałeś w partii? tylko w której bo juz się nie można pokapować ?) to ci nic do tego.
                    Ja nie jestem koniunkturalistą partyjnym.
                    • Gość: Witold Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 03.09.11, 14:11
                      Zachowujesz się jak obłąkany. Powinieneś zgłosić ten fakt do sądu, o ile nie chcesz być rozliczonym ze swoich pomówień. Czy w sądzie też będziesz występował w charakterze trzech osób? Czy na komunii świętej też występowałeś w trzech wcieleniach w celu wyłudzenia dodatkowej wołowiny? Czy naprawdę chcesz aby CBA zmusiło cię do odpowiadania na te zgłoszenia? Dobrze ci radzę, skończ te maskarady, bo do sądu wpuszczą cię tylko jednego i wtedy fakty będą przeciwko tobie.
                    • Gość: zaopatrzenie Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.toya.net.pl 03.09.11, 20:49
                      Nie wiesz może czemu twoja matka się tyle drapie?
    • Gość: radny Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.11, 20:57
      Pan Rosset nie ma czystego sumienia w sprawie Aquapqrku.
      Prokuratura powinna sprawę zbadać.
      • Gość: też radny, większy Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 27.08.11, 21:12
        Jedzie ci z mordy jak z dziadka torby.
      • Gość: teleturnieje Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:35
        Ma się rozumieć: aqupqrk to sprawa bardzo ważna i kto ma nieczyste sumienie niech lepiej sam odda zanim mu zabierze sąd do którego zapewne rychło zostanie zawezwany. Prokuratura powinna zawezwać, a osoby powinny zostać skompromitowane i pozbawione. To jest więzienie.
    • Gość: Kapela Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 27.08.11, 21:10
      Właśnie dzwoniła twoja knurowata matka i mówiła, że masz małego pena. Żenada. Po co ona dzwoni?
    • michal_powolny12 Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua 28.08.11, 17:31
      A czemusz?
      • Gość: czytelnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.11, 18:45
        Dowiesz się z relacji sądowych.
        Dowiesz się.
        • Gość: czytelnia Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.toya.net.pl 28.08.11, 20:30
          Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Dowiesz się z relacji sądowych.
          > Dowiesz się.

Ojezu, jaka dramaturgia!
          • Gość: a nawet przeciw Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:31
            Taka dramaturgia bardzo przydaje się przy przyznawaniu samemu sobie racji. Powtórzenie połowy zdania świadczy na rzecz faktów. Nie masz racji!!!!!
        • Gość: wiosna Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 28.08.11, 20:33
          Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Dowiesz się z relacji sądowych.
          > Dowiesz się.

Żądam abyś natychmiast ujawnił te relacje sądowe. Dość już tego ukrywania prawdy. Jeżeli tego nie zrobisz wzywam cię do sądu i wtedy będziesz musiał wszystko oddać. A jak nie, to fakty są przeciwko tobie.
        • michal_powolny12 Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua 01.09.11, 14:18
          To w tej sprawie toczyło się jakieś postępowanie prokuratorskie? Podaj ino jego sygnaturę. A może miasto wytoczyło jakieś sprawy przed sądami cywilnymi dot. tego projektu? No dawać mi tu sygnaturę tych postępowań.
          • Gość: Pieprznica Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.sds.uw.edu.pl 03.09.11, 10:31
            Ino za szafą poszukam i migiem przedzwonię.
    • Gość: leord Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.toya.net.pl 09.09.11, 01:42
      Czy ktoś wreszcie odpowie???!
      • Gość: czytelnik Re: Witold Rosset niech wyjaśni sprawę Fali-Aqua IP: *.opera-mini.net 09.09.11, 04:47
        Domagam się natychmiast odpowiedzi!!! Dość milczenia w sprawach!!!
      • Gość: gosc na pewno nie Rosset IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 07:16
        Rosset nie jest zainteresowany wyjaśnianiem czegokolwiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka