Dodaj do ulubionych

sp 42 łódż

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:55
Najgorsza szkoła Pabich nie przyjmie na świetlice jak się nie da kasy zwolnić babę
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: sp 42 łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:13
      pani dyrektor nic nie robi tylko siedzi i żre
    • Gość: mama Re: sp 42 łódż IP: *.205.19.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 15:22
      takiego czegoś co się wyprawia w tej szkole to nie widziałam nikt się nie liczy z rodzicami,dyrektorka nie ma czasu z nami rozmawiać,za świetlice wołają kasę i jeszcze są zapisy a kto nie zapisany to niech siedzi w szatni.Ja chodziłam tam do szkoły i nigdy nie było zapisów na świetlicę i nic sie nie płaciło a wczoraj była kolejka pod gabinetem w sprawie świetlicy-koszmar.
      • Gość: gość Re: sp 42 łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 17:49
        Jest jedna nauczycielka która uczy w klasach 1-3.istne dno w klasie robi wyścig szczurów,zadania matematyczne każe rozwiązywać w ciągu pół minuty a potem każe wypisywać w zeszycie kto jest najlepszy.Faworyzuje dzieci ma swoich pupilków których wyróżnia mimo że dziecko nie daje dobrego przykładu pozostałym dzieciom.Jest arogancka wydaje jej się że wszyscy będą jej się kłaniać w pas.Dzieci się jej boją krzyczy na nich nie dlatego że są niegrzeczne tylko dlatego że czegoś nie potrafią i wyładowuję swoją frustrację na nie udane życie prywatne, na biednych dzieciach.U większości dzieci objawia się to bólem brzucha.Także
        pani Jolu proponuje krowy paść na łące,ponieważ szkoła ma być przyjazna dzieciom
        • Gość: gg Re: sp 42 łódż IP: *.toya.net.pl 13.10.17, 18:02
          Wstyd tak pisać. Pewnie dziecko miało trudności i Pani się naraził starając się czegoś nauczyć. Oby było takich więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka