Gość: pawel IP: *.wroclaw.mm.pl 16.09.11, 19:04 Ręce opadają... jak zwykle do góry nogami... jak zwykle inaczej niż podpowiada zdrowy rozsądek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czaplin Re: Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... c IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 19:18 nie wiem czy sie smiac czy plakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... c IP: *.pai.net.pl 17.09.11, 14:18 Płacz człowieku - nad swoją głupotą i i gnorancją. Ja jeśli się na czymś nie znam to o tym nie piszę (jak szanowna Pani redaktor) a już tym bardziej nie komentuję... 92% cargo lotniczego w Polsce jeżdzi na kołach (w Europie to trochę mniej bo 78% - mają duże HUBy przeładunkowe firm kurierskich). Bareja śmiałby się z takich baranów jak Wy, których jedyny wkład w życie tego miasta to pierdzenie w stołek i pisanie komentarzy do artykułów, których i tak nigdy nie zrozumieją .... Psy szczekają karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... cię... IP: *.lodz.msk.pl 16.09.11, 19:21 To żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Bareja. IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 19:45 Z calym szacunkiem dla Mistrza, ale po latach jego uczniowie go przerosli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Bareja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:20 Ja mam wrażenie, że Bareja nie umarł. On wciąż chodzi wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Niby prezes Zarzycki IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 20:25 Własnie na stronie ms.gov.pl sprawdziłem skład zarządu spółki cargo coś tam. Nie ma ona żadnego viceprezesa Zarzyckiego jest tylko prezes Grzelak. Co to za człowiek z którym wyborcza robi wywiad? Słup jakiś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHN Re: Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... c IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 20:37 A Cieślak w wywiadzie powiedział że to coś niesamowitego i szansa dla łódzkiego lotniska!:D Buahahaha! Zdanowska, zrezygnuj, bo wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Buhaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 21:31 A kiedy autobusy dowożące pasażerów na Okęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin sprytna Lufthansa... IP: *.centertel.pl 16.09.11, 21:43 na pewno wzrośnie znaczenie Lublinka... jak mu konkurencja podbiera towary do przewozu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimowany Re: Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... c IP: *.ip.netia.com.pl 16.09.11, 22:08 Jak można na rowerze samochodem, to można i ciężarówką samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Jeśli łódzka Gazeta nie umie podać całej wiadomośc IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 16.09.11, 23:40 to trochę poszperajcie w necie: lodz.naszemiasto.pl/artykul/1082023,era-cargo-na-lodzkim-lotnisku,id,t.html?kategoria=660#6878e2a7e19f3aa3,1,3,60 To na razie nie zmienia postaci rzeczy, ale wiadomość jest już chyba bardziej pełna, isn't it? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt A zaraz napiszecie IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 16.09.11, 23:41 że Łódź przeprasza za Grabarczyka? Ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras032 Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... cię... IP: *.dyn.iinet.net.au 17.09.11, 09:04 Rzaczywiscie rece opadaja. Jezeli przemalowany stary barak aeroklubu nazwany szumnie Terminalem Cargo ma stac sie zwyklym skladem czy magazynem celnym to chyba trudno mowic o jakiejkolwiek gospodarnosci. Skladow celnych mamy w Polsce mnostwo, o ile mnie pamiec nie myli to znacznie ponad 2000. Teren lotniska w Lublinku jest zbyt cenny by marnowac go na zwykly skald celny. Znacznie taniej i w bardziej dogodnych warunkach dla transportu samochodowego taki sklad mozna uruchomic gdziekolwiek, byle by spelnial warunki kodeksu celnego. To ze z lotniska w Lublinku, do Frankfurtu ladcunki pod plombami celnymi wozic bedzie Lufthanza Cargo nie ma absolutnie zadnego znaczenia. To samo moglby robic przyslowiowy Pan Kowalski. W statystyce RP bedzie to ladunek transportu samochodowego a nie ladunek transportu lotniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolko von karierow Re: Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... c IP: *.play-internet.pl 17.09.11, 15:39 skoro Wrocek mógl sobie wybudować tramwaj Plus,tramwaj na Maślice/Kazanów/"Straszny Dwór", nowy Stadion i AOW plus Sky Tower i budowaną obwodnicę wschodnią kolosa wrocławskiego, to Łódż sama sobie może wybudować bez problemów najnowoczesniejszy w PL lokalny "aneks cargo" dla Boeingów 747 na Lublinku dla obsługi całej aglomeracji łódzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Cargo na lotnisku. Z Łodzi do Frankfurtu... cię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 09:13 74km/h średni prędkość TIR??? i to 13.5h bez przerwa . Sprawa dla BAG i ITD Odpowiedz Link Zgłoś