Dodaj do ulubionych

Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:59
Zdanowska.
Obserwuj wątek
    • 6.smiech Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:09
      JAroslaw Klamczynski
      • piotr228 A gdzie Fotyga i Macierewicz?? 20.09.11, 12:39
        PiS bez Fotygi (nołkoment) i Macierewicza (małpa z brzytwą) straciłby całą autentyczność, które żadne modelki nie zastąpią.
      • Gość: 6ik Do sztabu wyborczego Partii Obłudników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:37
        Przyjrzałem się temu i kopie innych (poniżej) komentarzy sygnowanych przez 6.smiecha i jestem zażenowany ich poziomem. Są bez finezji. Takie typowe dla pełowskiego poczucia humoru dresiarza...
        Szefowie kampanii wyborczej łódzkiej Partii Obłudników! Znajdźcie kogoś lepszego do dyżurów partyjnych przy kompie. Bo tym 6.smiechem zaniżacie poziom dyskusji na forum gazetki wyborczej.
        • 6.smiech Re: Do sztabu wyborczego Partii Obłudników 20.09.11, 14:01
          Gość portalu: 6ik napisał(a):

> Przyjrzałem się temu i kopie innych (poniżej) komentarzy sygnowanych przez 6.sm
          > iecha i jestem zażenowany ich poziomem. Są bez finezji. Takie typowe dla pełows
          > kiego poczucia humoru dresiarza...
          > Szefowie kampanii wyborczej łódzkiej Partii Obłudników! Znajdźcie kogoś lepszeg
          > o do dyżurów partyjnych przy kompie. Bo tym 6.smiechem zaniżacie poziom dyskusj
          > i na forum gazetki wyborczej.

Dziekuje za uznanie ze zaczynam sie stopniowo zblizac do poziomu wypowiedzi i mentalnosci
          przecietnego pisdzielca. Bez ich jezyka przeciez do takich sie nie trafi. ^^^^
          • Gość: hasyd Re: Do sztabu wyborczego Partii Obłudników IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:06
            typowy poziom PO-wca
            • piotr228 A szambo myślało że jest perfumerią 20.09.11, 21:06
              Rydzyk jest twarzą PiSu. PiS jest jedynie wykonawcą woli Rydzyka. Kto się sprzeciwi kończy jak Kaczyńska (czarownica) i Kancelaria Lecha Kaczyńskiego, którą Rydzyk zwykł nazywać szambem, które myśli że jest perfumerią.
        • zdybka Medal dla 6ik 20.09.11, 21:42
          Gość portalu: 6ik napisał(a):

> Przyjrzałem się temu i kopie innych (poniżej) komentarzy sygnowanych przez 6.sm
          > iecha i jestem zażenowany ich poziomem. Są bez finezji. Takie typowe dla pełows
          > kiego poczucia humoru dresiarza...
          > Szefowie kampanii wyborczej łódzkiej Partii Obłudników! Znajdźcie kogoś lepszeg
          > o do dyżurów partyjnych przy kompie. Bo tym 6.smiechem zaniżacie poziom dyskusj
          > i na forum gazetki wyborczej.

I stalo sie ,dostales medal za najglupszy wpis ,gratulacje .
      • bezspokoju Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 15:46
        Kempa, Sobecka, Wróbel i Szczypińska. Nelly ma u mnie jeszcze odrobinę zaufania.
    • Gość: ter [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 11:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ter [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 11:33
      • padafas Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 11:35
        Kibol pisowski
      • Gość: x_X_x Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.devs.futuro.pl 20.09.11, 12:32
        Gość portalu: ter napisał(a):

> Ja chętny. Zagłosuję na PiS. Mam dość białoruskich zapędów Donka, czuję się nie
        > wolnikiem we własnym kraju.

BUAHAHAHAHAHAHAHA
        Lepsze są północnokoreańskie zapędy Kaczyńskiego. A może Kacz Mir Sena. Podsłuchy, inwigilacja, służby już były w latach 2005-07, teraz dojdzie jeszcze kult jednostki. Polski przemysł odrodzi się jak feniks z popiołów dzięki zamówieniom na pomniki Lecha (które równie dobrze mogą grać pomniki Jarosława), będą mauzolea, tablice pamiątkowe.
        "Tutaj rozmyślał Lecha Kaczyński - ojciec narodu"
        "Tutaj na śliskim chodniku potknął się Jarosław Kaczyński" (po czym zamontowali w tym miejscu ogrzewane płyty
        "Tutaj Lech Kaczyński zrugał wroga ustroju słowami >>Spieprzaj dziadu<<"

Matoły kibole zapomnieli jak Ziobro dla nich zrobił sądy dwudziestoczterogodzinne byle sądzić ich hurtem.
        • 6.smiech Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:58
          Gość portalu: x_X_x napisał(a):

> Gość portalu: ter napisał(a):
          > > Ja chętny. Zagłosuję na PiS. Mam dość białoruskich zapędów Donka, czuję s niewolnikiem we własnym kraju.

> BUAHAHAHAHAHAHAHA
          > Lepsze są północnokoreańskie zapędy Kaczyńskiego. A może Kacz Mir Sena. Podsłuc
          > hy, inwigilacja, służby już były w latach 2005-07, teraz dojdzie jeszcze kult j
          > ednostki. Polski przemysł odrodzi się jak feniks z popiołów dzięki zamówieniom
          > na pomniki Lecha (które równie dobrze mogą grać pomniki Jarosława), będą mauzol
          > ea, tablice pamiątkowe.
          > "Tutaj rozmyślał Lecha Kaczyński - ojciec narodu"
          > "Tutaj na śliskim chodniku potknął się Jarosław Kaczyński" (po czym zamontowali
          > w tym miejscu ogrzewane płyty "Tutaj Lech Kaczyński zrugał wroga ustroju słowami >>Spieprzaj dziadu
          >
          > Matoły kibole zapomnieli jak Ziobro dla nich zrobił sądy dwudziestoczterogodzin
          > ne byle sądzić ich hurtem.

3 x Doskonala odpowiedz dla matola ! :))
        • pal666 Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 20:48
          a fakty są takie, ze teraz, w epoce miłości Donalda jest o wiele więcej podsłuchów niż było w mrocznym okresie terroru kaczystów 2005 - 2007. Ale cóż, do haratniętych gałą w łepetynę fakty nie docierają.
    • antropoid Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:27
      "Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Ługowska?"
      ----------------------

Wyjaśni się jak zwykle zaraz po wyborach, choć znając PiS-iorów wiadomo już teraz.

"Czas zakończyć wojnę polsko-polską" - to nie było jednorazowe megakrętactwo Kaczyńskiego - to jego podstawowy modus procedendi.

PS - prawdziwszy i lepszy jest ten plakat powyżej, brakuje na nim tylko mioteł.
      • cichwoda Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:41
        antropoid napisał:
        > PS - prawdziwszy i lepszy jest ten plakat powyżej, brakuje na nim tylko mioteł.

Masz racje, popieram cie w 100% Krzywonos to jest to,nie tylko figura, wdziek ale tez nieprzecietna inteligencja...
        • Gość: BASIA Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:45
          RZECZYWIŚCIE JAK KTOŚ LUBI INTELIGENCJĘ KONIA
        • Gość: antropoid Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:18
          Tylko, że Krzywonos nie zachowuje się jak te sekutnice i nie pieprzy od rzeczy.
          Gdybyś miał nieco choćby szersze horyzonty (czego ja wymagam...), to zrozumiałbyś, że chodziło nie o wygląd, lecz o zachowanie.

> Masz racje, popieram cie w 100% Krzywonos to jest to,nie tylko figura, wdziek a
          > le tez nieprzecietna inteligencja...

No, inteligencja w porównaniu z PiSowskimi "gracjami" (tymi z górnego plakatu) rzeczywiście jest ponadprzeciętna.
    • Gość: Zofia Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.09.11, 11:27
      Mogą być razem obie pt." Mądrość,doświadczenie i młodość"
      • komercjuszek A kto miałby reprezentować 20.09.11, 12:25
        mądrość i doświadczenie?
        Wzorców tych postaw nie widać jakoś na żadnym z tych plakatów.
      • wirusx Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 15:42
        "Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Ługowska?"
        --------------------
        • pal666 dlaczego moderator nie wycina tego wpisu ? 25.09.11, 21:34
          zasugerowałem niedawno, że jeden z tzw. redaktorów GW powinien zmienić nazwisko na Sępowski albo Szakalski. Moderator wyciął mój wpis. Tu, powyżej, jakiś baran obraża kobiety, dlaczego moderator tego wpisu nie wycina ? Bo są z PiS to można po nich jechać ? Takie standardy panują na CZerskiej ?
    • Gość: wyborca Żadna. PiS ma tylko jedną twarz. IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.11, 11:29
      Swojego wodza, Kaczyńskiego. Reszta to zwykły PR i opakowywanie go....na w papier prezentowy.
      • polak_maly123 Re: Żadna. PiS ma tylko jedną twarz. 20.09.11, 12:12
        Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Swojego wodza, Kaczyńskiego. Reszta to zwykły PR i opakowywanie go....na w papier
        > prezentowy
        ^^^^
        Raczej w papier typu sraj taśma, bo retoryka PiSuaru kojarzyć się może tylko z wychodkiem i ściekiem.
    • jurber1 Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:31
      "Latwo ci zachować twarz, gdy inną na zmianę masz..." - motto Kaczyńskiego. Kolekcjonuje zresztą nie tylko - podwójne twarze damskie i własne - ma też kolekcję "nijakich" - przypomnę argument z czasów gdy PIS rządził: "my nie jesteśmy przeciwko homoseksualistom - przecież w naszym rzadzie jest kilku gejów..."
    • fedor21 Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:32
      demencja starego kawalera

gdzie schowali panią Szydło
      gdzie matrona wróbel siedzi
      gdzie Sobeckiej jest pyszczydło
      wiem Rokita ciągle bredzi

chyba szajba im odbiła
      prezes wybrał siusiumajtki
      kiedyś go Szczypińska czciła
      zastąpiły ją dziś srajdki

na mózg padło ze starości
      cóż demencja głupstwa czyni
      wiem to przez to że wciąż pościł
      bo nie było baby przy nim

/małgorzata łucja/
      • padafas Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 11:42
        fedor21 napisała:

> demencja starego kawalera
        >
        > gdzie schowali panią Szydło
        > gdzie matrona wróbel siedzi
        > gdzie Sobeckiej jest pyszczydło
        > wiem Rokita ciągle bredzi
        >
        > chyba szajba im odbiła
        > prezes wybrał siusiumajtki
        > kiedyś go Szczypińska czciła
        > zastąpiły ją dziś srajdki
        >
        > na mózg padło ze starości
        > cóż demencja głupstwa czyni
        > wiem to przez to że wciąż pościł
        > bo nie było baby przy nim
        >
        > /małgorzata łucja/
        >jeszcze jedna mailowa to caryca scyzorykowa
    • ukrai-niec Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:35
      Nie dziwię się tym młodym laskom, kórym podoba się Prezes.
      Powłoka zewnętrzna może niezbyt okazała, ale jakie wnętrze. Tylko pytanie, co na to powie mama Prezesa?
      • 6.smiech Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 11:38
        ukrai-niec napisał:

> Nie dziwię się tym młodym laskom, kórym podoba się Prezes.
        > Powłoka zewnętrzna może niezbyt okazała, ale jakie wnętrze. Tylko pytanie, co n
        > a to powie mama Prezesa?

Moze odpowie: jareczku, po trupach do wladzy.
      • Gość: d_d Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 11:43

łojezu, chyba pęknę, jaki dowcip. Pycha
      • Gość: Teściowa Jara I Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.netcologne.de 20.09.11, 12:39
        Łostawta synka, przeca łon mo inksze zadanie.
        Dziewuchy to jo mu przisposobię, juz jo tam wiym cegu mu potseba.
        Możeć ci łon nie piyrwszy pikności ale za to drugiej, a juści.
    • pedro1984 Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... 20.09.11, 11:37
      chyba tylko ostatni idiota myśli, że dostaną się te ładne kobiety. miejsca w czołówce mają tylko te wstrętne pisowskie babsztyle i tylko one dostaną posadkę w sejmie.
    • Gość: ter Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 11:39
      co mnie trzyma? tylko gamoń mógł zadać tekie pytanie. Jestem Polakiem, patriotą, nie wyobrażam sobie życia w innym państwie. Mam dość chorej służby zdrowia, płacę składki ZUS a muszę chodzić z żoną w ciąży to "prywatnego" lekarza, tego samego który pracuje w państwowej placówce, ale tam działa głównie po to by naganiać sobie ludzi do prywatnego gabinetu. Mam dość szpitali w którym to będę musiał dać 500zł położnej za poród, bo inaczej będzie chodziła skrzywiona i mało zaangażowana, mam dość "rządzących" pozorantów.
      Kiedyś się ludzie śmiali z PiSu a teraz się wstydzą że głosowali na PO. Donek Twój czas dobiega końca.
      • 6.smiech Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 11:44

> co mnie trzyma? tylko gamoń mógł zadać tekie pytanie. Jestem Polakiem, patriotą
        > , nie wyobrażam sobie życia w innym państwie. .......

Tylko gamon tak argumentuje swoj patriotyzm. Pewnie wierzysz ze jak klamczynski dojdzie
        do wladzy to dostaniesz 100 tys miesiecznie i wszystko bedzie darmo dla kiboli.
        • grz.lew Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 11:55
          Największy oszust i kłamca jest teraz premierem.
          • polak_maly123 Niemożliwe?! 20.09.11, 12:04
            grz.lew napisał:

> Największy oszust i kłamca jest teraz premierem.

Niemożliwe! A ja byłem święcie przekonany, że największym oszustem i kłamcą jest Kłamczyński - oszukuje i kłamie jak najęty tylko by wygrać wybory. Ktoś jest głupi frajer to pewnie da się zrobić w bambuko.
        • Gość: Piotr Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:01
          Heee
          Mają rację z tym plakatem.

Czy ktoś jeszcze pamięta uśmiechniętego i "cool" Jarosława z ostatnich wyborów prezydenckich? A czy ktoś jeszcze pamięta odmianę jaka nastąpiła zaraz po ogłoszeniu wyników? Pełna obraza, powrót do tematu Smoleńska? Oficjalne przyznanie się do tego, że pomysł Kluzikowej z łagodną kampanią to nie było trafione podejście, że trzeba było atakować Smoleńskiem? Kto pamięta? Ja aż za dobrze

Teraz nam robią powtórkę bo czy ktos zna te młode panie za wyjątkiem S.Ługowskiej wypromowanej zresztą przez media kilka tygodni wstecz???

Nie łudźmy się - po wyborach powrót "dinozaurów" z drugiego plakatu wraz ze starymi metodami które znamy już aż za dobrze.

Dajmy szanse nowym, PiS, PO, SLD, PSL juz zademonstrowało co potrafi.

• Gość: gość Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:29
            Piotr naPiSał:

Dajmy szanse nowym, PiS, PO, SLD, PSL juz zademonstrowało co potrafi.

Teoretycznie racja, ale gdzie masz tych "nowych"?

Palikot to popłuczyna po PO udająca teraz ultralewicowca, a PJN - po PiSie, udające centrowców. Żadna nowość

Znacznie lepsze jest głosowanie na "swoją" dotychczasową partię, ale nie na "jedynkę" tylko na ostatniego lub przedostatniego z listy. Jeśli by zrobiło tak dużo ludzi - byłaby szansa na Sejm bez Tusków, Kaczyńskich, Pawlaków czy Napieralskich

• unhappy Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 13:04
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Znacznie lepsze jest głosowanie na "swoją" dotychczasową partię, ale nie na
              > "jedynkę" tylko na ostatniego lub przedostatniego z listy
              . Jeśli by zrobiło
              > tak dużo ludzi - byłaby szansa na Sejm bez Tusków, Kaczyńskich, Pawlaków czy N
              > apieralskich

Dlaczego na ostatniego albo przedostatniego skoro nie lubimy jedynek?
            • rybolow Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 16:56
              A ja to już dawno kraczę!!!
        • Gość: ter Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:03
          mówisz głosem szechtera. mam cie w dupie zakompleksiony clownie z którego śmiali się wszyscy już od czasów podstawówki co potwierdza twój "śmieszny" nick. Nie stać cie na wymianę poglądów, upajasz się wyłącznie obrażaniem, jesteś dla mnie nikim.
          • polak_maly123 Ooo! Widzę, że zabrakło argumentów?? 20.09.11, 12:09

> mówisz głosem szechtera. mam cie w dupie zakompleksiony clownie... <ciach>
            ^^^
            Ooo! Widzę, że zabrakło argumentów?? A dalej to już tylko inwektywy.
            Stary sposób na "dyskusję" prezentowany przez pokręconych PiSuarowskich mocherów!
          • Gość: le Ming Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: 178.73.49.* 20.09.11, 13:32
            "Wymiana poglądów" z gościem, który w kontekście działań Tuska pisze o Białorusi? Nie ośmieszaj się, facet. Wyjedź na Białoruś, zobacz prawdziwe życie poza Internetem... Wtedy (może) będzie o czym z tobą rozmawiać.
      • bezspokoju Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:43
        Czy takim samym patriotą jak Staruch, Litar i inni ?
      • Gość: gość Re: Ktoś cię okłamał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:25
        > Kiedyś się ludzie śmiali z PiSu a teraz się wstydzą że głosowali na PO. Donek T
        > wój czas dobiega końca.

Ktoś cię okłamał. W dalszym ciągu śmieję się z PIS-u i w dalszym ciągu będę głosować na PO, żeby tylko psychopatyczny Jarosław nie dorwał się do władzy.
      • Gość: le Ming Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: 178.73.49.* 20.09.11, 13:30
        > Mam dość chorej służby zdrowia, płacę składki ZUS a muszę chodzić z żoną w ciąży to
        > "prywatnego" lekarza, tego samego który pracuje w państwowej placówce, ale tam działa
        > głównie po to by naganiać sobie ludzi do prywatnego gabinetu. Mam dość szpitali w którym to
        > będę musiał dać 500zł położnej za poród

Wszystko wina Tuska.
        Zagłosuj na Kaczyńskiego, od razu będzie lepiej. Szpitale wypięknieją, położne przestaną brać, a lekarze znacjonalizują prywatne gabinety. Kiboli się doceni. Staruch wyjdzie z pierdla. Litar sprzeda ci kiełbaskę. Świat znów będzie piękny...
      • Gość: mm Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.128.5.242.static.crowley.pl 20.09.11, 13:57
        Niezły żarcik. Jak na Prawdziwego Polaka przystało wyjątkowo lotny ;-)
    • paw73 Prawdziwa Twarz PO Radziszewska, Gowin-PO=PiS 20.09.11, 11:45
      PO ICH DNI SKUPIENIA W KLASZTORACH!
      PO I PIELGRZYMKA PARTYJNA DO WATYKANU!

PO i PiS w służbie kościołowi , robią wszystko na polecanie kleru!
      PO= PiS obydwie partie są rasistowskie, ale kobiety sprowadzaj do funkcji inkubatora!
      PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM IN VITRO!
      PO I PiS PRZECIW KARCIE PRAW PODSTAWOWYCH!
      PO I PiS PRZECIW USTAWIE O ZWIĄZKACH PARTNERSKICH!
      PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM BADAŃ PRENATALNYCH !
      PO I PiS ZA OGRANICZENIEM ZAKAZEM SPRZEDAŻY ŚRODKÓW ANTYKONCEPCYJNYCH!
      PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM ABORCJI( posłanki i posłowie PO i PiS-u- każą rodzić dzieci 12latkom z gwałtów lub czynów kazirodczych)
      LPR przechodni koalicjant z PiS do PO
      Twórca LPR Roman Giertych , jest najniższym współpracownikiem szefa MSZ Sikorskiego, w rządzie Donalda Tuska PO -PSL. Giertych pomagał tworzyć Sikorskiemu, program wyborczy PO na rok 2011.
      Zapleczem LPR jest Młodzież Wszechpolska i ONR, ludzie ci organizują wspólnie marsze na , których skandują hasła" Żydzi do pieca kolorowi do gazu -Polska dla Polaków" . " Każdy pedał do wora, wór do jeziora" . Takich koalicjantów ma właśnie Donald Tusk i PO.
      Tusk dziś udaje głupa, głosowa za rozwaleniem naszych Służb Specjalnych na wniosek Macierewicza!
      Tuskiem i Kaczyńskim ręka w rękę z Macierewiczem Cenckiewiczem i Olszewskim rozwalali Polskie służby specjalne!
      Cały PiS PO i PSL przyłożyli rękę do śmieci inżyniera Stańczak w Afganistanie .
      Honorowe zachowanie pana prezydenta Bronisława Komorowskiego i całego SLD, którzy nie chcieli dopuścić do niszczenia polskich służb specjalnych. .
    • rodzaj_konta A w PłO? 20.09.11, 11:54
      To wsystko co PłO ma w sprawie młodych lasek? Przerabianie plakatów.

Poniżej Tusk i jego kobiety :)))))))))))))))
      www.gazetaprawna.pl/galerie/548491,zdjecie,13,rowna_placa_za_rowna_prace_czyli_iii_europejski_kongres_kobiet.html

• Gość: do pisuara wyżej Re: A w PłO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:34
        masz IQ jak typowy pisuar.

Ten plakat przerobił działacz SLD, kretynku - o czym byś wiedział, gdybyś umiał czytać. Ale widać z centrali PiS przyszly inne wytyczne do wklejenia na forum (bo CTRL C/V - już cię nauczyli)
        • rodzaj_konta :)))))))))))))))))))))))))))))) 20.09.11, 14:30
          > masz IQ jak typowy pisuar.
          >
          > Ten plakat przerobił działacz SLD, kretynku - o czym byś wiedział, gdybyś umiał
          > czytać. Ale widać z centrali PiS przyszly inne wytyczne do wklejenia na forum
          > (bo CTRL C/V - już cię nauczyli)

No faktycznie!
          Do głowy mi nie przyszło, że GW przed wyborami napisze o kimś innym niż PłO lub PiS. Naprawdę!!
      • Gość: Teściowa Jara I Re: A w PłO? IP: *.netcologne.de 20.09.11, 12:46
        A ty co? Alfons? Komuś będziesz do łóżka zaglądał.
    • polak_maly123 Kłamczyński kompletnie zdurniał... 20.09.11, 11:58
      Kłamczyński kompletnie zdurniał jeśli myśli, że młodzi dadzą się złapać na taki tani chwyt z panienkami w roli głównej. Przypomina mi ta kampania PiSuaru popłuczyny tej prezydenckiej autorstwa Kluzikowej. Ani tamta ani tym bardzie ta nie będzie skuteczna. Na PiS zagłosują tylko pokręcone mochery i nikt więcej kto ma choć trochę oleju w głowie.
      Żeby uprzedzić jad PiSuarów śpieszę donieść, że sam najprawdopodobniej zagłosuję na Palikota, bo mam już dosyć ujadania mocherów i czarnych w sukienkach a szczególnie ich spasionych przełożonych.
    • Gość: najdul6 Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.pool.mediaWays.net 20.09.11, 11:58
      obie krowy brzydkie,one twarzy nie mają , jak mają to tylko mordy
    • Gość: chamstwo wyjątkowe klasa i kultura według wyborczej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 11:58
      argumentum ad personam?! poszukajcie w słowniku inteligentni inaczej
    • k.janno [...] 20.09.11, 12:04
      • nika_j Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:15
        k.janno napisał:

> Wyjątkowo wredny atak wyjątkowo wrednej, żydowskiej gazety.

Czyżbyście się wstydzili swoich działaczek?
      • Gość: sztab Palikota > Wyjątkowo wredny atak... IP: *.net.stream.pl 20.09.11, 12:20
        k.janno napisał:

^^^^
        Dwa pytania:
        1. Skoro wyjątkowo wredny to jaki byłby atak normalny? Rzucanie czosnkiem w Kłamczyńskiego?
        2. Skoro wyjątkowo wredna żydowska gazeta, to jaka jest gazeta taka wredna ale normalnie? Może Gazeta Polska? Gazeta Polska która może ma cokolwiek wspólnego z Wolską i na pewno z Polską za wiele wspólnego nie ma, bo normalni Polacy nie judzą i nie ujadają jak wściekłe mocherowe psy!
      • 6.smiech Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 13:02
        k.janno napisał:

Oj, oj, wez cos na nerwy bo o wylew latwo.
      • Gość: żydek taki Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.netcologne.de 20.09.11, 13:11
        k.janno napisał:

O, to hebrajski znasz? Witam.

• Gość: mm Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.128.5.242.static.crowley.pl 20.09.11, 14:13

Widzisz stary durniu (że tak klasyka wspomnę). To PiS durny plakat zrobił, a że zestawiono go z pasztetami? No czego się spodziewali? Jarek może i był naiwniakiem gdy miał 20 lat i ślepo wierzył wtedy w Wielką Rosję i Komunizm, ale dziś młodzież jest inna. Jeśli nie ktoś z SLD by to zrobił to znalazł by się jakiś podrostek.

Co do żydowskiej gazety - możesz w końcu zajrzeć też na psychiatryk24 i tam pisać poematy o pięknie Sobeckiej albo inteligenci Kempy (bo chyba tylko jej inteligencja "dorównuje" jej urodzie). Albo mam inny lepszy pomysł - napisz o przenikliwości Fotygi ;-)

To byłyby artykuły napisane prawdziwie "pod prąd", przy którym plakat to tylko mała wpadka.
    • ttr32 Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:10
      Akurat kryminaliści gremialnie głosują na Peło!
      • Gość: Teść Jarka ?? Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.netcologne.de 20.09.11, 12:26
        Panie mecenas (Dyplom 4158/93 U.Wr.
        Z aplikacją !!!), na co czekasz? Zamykaj kryminalistów
        a nie to siedź na d..pie i nie pieprz głodnych kawałków.
      • 6.smiech Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 12:53
        ttr32 napisał:

> Akurat kryminaliści gremialnie głosują na Peło!

Sam to widziales na wlasne oczy ? Jesli tak, to widac tez moze siedzisz.
        • ttr32 Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 13:38
          Żłobie!Wyniki z zamkniętych Komisji Obwodowych w ZK i Aresztach Śledczych SĄ OGÓLNIE DOSTĘPNE!
          • Gość: Teść Jarka ?? Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.netcologne.de 20.09.11, 13:45
            ttr ty jako papuga siedzisz we więzieniach to i siedź dalej.
            Mnie statystyki więzienne nie INTRESUJA.
            Zresztą, każdy ma jakieś zboczenia.
          • unhappy Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 13:49
            ttr32 napisał:

> Żłobie!Wyniki z zamkniętych Komisji Obwodowych w ZK i Aresztach Śledczych SĄ OG
            > ÓLNIE DOSTĘPNE!

Ale dalej nie wiemy co wynika z niewątpliwego faktu ponadprzeciętnej popularności PO w zakładach karnych. Czy może przeciętny wyborca powinien skonsumować ten fakt bezrefleksyjnie i nie głosować na PO, bo kryminaliści głosowali na PO?
      • unhappy Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 13:06
        ttr32 napisał:

O ile jest to fakt, to o tyle wnioski jakie z tego faktu się wyciąga mogą być różne :)
        A jakie są twoje?
      • zalesand Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy 20.09.11, 22:13
        ttr32 napisał:

...a w wariatkowach na pis.
    • Gość: wyborca Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.pool.mediaWays.net 20.09.11, 12:10
      to nie są twarze to są mordy
    • Gość: he1ku Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.efekt.net.pl 20.09.11, 12:12
      Beata kempa, ta nawet cała na zdjęciu już się nie mieści.należy ją fotografować na raty , najpierw górę , a nastepnie dół. Szkieleczczyzna się cieszy, obecnie Świętokrzyskie.
    • Gość: arriva Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 12:14
      te prawdziwe to gęby tyh rozszczekanych przekup z wielkimi zadami - Sobeckiej, Wróbel, Kempy i całej tej bandy pisowskich przekupek.
    • Gość: holi Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.11, 12:16
      Podobno prezes to też kobieta :) tak szepczą w jednym z lokali w Krakowie, gdzie kiedyś rzekomo miał bywać :)
      • Gość: adonis Re: Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy IP: *.netcologne.de 20.09.11, 13:48
        Kopernik też była kobietą. Einstein też. Nawet Kuria-Skłodowska był prez.. sorry, kobietą.
    • Gość: Alla Która kobieca twarz PiS prawdziwa: Kempa czy Łu... IP: *.acn.waw.pl 20.09.11, 12:18
      To chyba żart... Jak dla mnie zarówno mechanizm kampanii ciałkiem pani Sylwii, jak i jej parodia w wersji SLD jest beznadziejna. Niby dlaczego w polityce mają być tylko ładne i młode kobiety zamiast starych i brzydkich, kiedy panowie, zresztą we wszystkich opcjach politycznych prezentują obraz nędzy i rozpaczy... Skoro ma być tylko ładnie (bo mądrze i tak nie może być), to ja poproszę samych szczupłych panów, wysokich, w nienagannych garniturach i koniecznie poniżej 40-dziestki :))))
    • komercjuszek Kiedy pierwsza rozprawa? 20.09.11, 12:20
      Bo tę ma autor tego plakatu, zgodnie z zasadami obowiązującego w Polsce modelu demokracji prokuratorsko-sądowej, jak w banku!:-D
      Plus proces o naruszenie praw autorskich oczywiście :-)
    • wmc-33 Okrutna prawda 20.09.11, 12:20
      Ten przerobiony plakat to esencja PiSowskiej przemiany. Żadne zgrabne panienki nie zmienią tego, że po wyborach wrócimy do Kempy, Sobeckiej, sztucznej mgły, układów, postkomunistów i polskojęzycznych mediów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka