Dodaj do ulubionych

rozrywkowe czasy

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.06, 18:26
Czy ktos z tu obecnych bylby w stanie wskazac miasto, do 250 km, najlepiej nad
jakims jeziorem, gdzie jest 'klimat' nadmorski, czyli duzo ludzi, jakies
ciekawe imprezki i takie tam??
Obserwuj wątek
    • Gość: fujufuj Re: rozrywkowe czasy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.06, 20:14
      Sława?
      • Gość: magdzia Re: rozrywkowe czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:53
        BOSZKOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • nchyb Re: rozrywkowe czasy 13.07.06, 17:00
        > Sława?
        Sława to teraz chyba nie, ponoć z woda w jeziorze jest coś bardzo nie tak i
        coraz mniej ludzi tam przyjeżdża...
    • Gość: Marcin Re: rozrywkowe czasy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.06, 00:05
      Kilka kilometrów za Nachodem w stronę Hradec Kralove. Jezioro z dużym
      campingiem. Byłem tam 3 lata temu. Mnóstwo ludzi i atmosfera przypominająca
      nasze morze.
    • Gość: Dorota hmmm.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.06, 16:55
      ... zawsze myślałam, że nadmorski klimat tworzy morska bryza, jod w powietrzu,
      zachody słońca na plaży, komary i zapach sosnowego lasu ... ale widać czasy się
      zmieniają ....
      • Gość: o Re: hmmm.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:27
        >zawsze myślałam, że nadmorski klimat tworzy morska bryza, jod w powietrzu,
        > zachody słońca na plaży, komary i zapach sosnowego lasu ... ale widać czasy się
        >
        > zmieniają ....
        Klimat byl w cudzyslowiu..
    • Gość: Dorota Aha ... a to o czym piszesz... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.06, 16:56
      ... czyli dużo ludzi, ciekawe imprezki i do 250 km - to nieodmiennie przychodzi
      mi na myśl Wrocław, szpas tylko taki, że to nie nad morzem ';)
      • Gość: lubię ciepło Re: Aha ... a to o czym piszesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:02
        Polecam Brenno- Ostrów. ( kilometrów od Sławy, "nadmorski klimat", deptak
        wzdłuż jeziora, z każdego miejsca do plaży nie więcej niż 250 metrów bo to jest
        taki półwysep, dużo knajpek wakacyjnych, zabawa do późnych godzin nocnych, do
        wyboru pole namiotowe, ale ma słabe łazienki i toalety lub domki drewniane-
        niestety droższe od pola namiotowego i często brak jest wolnych miejsc.
        Porcelana Wałbrzych miała tam swój ośrodek i przez nich można było rezerwować
        miejsca w domkach) Miłego wypoczynku
        • arek354 Re: Aha ... a to o czym piszesz... 15.07.06, 11:38
          Gość portalu: lubię ciepło napisał(a):

> Polecam Brenno- Ostrów.

Brenno :) Pierwszy urlop po wojsku, pierwszy "rejs" kajakiem po kanałach,
          pierwszy w życiu urwany film :/
          Spałem przez tydzień "na waleta" (nie nago!) u znajomych w namiocie ale
          zostałem namierzony przez pana Maciarza, opiekuna ośrodka Porcelany.
          Fajnie było ;)
      • Gość: o Re: Aha ... a to o czym piszesz... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:28
        > ... czyli dużo ludzi, ciekawe imprezki i do 250 km - to nieodmiennie przychodzi
        >
        > mi na myśl Wrocław, szpas tylko taki, że to nie nad morzem ';)
        Bo nie ma byc nad morzem.. ale jeziora we wrocku tez nie widzialam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka