Dodaj do ulubionych

Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywatels...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:08
Makowski chce stworzyć społeczeństwo...
Makowski - bóg!
Obserwuj wątek
    • Gość: abcdef Panie Makowski.... IP: *.171.73.226.static.crowley.pl 26.09.11, 15:15
      jak chce Pan pomagać innym to wystarczy wejść na stronę internetową Caritasu, Banku Żywności, PCK, Polskiej Akcji Humanitarnej itd. i wpłacić na ich konta po kilka tysięcy złotych :) Na co Pan czeka???
    • Gość: eee ..tam... Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywatels... IP: 195.206.126.* 26.09.11, 15:35
      Organizacje pozarządowe nie potrzebują Makowskiego. Do niczego. Stary wyga nie ma nowego pomysłu.
    • Gość: anet Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywatels... IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 16:29
      Pan Ryszard Bonisławski będzie rywalem pana Makowskiego w okręgu wyborczym nr 24 . Gorąco polecam tę kandydaturę i zachęcam do zapoznania się z sylwetką Pana Bonisławskiego!

www.facebook.com/event.php?eid=147323935353015
    • Gość: anet Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywatels... IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 16:37

A tutaj strona kandydata Bonisławskiego, gdzie można zapoznać się z dotychczasową działalnością, sylwetką oraz planami związanymi z pracą w Senacie RP

ryszardbonislawski.pl/
    • mikolajjs potrzebne są w Łodzi organizacje pozarządowe, 26.09.11, 18:12
      które będą walczyć w naszym mieście z korupcją, niegospodarnością i marnowaniem pieniędzy przez urzędników, czyli z tym wszyskim, co blokuje wolną konkurencje i rozwój miasta.
    • Gość: banaszekświatła Makosiu POpierał Kropę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.11, 19:40
      tego samego, który miał w d*** "społeczeństwo obywatelskie", a teraz zgrabnym hasełkiem chce nas oczarować. BRAK MU INNEGO POMYSŁU.
    • Gość: rak Hipokryta !!!! IP: *.toya.net.pl 26.09.11, 19:45
      Społeczeństwo obywatelskie wg. Makowskiego: Makowski+ żona + dzieci.
    • old_lodzer ani Makowski, ani Bonisławski ..... 27.09.11, 11:34
      Dość traktowania mnie jak idioty. Ani Makowski, ani Bonisławski i cała reszta ..... Idę na wybory i skreślam wszystkich, z poczucia odpowiedzialności za własną uczciwość.
    • Gość: Ks. Henryk H. Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywatels... IP: *.90.63.131.sttb.pl 28.09.11, 20:49
      Szanowny Panie Krzysztofie.
      Pański program wyborczy bardzo odpowiada moim (zwykłego obywatela) patrzeniem w przyszłość. Znamy się z kilku spotkań i już zarys mojej koncepcji na poprawę pomocy potrzebującym - szczególnie osobom niepełnosprawnym, rodzinom niepełnym, osobom pozbawionych pracy i mieszkań, dzieciom (szczególnie z tych rodzin najuboższych oraz ze środowisk patologicznych) - poznał Pan. Żyjemy w realnym świecie i zdajemy sobie sprawę, że nie wszystkie postulaty programu będą spełnione w czasie jednej kadencji. Zdajemy sobie sprawę, że ogrom problemów społeczeństwa spiętrzył się do tego stopnia, iż z pewnością nie osiągniemy sukcesu w jednej kadencji. Liczę na Pański udział w regulacji przepisów MOPS-u w Łodzi, bo dotychczasowe działania tego Ośrodka są wręcz ubliżające godności człowieka.
      Liczę również na Pański wpływ w sprawach inwestorów zagranicznych w Polsce, którzy robią w naszym kraju potężny biznes, ale Polska nie ma z tego żadnych korzyści. Łódź jest tego najlepszym przykładem. Nie będę powtarzał się o służbie zdrowia, która sama jest wielce chora, a nawet w agonii oraz o pracodawcach, którzy w perfidny sposób wykorzystują stosunek zależności i pracowników traktują jak niewolników.
      Szczególnie w Łodzi zanika kultura w postaci frekwencji widzów w świątyniach kultury, czyli teatrach, z uwagi na fakt, że Łodzianie chyba mają najmniejsze dochody z prac zarobkowych. Gdzie jest przyczyna? Dlaczego mieszkańcy mojego miasta są najgorzej opłacani za wykonywaną pracę? Na jakiej podstawie prawnej MOPS w Łodzi uznaje, że osoby niepełnosprawne mogą opłacić się i żyć za 312,00zł? Dlaczego dzieci nie mogą mieć zaspokojonych swoich koniecznych potrzeb? Kto jest temu winien?! Kiedy zniknie z naszych ulic widok matek żebrzących na lekarstwa, zabiegi, operację dla swoich chorych i cierpiących dzieci?
      Pan w swoim programie porusza właśnie te sprawy i mam nadzieję, że każdy, kto zapoznał się z Pańskim programem, poprze Pana w głosowaniu. Zadania trudne, ale wcale nie nierealne. Zapał i wytrwałość stwarzają siły do zrealizowania tych celów. Z całą pewnością będę nadal rozpowszechniał Pański program i go popierał.
      Mam nadzieję, że Pan - Łodzianin - zapoczątkuje regulowanie spraw szczególnie społeczeństwa łódzkiego - jednego z najbiedniejszych miast w Polsce.
      • Gość: Wiesława G. Re: Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywate IP: *.90.63.131.sttb.pl 28.09.11, 20:53
        Bardzo realny program Pana Krzysztofa Makowskiego jest głosem nadziei na poprawę gospodarki Państwa i - mam nadzieję - Łodzi. Głosujemy na Krzysztofa Makowskiego. Łódzkie osiedle na Dąbrowie
        • Gość: Halina K Re: Makowski: Chcę dążyć do społeczeństwa obywate IP: *.90.63.131.sttb.pl 28.09.11, 20:56
          Mieszkam na Widzewie - Łódź. Czytałam Pańską gazetkę. Nie byłam do tej pory zdecydowana. Teraz już wiem, na kogo powinnam oddać głos. Życzę Panu, żeby ten program przynajmniej w części się spełnił. Ja i moja rodzina oddajemy głos na Pana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka