Gość: somin IP: *.toya.net.pl 28.09.11, 21:52 Najlepszy prezent dla Bergera to przerwa na śniadanko w pracy. Takie z wędliną i serkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lsd Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:14 Oj Berger zejdzie ci ten głupawy uśmiech z mordy jak się sprawa zakończy - będziecie razem z Jońskim "prezenty" w pierdlu dostawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś;) Re: Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale p IP: *.centertel.pl 28.09.11, 23:22 Jeśli internauta wysyłający anonimowo niezwykle miłe posty jest tym, co myślę, że jest - a można to sprawdzić - to facetowi już totalnie przy chorobie odbiło. Dużo zdrowia życzę, bo ostatnio szwankuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Zdanowska=Kropiwnicki IP: *.retsat1.com.pl 29.09.11, 00:45 Coraz bardziej przypomina mi Krope choć on miał chyba więcej osiągnięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbi fan a prezydętka to ma czas na włóczenie się po sądach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:18 może by tak popracowała trochę na rzecz miast tak dla odmiany. A tak się zastanawiam, jesli w warunkach przetargu rzezczywiście było napisane, że ma to być firma, która "wybudowała" stadion w ciągu ostatnich kilku lat, to rzeczywiście gotowy w chwili rozpisania przetargu był chyba tylko jeden - czyli ten w Gdańsku. Inne były jedynie przebudowywane ( w Poznaniu, Wisły i Cracovii w Krakowie, w Kielcach, nawet w Lubinie był stadion robiony na miejscu starego stadionu i z wykorzystaniek chyba jednej trybuny) A więc jedyny (tak mi się wydaje) kompletnie zbudowany od początku w szczerym polu, to stadion w Gdańsku, a więc rzeczywiście chyba tylko jedna firma, ta mianowicie , co zbudowała stadion w Gdańsku warunki tego przetargu spełniała. Prawdopodognie tak się to jakoś głupio napisało w tych warunkach przetargu, no ale trudno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek48 Re: a prezydętka to ma czas na włóczenie się po s IP: *.5.rev.vline.pl 28.09.11, 22:26 Ja bym panią Zdanowską podał do sądu za obietnice . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: *.toya.net.pl 28.09.11, 22:35 jeszcze trochę kampania potrwa, a panowie z sld zaczną kwestionować inne inwestycje w Łodzi...przyzwoitości panowie..przed kampanią przetarg był okej?panowie są mało wiarygodni... Póki co na szczęście buduje się i to dużo..a tu obrazki:> www.facebook.com/pages/%C5%81%C3%B3dzkie-w-budowie/153982694679125 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propinokio Re: Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale p IP: *.centertel.pl 28.09.11, 22:43 ale wedlinka musi być z koszyka espinozy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:46 Joński czyś ty na głowę upadł - do sejmu? przecież tam co najwyżej biuro poselskie i góra kilka stołeczków - może szwagierka się załapie i kilku przydupasów. A w Łodzi - UMŁ, spółki miejskie, instytucje samorządowe - setki miejsc dla rodziny i kumpli - pomyśl człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:53 hahaha - skończyło się bezprawne ujadanie czerwonych świnek - dobrze - berger, joński, trela, bors w końcu zakwiczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 23:04 Joński chciał wywołać burzę w czasie wyborów a oberwał odłamkiem - BRAWO PANI PREZYDENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan ek To atak na emeryta! IP: *.toya.net.pl 28.09.11, 23:11 Jak tak można?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Wzór do naśladowania? IP: *.net 28.09.11, 23:12 Wzór? img.interia.pl/wiadomosci/nimg/8/i/Lepper_Wybory_bardzo_4707921.jpg Dążący do wzoru? d.polskatimes.pl/k/r/8/50/41/4d09f8d968448_k22.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... 29.09.11, 07:30 *Zdanowska idzie z SLD do sądu* - A przeciw KOMU oni idą razem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz ciekawe jak długo sąd będzie myśleć 29.09.11, 07:52 Znam przypadek, jak mieszkaniec Łodzi w 2005 r. poszedł z organem władzy wykonawczej - prezydentem miasta do sądu ( mieszkaniec przeciwko miasto Łódź reprezentowane przez Kropę, później Sadzyńskiego, później Zdanowską ) i łódzki sąd nie ma odwagi wydać orzeczenia końcowego do dziś . Ciekawe jak sąd POtraktuje organ władzy wykonawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianin_od_urodzenia Kolejna afera PO fali 29.09.11, 09:12 "Wicedyrektorem ds. marketingu w Grupowej Oczyszczalni Ścieków w Łodzi został Rafał Reszpondek, były radny miejski z PO. Reszpondek pracował również jako doradca marszałka i wojewody. Związki zawodowe zaprotestowały. Uważają, że takie stanowisko w spółce nie jest potrzebne i doszło do zapewnienia intratnego stanowiska działaczowi partii rządzącej w Łodzi." źródło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mats Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale pre... IP: 83.142.203.* 29.09.11, 10:27 Ja tam w nadchodzących wyborach będę glosował na Bilińskiego oczywiście jeśli chodzi o senat bo od kilku lat regularnie popieram tylko bezpartyjnych bo oni tylko mogą coś zdziałać jeszcze jak ktoś zainteresowany podsyłam stronkę piotrbilinski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Zdanowska idzie z SLD do sądu. Lewica: "Ale p 29.09.11, 11:43 Gość portalu: mats napisał(a): > Ja tam w nadchodzących wyborach będę glosował na Bilińskiego/.../ A ja na Balińskiego; inżynier, pedagog, świetny wychowawca. Nie wiem tylko, czy ON kandyduje. Ale na TO nigdy nie jest za późno . . . Odpowiedz Link Zgłoś