Dodaj do ulubionych

Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do senatu

IP: *.toya.net.pl 30.09.11, 12:21
to nie wandalizm tylko objaw poparcia dla PiSu...
Obserwuj wątek
    • mazi.maziasty Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do senatu 30.09.11, 12:30
      Dokąd PiSuary będą parkowali swoje materiały propagandowe w pobliżu kościołów, będą płonęły, jak świeczki na 1. listopada...
      Niech się wreszcie nauczą, że kruchta jest dla ducha, nie dla polityki
      • Gość: alan Re: Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do sena IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 08:15
        większego kretyna niż jakis mazista dawno nie czytałem. jesteś czlowieku zwykłym prostakiem. nie ma co z Tobą polemizować ponieważ twoje wypowiedzi toną w brodziku intelektualny pierwszoklasisty.
    • Gość: Demon Barber Re: Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do sena IP: *.193.162.37.tvsat364.lodz.pl 30.09.11, 12:33
      Mnie to obojętne czy to PiS czy PO czy inny Palikot, ale czy te przyczepki poparkowane z reklamami to mają zezwolenia na reklamę?
    • Gość: templeofsyrinx Re: Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do sena IP: *.toya.net.pl 30.09.11, 12:38
      Jestem pewien, ze sam podlozyl ogien. Oni sa gotowi na kazda podlosc, aby oczernic przeciwnika politycznego. Kazdego innego zreszta tez. Wyjatkowo obrzydliwa sekta. A podpieraja sie ideologia chrzescijanska...zadziwiajace!!
    • v-2-1 Ktoś podpalił przyczepę kandydata PiS do senatu 30.09.11, 13:16
      Też myślę,że sam sobie podpalił i teraz robi z tego politykę.A może zrobił dnia poprzedniego spotkanie wyborcze i palili za dużo papierosów?
    • Gość: ela a kto to jest Piotr Adamczyk? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 13:34
      podpalają samochody w mieście to i sobie podpalili przyczepe, wielkie mi coś.... informacja wręcz na skalę ogólnopolską ;) po co o takich pierdołach piszecie????
      • kwiat-mg Re: a kto to jest Piotr Adamczyk? ;) 05.10.11, 15:33
        jakby sobie sprawił taką przyczepę Konar ze Stęszewa www.konar.com.pl/ to nie ma bata - nie spłonie! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka