Dodaj do ulubionych

Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamknięty

IP: *.skomur.pl 02.10.11, 17:34
Kopacz to agresywna baba, która jako lekarz, nie wie nawet, że bakterie odkryto, a nie WYNALEZIONO. W jednym z wywiadów stwierdziła, że bakteria E.coli została wynaleziona. Może ukryta prawda ? Ja, jako młody lekarz, uważam tę osobę, za niekompetentną, a co za tym idzie, całe PO (bo taka osoba znalazła się na fotelu ministra). Jaka w związku z tym powstaje alternatywa ?

Ostatnio słuchałem Janusza Korwina-Mikke i ku swojemu zdziwieniu stwierdziłem, że mówi on bardzo do rzeczy. Być może zbyt radykalnie, ale zastanawiam się, czy nie dać mu szansy. Człowiek ten zdecydowanie NIE jest medialny, więc nie ma szansy przekonać mas. Nie ma też pieniędzy na huczną kampanię. Te dwa argumenty świadczą za tym, że nie jest on w stanie nakłamać w błyskotliwym stylu, tak jak to robią obecnie rządzący. Tyle moich przemyśleń, pora wracać do pracy...
Obserwuj wątek
    • Gość: yoko Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamknięty IP: *.toya.net.pl 02.10.11, 18:04
      Jeszcze ktoś przyjmuje tę łżącą babę kwiatami? Kiedyś taki błąd można było popełnić ale dziś? Każdy wie dziś, kim jest ta niewinnie wyglądająca agentaka bezwzględnie wypełniająca nakazy zorganizowanej grupy przestępczej, której celem jest rozgrabienie Polski.

Za takie kłamstwo z trybuny sejmowej należy jej się proces karny. Kolejna w panteonie Tuskowym, której za zdradę Narodu należy się sąd a nie kwiaty.

Minister Kwiatkowski nie złożył doniesienia do prokuratury na Kopaczową - taki rzutki jest w niektórych przypadkach ( kamienica w Łodzi) czego się boi?
    • Gość: michał PiSy to porażka chcieli zniszczyć łodzki szpital IP: *.warszawa.mm.pl 02.10.11, 19:22
      PiSdzielce chciały zaorać szpital. To dziadostwo to największa plaga polski. potrafią jedynie judzić, pluć. Nieudaczniki o prokuratorskiej mentalności nie sa w stanie przyczynić się jedynie do upadku a nie rozwoju kraju. Glosujcie w wyborach na kogo hccecie ale nie na to dno bez umiejętnosci, polotu i chytre jedynie na posadki. PiS TO PORAŻKA to centralistyczna wizja pasntwa zarządzanego z warszawy przez nasyłanych namiestników. To wróg całej lokalnej Polski. Ich polityka to stworzenie wielkiej Warszawy gdzie jest wszytskio i podporządkowanych regionów.
    • Gość: niepokornna Re: Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamk IP: *.134.rev.vline.pl 02.10.11, 19:25
      Zgadzam się na temat pani Kopacz,Służba Zdrowia nie ma szczęścia do ministrów a ta kobieta to niewypał . Piszesz- stwierdziła że bakterie wynaleziono ,to ją dyskwalifikuje podwójnie.
      Poczekamy za tydzień wybory.Może to była jej ostatnia wizyta,oby tak było.Nie lubię tej kobiety, jest cyniczna.A coś wiem na temat funkcjonowania Służby Zdrowia ,37 letnie życie zawodowe w tej branży.
    • Gość: tylko_PE0 Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamknięty IP: *.toya.net.pl 02.10.11, 19:43
      brawo PO, brawo PO, brawo PO

Niech nam żyje 100 lat Jaśnie Oświecony Pan Premier i kompetentni Ministrowie Rządu Jaśnie Oświeconego: Pani Minister Kopacz, Pan Minister Grabarczyk, Pan Minister Kwiatkowski. I niechaj ich poparcie wynosi 150 %.

Niech nam żyją !! Hip Hip Hurrraaaa !!

Tylko PO !!
    • Gość: mama72 w tym szpitalu mojego tatę uratowali przed rakiem IP: *.toya.net.pl 02.10.11, 20:05
      tata leczy się tam od kilku lat. jest z podlasia, ma raka pęcherza, Uratowali go tam lekarze urolodzy. Dziś, nie ma sladu po nowotworze, tata jeżdzi tylko na kontrole. Ma świetną opiekę. Kiedyś był tam dramat. znam ten szpital bo się tam lata temu leczyłam, teraz to inna bajka.
      Ale to nie tylko Kopaczowa - to też praca ludzi, którzy tam są na co dzień.
      • Gość: Kliczko Re: w tym szpitalu mojego tatę uratowali przed ra IP: *.sds.uw.edu.pl 02.10.11, 22:22
        Z ostatniego zdania pani wypowiedzi wynika, że szczęśliwe wyleczenie pani taty przypisuje pani Kopacz. To absurd !

Kobieta, która w swoich wypowiedziach posługuje się żargonem sklepikary, np. "pacjenci WALĄ drzwiami i oknami", lub np. "pacjenci GENERUJĄCY straty/zyski" itp. hańbi zawód lekarza. Wolałabym zdychać bez żadnej pomocy, niźli pozwolić temu prymitywnemu babsku zbliżyć się do mnie na metr.

• Gość: alice.c Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamknięty IP: *.toya.net.pl 02.10.11, 21:58
      można?-można! ...jestem za kontynuacją tej drogi..po wytyczyło dobre kierunki - pozwólmy im jeszcze porządzić ...zobaczymy więcej tego typu placówek..
      • Gość: gffg Re: Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamk IP: 95.175.3.* 03.10.11, 00:01
        Dobrze rządzony? To dlaczego na operację zaćmy mam czekać 8 lat?
        • Gość: gm Re: Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamk IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 07:59
          Bo jak dobrze lecżą to wszyscy chcą tam a nie gdzie indziej.Spróbuj gdzie indziej.I te 8 lat to chyba żeby zrobiło wrażenie przed wyborami.
          • Gość: Kliczko Re: Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamk IP: *.sds.uw.edu.pl 03.10.11, 08:17
            Argumentacja z dziedziny tzw. "ekonomiki zdrowia"- cokolwiek to znaczy ...
            Najnowsze odkrycie/ wynalazek: wzrasta popyt na "dobre leczenie" :DDD

Noż, leworucja w służbie zdrowia !

Dodatkowym walorem tego wynalazku jest wniosek konieczny w postaci stwierdzenia, że w obrębie tej służby funkcjonuje pojęcie : złe leczenie, jako zjawisko równoprawne ...

A te 8 let robi wrażenie przed wyborami, po wyborach i pomiędzy nimi, albowiem powszechnie wiadomo, że tego rodzaju problemy zdrowotne miewają ludzie w bardzo podeszłym wieku.
            Czyli - "ekonomika zdrowia" w pełnej krasie ...

• Gość: xzczdcasd Re: Kopacz chwali łódzki szpital. A miał być zamk IP: *.toya.net.pl 03.10.11, 01:22
      "Urzędnicy Dorna się jednak przeciwstawili, odwołali go i przysłali z Warszawy swojego człowieka. "

kogo odwolali? Dorna?
    • Gość: łodzianin najlepszy szpital IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.10.11, 10:11
      to dziś najlepszy łódzki szpital - wspanaiłe warunki, wspaniała opieka dla zwykłaego człowieka, nie tylko dla vipów
      • Gość: niepokornna Re: najlepszy szpital IP: *.134.rev.vline.pl 03.10.11, 20:14
        Zgadzam się z Tobą że to dobry szpital . To nie zasługa pani Kopacz a dyrekcji i ludzi tam pracujących.Poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie dalej,wiemy że dobrze funkcjonujące jednostki to łakomy kąsek dla prywatyzacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka