Gość: Raven IP: *.toya.net.pl 26.05.04, 20:01 Oba zespoły - PoT i FREEKS super! Ale przyznam znudziło mi się już rockowo- reggae'owe granie, głosuję na świeżość i to "coś", czego brakuje mi w PoT. Freeks, macie mój głos - LOOPUS1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobok Re: Wybieramy hit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 20:52 Freeks gora:D Nie dajmy przegrac takiemu zespolowi:) Ktos w koncu musi ozywic martwe towarzystwo, ktore zabawia polska publicznosc od niepamietnych czasow:) Glosujmy na Freeks:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brit Re: Wybieramy hit IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.05.04, 08:05 Mówiąc o świeżości radziłbym się dobrze zastanowić... Chcecie mieć kolejny klon Blue Cafe z Łodzi? Jak tak to prosze bardzo. Mi troche się to przejadło. Głosuję na LOOPUS5 - utwór Rhyme Machine zespołu Power of trinity. Trzeba go było posłuchać na koncercie... Czad i totalna rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morbid Re: Wybieramy hit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 08:13 Freeks na pewno nie bedzie drugim Blue Cafe:) Az tak zle z nimi byc nie moze:> To naprawde dobry zespol. Ja Glosuje na nich LOOPUS1 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagatka LOOPUS1! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:35 Zapraszam na koncert Freek'sów 4 czerwca do Stereo Krogs (Wólczańska 45/50).Tam usłyszycie na co naprawdę stać ten zespół.Ja na pewno głosuję na nich, a Blue Cafe mogloby sie od nich uczyc ;).LOOPUS1, to moj wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypress Re: Wybieramy hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:16 jol wszystkim ,uwazam iz poziom tych kapel jest na prawde niezly pod wzgledem muzycznym i akustycznym ale wszystkie kapele oprocz POWER OF TRINITY graaja troche smętnie i nudno (wybaczcie nie siedze w tych klimatach) ,a przeciez nie tacy wykonawcy sa potrzebni polskiej scenie muzycznej . Dlatego namawiam was glosujcie na powerow!LOOPUS5! Zrobie cos dla dobra polskiej sceny muzycznej i zaglosujcie wladnie na nich! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś