Dodaj do ulubionych

Wybieramy hit

IP: *.toya.net.pl 26.05.04, 20:01
Oba zespoły - PoT i FREEKS super! Ale przyznam znudziło mi się już rockowo-
reggae'owe granie, głosuję na świeżość i to "coś", czego brakuje mi w PoT.
Freeks, macie mój głos - LOOPUS1
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobok Re: Wybieramy hit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 20:52
      Freeks gora:D Nie dajmy przegrac takiemu zespolowi:) Ktos w koncu musi ozywic
      martwe towarzystwo, ktore zabawia polska publicznosc od niepamietnych czasow:)
      Glosujmy na Freeks:>
    • Gość: Brit Re: Wybieramy hit IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.05.04, 08:05
      Mówiąc o świeżości radziłbym się dobrze zastanowić... Chcecie mieć kolejny klon
      Blue Cafe z Łodzi? Jak tak to prosze bardzo. Mi troche się to przejadło.
      Głosuję na LOOPUS5 - utwór Rhyme Machine zespołu Power of trinity. Trzeba go
      było posłuchać na koncercie... Czad i totalna rewelka.
      • Gość: Morbid Re: Wybieramy hit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 08:13
        Freeks na pewno nie bedzie drugim Blue Cafe:) Az tak zle z nimi byc nie moze:>
        To naprawde dobry zespol. Ja Glosuje na nich LOOPUS1 :D
        • Gość: Gagatka LOOPUS1! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:35
          Zapraszam na koncert Freek'sów 4 czerwca do Stereo Krogs (Wólczańska 45/50).Tam
          usłyszycie na co naprawdę stać ten zespół.Ja na pewno głosuję na nich, a Blue
          Cafe mogloby sie od nich uczyc ;).LOOPUS1, to moj wybor.
    • Gość: cypress Re: Wybieramy hit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:16
      jol wszystkim ,uwazam iz poziom tych kapel jest na prawde niezly pod wzgledem
      muzycznym i akustycznym ale wszystkie kapele oprocz POWER OF TRINITY graaja
      troche smętnie i nudno (wybaczcie nie siedze w tych klimatach) ,a przeciez nie
      tacy wykonawcy sa potrzebni polskiej scenie muzycznej . Dlatego namawiam was
      glosujcie na powerow!LOOPUS5! Zrobie cos dla dobra polskiej sceny muzycznej i
      zaglosujcie wladnie na nich! Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka