Dodaj do ulubionych

Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed sklepy

IP: *.toya.net.pl 28.05.04, 21:46
Najlepiej przenieść na Piotrkowską Bałucki Rynek!
Obserwuj wątek
    • Gość: robin Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.05.04, 22:58
      Mieszkańcy takze powinni mieć mozliwość wystawiania swoich kozetek i foteli na
      chodnik Piotrkowskiej.
      • kpiarz Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 00:29
        Psy też powinny mieć możliwość wystawiania swojego moczu i kup na chodnik
        Piotrkowskiej.

O przepraszam, od dawna już mają.
    • michael00 Zamieńmy to w jarmark, a co tam. 29.05.04, 00:37
      Ręce opadają.<a href="http://www.receopadaja.prv.pl/">Ręce opadają.</a>
    • Gość: Cyrulik Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 13:14
      Ja mam zakład fryzjerski w podwórku. Po sąsiedzku jest również dentysta. Razem
      uradziliśmy, że otwieramy przed bramą na Pietrynie gabinet "cyrulika". Ja będę
      golił bokobrody a on rwał zęby - obydwaj po okazyjnej cenie! Koleżanka małzonka
      (księgowa) będzie obsługiwać kasę fiskalną. W ten sposob rozpoczniemy budowę
      nowej dynastii lodzermenschów (a może Petrykałerstrassemenschów?)- jeszcze
      świat o nas usłyszy!
    • maxxman Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 13:38
      Suuuuuuper!
      Szkoda tylko że tak późno! W krajach na zachód i poludnie od Łodzi, zwłaszcza
      we Włoszach, sklepy juz dawno wyszły na ulice i wyszło to na dobre po prostu
      wszystkim :) Czemu nie miałby tak być w Łodzi??

maxxman
    • kuubaa Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 20:59
      Bardzo dobry pomysl, ale wazne wykonanie, do czego mam duze watpliwosci. Musi
      byc estetyka i porzadek, bo jesli jakis handlowiec ustawi zardzewiala "szczeke"
      a w niej rozowe biustonosze rozmiar XXL (niestety pewnie tak sie skonczy) to
      bedzie nieciekawie. Przed ksiegarnia za Narutowicza handluja na tekturze
      gazetami nienadajacymi sie nawet do kibla. Zenada.
      • Gość: XXL Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.toya.net.pl 29.05.04, 21:30
        XXL? Gdzie? Matko, nidy nie mogę dostać swojego rozmiaru!
    • Gość: Zatroskany Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.visp.energis.pl 29.05.04, 23:46
      Dziś już nawet w budzie z warzywami musi być toaleta dla klientów. Niby to taki
      ukaz z Brukseli. Czy to oznacza, że przy każdym straganie na Piotrkowskiej
      będzie Toi-Toi?
    • keridwen sklepy monopolwe tez? bom zainteresowana [ no no ] 30.05.04, 01:14

• Gość: Piotrek/Groch Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.toya.net.pl 30.05.04, 10:28
      Ta wiadomość po prostu powala....genialne....że inni na świecie jeszcze na to
      nie wpadli..?
    • Gość: lechu Re:Ludzie, dajcie żyć! IP: *.pai.net.pl 30.05.04, 17:06
      Kompletny idiotyzm!
      Mieszkam na Piotrkowskiej i każde lato na tej ulicy wspominam jak koszmar!
      Paranoiczna ilosc pijalni piwa, kompletny brak toalet powodujacych ze podpici
      bywalcy tych przybytków sikaja w najbliższych bramach,i rozbijają zaparkowane
      samochody mieszkańców, co naszego mistrza Selige gówno obchodzi! Pomysł Marka
      Janiaka i jego kolegów koszmarnie sie rozrósł,i kompletnie olał wychowanie w
      trzeźwości, a teraz jeszcze kretyństwo ze sklepami!!
      Ludzie, dajcie żyć!!
      Gdybyśmy byli żubrami, ktoś może wziąłby nas pod ochronę.
      A tak.....
    • Gość: emu slalom IP: *.retsat1.com.pl 30.05.04, 18:38
      a kierowcy będą robić slalom-gigant między straganami,bo przecież ruch kołowy
      jest dozwolony na Piotrkowskiej
    • Gość: mat28 Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: 195.136.33.* 31.05.04, 08:56
      Jezu, cały czas zachodzę w głowę jakie jeszcze kretyństwo są w stanie wymyśleć
      w Łodzi. Sprawdzaja się słowa piosenki "Bo największą łodzian troską, zmieścić
      wszystko na Piotrkowską". Piotrkowska jest w śródmieściu jedyną oazą względnej
      normalności - ale jak widać już niedługo będzie wyglądała tak, jak każda inna
      ulica. Czy w tym mieście na każdym kroku musi być bazar? Nawet na
      Piotrkowskiej? Jak mam teraz wytłumaczyć moim znajomym, że ta ulica, na której
      ze stolików turystycznych sprzedaje się skarpety, sznurówki i biustonosze jest
      reprezentacyjną ulicą Łodzi? Poznański i Scheibler przewracają sie w grobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka