Gość: Albert IP: *.toya.net.pl 28.05.04, 21:46 Najlepiej przenieść na Piotrkowską Bałucki Rynek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robin Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.05.04, 22:58 Mieszkańcy takze powinni mieć mozliwość wystawiania swoich kozetek i foteli na chodnik Piotrkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 00:29 Psy też powinny mieć możliwość wystawiania swojego moczu i kup na chodnik Piotrkowskiej. O przepraszam, od dawna już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Zamieńmy to w jarmark, a co tam. 29.05.04, 00:37 Ręce opadają.<a href="http://www.receopadaja.prv.pl/">Ręce opadają.</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrulik Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 13:14 Ja mam zakład fryzjerski w podwórku. Po sąsiedzku jest również dentysta. Razem uradziliśmy, że otwieramy przed bramą na Pietrynie gabinet "cyrulika". Ja będę golił bokobrody a on rwał zęby - obydwaj po okazyjnej cenie! Koleżanka małzonka (księgowa) będzie obsługiwać kasę fiskalną. W ten sposob rozpoczniemy budowę nowej dynastii lodzermenschów (a może Petrykałerstrassemenschów?)- jeszcze świat o nas usłyszy! Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 13:38 Suuuuuuper! Szkoda tylko że tak późno! W krajach na zachód i poludnie od Łodzi, zwłaszcza we Włoszach, sklepy juz dawno wyszły na ulice i wyszło to na dobre po prostu wszystkim :) Czemu nie miałby tak być w Łodzi?? maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s 29.05.04, 20:59 Bardzo dobry pomysl, ale wazne wykonanie, do czego mam duze watpliwosci. Musi byc estetyka i porzadek, bo jesli jakis handlowiec ustawi zardzewiala "szczeke" a w niej rozowe biustonosze rozmiar XXL (niestety pewnie tak sie skonczy) to bedzie nieciekawie. Przed ksiegarnia za Narutowicza handluja na tekturze gazetami nienadajacymi sie nawet do kibla. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.toya.net.pl 29.05.04, 21:30 XXL? Gdzie? Matko, nidy nie mogę dostać swojego rozmiaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.visp.energis.pl 29.05.04, 23:46 Dziś już nawet w budzie z warzywami musi być toaleta dla klientów. Niby to taki ukaz z Brukseli. Czy to oznacza, że przy każdym straganie na Piotrkowskiej będzie Toi-Toi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek/Groch Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: *.toya.net.pl 30.05.04, 10:28 Ta wiadomość po prostu powala....genialne....że inni na świecie jeszcze na to nie wpadli..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re:Ludzie, dajcie żyć! IP: *.pai.net.pl 30.05.04, 17:06 Kompletny idiotyzm! Mieszkam na Piotrkowskiej i każde lato na tej ulicy wspominam jak koszmar! Paranoiczna ilosc pijalni piwa, kompletny brak toalet powodujacych ze podpici bywalcy tych przybytków sikaja w najbliższych bramach,i rozbijają zaparkowane samochody mieszkańców, co naszego mistrza Selige gówno obchodzi! Pomysł Marka Janiaka i jego kolegów koszmarnie sie rozrósł,i kompletnie olał wychowanie w trzeźwości, a teraz jeszcze kretyństwo ze sklepami!! Ludzie, dajcie żyć!! Gdybyśmy byli żubrami, ktoś może wziąłby nas pod ochronę. A tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu slalom IP: *.retsat1.com.pl 30.05.04, 18:38 a kierowcy będą robić slalom-gigant między straganami,bo przecież ruch kołowy jest dozwolony na Piotrkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Kupcy z Piotrkowskiej wyjdą z towarem przed s IP: 195.136.33.* 31.05.04, 08:56 Jezu, cały czas zachodzę w głowę jakie jeszcze kretyństwo są w stanie wymyśleć w Łodzi. Sprawdzaja się słowa piosenki "Bo największą łodzian troską, zmieścić wszystko na Piotrkowską". Piotrkowska jest w śródmieściu jedyną oazą względnej normalności - ale jak widać już niedługo będzie wyglądała tak, jak każda inna ulica. Czy w tym mieście na każdym kroku musi być bazar? Nawet na Piotrkowskiej? Jak mam teraz wytłumaczyć moim znajomym, że ta ulica, na której ze stolików turystycznych sprzedaje się skarpety, sznurówki i biustonosze jest reprezentacyjną ulicą Łodzi? Poznański i Scheibler przewracają sie w grobie... Odpowiedz Link Zgłoś