Gość: gicki IP: *.icpnet.pl 04.09.06, 21:14 Czy może ktoś był na weselu lub urządzał w Dolcanie(dawny Pernik i Vegas)?Bardzo proszę o opinię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: DOLCAN!!! IP: *.trustnet.pl 04.09.06, 21:24 Ja byłam na weselu w Dolcanie rok temu.. Było całkiem przyjemnie, jedzonko smaczne itd... Jednym słowem zabawa się udała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: DOLCAN!!! IP: *.inds.pl 05.09.06, 21:49 Ja byłem rok temu - było przyzwoicie - minus to sliiskie kafelki na "parkiecie" Odpowiedz Link Zgłoś
gicki Re: DOLCAN!!! 06.09.06, 01:21 A jak oceniasz ilosc i jakosc jedzenia i obsluge? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOLCAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:34 organizowałam tam komunie w maju. Wszystko w porządku, obsługa miła, jedzenie ok, ceny jak wszędzie, niestety pogoda nie dopisała :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: DOLCAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:07 mój kumpel z roboty chodzi tam czesto na imprezy, bo żona go zabiera na jakies firmowe i zawsze mówi ze super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: DOLCAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 19:19 Moja kolezanka tez tam robiła komunię córce w tym lokalu własnie w tym roku 28maja i wiem ze była zadowolona. Z tago co pamiętam to nie było ciepło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: DOLCAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 19:02 Witam. Jestem wokalistką. Miałam "przyjemność" grać kilka razy w Dolcanie. Stanowczo odradzam. Na tle innych Częstochowskich lokali prezentuje się marnie.Jedzenie fatalne. Może komuś smakuje, ale ja mając porownanie stawiam duży minus. Obsluga powolna i mało sympatyczna. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: DOLCAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 19:07 Ja przeciwnie - jestem zadowolona. W skali do 10 stawiam 8 . Miałam przyjemność być gościem weselnym jak również byłam na balu sylwestrowym organizowanym w tym lokalu. Obsługa miła ( ach ci mężczyżni )jedzenie bez zarzutu, świetne miejsce na grilla Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: DOLCAN!!! 11.09.06, 19:22 Co prawda nie byłam na weselu, ani na innej większej imprezie, ale byłam tam na obiedzie... przepyszne dania i obsługa sympatyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: DOLCAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:49 ja tam miałem wesele ze zwoja zoneczka rok temu:)super tam jest,i wcale nie drogo a poza tym hotel i sala po remoncie wygląda super!!aha i noc p[oslubna w hotelu jest za darmo ,a goscie pół ceny!POLECAM jeszcze raz. aha co to jedzonka,lepsze chyba niz w patrii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: DOLCAN!!! IP: *.21.pl 18.09.06, 17:54 bylam swiadkowa w ten weekend i weselicho odbylo sie wlasnie w dolcanie ktorego goraco polecam...wszystko ez zarzutow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: DOLCAN!!! IP: *.man.czest.pl 18.09.06, 18:27 Śmierdzi mi tu anty reklamą na odległość No cóż może ich na reklame nie stać!!!!!!!! Pomyslcie zanim podpiszecie umowę i sprawdzcie czy 2 dzień na pierwszym wam nie zrobili!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: DOLCAN!!! IP: *.icpnet.pl 13.12.06, 15:18 W Patrii na weselu nie byłem więc nie wiem jak tam z jedzeniem ale w Dolcanie było wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: DOLCAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:23 mnie się wydaje, że po prostu dużo osób miało okazję tam być Ja miałam swój ślub, byłam na sylwestrze i ogólnie moge powiedzieć, że było super. Ceny bardzo konkurencyjne (lipiec 2006), teraz chyba jest drożej, jedzenie super, naprawdę pyszne i bardzo dobrej jakości (wynajęli moją znajomą jako kelnerkę, więc ma porównanie w kwestii potraw)i bardzo dużo, a sala po remoncie jest na prwadę na wysokim poziomie + latem klima za którą nie krzyczeli wiecej ... ja z czystym sumieniem polecam, ale nzjaoma była zarezerwować i podobno nie bardzo juz na 2008 Odpowiedz Link Zgłoś