raszefka 03.06.04, 11:43 Zestrzelić. Albo uciekać z miasta. Nawiasem mówiąc - mogliby zmienić taśmę. Od kilku lat katują tego Arlekina twistem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetka5 Re: Wesoły ogródek 03.06.04, 12:35 najgorsze jest to że ów ogrodek ma określenie "familijny" a standardowym widokiem jest obraz polskiej rodziny: tatuś + mamusia narąbani w 3 d..y a dzieciaki nic tylko pałętaja im sie pod nogami ....sielanka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Wesoły ogródek 03.06.04, 17:16 A ja słyszałem że w ogródku swoje zgrupowanie przed występami na arenie krajowej, ma od czasu do czasu nasza polska reprezentacja bejsbola. Wszyscy zawodnicy mają oczywiście reprezentacyjne dresy.. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Ale ja nie o tym... 06.06.04, 12:15 ...kto w tym miejscu spędza czas wolny. Nawet nie wiem, gdzie lokal, tudzież 'przedlokal' się znajduje. Natomiast jeżdżąca nachalna reklama dość często znajduje się w zasięgu mojego słuchu. A to jest męczące! :( Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Ale ja nie o tym... 07.06.04, 19:31 Ja natomiast wiem gdzie jest to sławetne miejsce. A wiedza mym cierpieniem okupiona. Raszefko, ciesz się, że słyszysz tylko reklamę. Ja słyszę jak grają świątek, piątek... Doszłam do wniosku, że wszystko zniosę, każde umpa umpa, ale jeśli nadal będą tak fałszować, to nie zdzierżę, pójdę tam i powystrzelam co do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Andrzej Rosiewicz Show 16.06.04, 13:38 W sobote o 17.00 właśnie w Wesołym Ogródku Sasiedzi z pobliskich bloków ;-)) usłyszą Chłopców Radarowców, czy Graj Cyganie graj serce swoje daj.... tara rara... Andrzej to klasyka pamiętam jak słuchałem tego namiętnie na adapterze... <teraz chwilka na refleksję.... ok> Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Andrzej Rosiewicz Show 23.06.04, 19:50 boczek2001 napisał: > Andrzej to klasyka pamiętam jak słuchałem tego namiętnie na adapterze... > <teraz chwilka na refleksję.... > jejciu... to Ty wiekowy człowiek jesteś skoro pamiętasz jak wygłada adapter!!! Odpowiedz Link Zgłoś