ixtlilto Re: Jak zapisać się do ToNZ? 08.06.04, 07:55 Nie wiem czy nie można wcześniej, ale o ile mi wiadomo to zapisy sa na spotkaniach: drugi wtorek parzystego miesiąca, godzina 16:30. Czyli dziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak zapisać się do ToNZ? 08.06.04, 10:05 No własnie, chyba wystarczy dziś przyjść i wpłacić składkę... Do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro To proste. Zapraszamy! 08.06.04, 10:25 Zapraszamy dziś na zebranie ogólne. Wypełniasz ankietę, płacisz składkę, która jest naprawdę symboliczna i na następnym zebraniu (chyba dopiero po wakacjach) odbierasz legitymację i jesteś członkiem :) Zebrania odbywają się w każdy drugi wtorek parzystego miesiąca w siedzibie TOnZ, Pałacyk PTTK, Łódź ul. Wigury 12a. Czyli na przykład dzisiaj, o godzinie 16:30. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Więcej informacji tutaj... 08.06.04, 10:38 A ja bym powiedział, że tu: www.tonz.abc.pl/ ;-) P.S. Trzeba mieć ze sobą zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Więcej informacji tutaj... 08.06.04, 10:52 Chyba nie. Przynajmniej przy zapisie. Ja nie pamiętam by było potrzebne. Do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart >>> TOnZ <<< IP: *.tpnets.com 08.06.04, 11:39 Jak napisali przedmówcy. Małe "n".] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak zapisać się do ToNZ? 08.06.04, 18:55 No jeszcze trzeba zapłacić astronomiczną ;-) składkę roczną. 6 zł student 12 zł osoba pracująca więcej jesli ktoś ma "gest" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart e-tam IP: *.tpnets.com 08.06.04, 22:13 6zł - osoba pracująca 1 lub 2 zł - student a jak ktos ma gest to swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: e-tam IP: *.toya.net.pl 08.06.04, 22:24 bylem dziś (pierwszy raz!) na spotkaniu straszna nuda ale już w następną niedzielę wycieczka po kircholu! a wy byliście? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: e-tam 08.06.04, 23:19 Gość portalu: xk napisał(a): > bylem dziś (pierwszy raz!) na spotkaniu > straszna nuda Zawsze chętnie widziane są osoby, które chcą cos zrobic dla pozostałych w czynie społecznym. Raczej nie ma ograniczeń w działaniu. Jedyny warunek - doprowadzić do realizacji zapowiadane działania. Masz jakieś oczekiwania - powiedz o nich, zgromadź wokół siebie podobnych entuzjastów i działaj. Takie sa zasady społecznych stowarzyszeń. W ramach kilkunastu spotkań są czasem i nudne. Ale jesli spojrzysz na zrealizowany przez kilka osób program z tego półrocza w którym uczestniczyło wielu członków i sympatyków TOnZ - to może i sam zamiast krzywic się na nudę zaproponujesz atrakcyjne zagospodarowanie czasu. Zawsze jest problem zderzenia oczekiwań z rzeczywistością, więc najlepiej dołożyć starań do jej kreowania wg własnych pomysłów. Natomiast dania na talerzu wg indywidualnych gustów - chyba będzie trudno zrealizować. > ale już w następną niedzielę wycieczka po kircholu! 11 wycieczka i zawsze jest spora gromadka zainteresowanych. Niektórzy podejrzewam, ze idą tam prawie za kazdym razem. Zawsze imprezy są otwarte dla wszystkich. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: e-tam 08.06.04, 23:22 Hm :) Gdzie kolega siedział? Bo ja tam pośrodku mniej więcej, tyłem do okna, co jakiś czas przeglądałem mapkę getta :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: e-tam IP: *.toya.net.pl 08.06.04, 23:32 ja siedziałem na początku, zaraz przy wejściu łatwo mnie poznać gdyż jestem "chudy inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: e-tam 08.06.04, 23:59 Czyli, to ty nasz zaczepiłeś potem przy Piotrkowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: e-tam IP: *.toya.net.pl 09.06.04, 00:02 sorry jeśli to było nachalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: e-tam IP: *.toya.net.pl 09.06.04, 20:49 jak rozumiem zbyt skomplikowana ta zagadka nie jest.... hm...nasuwa się na myśl tylko jedna konkluzja Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: e-tam 09.06.04, 20:54 Tym większe moje zdziwienie, że nadal nie wiesz, albo nadal nie piszesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: e-tam IP: *.toya.net.pl 09.06.04, 20:58 niech zgadnę.. czyzbym siedział obok ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
guzik318 Re: Jak zapisać się do ToNZ? 10.06.04, 17:46 ja tez chcem, ale nie jestem z lodzi i nie mam pojecia o zabytkach, ale szybko sie ucze :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jak zapisać się do ToNZ? 10.06.04, 20:57 guzik318 napisała: > ja tez chcem, ale nie jestem z lodzi zobacz: www.zabytki-tonz.pl/oddzialy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Do Jasama IP: *.toya.net.pl 08.06.04, 23:40 Ależ nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że działalność TOnZ jest nudna Chodziło mi raczej o kwestie organizacyjne, które przyćmiły nieco dzisiejszy dzień, ale rozumiem, że nie da się ich wyeliminować Natomiast jeszcze raz podkreślam brak zastrzeżeń do działalności TOnZ gdyby nie gotowość do pracy nie byłoby mnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Do Jasama 10.06.04, 01:00 Gość portalu: xk napisał(a): > Ależ nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że działalność TOnZ jest nudna A mi przychodzi to czasem do głowy. Stąd moje namowy do zorganizowania sie "niezabytkowych" członków TOnZ i pokazanie innych oczekiwań i nowych zrealizowanych pomysłów. > Chodziło mi raczej o kwestie organizacyjne, które przyćmiły nieco dzisiejszy > dzień, ale rozumiem, że nie da się ich wyeliminować nieeeeestety. > gdyby nie gotowość do pracy nie byłoby mnie tam to cieszy, że nie wchodzisz od razu w rolę konsumenta. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś