zuziknatropie 27.10.07, 11:16 co robicie z uzywanymi meblami? na smietnik szkoda, trzymac tez nie ma po co. Wiec co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampfschwimmer Re: jesienne porządki 27.10.07, 11:24 1. Ośrodek Pomocy Społęcznej, ani ośrodki pomocy bezdomnym itp. chętnie wezmą meble, gdy zapewni się transport tam, gdzie jest odbiorca. Szkoda sobie zawracać głowę. 2. Są w Legionowie potrzebujący ludzie, tylko kontakt z nimi jest utrudnmiony i niesformalizowany. Ja część drobniejszych mebli kiedyś wystawiłem na śmietnik, a akurat pojawiła się osoba nimi zainteresowana (stracili wyposażenie mieszkania w pożarze). Od słowa do słowa i znaleźli się chętni na stary regał. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: jesienne porządki 27.10.07, 18:27 wystawić ogłoszenie w kategorii oddam... chętnych jest wielu, sami odbiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: jesienne porządki 27.10.07, 23:43 Patrz pkt. 2 z drobną poprawką... nie na śmietnik, a obok. Kiedyś opróżniałem piwnicę ze sprzętu elektronicznego, który kolekcjonowałem w nadziei, że jeszcze będę miał czas i... trafiłem na "bratnią" duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: jesienne porządki 28.10.07, 07:57 pkt. 1 myslałam o tym zeby ktos wział sobie te meble ale przy okazji sam je zniósł i wywiózł. Chyba zbyt wygodni sa. w kategorii oddam/zamienie nie ma wogóle ruchu -chyba nikt nic nie oddaje. No to wychodzi na to ze mamy luke w rynku do wykorzystania:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: jesienne porządki 28.10.07, 15:11 kiedyś oddawałam na allegro, www.gumtree.pl Odpowiedz Link Zgłoś